KIVIR KIVIR BAKALIM NEREYE KADAR:..
"DE Kİ: "BEN SİZİ YALNIZCA VAHİY İLE UYARIP KORKUTUYORUM." (21/45)
demek bu ayeti9 anlamiyacak kadar sirk batakliginin icindesin.. diger ayetleride ne güzel kivirta kivirta sanki allah peygamber hadisi ve normal hadis diye ayrim yapmis casina yalan söylerek ..kendi yahudi dönmesi kopyasi sünni ekolunu sirf hakli cikarmak ugruna anlamsizb bir hirsla ayetleri nasil anlamini kaydiriyorsun eglenerek okudum...
diger ayetleri tek tek ele almiyacam sadece tesadüf diye en bastaki bu ayetin YANLIZCA kelimesine dikkatine cekicem... ne diyor ayette YANLIZCA vahiyle diyor yani demkki hz muhammed ..ebu ibni malik ebu ibni ömer böyle yapti söyle yapti takla atti havada zipladi o yüzden yasaklandi sünnet oldu masallah diye sizler gibi MASAL anlatarak degil yanlizca vahiyle uyarir ve yanlizca vahiye uyardi..
vahiyin ne oldugunuda herhalde burda tartismiyalim..
görüdügn gibi yüzlece alimde gerek yok bu ayeti anlamak icin..... istersen almancasina bakalim veya istedigin dilde inceliyeim...sonuc ve anlam ayni cikacakdir...
simdi söyle bajkalim evlat.. SENDE hic utanma arlanma saahsiyet ve karakter yokmu bile bile böyle sirke giriyorsun ????
|