Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.11.2003, 12:55
airdem

Standard Ve sonunda biraktilar...

Onurlu bir veda

Yıldırım Demirören ve Kıvanç Oktay, Futbol Şubesi’ndeki görevlerinden istifa ettiler

Fitili derbi ateşledi
Beşiktaş Yönetimi, derbi sonrası karışmıştı. Başkan Serdar Bilgili bir basın toplantısı düzenleyip Galatasaray’dan özür dilemiş, PFDK da İnönü’nün bir maç kapatılması yönünde karar almıştı. Bu esnada yönetim içinde de çalkantılar yaşanmıştı. Bu gelişmeler; Yıldırım Demirören ve Kıvanç Oktay’ın Futbol Şubesi’nden istifalarına neden oldu. Ocak’taki Genel Kurul’a kadar pasif görevde kalmaya karar veren iki yönetici dün sağduyulu birer bildiri yayınlayıp kararlarını duyurdu.

‘Fazlasıyla üzgünüm’
Demirören’in son gelişmeler ve sonuçları hakkında verdiği kararları ifade ettiği bildiride şu sözler yer aldı: “Herşeyin iyiye gittiği ve Beşiktaşımız’ın lehine geliştiği bir sırada meydana gelen müessif olaylar, her Beşiktaşlı gibi Beşiktaşlılık heyecan ve tutkusu gelenekselleşen Demirören ailesinin bir ferdi ve Beşiktaşımız’ın başarısı için özverili bir şekilde beyin ve beden gücünü ortaya koyup ter akıtan bir Beşiktaşlı olarak beni fazlasıyla üzmüştür.”

‘Herşey Beşiktaş için’
“Sayın Başkanımız ile yaptığım ikili görüşme sonucunda; Beşiktaşımız’ın yararı için Genel Kurul’a kadar yönetim kurulu üyeliğine devam etmeye ama, Futbol Şubesi Başkanlığı’ndan istifa etmeye karar vermiş bulunmaktayım. Yönetimde görev almanın, bazı egoları tatmin aracı olmadığını, bilakis görev alanlarının omuzlarına büyük sorumluluklar yüklediğine inanıyorum. Bugüne kadar Beşiktaş için en iyisini yapmaya çalıştım, önümüzde Beşiktaşımız’a hizmet için çok zaman olduğu muhakkaktır.”

Kaynak: fanatik.com.tr