Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.10.2003, 17:06
unknown

Standard o.T.

islam adina hükmeden ham yobaz, kaba softa ve istismar dahilerini elestiriyorsun, buna katiliyorum, ama onlarin kalkmasiyla beraber sen (temsil icabi) o görevi üstleneceksen o da ayri bir istismar teskil eder. dogrulari ararken, cimbizla kum ve seker ayirir gibi, itinali olmali... etiket den ibaret oldugu icin bende (hakimiyet milletindir) anlayisina yer yoktur. (demokrasi)lerde hakimiyet kapitalist (emperyalist) ellerde dir; ki bu (demokrasi)nin sucu olmaktan cok zaafidir. buna dayanarak ben hakimiyeti ancak Hakta ve hakta görüyorum; devlet modeli olarakda (basyücelik) düsünülebilir.

evet (dogu) ve (bati)nin (türk) devletini ve milletini etkilemek icin kendine has metotlari var. bunlardan biri (tükaka) da digeri (cici) olamaz degilmi?.. (fogg cocuklari)nin da aramizda fink attigini unutmadan, madem ki mücadele, o zaman her cephesiyle... ayrica neyin sünnet, neyin hurafe, neyin arap bilmem nesi oldugunu hükmetme mevkiinde degiliz. bu misyonu üstlenen üstadlarimiza uyarsak kafidir... bu detaylar haric kanaatini memnuniyetle karsiladim.