![]() |
Hosgeldin Ramazan
Bugün mubarek ayin ilk günü.
Cümle müslüman alemine hayirli ugurlu olsun. Allah oruc tutanlarin, oruclarini kabul etsin insaAllah. Ramazan ayiniz mubarek olsun! |
Aynisini bende sizler, ve bütün Müslümanlar icin diliyorum.
umarim bu oruc zamanindan, bir cok yönden geliserek, hosgörümüzü, saygi ve sevgimizi, irademizi cogaltarak, olumlu bir sekilde cikariz insallah. |
Hayirli Ramazanlar dilerim.
|
sen de hosgeldin feyzade allah razi olsun bu sicak karsilaman icin tesekkür ederim,ben ramazan.mahalle de kovboy ramco derler bana
|
bu ramazan insaallah bütüüüüün insanlik icin hayirli olur ve hayirlara vesile olur !
oruc tutan arkadaslara da , kendilerine burda gönülden selamlarimi gönderiyorum. ben tutmakta zorlanan bir insan olarak , sizlerin inanciniza olan sayginizdan dolayi, gibta ile nazarlar eyliyorum. Allah saglik afiyet bereket ve gönüllerinizin istediklerini , sizlere nasip etsin ! saygi ve hürmetlerimle salih |
Zitat:
|
Zitat:
Aman dikatli ol, benim yazilarima cevap yazarsan muhtemelen timi, benox, lafe_hanim seni havada parcaliyabilirler... Yetmedi senin bi cok nikin oldugunu uydurup, hakkinda yalanlar yazmaya baslarlar... Aman dikat :)) |
Zitat:
iyi zamanlar dilerim |
assitoni/platoni/fayzade
yasadiklari zihniyet:
"Yalan söylemek orucu bozar mı?.. Yalan söylemek orucu bozmaz… Yemiyorsun ki… Millet yiyor… Üfürebildiğin kadar üfür…" Zitat:
|
Zitat:
ama baska insanlarin saygisi var. sen bunu anlamazsan, anliyamazsinda. Aber halt deine Copy&Paste Texte aus meinem Thread raus. Benim ile alip veremediklerin varsa, gel yüzüme söyle. söyliyeceklerin yoksada kes sessini otur yerine! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:08 Uhr. |