Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   gunah isleme özgürlügü .. (http://localhost/forum/showthread.php?t=11768)

Imogdi 06.03.2014 06:44

gunah isleme özgürlügü ..

Günah işleme özgürlüklerine müdahale edilmiş!

https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A

yine mi AKP magdur ...

siktiniz Müslümanli ...baska kelime bulamiyorum ..

Kuel_kedisi 06.03.2014 09:11

Onlarda

Buna; sevabina günah isliyor denir...

Imogdi 06.03.2014 09:15

yaaa tamam ben Islama inanmiyorum ..

ama hic mi bi allahin kulu ,bu adam ne sacmaliyor diye
bi sormaz mi kendi kendine ??

"Allah ,insana günah i$leme özgürlügü vermi$tir "

https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A

yoksa Kuran i Kerim i RTE yeni design ediyor ??

Bosphorus_ 06.03.2014 21:29

Birkac gun once izledim, rezalet otesi bir konusma. Kasetlerin gercekligini sahteligini bir kenara birakip bu konusmayi dinleyince resmen ''bir yanlis yapilirsa bunun meydana cikarilmasi gunahtir'' diyor. Akilsizlik ve gereksizlik dolu bir konusma, bir de bu konusmayi yapan AKP'nin kurucu milletvekillerinden. Konusmasaymis daha iyi edermis kendisi ve partisi adina.

Bosphorus_ 06.03.2014 21:31

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2080005)
siktiniz Müslümanli ...baska kelime bulamiyorum ..

Gaza gelip turlu turlu bahanelerle Islam, muslumanlar ve muslumanlik hakkinda boyle dingil dingil konusarak sktirme kendi belani istersen.

Boylesi daha uygun oldu sanki.

uno 08.03.2014 05:36

salak,herif müslümanliga bela oldu diyo,sen de herifin belasini zkiyon(diger bi anlamda kendi dinine sövüyon).gaz götten cikarken esneme istersen zamanlamayi dogru yap,o pis olan icin iyice pislenmesin.ruhunu zktirtme bence

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2080035)
Gaza gelip turlu turlu bahanelerle Islam, muslumanlar ve muslumanlik hakkinda boyle dingil dingil konusarak sktirme kendi belani istersen.

Boylesi daha uygun oldu sanki.

Bosphorus_ 08.03.2014 16:06

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2080094)
salak,herif müslümanliga bela oldu diyo,sen de herifin belasini zkiyon(diger bi anlamda kendi dinine sövüyon).gaz götten cikarken esneme istersen zamanlamayi dogru yap,o pis olan icin iyice pislenmesin.ruhunu zktirtme bence

PKK'li cocuk tecavuzcusu yine ortaya cikti. Ara sira boyle ortaya cikiyor yirtik dondan cikan cük gibi. Sonra tokmagi kafasina yiyor oturuyor.

Orada muslumanliktan bahsederken kullanilan dilden bahsediyorum kapçık ağızlı. Seninki gibi skko bir dili kullanmis, muslumanliktan bahsederken saygi durusuna gecmen gerekir, onun oncesinde dislerini fircala agzini yika. İbiş.

Tekrar soyleyeyim, Islam ve muslumanliktan bahsederken kullandigin dili bilmen gerek yoksa skerler senin belani. Bu da senin ''bela sktirme ozgurlugun'' olmus olur :D

Billy73 08.03.2014 17:07

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2080114)
PKK'li cocuk tecavuzcusu yine ortaya cikti. Ara sira boyle ortaya cikiyor yirtik dondan cikan cük gibi. Sonra tokmagi kafasina yiyor oturuyor.

Orada muslumanliktan bahsederken kullanilan dilden bahsediyorum kapçık ağızlı. Seninki gibi skko bir dili kullanmis, muslumanliktan bahsederken saygi durusuna gecmen gerekir, onun oncesinde dislerini fircala agzini yika. İbiş.

Tekrar soyleyeyim, Islam ve muslumanliktan bahsederken kullandigin dili bilmen gerek yoksa skerler senin belani. Bu da senin ''bela sktirme ozgurlugun'' olmus olur :D

kanakken bleiben eben kanakken, kann man nix machen.

uno 08.03.2014 23:54

Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2080114)

Bosphorus_ 09.03.2014 09:19

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2080129)
Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.

Bre dangoz, bre vatan haini, cocuk katili APO sevdalisi PKK'li. Islam ve Hz. Muhammed dusmani birinin forumda demagoji yaparak Islam'dan tiksinmesi Islam'a ve muslumanlara ne kaybettirir? Benim yuzumden Islamiyet'ten igrenmen, senin yavsakligin yuzunden annenin senin gibi bir vatan haini karaktersizi dogurdugu icin yedigi kufurler yaninda bir hictir. Ben onu yapmiyorum yine de. Kadina yazik.

Hz. Muhammed'in dogumgununde muslumanlara ettigin hakaretler ve kendince yaptigin 'allah' kavraminin Islamiyet ve Kuran'da gecmeyen sapik ve sapkin bir kavram, dinden Allah'tan bahsetmeden once bir Kuran'i oku. Pis agzina Allah ve Islamiyet kelimesini alman, muslumanliktan bahsederken ilk mesajimda alintiladigim skten dotten bahsetmen senin ne derece Islam'a dusman oldugunu, ama bunu maskelemeye calistigini gosteriyor. Erkek ol biraz.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:17 Uhr.