Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Wissenschaften & Weltansichten (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=399)
-   -   Tarih Atatürk'ü hakli cikaracakti..Mehmet Akif Ersoy'a bunu görmekte nasip olacakti.. (http://localhost/forum/showthread.php?t=9812)

22.03.2013 17:19

Tarih Atatürk'ü hakli cikaracakti..Mehmet Akif Ersoy'a bunu görmekte nasip olacakti..

Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy, bazi konularda ilk zamanlar farkli düsüncelere sahip olmus olsalar bile. Sonra ayni nokta da birlesiyorlar. Mesele birisinin bir seyi daha önceden görmüs olmasiydi öbürünün de bu konuda tecrübe edinerek ayni fikiri benimsemesiydi..
Her ikisini de rahmetle, saygiyla ve sükranla anmis oldum bu yaziyla...

Mehmet Akif Atatürk için ne demiş?

Arap ülkelerine, özellikle Suudi Arabistan gibi gerici olanlarına gidenler Atanın büyüklüğünü fiilen görüp anlar “Atatürk ne büyük adammış” derler. BAKINIZ

Gericilerin ve elbetteki AKP’nin baştacı ettiği, Atatürk’e ve onun devrimlerine karşı olan en büyük kahraman saydığı Mehmet Akif Ersoy bir dostuna yazdığı mektupta bunu ne kadar güzel ifade etmiş:

“Mısır’da on bir yıl kaldım. Fakat on bir saat daha kalsaydım, artık çıldırırdım. Sana halisane (içtenlikle) fikrimi söyleyeyim mi? İnsanlık da Türkiye’de, milliyetçilik de Türkiye’de, Müslümanlık da Türkiye’de, hürriyetçilik de Türkiye’de. Eğer varsa Allah benim ömrümden alıp O’na versin.” Kaynak Hasan Pulur Milliyet

Akif’in Atatürk hayranlığı işte böyle. Empoze edilmek istenilenin tam tersi. Esasen Akif Milli Mücadele sırasında başta Şeyhülislam Dürrüzade olmak üzere bir avuç satılmış gibi İstanbul’da kukla hükümetle değil hep Ankara’da Ankara Hükümetinin yanında olması Anadolu’yu dolaşarak halkın milli mücadeleye katılmasına katkıda bulunması da bunu ayrıca kanıtlamaktadır.

http://www.milliyet.com.tr/2008/02/23/yazar/pulur.html

Bastigin yerleri "toprak" diyerek gecme tani
Düsün altinda kefensiz binlerce yatani
Sen sehit oglusun yaziktir incitme Atani
Dünyalari verseler degisme su cennet vatani..

Daha dün acliktan agzi kokanlar ama günümüzün gemi ve gemic sahipleri atfendir bu sözler..
Tarih Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü hakli cikardi.. Zaten Atatürk 20.yüzyilin bir dehasi idi, bir harikasi idi. Eger Atatürk gibi düsünmesini becerebilirsek nice büyük olaylar imza atatabiliriz.. Ay'da niye Türk bayragi dalgalanmasin? Istikbal göklerde degil miydi?

Herrlichkeit 22.03.2013 17:55

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058344)
Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy, bazi konularda ilk zamanlar farkli düsüncelere sahip olmus olsalar bile. Sonra ayni nokta da birlesiyorlar. Mesele birisinin bir seyi daha önceden görmüs olmasiydi öbürünün de bu konuda tecrübe edinerek ayni fikiri benimsemesiydi..
Her ikisini de rahmetle, saygiyla ve sükranla anmis oldum bu yaziyla...

Mehmet Akif Atatürk için ne demiş?

Arap ülkelerine, özellikle Suudi Arabistan gibi gerici olanlarına gidenler Atanın büyüklüğünü fiilen görüp anlar “Atatürk ne büyük adammış” derler. BAKINIZ

Gericilerin ve elbetteki AKP’nin baştacı ettiği, Atatürk’e ve onun devrimlerine karşı olan en büyük kahraman saydığı Mehmet Akif Ersoy bir dostuna yazdığı mektupta bunu ne kadar güzel ifade etmiş:

“Mısır’da on bir yıl kaldım. Fakat on bir saat daha kalsaydım, artık çıldırırdım. Sana halisane (içtenlikle) fikrimi söyleyeyim mi? İnsanlık da Türkiye’de, milliyetçilik de Türkiye’de, Müslümanlık da Türkiye’de, hürriyetçilik de Türkiye’de. Eğer varsa Allah benim ömrümden alıp O’na versin.” Kaynak Hasan Pulur Milliyet

Akif’in Atatürk hayranlığı işte böyle. Empoze edilmek istenilenin tam tersi. Esasen Akif Milli Mücadele sırasında başta Şeyhülislam Dürrüzade olmak üzere bir avuç satılmış gibi İstanbul’da kukla hükümetle değil hep Ankara’da Ankara Hükümetinin yanında olması Anadolu’yu dolaşarak halkın milli mücadeleye katılmasına katkıda bulunması da bunu ayrıca kanıtlamaktadır.

http://www.milliyet.com.tr/2008/02/23/yazar/pulur.html

Bastigin yerleri "toprak" diyerek gecme tani
Düsün altinda kefensiz binlerce yatani
Sen sehit oglusun yaziktir incitme Atani
Dünyalari verseler degisme su cennet vatani..

Daha dün acliktan agzi kokanlar ama günümüzün gemi ve gemic sahipleri atfendir bu sözler..
Tarih Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü hakli cikardi.. Zaten Atatürk 20.yüzyilin bir dehasi idi, bir harikasi idi. Eger Atatürk gibi düsünmesini becerebilirsek nice büyük olaylar imza atatabiliriz.. Ay'da niye Türk bayragi dalgalanmasin? Istikbal göklerde degil miydi?

Yine yalan dolu sacmaliklar yazmissin.
yine caktin lastosch

1. Mehmet Akif Suudi arabistana gitmedi. misira kacmak zorunda kaldi.

2. Mehmet Akif'in yazdigi satiri alip atatürke mal etmen caresizligini gösterir.

3. Mehmet Akif Kuran Mealini türkiyeye getirmemesi ve vesayetinde onlarin yakilmasi isteminin nedeni sorulunca. "Bu imansizlar meali kullanarak Kuran'i da türkcelestirmek cabasina girecek" dedi.

4. kimdi dinimizi zorla türkcelestirmek isteyenler? evet atatörk ve arkadaslari.

5. Mehmet Akif tedavi icin türkiyeye gelmisti ve vatanini halkini cok severdi. tedaviden sonra misira dönecekti.

6. Mehmet Akif vefat ettiginde tüm devlet kurumlarinda görevlilere onun cenazesine katilmasi yasaklanmisti.

yeni anayasa ile atatürkün koruyucu kanunlarini kaldirdiktan sonra yavas yavas eski belgeleri ortaya koyacagiz.
ondan sonra haini savunan hainlerin halini merak ediyorum.

22.03.2013 18:01

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058359)
Yine yalan dolu sacmaliklar yazmissin.
yine caktin lastosch

1. Mehmet Akif Suudi arabistana gitmedi. misira kacmak zorunda kaldi.

2. Mehmet Akif'in yazdigi satiri alip atatürke mal etmen caresizligini gösterir.

3. Mehmet Akif Kuran Mealini türkiyeye getirmemesi ve vesayetinde onlarin yakilmasi isteminin nedeni sorulunca. "Bu imansizlar meali kullanarak Kuran'i da türkcelestirmek cabasina girecek" dedi.

4. kimdi dinimizi zorla türkcelestirmek isteyenler? evet atatörk ve arkadaslari.

5. Mehmet Akif tedavi icin türkiyeye gelmisti ve vatanini halkini cok severdi. tedaviden sonra misira dönecekti.

6. Mehmet Akif vefat ettiginde tüm devlet kurumlarinda görevlilere onun cenazesine katilmasi yasaklanmisti.

yeni anayasa ile atatürkün koruyucu kanunlarini kaldirdiktan sonra yavas yavas eski belgeleri ortaya koyacagiz.
ondan sonra haini savunan hainlerin halini merak ediyorum.

Yaw bana laf yetistirmeden önce su yazilanlari bi oku.. Onun Misir'a gittigini Misir'daki sagir Sultan bile biliyor..
Biz dedigin kim? Topunuz %18 etmiyorsunuz.. Oku sonra cevap yaz.. Gercek su ki, Türkiye Cumhuriyeti laik ve demokratik karakteri ile Islam alemin en güclüsü ve bu gücünü de Atatürk'e borclu.. Ne azi ne fazlasi..

Herrlichkeit 22.03.2013 18:11

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058363)
Yaw bana laf yetistirmeden önce su yazilanlari bi oku.. Onun Misir'a gittigini Misir'daki sagir Sultan bile biliyor..
Biz dedigin kim? Topunuz %18 etmiyorsunuz.. Oku sonra cevap yaz.. Gercek su ki, Türkiye Cumhuriyeti laik ve demokratik karakteri ile Islam alemin en güclüsü ve bu gücünü de Atatürk'e borclu.. Ne azi ne fazlasi..

vatan haini serefsiz katil atatürke hicbirsey borclu degil bu millet.

gün gelecek bunlarin hepsi aciklanacak.

bu vatani kurtaranlar dini sebeplerden kurtarmistir. sonra bu serefsiz atatürk ve tayfalari ne kadar muhalif varsa idam ettiler.

kendi silah arkadaslarini arkadan vurdu serefsizler.

bumu sizin erkekliginiz. bumu omurgali olmak.

hatta inönü bile atatörkün ölümü sonra onu egale etmeye calismistir.
iste kemalist carpik zihniyet.

bak kendi actigini konuyu bile sulandirdin.

YINE CAKTIN LASTOSCH

22.03.2013 21:44

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058370)
vatan haini serefsiz katil atatürke hicbirsey borclu degil bu millet.

gün gelecek bunlarin hepsi aciklanacak.

bu vatani kurtaranlar dini sebeplerden kurtarmistir. sonra bu serefsiz atatürk ve tayfalari ne kadar muhalif varsa idam ettiler.

kendi silah arkadaslarini arkadan vurdu serefsizler.

bumu sizin erkekliginiz. bumu omurgali olmak.

hatta inönü bile atatörkün ölümü sonra onu egale etmeye calismistir.
iste kemalist carpik zihniyet.

bak kendi actigini konuyu bile sulandirdin.

YINE CAKTIN LASTOSCH

Ona bakarsan, ERdogan ve Gül Necmettin Erbakan'i öyle ucuza sattilar ki, adam kahrindan öldü.
Simdu bunlarin cocuklari dollar, euro ve altin mücahidi elhamdüllilah...
Igneyi baskasina batirmadan önce cuvaldizi kendine batir..

22.03.2013 23:09

Herrlichkeit 23.03.2013 12:01

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058399)
Ona bakarsan, ERdogan ve Gül Necmettin Erbakan'i öyle ucuza sattilar ki, adam kahrindan öldü.
Simdu bunlarin cocuklari dollar, euro ve altin mücahidi elhamdüllilah...
Igneyi baskasina batirmadan önce cuvaldizi kendine batir..

senin hayal ürünlerine artik kimse inanmiyor.

daha aylar önce erdogan ve gül catismasi var diyen sensin.

daha kisa bir süre önce gülen cemaati ile akp arasinda anlasmazlik var diyen sendin.

simdi erbakani sattilar diyen yine sensin.

sen herkesi kendin gibi zannettigin icin onlarda ayni serefsizligi bekliyorsun, ama sunu söyliyeyim, daha cok beklersin.

biz hala ayni yoldayiz, hicbir zaman yollarimiz ayrilmadi. bizim yolumuz gönül yoludur hicbir zaman ihanet etmeyiz.

erbakana yol verilmedi, 28 subati hatirlatmama gerek yok.

2002 secimlerde erbakan yine secilse türkiyede darbe yapilacakti.
bunun icin alternatif parti kuruldu.

AK Parti 35% oy alarak geldigi halde kapatma davasi acildi.

gece gündüz bütün kurumlarimizla calisip bu sorunlarida atlattik.

siz bu olaylari hala anlayamadiniz :)

hocamiz herzaman hocamizdi
davamiz herzaman davamizdi
belki 10 sene sonra bunlari anlayabileceksiniz ;)

ps. bilginin bittigi yerde resimle konusanlarin arasina katilmissin. nedense fikirlerimle bilgimle ezdigim kisiler resimlerle konusmaya basliyor. siehe -> billy, deniz, lastosch

23.03.2013 13:58

Bazen bir bakis, bir resim bin kelimeyle bedeldir. Bilhasa okuma aliskanligi olmayan ezberci tahsilli kirolar laftan anlamazlar. Zaten primat familyasinda resimli iletisim sözlü iletisimden cok önce keldigi icin, resimler primat familyasina mensup bireylerle bu basit tarzda iletisim kurmak daha caziptir..

Herrlichkeit 23.03.2013 14:05

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058433)
Bazen bir bakis, bir resim bin kelimeyle bedeldir. Bilhasa okuma aliskanligi olmayan ezberci tahsilli kirolar laftan anlamazlar. Zaten primat familyasinda resimli iletisim sözlü iletisimden cok önce keldigi icin, resimler primat familyasina mensup bireylerle bu basit tarzda iletisim kurmak daha caziptir..

yazdiklarinla devamli cakiyorsun belki resimlerle durumu düzeltirim düsüncesinde yaniliyorsun.

sen resimlerle ugras bize DURMAK YOK YOLA DEVAM

23.03.2013 14:14

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058438)
yazdiklarinla devamli cakiyorsun belki resimlerle durumu düzeltirim düsüncesinde yaniliyorsun.

sen resimlerle ugras bize DURMAK YOK YOLA DEVAM

Bir seyi 100 tekrarlamakla yalanlar daha dogru olmuyor.. Siz durmazsaniz duvar sizi durdurur. Bu gidelen yol yol degil.

Herrlichkeit 23.03.2013 14:24

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058441)
Bir seyi 100 tekrarlamakla yalanlar daha dogru olmuyor.. Siz durmazsaniz duvar sizi durdurur. Bu gidelen yol yol degil.

10 yildir ayni palavralar.

nerede bizi durduracak güc?

bizi halk getirdi ve sadece halk götürür.

23.03.2013 14:37

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058448)
10 yildir ayni palavralar.

nerede bizi durduracak güc?

bizi halk getirdi ve sadece halk götürür.

Halk sizi getirmedi, sahtekarcilikla ve malesef Deniz Baykal denen siyasi fosil yüzünden basa gelmistiniz. Ama gideceginiz günler az kaldi. Amerika sizin papucunuzu dama atmak üzere...

Herrlichkeit 23.03.2013 14:40

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058455)
Halk sizi getirmedi, sahtekarcilikla ve malesef Deniz Baykal denen siyasi fosil yüzünden basa gelmistiniz. Ama gideceginiz günler az kaldi. Amerika sizin papucunuzu dama atmak üzere...

ben eski baskanlarini satan serefsizleri sevmem.
o bastayken ondan iyisi yoktu simdi adami yerden yere vuruyorsunuz.

cok adi bir topluluksunuz. ben bile sizin bu davranislarinizdan dolayi utaniyorum.

halk bizi destekledikce biz variz.
chp hicbir zaman demokratik sekilde bu ülkede iktidar olamadi!!!! olamiyacakta!!!!!!!!!

23.03.2013 14:51

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058458)
ben eski baskanlarini satan serefsizleri sevmem.
o bastayken ondan iyisi yoktu simdi adami yerden yere vuruyorsunuz.

cok adi bir topluluksunuz. ben bile sizin bu davranislarinizdan dolayi utaniyorum.

halk bizi destekledikce biz variz.
chp hicbir zaman demokratik sekilde bu ülkede iktidar olamadi!!!! olamiyacakta!!!!!!!!!

Tahsilli kiro agam, galiba tahsillinizde ve bilginizde cok acik bir delik var. Ben dümdüz cizgimi sürdürken bana yolumdan döndügümü sölyorsun ki öyle degil. Hadi beni gecelim. CHP hic iktidar olmamis diyorsun. Eh Bülent Ecevit'in %45 ile geldigi günleri unutuyorsun. Demirel bile diyor CHP'nin ölüsü bile %35 eder. Yakinda doguyu da alacagiz hic merak etme... Ona helal oylarla, calma oylarla degil. Aradaki farktan utanir insan.

Eh sence AKP kimi cumhurbaskani yapmak istiyor, Abdullah Öcalan'i mi? Pardon Abdullah Gül'ü mü ya da Recep Tayyip Erdogan'i mi? :D

Herrlichkeit 23.03.2013 15:02

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058465)
Tahsilli kiro agam, galiba tahsillinizde ve bilginizde cok acik bir delik var. Ben dümdüz cizgimi sürdürken bana yolumdan döndügümü sölyorsun ki öyle degil. Hadi beni gecelim. CHP hic iktidar olmamis diyorsun. Eh Bülent Ecevit'in %45 ile geldigi günleri unutuyorsun. Demirel bile diyor CHP'nin ölüsü bile %35 eder. Yakinda doguyu da alacagiz hic merak etme... Ona helal oylarla, calma oylarla degil. Aradaki farktan utanir insan.

Eh sence AKP kimi cumhurbaskani yapmak istiyor, Abdullah Öcalan'i mi? Pardon Abdullah Gül'ü mü ya da Recep Tayyip Erdogan'i mi? :D

demirelin söylemek istedigini ben devamli söylüyorum CHPnin önüne esekte koysan serefsizde koysan onlarin oyu bellidir.

demirel aslinda orada chpye hakaret ediyor ama sen bunu bile anlayamamissin.

gelelim chpnin iktidar oldugu zamanlara. bunlar ya tek parti diktatörlük zamaniydi yada darbe zamaniydi.

Adnan Menderes'i yargisiz idam etmeselerdi, ordu halka baski yapmasaydi bülent oy alamazdi.

biz bu oyunlari cok gördük lastosch ama artik o ordunun siyasete karistigi chpnin darbe destekleyiciligi yapabilecegi dönem bitti.

sen iftira attikca chpnin oyunu düsürdügünün farkinda bile degilsin.

bana lastoschu ezme bu kadar chplileri baski altinda tutma diye mail atanlar var.
bak o kadar acinacak duruma soktum sizi.

23.03.2013 22:39

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058467)
demirelin söylemek istedigini ben devamli söylüyorum CHPnin önüne esekte koysan serefsizde koysan onlarin oyu bellidir.

demirel aslinda orada chpye hakaret ediyor ama sen bunu bile anlayamamissin.

gelelim chpnin iktidar oldugu zamanlara. bunlar ya tek parti diktatörlük zamaniydi yada darbe zamaniydi.

Adnan Menderes'i yargisiz idam etmeselerdi, ordu halka baski yapmasaydi bülent oy alamazdi.

biz bu oyunlari cok gördük lastosch ama artik o ordunun siyasete karistigi chpnin darbe destekleyiciligi yapabilecegi dönem bitti.

sen iftira attikca chpnin oyunu düsürdügünün farkinda bile degilsin.

bana lastoschu ezme bu kadar chplileri baski altinda tutma diye mail atanlar var.
bak o kadar acinacak duruma soktum sizi.

Bu yazini cok gec gördüm. Yarin insallah senin bütün degindigin noktalara hitaben bir cevap yazmayi düsünüyorum...
Allah'ima bin sükür ki AKP'lisin. Bu isimi iyice kolaylastiriyor...

Herrlichkeit 25.03.2013 17:01

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058558)
Bu yazini cok gec gördüm. Yarin insallah senin bütün degindigin noktalara hitaben bir cevap yazmayi düsünüyorum...
Allah'ima bin sükür ki AKP'lisin. Bu isimi iyice kolaylastiriyor...

die ausrede "ich schreib morgen was dazu" haben wir von dir zu oft gehört.

fang doch erst mit den themen an die du vor 6 monaten schon beantworten wolltest.

25.03.2013 17:43

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058640)
die ausrede "ich schreib morgen was dazu" haben wir von dir zu oft gehört.

fang doch erst mit den themen an die du vor 6 monaten schon beantworten wolltest.

Seninle polemik yapmaktan dogru dürüst yazi yazmaya vakit ayiramiyorum ki.. Ich habe auch was anderes zu tun, Vaybee ist trotzt allem immer noch etwas in meiner Freizeit und nicht etwas für meine Arbeitszeit..

Billy73 25.03.2013 17:43

Zitat:

Zitat von deniz1008 (Beitrag 2058572)
zeka seviyesi düsük örümcek kafali'larla muhabettim olmaz :D

Gestern, 15:02

[...]

22.03.2013, 18:11

22.03.2013, 17:55

wird zeit für einen turkoislamischen superhelden, der auch mal in ninja manier sharia verbrechen ahndet.

Herrlichkeit 25.03.2013 17:50

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058651)
Seninle polemik yapmaktan dogru dürüst yazi yazmaya vakit ayiramiyorum ki.. Ich habe auch was anderes zu tun, Vaybee ist trotzt allem immer noch etwas in meiner Freizeit und nicht etwas für meine Arbeitszeit..

seit wann arbeiterst du wieder?

bak senin adina sevindim. benim sözümü dinleyip is bulup calistigin icin seni tebrik ediyorum.

lastosch benden bir nasihat daha: vaybee benim hobim diyorsun ama gece 3'e kadar buralarda takiliyormussun. ne is kocum? senin dizi ve vaybee haric hobilerin yokmu?

25.03.2013 18:00

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058655)
seit wann arbeiterst du wieder?

bak senin adina sevindim. benim sözümü dinleyip is bulup calistigin icin seni tebrik ediyorum.

lastosch benden bir nasihat daha: vaybee benim hobim diyorsun ama gece 3'e kadar buralarda takiliyormussun. ne is kocum? senin dizi ve vaybee haric hobilerin yokmu?

Hahahaha, gel eger senin isin yoksa sana bir is ayarlayim. Ama önce vasiflarini söylede ona göre harekete geciyim :)

Herrlichkeit 25.03.2013 18:04

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058659)
Hahahaha, gel eger senin isin yoksa sana bir is ayarlayim. Ama önce vasiflarini söylede ona göre harekete geciyim :)

sinirlenmenin ilk asamasi pismis kelle gibi siritmak.

birazdan yine küfür etmeye baslarsin.

bak lastosch burada o kadar chpli yandassiniz. 10 kisi seviyeli sekilde davanizi savunamiyorsunuz.

utanin artik. konulari sulandirip, spam, resim ve benzeri seylerle kacmaya calisiyorsunuz ama okuyuculardan bunlar kacmiyor.

25.03.2013 18:17

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058662)
sinirlenmenin ilk asamasi pismis kelle gibi siritmak.

birazdan yine küfür etmeye baslarsin.

bak lastosch burada o kadar chpli yandassiniz. 10 kisi seviyeli sekilde davanizi savunamiyorsunuz.

utanin artik. konulari sulandirip, spam, resim ve benzeri seylerle kacmaya calisiyorsunuz ama okuyuculardan bunlar kacmiyor.

Hayir daha sinirlenmekten coook uzaktayim. Su an gülme modundayim. Güldügüm olay ne biliyormusun? Senin kadar AKP yandasciliginda bu kadar kalitesiz, beceriksiz, ekti tepki meselesinde neyi amaclasa ters teptiren baska birisi yok. Senine yazismam bile AKP'nin oylarin en az %10 azaltti :D

Herrlichkeit 25.03.2013 18:26

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058664)
Hayir daha sinirlenmekten coook uzaktayim. Su an gülme modundayim. Güldügüm olay ne biliyormusun? Senin kadar AKP yandasciliginda bu kadar kalitesiz, beceriksiz, ekti tepki meselesinde neyi amaclasa ters teptiren baska birisi yok. Senine yazismam bile AKP'nin oylarin en az %10 azaltti :D

öyleyse niye devamli oylarimiz cogalarak iktidar olduk?

sen bu yalanlardan vazgecmedikce cok gülme moduna girersin.

gücsüz olan taraf gülerek siritarak yaltak oldugunu gösterir. adam ol ve birak bu gülme modlarini.

25.03.2013 18:31

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058666)
öyleyse niye devamli oylarimiz cogalarak iktidar olduk?

sen bu yalanlardan vazgecmedikce cok gülme moduna girersin.

gücsüz olan taraf gülerek siritarak yaltak oldugunu gösterir. adam ol ve birak bu gülme modlarini.

Gülmek var gülmek var.. O könünktür geregi dalkavullarin adamlarin adamlarinin gülmesi de degil bendeki.. Bendeki davasinin adaminin gülmesidir...Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis. Gülmek dis göstermenin en güzel yoludur... Anliyormusun ;)

Herrlichkeit 25.03.2013 18:36

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058669)
Gülmek var gülmek var.. O könünktür geregi dalkavullarin adamlarin adamlarinin gülmesi de degil bendeki.. Bendeki davasinin adaminin gülmesidir...Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis. Gülmek dis göstermenin en güzel yoludur... Anliyormusun ;)

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2057857)
Hahahahahahah Hihihihihihihihhihihih Hohohohohohohohohoho

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2057599)
Hahahahahah Hihihihhihih Hohohohohohoho

bunlar senin davanin gülmesiyse, davaninda seninde ne mal oldugunu cok net sekilde anlatabildin.

yine tekrarliyorum:
gücsüz olan taraf gülerek siritarak yaltak oldugunu gösterir. adam ol ve birak bu essek gibi gülmeleri.

Herrlichkeit 25.03.2013 19:55

istek olursa Mehmet Akif üstadimizin gercek hikayesini baska konu acarak anlatabilirim arkadaslar.

26.03.2013 15:08

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058683)
istek olursa Mehmet Akif üstadimizin gercek hikayesini baska konu acarak anlatabilirim arkadaslar.

Evet anlat okuyum. Hele su müslüman Arnavutllarin Osmanli'ya karsi savas acip bagimsizlik istegigini meseleyi de ac..

“Hani milliyetin İslâm idi, kavmiyet ne..
Sarılıp sımsıkı dursaydın a milliyetine
Arnavutluk ne demek var mı şeriatta yeri
Küfr olur başka değil, kavmini sürmek ileri

Arabın, Türk'e, Laz'ın Çerkez'e yahut Kürd'e
Acem'in Çinliye rüçhanı mı varmış nerde.
İslâmiyette anasır mı olurmuş ne gezer
Fikr-i milliyeti tel'in ediyor Peygamber
En büyük düşmanıdır ruh-u Nebi tefrikanın
Adı batsın onu İslâm'a sokan kaltabanın.”

Geliniz bu duaya birlikte amin diyelim..

Sonra müslümani birak seriatci Misir'dan laik Türkiye Cumhuriyetine kurban olarak geri döndügünü ve bu yurdu kurtararin ve bu devleti kuranin ugruna ne dualar ettigini ;)

Herrlichkeit 26.03.2013 16:34

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058775)
Evet anlat okuyum. Hele su müslüman Arnavutllarin Osmanli'ya karsi savas acip bagimsizlik istegigini meseleyi de ac..

“Hani milliyetin İslâm idi, kavmiyet ne..
Sarılıp sımsıkı dursaydın a milliyetine
Arnavutluk ne demek var mı şeriatta yeri
Küfr olur başka değil, kavmini sürmek ileri

Arabın, Türk'e, Laz'ın Çerkez'e yahut Kürd'e
Acem'in Çinliye rüçhanı mı varmış nerde.
İslâmiyette anasır mı olurmuş ne gezer
Fikr-i milliyeti tel'in ediyor Peygamber
En büyük düşmanıdır ruh-u Nebi tefrikanın
Adı batsın onu İslâm'a sokan kaltabanın.”

Geliniz bu duaya birlikte amin diyelim..

Sonra müslümani birak seriatci Misir'dan laik Türkiye Cumhuriyetine kurban olarak geri döndügünü ve bu yurdu kurtararin ve bu devleti kuranin ugruna ne dualar ettigini ;)

hersey yerine ve zamanina göre acik bilgilendirecegiz.

sen devamli bir konudan öteki konuya atlamanin tek sebebi var.

hicbir konuda o carpik zihniyetinin hakliligini belgeleyemiyorsun.

ben kendimden ve konustugumdan emin oldugum icin bu tür dansöz kivirmalarina basvurmuyorum.

sen daha önceleri bir konuya sadik kalip ne dehset durumlara düstügünü unutmamissin ki artik kivirmakla yetiniyorsun.

lastosch "bugün vaktim yok yarin yazacagim" deyip kactigin kac konu oldu?

arkadaslar tarihi iyi bilen biri olarak size sunu söyleyebilirim. osmanliya ihanette bulunan kesim bu ihanete karsi bas kaldiranlari sorgusuz sualsiz idam etmistir.

ama bazen gercekleri yavas yavas anlatmak, alistira alistira anlatmak daha hayirlidir.
bilmeniz gereken tek sey var. bildiginiz atatürk gercek atatürk degildir. kendi silah arkadaslarina bile ihanet eden birinden ne beklenir ki diyeceksiniz....
haklisiniz ama daha bilmediginiz cok konu var.

Billy73 26.03.2013 16:39

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058813)
hersey yerine ve zamanina göre acik bilgilendirecegiz.

sen devamli bir konudan öteki konuya atlamanin tek sebebi var.

hicbir konuda o carpik zihniyetinin hakliligini belgeleyemiyorsun.

ben kendimden ve konustugumdan emin oldugum icin bu tür dansöz kivirmalarina basvurmuyorum.

sen daha önceleri bir konuya sadik kalip ne dehset durumlara düstügünü unutmamissin ki artik kivirmakla yetiniyorsun.

lastosch "bugün vaktim yok yarin yazacagim" deyip kactigin kac konu oldu?

arkadaslar tarihi iyi bilen biri olarak size sunu söyleyebilirim. osmanliya ihanette bulunan kesim bu ihanete karsi bas kaldiranlari sorgusuz sualsiz idam etmistir.

ama bazen gercekleri yavas yavas anlatmak, alistira alistira anlatmak daha hayirlidir.
bilmeniz gereken tek sey var. bildiginiz atatürk gercek atatürk degildir. kendi silah arkadaslarina bile ihanet eden birinden ne beklenir ki diyeceksiniz....
haklisiniz ama daha bilmediginiz cok konu var.

ama hosmanlilarda kardeslerini geberttiler ve de yabancilardi....ama güzellerdi ve türkler gibi cahil egitimsiz degillerdi

Herrlichkeit 27.03.2013 19:11

Zitat:

Zitat von deniz1008 (Beitrag 2059033)
zeka seviyesi düsük örümcek kafali'larla muhabettim olmaz :D

Gestern, 15:02

[...]

22.03.2013, 18:11

22.03.2013, 17:55

cahillik yapma, devamli yazdiklarini silip yeniden yazman ateistligi ve kemalizmi hakli göstermez.

egitim görüp adam gibi görüsünü ve fikirlerini acikla!!!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:40 Uhr.