eski fulbolcumuz sedat
Merhaba,
dün ak$am kanal7 de sedat"in hayatini film olarak gösterdiler. Daha önce gösterdilermi acaba bilmiyorum, ben dün seyredebildim.
Bazi sahnelerinde gözya$larimi tutamadim. Beni cok tesir altinda birakti bu film.
Hele bir sahne vardi ki, tüylerim hala diken diken oluyor.
Tarif etmeye cali$ayim bu sahneyi.
Mustafa Denizli ile $ampiyon oldugumuz sene, son mac samsun sporu yendikten sonra, TV samsunda stattaki $ampiyonluk kutlamalarini gösteriyor. Futbolcular, yöneticiler biribirlerine sariliyorlar. Aziz Yildirim tribünleri selamliyor.
Bu sahneleri SEDAT TV den bütün ailesi ile beraber seyrediyor. Sedatin abisi "ah sedat sen $imdi orada olabilseydin" diyor ve Sedatin omuzunu ok$uyor. O arada di$aridan kutlama sesleri geliyor. Bir grup FBli taraftar Sedat evinin önünde Sedat ve Fener icin tezahurat yapiyor.
Sedatin abisi Perdeyi aralayip onlari görünce "helat size be" deyip, "Sedat, bak senin icin bagiriyorlar" diyor. Bu arada Sedatin gözleri ya$lara boguluyor. Tabiki TV ba$inda bizim de.
Eeee ne demk istiyorsun diyorsaniz ! Aslinda hicbir$ey degil, sadece cok enkilendigim icin sizinle payla$mak istedim.
Sedata ALLAH"tan acil $ifalar diliyorum. Kendisini hicbir zaman unutmayacagim.
Not: "Sedat" canlandiran ki$i rolünü de cok süper oynami$ ve fizik olarak da Sedata benziyor
|