Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.01.2004, 13:27
airdem

Standard Ortega ve Alex yok !

Fenerbahçe"de günlerdir devam eden tartışma sona erdi; ne Ortega, ne de Alex sarı lacivertli ekibin ikinci devrede kadrosunda olacak.. Bunu yönetici Hakan Bilal Kutlualp açıklıyor.. İşte Kutlalp"in transfer açıklamaları...

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bilal Kutlualp, Brezilya"nın Cruzeiro takımından transfer etmek istedikleri Alex de Souza"nın, ailevi sorunlarından dolayı transferiyle ilgili kararına saygı göstermek durumunda olduklarını söyledi.

Kutlualp yaptığı açıklamada, ""Alex ailevi durumundan dolayı Brezilya"da hanımının doğumunu beklemek istiyor, buna saygı göstermek durumundayız"" dedi.

Alex"in Fenerbahçe"ye gelmemesinde herhangi bir parasal problem bulunmadığını ifade eden Kutlualp, ""Alex bu durumda Avrupa"da kazanacağı paranın yüzde 10"una Cruzeiro"da devam etmek istiyor. Bu da parayla alakası olmayan bir durum olduğunun en açık delilidir"" diye konuştu.

-ORTEGA KONUSU-

Ortega sorununda geçen günlerde avukat ve menajerlerine son bir teklif yapan sarı-lacivertli yönetim, henüz bir sonuç elde edemedi. Fenerbahçe"ye sadece 6 aylık süre için gelerek, problemi çözme teklifi sunduğu belirtilen Ortega"ya bu konuda verilen sürenin de dolduğu, kulübün gerekirse yakın bir zamanda Arjantin"de icra yoluyla alacaklarını tahsil etme yoluna gideceği ifade edildi.

Arjantinli futbolcunun, Fenerbahçe"nin 11 milyon dolar sorununu da çözen teklifini veya buna yakın bir teklifi kabul etmek durumunda olduğunu belirten yönetim kurulu üyesi Kutlualp, ""Bizim şartlarımızı kabul etmeye mecbur"" dedi.

Kaynak: ajansspor.com