Hooijdonk "Cok caba sarfettik"
Van Hooijdonk, Türkiye"nin en iyi taraftarına ve stadına sahip olduklarını belirterek, ""Taraftarımız bizim için büyük bir avantaj. Sahaya birşey atmasınlar ve dezavantajlı konuma gelmeyelim"" dedi. Karşılaşmada stresli olduklarını ve bunun da normal olduğunu vurgulayan Hollandalı futbolcu, ""Beşiktaş 11 puan öndeyken bu duruma düştü. Bizim de tedirgin olmamız normal. Beraberliği sağladıktan sonra çok çaba sarfettik. Bu da takımda stres yarattı"" diye konuştu. Bir gazetecinin, ""Uzun zamandır kart sınırındasın, ama kart görmüyorsun. Bunu nasıl başarıyorsun?"" sorusunu Van Hooijdonk, ""20 maçtır kart sınırındayım. Benim yapacağım saçmasapan bir hareket oynamama ve takımı yalnız bırakmama neden olacak. Ben geçmişte de çirkin hareketlerle sarı kart görmedim. Hakemlerin bana sarı kart göstermelerine imkan vermiyorum. O yüzden kararlara itiraz etmiyorum. Bazen zor oluyor. Yanlış karar verseler de kendimi kontrol etmem lazım. Hem kendim, hem de takım için dikkatli davranıyorum"" diye yanıtladı.
|