Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.01.2004, 16:56
unknown

Standard hier der grund warum er zurück ist

Gençlerbirliği"nde mutlu olamayan ve ‘‘Beşiktaş"tan başka takımda oynayamam’’ diyen genç futbolcuya Lucescu"dan onay çıktı. Ali Cansun, bugün imzalayacağı sözleşmeyle yeniden Beşiktaş"ta forma giyecek.

Beşiktaş PAF takımında yetişmiş, geçen yıl sergilediği oyun ve attığı goller ile bir anda Türk futbolunun geleceği olarak ışık vermişti Ali Cansun. Gençlerbirliği"nin kurnaz Başkanı İlhan Cavcav da Okan Koç"un Beşiktaş"a transferinde Ali"yi ısrarla istemiş ve genç futbolcuyu Başkent"e götürmüştü.

Güreli"yle görüştü

Ama Ali, kendi G.Birliği"nde, yüreği Beşiktaş"ta fazla dayanamadı. Teknik Direktör Ersun Yanal devre arası kampı için kendisini Antalya"ya davet ederken, o İstanbul"un yolunu tuttu. Beşiktaş"ın Akaretlerdeki kulüp binasında Transfer Komitesi Başkanı Hüsnü Güreli"nin kapısında iki hafta boyunca ağladı.

Beşiktaş"ı sayıklıyorum

‘‘Beşiktaş"tan başka bir takımda oynayamam. Para pul değil sadece forma istiyorum. Gençlerbirliği süper kulüp, ama alışamadım. Rüyalarımda bile Beşiktaş"ı sayıklıyorum. Aşık olduğum renklere kavuşmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum’’ derken gözyaşlarını tutamayan Ali Cansun, sonunda Güreli"yi ikna etti.

Güreli de önceki gün soluğu Teknik Direktör Lucescu"nun yanında aldı ve olayı ayrıntılarıyla anlattı. Rumen teknik adam da ‘‘R.Madrid"te Guti neyse Ali Cansun da odur. Kapılarım onun gibi gelecek vaadedenlere her zaman açık. Bonservisini alsın gelsin ve Antalya kampına katılsın’’ dedi. Ali Cansun bugün Antalya"da Beşiktaşla sözleşme yapacak.

hurriyetim.com.tr