Merhaba arkadaslar,
cok büyük bir sorun ile karsi karsiyayim.
Bir taraftan dinimin gereklerini iyi sekilde yerine getirmeye calisiyorum, yani kendimi "praktizierender Moslem" olarak tanimlayabilirim. Bu nedenle su ana kadar inancim geregi 22 yasinda olmama ragmen bir kadin ile herhangi bir cinsel iliski yasamadim.
Ancak ne varki cinsel iliskiye özen dogal olarak gittikce artiyor ve artik bu konuda tecrübeler yasamak istiyorum. Din"imde tabbiki evlilik disi cinsel iliskiyi yasakliyor ve bu kuralida inancim geregi delmek istemiyorum.
Ama su ande sadece bu yüzden evlenmekte cok sacma geliyor bana.
Ayrica ögrenciyim ve üniv. bitmeden ve finansal bagimsizliga erismeden evlenmekte istemiyorum. E buda daha birkac sene sürebilir...
Eeee n"apacagim ben simdi??? (Bitte keine Scherzantworten, ist wirklich ein ernstes Thema).
Ich weiss ja nicht, wass man von solchen Ansätzen wie einer Imam Hochzeit mit einem Mädchen / einer Frau in gleicher Situation halten soll, um den "formalen Rahmen" zu schaffen, bis zur "richtigen Heirat" gegenseitig sex. Erfahrungen zu sammeln, sich gewissermaßen auszutoben und miteinander seinen Spaß zu haben und die Imam Hochzeit dann, wenn man "richtig" Heiraten will, aufzulösen, halten soll.....
Help me......ich bin in "ner Zwickmühle