Bunu herkes kendine sorsun.
Bunu herkes kendine sorsun.
Ben izzet yildirim olarak kendime sorayim.
Cida Hanimefendi, siz kendi nefsinize sorun.
Herkes kendi nefsine sorsun.
Din kardesligi hala var, sizin kendi cevrenizde görmemeniz olmadigi anlamina gelmez. "Din kardesligi yok" diyebilmeniz için tüm dünyayi dolasip her müslümaniizlemeniz gerekir "kardesi için birsey yapiyor mu karsiliksiz olarak sirf Allah rizasi için."
Ben kendi adima söyleyeyim; cafemize gelen birkaç imamhatip lisesi mezunu ögrenciye ayricalik yapiyorum, cafemize gelen basörtülü hanimefendilere, üniversitelilere elimden geldigi kadar yardim ediyorum,bazen onlarin saatler süren ödevlerini arastiriyorum internetten. Yolda gördügüm sakalli dedelerin sirtini oksayip "dedecigim nasilsin" diyorum, bu onlarin cok hosuna gidiyor....vs aslinda bunlari anlatmakla oyaptigim tüm hayirliislerin belki de sevabi gitti. Ama hala din kardesliginin oldugunu söylemek istiyorum senelerce cemeat evinde kaldim yeri geldi arkadaslarimin kirli çoraplarini bile yikadim onlardan habersiz.. senelerce ögrencilere ücretsiz dersler verdim...bunu yapan binlerce ögrenci arkadasimiz var. Allah rizasi için dünyanin bir ucuna giden orada ögretmenlik yapan binlerce insan var anasindan babasindan,yarinden ayri... Cida lütfen dünya sizin o küçük mahallenizden, o küçük sokaginizdan,sizin o dar küçük dünyanizdan ibaret degil... "Artik din kardesligi yok" demekle yüzbinler, belki milyonlarca insani inkar edip onlari yok sayiyorsun , bu çok yanlis bir sürü insanin günahina giriyorsunuz... Böyle bir vebali ne sizin ne de benim gibi aciz insanlarin omuzlari kaldirmaz.
Öyle seyler var k,i anlatmak için buralar yetmez onu anlatmaya...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bir seyi ilk önce kendimize,kendi nefsimize soralim ve ondan sonra diger insanlara
..........................
Dünyanin neresinde olursa olsun, dini , milleti ne olursa olsun tüm iyi insanlari seviyorum ve onlarin yaptigi ya da yapmaya calistiklari tüm güzel seyler için tebrik ediyorum.
SAYGILAR
|