fakat yanlisa yanlis dogruya dogru demek gerekiyor.
Ve herkes yaptigindan ve söylediginden sorumludur.
"Her kizin basina gelebilir cünkü bir insan asik oldugunda kurallari göz önünde bulunduramiyor"
<- bence bu insandan insana degisiyor...herkesin kendine göre deger kaideleri var, bazilari bunlari o ask dedikleri sey icin unutabilirler belki, ama bazilarida bu kaideler icin yasadiklarindan, asla böyle yanlisliklara müsade vermezler...demekki insandan insana degisiyor, ve asla genel bir durum degildir
Üstelik asik olan , ve gercekden seven bir kiz, oglana derki...beni cok seviyorsan, aileni al ve gel bize, oglanda seviyorsa hic tereddüt etmeden gider kizi ailesinden ister....bukadar kolay

....böylelikle ne yakan olur nede yanan.
Birde lütfen artik, bukadar cahilce düsünmiyelim..aman efendim, ask beni okadar kör ettiki, yaptigim hatalarin farkina bile varmadim, tz tz tz.....heyyyyt be leyla ile mecnun birbirlerini delilerce sevdikleri halde, böyle hatalar yapmadilar

)
"Sende deli gibi asik olabilirsin. Yoksa sen tasmisin?"
<--Ben asigim....Allaha, ilime, dogaya, kitaplara, ayakkabilara, hayvanlara, cantalara, vs. ..... bak okadar cok seye asigimki, demekki kalbim tasdan degil, bilhassa kalbim cok genis
Ps. herkes yaptigindan sorumludur...eger birseyi yaptiysa erkekce onun arkasinda dursun, bahane aramasin

)