Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.12.2003, 13:55
Benutzerbild von cidam
cidam cidam ist offline
Neuer Benutzer

Standard Burası....

İyi niyetine inanıyorum, ama buranın işlevini kavrayamamışsın gibi. Burası bir forum, bir tartışma platformu, kullanıcıların, fikir alışverişinde bulunabilmeleri için açılan bir bölüm.

Buraya yazı eklediğinde anda, gelen/gelebilecek her türlü yorumu göz önüne almalısın. "Haşa, dini konular tartışmak, ne haddimize", diyemezsin. Yazıyı foruma eklediğin anda, konuyu tartışmaya açmış oluyorsun.
İstediğim bu değil, diyorsan, yanlış yerdesin. Yazılarını, board`a/panele eklemen daha doğru olacak belki de.
Sana önceleri de yazmıştım, yardım bölümüne girip, forum kurallarını okursan, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Ve copy paste`ın da aslında yasak olduğunu göreceksin....

Yazınla ilgili düşüncelerime gelince, sana katılmıyorum. Bir şeyi, hele hele söz konusu dinse, ancak irdeleyerek anlarsın. Anlamak için de soru sormak lâzım. Bir başkası (kul) dedi diye, körü körüne inanılmamalı her şeye. Kıyaslayarak, araştırarak, doğruyu bulmayı/ayırt etmeyi öğreneceksin. Senin de yazmış olduğun gibi, din diger alanlara benzemez. Dinde esas olan inançtır, inancını sağlamlaştırmanın tek yolu da, dini öğrenmekten/irdelemekten/anlamaktan geçer.