Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.11.2003, 13:33
Benutzerbild von losmuertos
losmuertos losmuertos ist offline
Neuer Benutzer

Standard Benim Vatanim !!!!

Benim Vatanim

Hastaneye gidersin , her tarafi bok götürür, sabah numara cekersin , öglen sira sana gelir , doktor süratina bile bakmaz , geschweige denn aufstehen .Ilac yazar , eczaneye gidersin fiatlari duyduktan sonra kalpten gidersin

Amta gidersin , memur kendini bi bok san eder ,sana küfür etmedigi kalir , bir stempel almak icin iki saat beklersin , onu aldiktan sonra baska bir yere yolarlar. Oradada beklersin , sira sana gelesiye kadar mesayi saati bitmis olur , memur pilini pirtini toplar gider. sende sap gibi ortada kalirsin

Her tarafta bi kazik yersin , adam yüzüne gülerek kazigi sokar . Millet Kara Biber yerine toprak yer , benzin yerine deniz suyu tank eder .

Vatandaslarimiz bir numarali sex hastasi , basksasinin karisina ,kizina ,bacisina göz dikmeler stehen an der tagesordnung , frauen werden generell angegafft , alttan yukari , röntgen gibi .

Kizlar televole ve türk dizileri izliye izliye , rüya aleminde yasamak icindedir, Ask yasamak isterler, Hizli gencler tarafindan pompalanir ve orospu damgasini yerler !

Trafik desen bombok , trafik canavari her sene yüzlerce ölüme neden olur !

Milletin 90 % cahil

Türkiyede hasta oldunmu, birde paran olmadimi allahin himayeti altindasin , ya yalniz basina geberirsin, kokmus leschini 10 gün sonra tasirlar disari oder du überlebst so gott es will .

Iste bu benim Vatanim !