Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.02.2004, 13:24
airdem

Standard Türkiye onu konuşuyor: Nobre

Fenerbahçe"ye sessiz sedasız transfer edilen ve "Bu renklere aşık oldum" diyen Nobre, 4 maçta kendisini bütün Türkiye"ye tanıttı

Daum bile şaşırdı
Marcio Nobre Sarı-Lacivertli formayı 374 dakika giydi, 4 maçta, 3 gol attı. Bu kadar kısa sürede kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldırıp, tribünlerin sevgilisi olan Sambacı, Daum’u bile şaşkına çevirdi. İlk kez bir oyuncuyu çıplak gözle izlemeden aldığını ifade eden Alman hoca, Nobre’nin golleri, savaşçılığı ve kişiliğine tam puan verdi.

2.5 yıl kalacak
Yönetim de Brezilyalı’yı uzun süre takımda tutmak istiyor. Devre arasında Fenerbahçe’ye 2 senesi opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık imza atan Nobre için sezon sonunda verilecek kararı tahmin etmek hiç de zor değil. Bunlar taraftar, teknik direktör Christoph Daum ve yönetimin görüşleri. Tabii Sambacı’nın da Türkiye macerası hakkında söyleyecekleri var:

‘Forma kutsaldır’
“Taraftarlara her maçta bir kez daha aşık oluyorum. Fenerbahçeliler’e şunu söylemek istiyorum. Trabzon maçında attığım golden sonra formayı çıkardım, sahaya yaydım. Bunun anlamı şudur: Bu forma kutsaldır ve herkesin bu formaya saygı duyması gerekir. Hedef iki kupayı da almak. Ayrıca Alex ile de konuştum. Ona Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlattım.”

Kaynak: fanatik.com.tr