Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.03.2004, 20:42
Benutzerbild von uhbarracuda
uhbarracuda uhbarracuda ist offline
Neuer Benutzer

Standard sana özel !!!

Kardesim ..... ilk önce Fenerli oldugumu belirtiyim ve öylesinede degil birsürü macina gitmis ve ayrica maclarini kacirmiyan birisiyim .... türkiyeden yeni geldim .... ama gördügüm ve okudugum kadari ile yanlislar icindesin .... bak onlar yapiyor olabilirlar ....ama sen fenerli olarak onlarin seviyesine inmmemen gerekli ... eger hala yok kardesim dersen ...hooop derim burda dur ...ac fener kitablarini oku ...Fenerin tarihini bilirsen ne kadar hakli oldugumu bilirsin ...Biz niye cumhuriyet diyoruz o zaman anlarsin .... Seviyene ceki düzen ver ...tabbiki kizdiracaksin bunda birsey yok ama seviyeni bozmadan dedigim gibi....sen bozmadikca bizdende destek gelir .... !!!!
bak ben maclarin icinden gelen biriyim eger türbünde biri sahaya birsey yolarsa hemen aliriz ona atariz oda fenerli bizde ama dogru olan bu onun fenerin sahasina kapatmaya hakki yok !!! buda ona benzer eminimki fenerlisin ama onunda fenerkuralari icinde olki Fenerbahce cumhuriyetine yakisin !!!!
ps: kücük not aliconda´nin fenerliginden hic süphede etmen bile komik, fenerin tarihini gecmisini bildigi gibide Bjk, Gs índe bilir ... biz burda bunlarala az tartismadik .... yakinda anlarsin bizi ; )

pps: kücük bir örnek sana
bak haftalardir bize laf atiliyor yönetim seviyesinde bizim yönetimden hic agir seviyesiz laf duydunmu !!! iste fark burada !!!!

selamlar

UhhBarracuda