Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz (http://localhost/forum/showthread.php?t=9809)

Herrlichkeit 21.03.2013 13:03

Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz

Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu:
  • Selam her iki halkın kardeşliğine. Yeni günün aydınlığıyla birlikte newrozu kutluyoruz.
  • İnsanlığın doğuş coğrafyasından bütün halklara selam olsun.
  • Horon zeybek ve diloylar kardeştir.
  • Dicle ve Fırat nehrı Sakarya ve Meriç'in kardeşidir.
  • Cudi ve Gabar dağı Kaçkar ve Erciyes'in dostudur.
  • Batı emperyalizmi 200 yıldır fetih savaşları batılı emparyalist savaşlar Türk ve Kürdün toplulklara sunni problemlere gark etmeye çalışmıştır.
  • Arap Fars Türk ve Kürt halkının birbirini boğazlatmaya çalıştılar. Savaş ve kirli düzene artık yeter diyoruz
  • Milyonlara sesleniyor ve ilan ediyorum. Silahlı olanları yurttan çekilsin. Devrimden vazgeçmedik yeni bir devrim süreci başlıyor.
  • Beni dikkatle dinleyenler,bugün yeni bir dönem başlıyor.
  • Silahlı direniş sürecinden demokratik bir sürece kapı açılıyor.
  • Demokratik haklar, özgürlük ve eşitliği esas alan bir anlayış gelişiyor.
  • Silahlar değil, fikirler konuşsun durumuna geldik.
  • Yok sayan inkar eden paradigma (CHP zihniyeti) yok oldu.
  • Benim başkaldırım çaresizliğe cahilliğe ve köleliğe karşı idi
  • Bizim savasımız etnik ya da bir dine karşı değil
  • Savaşımız adaletsizliğedir. Bundan sonra da böyle olacaktır.
  • Ben bu çağrıma kulak veren milyonların şahitliğindez diyorum ki; "Artık yeni bir dönem başlıyor, silah değil siyaset öne çıkıyor.
  • Artık sınır ötesine çekilme aşamasına gelinmiştir. Bu davaya inanan herkesin sürecin hassasiyetlerini sonuna kadar gözeteciğne inanıyorum.
  • Kürdistan ve Anadolu tarihine yakışır şekilde herekese ve hepimize büyük sorumluluklar düşüyor.
  • Bu nevruz sebebiyle en az Kürtler, Ermenileri de özgürlük öz ışıklarız olarak görmeye ve yaşamayşa çağırııyorum.
  • Saygı değer Türkiye halkı; özellikle Türk halkı bilmeli ki:
  • Türkiye halkı bilsin ki, Anadolu halkları 1000 yıllık Türk ve Kürt halkları İslam kardeşliği altında yaşamıştır ve yaşayacaktır.
  • Burada zorla asimülasyon yoktur, olmamalıdır.
  • Çanakkale'de birlikte savaş verdik. Türk ve Kürt birlikte şehit oldu.
  • Çanakkale'de birlikte şehid olan iki halk 1920'de TBMM'yi birlikte kurdular. O gün gibi bugün de birlikte olmaya devam edeceklerdir.
  • Hep birlikte demokratik ve modern bir sistem kuralım.
  • Kapitalist modernleşmeye dayalı halkı bağlamayan elitin (kemalistlerin) çabaları bitmiştir.
  • Zaman ihtilaf ve ayrılık zamanı değil.
  • Gün Birleşme ve helalleşme günüdür.
  • Anadolu ve Mezopotamya birbirinden ayrılmasın.
  • Orta Asya ve Ortadoğu'ya örnek olacak demokratik bir mücadele inşa edelim
  • Çağrımız şudur ki, biz kardeşliğimizi yeniden birliğimizi yeniden kuracağız.

BÜYÜK Türkiye'nin ilk adımları atıldı. Kuzey Irak / Kurdistan ile birleşme vakti geldi.

İlerleyen barış sürecimiz hayırlı uğurlu olsun.

DURMAK YOK YOLA DEVAM
RAWESTAN NINE REC BERDEWAM

21.03.2013 16:36

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058249)
  • Selam her iki halkın kardeşliğine. Yeni günün aydınlığıyla birlikte newrozu kutluyoruz.
  • Batı emperyalizmi 200 yıldır fetih savaşları batılı emparyalist savaşlar Türk ve Kürdün toplulklara sunni problemlere gark etmeye çalışmıştır.
  • Arap Fars Türk ve Kürt halkının birbirini boğazlatmaya çalıştılar. Savaş ve kirli düzene artık yeter diyoruz
  • Milyonlara sesleniyor ve ilan ediyorum. Silahlı olanları yurttan çekilsin. Devrimden vazgeçmedik yeni bir devrim süreci başlıyor.
  • Ben bu çağrıma kulak veren milyonların şahitliğindez diyorum ki; "Artık yeni bir dönem başlıyor, silah değil siyaset öne çıkıyor.
  • Artık sınır ötesine çekilme aşamasına gelinmiştir. Bu davaya inanan herkesin sürecin hassasiyetlerini sonuna kadar gözeteciğne inanıyorum.
  • Kürdistan ve Anadolu tarihine yakışır şekilde herekese ve hepimize büyük sorumluluklar düşüyor.
  • Bu nevruz sebebiyle en az Kürtler, Ermenileri de özgürlük öz ışıklarız olarak görmeye ve yaşamayşa çağırııyorum.
  • Türkiye halkı bilsin ki, Anadolu halkları 1000 yıllık Türk ve Kürt halkları İslam kardeşliği altında yaşamıştır ve yaşayacaktır.
  • Çanakkale'de birlikte şehid olan iki halk 1920'de TBMM'yi birlikte kurdular. O gün gibi bugün de birlikte olmaya devam edeceklerdir.
  • Kapitalist modernleşmeye dayalı halkı bağlamayan elitin (kemalistlerin) çabaları bitmiştir.

BÜYÜK Türkiye'nin ilk adımları atıldı. Kuzey Irak / Kurdistan ile birleşme vakti geldi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Bu dedilerine kimse karsi degil, ama uygulanmasi yanlis.

21.03.2013 16:43

Bir Başbakan İki Erdoğan – 2

İlki paylaşım ve tıklanma rekorları kıran, Başbakan tarafından yasaklatılan, CHP tarafından CD’lere bastırılıp vatandaşa dağıtılan Bir Başbakan İki Erdoğan videosunun 2′nci bölümü yine Youtube’da yayınlandı. İşte o video…

http://video.sozcu.com.tr/2013/video...erdogan-2.html

Herrlichkeit 21.03.2013 17:02

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058257)
Bu dedilerine kimse karsi degil, ama uygulanmasi yanlis.

karsi cikamazsin zaten, artik chp zihniyeti bile yeniden dizayn ediliyor.

bundan daha 1 sene önce bu denenlere karsi cikan kisilerin u-dönüsünü saglayan öcalana tesekkür edesim geliyor.

21.03.2013 17:07

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058260)
karsi cikamazsin zaten, artik chp zihniyeti bile yeniden dizayn ediliyor.

bundan daha 1 sene önce bu denenlere karsi cikan kisilerin u-dönüsünü saglayan öcalana tesekkür edesim geliyor.

CHP kendini daima yeniden dizayn eden bir partiden ziyade bir anlayistir, bir yasam bicimidir. CHP'nin temelinde Alman prof. Humboldt'un da benimsedigi ömür boyu ögrenmek prensibi yatar. CHP'yi bir parti olarak degil, yarinlara yelken tutan, daima gecmisten dersine alarak gelecek dogru ilerleyen bir anlayis olarak algila..

Asil sorun tek kisilik iktidar pesinde kosanlar, Orta dogu demokrat ve laik Türkiye Cumhuriyeti'ni hayal ederken bizim minibüscü basbakan da Esat gibi, Kral Fahd gibi Hüsnü Mübarek gibi totaliter anlayisa yönelmeye calisiyor. Zurnanin zirt ettigi delik burasi..

AB-Standartlarinda bir demokrasi ve bunun günlük yasama gecirilmesi Türkiye'de her sorunu cözer...

Herrlichkeit 21.03.2013 17:12

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2058262)
CHP kendini daima yeniden dizayn eden bir partiden ziyade bir anlayistir, bir yasam bicimidir. CHP'nin temelinde Alman prof. Humboldt'un da benimsedigi ömür boyu ögrenmek prensibi yatar. CHP'yi bir parti olarak degil, yarinlara yelken tutan, daima gecmisten dersine alarak gelecek dogru ilerleyen bir anlayis olarak algila..

Asil sorun tek kisilik iktidar pesinde kosanlar, Orta dogu demokrat ve laik Türkiye Cumhuriyeti'ni hayal ederken bizim minibüscü basbakan da Esat gibi, Kral Fahd gibi Hüsnü Mübarek gibi totaliter anlayisa yönelmeye calisiyor. Zurnanin zirt ettigi delik burasi..

AB-Standartlarinda bir demokrasi ve bunun günlük yasama gecirilmesi Türkiye'de her sorunu cözer...

tabi tabi onun icin baykal oturdu ve kalkmadi o koltuktan

onun icin kivirdaroglu simdi kalkmiyor.

siz kiviricilar toplulugusunuz.

partinin en üsttekinden senin gibi yeni üye olmuslara kadar kiviricilarsiniz.
cok konusur birsey beceremezsiniz.

yalani bile beceremiyorsun.

senin en korktugun rüyalari biz gerceklestiriyoruz.

sizi omurgasizlar. böyle egip bükeriz sizi.

21.03.2013 17:31

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058265)
tabi tabi onun icin baykal oturdu ve kalkmadi o koltuktan

onun icin kivirdaroglu simdi kalkmiyor.

siz kiviricilar toplulugusunuz.

partinin en üsttekinden senin gibi yeni üye olmuslara kadar kiviricilarsiniz.
cok konusur birsey beceremezsiniz.

yalani bile beceremiyorsun.

senin en korktugun rüyalari biz gerceklestiriyoruz.

sizi omurgasizlar. böyle egip bükeriz sizi.

Benim simdi isim var, sen sunu bi izle, sonra dediklerini bir daha oku.. Gerekirse ben yine cevap yazarim..

sevtap05 21.03.2013 17:31

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058249)

DURMAK YOK YOLA DEVAM

bu bahar bayrami (nevruz) biz türklerdede hidirellez /bahar bayrami olarak kutlanir, yaylalara cikilir ve bu afganistan, iran, irakta newroz olarak kutlaniyor. aksama afganli arkadaslarin nevroz bayramina gidecegim mesela. bu diyarbakirdaki nevruz bahar kutlamalarinda gözüme batan yalniz sudur: bu bahar bayrami kardeslik bayrami, silahlar cekilsin simgeliyorsa, neden bir türk bayragi orada yoktu.? madem kardesiz, madem türkiyenin bölünmesine karsi bu mesaj?

Herrlichkeit 21.03.2013 17:39

Zitat:

Zitat von sevtap05 (Beitrag 2058274)
bu bahar bayrami (nevruz) biz türklerdede hidirellez /bahar bayrami olarak kutlanir, yaylalara cikilir ve bu afganistan, iran, irakta newroz olarak kutlaniyor. aksama afganli arkadaslarin nevroz bayramina gidecegim mesela. bu diyarbakirdaki nevruz bahar kutlamalarinda gözüme batan yalniz sudur: bu bahar bayrami kardeslik bayrami, silahlar cekilsin simgeliyorsa, neden bir türk bayragi orada yoktu.? madem kardesiz, madem türkiyenin bölünmesine karsi bu mesaj?

newroz azerbaycandada özbekistandada v.s. kutlanir.

kutlamalari diyarbakir (BDP) belediyesi organize etti, niye bayrak olmadigini onlara sormak gerekiyor.

aslinda sormamiz gereken cok daha mühim sorular var.

CHP yillardir niye kürtce konusulmasina karsi cikiyordu? ve son 2 yil niye cark etti?
CHP dersim olaylarinin unutuldugunu mu zannediliyor?
CHP trt ses acilisina karsi cikarken niye bunlara soru sormuyordunuz?

simdi cikip BDPyi sorgulamak icin önce CHPyi sorgulamamiz lazim.

bilmem anlatabildimmi?

21.03.2013 20:22

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058277)

kutlamalari diyarbakir (BDP) belediyesi organize etti, niye bayrak olmadigini onlara sormak gerekiyor.

CHP yillardir niye kürtce konusulmasina karsi cikiyordu? ve son 2 yil niye cark etti?

bilmem anlatabildimmi?

Sunlar dinle sonra gerisini konusuruz..

Billy73 21.03.2013 20:51

ah der apo, der ist doch ein toller kommunist. sieht eh aus wie stalin. ich finde er sollte der präsident von kutürkien werden.

21.03.2013 20:56

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2058286)
ah der apo, der ist doch ein toller kommunist. sieht eh aus wie stalin. ich finde er sollte der präsident von kutürkien werden.

Wenn es so weitergeht, würde mich das auch nicht mehr wundern..

sevtap05 21.03.2013 23:50

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058277)

bilmem anlatabildimmi?

türkiyenin cografisi,tarihi zenginligi,dogasi,insanlari,kültür zenginligini anlatmama gerek yok, hele birde inanilmaz mutfagini ama iste bu yüzdende kiskanilacak bir zenginlige sahibiz, birbiriine düsürülmeseydi insanlarimiz, binlerce dökülen kanlar yerine simdi cok daha zenginlik icinde yasayan türkiye olacakti ve sunuda unutmayalimki sadece türk kürtlüge o kadar odaklanmayalim.ülkemizde kültür zenginligi olsada sonucta anadolunun kültürü aynidir. bosnadaki bulgaristandaki yunanistandaki vs türkler bile ayni dili konusmasada kültür akrabaligimiz sürüyor.500-600 yüz yil!! avrupa, asya ortadogudada türkler yasadi ve simdi onlarida görmemezlikten gelemeyiz.
ben suanki aktuell gördüklerimi ve hissettiklerimi aktarmak istedim.kimseyi sorgulamadan önce kardeslik bayraminda madem topraklarimizin bütünlügü söz konusu degil o zaman bunuda göstersinler. nevruz eski türklerinde kutladigi bir bahar bayramidir ve sadece kürtlere mahsus degildir.almanlar futbol oynarken binlerce türkler alman bayragi ile maca bakarken neden bizde kendi bizi bir yapan bayrak altinda toplanmayalim?

Herrlichkeit 22.03.2013 08:56

Zitat:

Zitat von sevtap05 (Beitrag 2058291)
türkiyenin cografisi,tarihi zenginligi,dogasi,insanlari,kültür zenginligini anlatmama gerek yok, hele birde inanilmaz mutfagini ama iste bu yüzdende kiskanilacak bir zenginlige sahibiz, birbiriine düsürülmeseydi insanlarimiz, binlerce dökülen kanlar yerine simdi cok daha zenginlik icinde yasayan türkiye olacakti ve sunuda unutmayalimki sadece türk kürtlüge o kadar odaklanmayalim.ülkemizde kültür zenginligi olsada sonucta anadolunun kültürü aynidir. bosnadaki bulgaristandaki yunanistandaki vs türkler bile ayni dili konusmasada kültür akrabaligimiz sürüyor.500-600 yüz yil!! avrupa, asya ortadogudada türkler yasadi ve simdi onlarida görmemezlikten gelemeyiz.
ben suanki aktuell gördüklerimi ve hissettiklerimi aktarmak istedim.kimseyi sorgulamadan önce kardeslik bayraminda madem topraklarimizin bütünlügü söz konusu degil o zaman bunuda göstersinler. nevruz eski türklerinde kutladigi bir bahar bayramidir ve sadece kürtlere mahsus degildir.almanlar futbol oynarken binlerce türkler alman bayragi ile maca bakarken neden bizde kendi bizi bir yapan bayrak altinda toplanmayalim?

basbakanimiz bunun cevabini verdi.

bayrak orada bulunmasi gerekiyordu.

ama bu newroz mitingini BDP (Diyarbakir Belediyesi) organize etti.
CHP, MHP ve BDP bitmemek icin cabaliyorlar.
BDP kürtcülerden oy toplamak zorunda
MHP türkcülerden oy toplamak zorunda
CHP tam karar veremiyor, bir yandan beyaz türklerden, bir yandan türkcülerden bir yandanda alevilerin oyuna göz dikiyor.

bu üc partinin hicbir zaman türkiyeyi temsil etme gibi calismalari olmayacaktir. bunlar sadece oylarinin kaybini önlemekle ugrasiyorlar.

onun icin bdp'nin bir tane bayrak bile asmamasini cok görmeyelim. onlar kendi acizligini göstermis oldu, ama unutmayalimki ayni sekilde mhp ve chp'yide sorgulamamiz gerekiyor.

tek yanli sorgulama barisa yol acmaz, yine ayrisimin yolunu acar.

Herrlichkeit 22.03.2013 15:16

arkadaslar baska bahane bulamayarak türk bayraginin olmamasina odaklanmanizi hayretle izliyorum.

daha iki sene önce chp hakkari mitinginde bir tek türk bayragi yokken sizin buna tepkisiz kalip diyarbakirda bayragin bulunmamasina tepki vermeniz manidar.

öyle iki yüzlülük yapmayalim. yargilayacaksak chp ve bdp'yi ayni sekilde yargilayalim.

sevtap05 22.03.2013 17:31

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058335)
arkadaslar baska bahane bulamayarak türk bayraginin olmamasina odaklanmanizi hayretle izliyorum.

daha iki sene önce chp hakkari mitinginde bir tek türk bayragi yokken sizin buna tepkisiz kalip diyarbakirda bayragin bulunmamasina tepki vermeniz manidar.

öyle iki yüzlülük yapmayalim. yargilayacaksak chp ve bdp'yi ayni sekilde yargilayalim.

bence akp yada bdp yi mercek altina almamiz gayet dogal, cünki suan akp türkiyeyi yönetiyor ve bdp baris aracisi olarak günlerce medyada ön planda.bu iki aktiv parti " silahlar dursun, biz kardesiz" diyorsa bunuda göstermeleri dogal degilmi?

Herrlichkeit 22.03.2013 17:39

Zitat:

Zitat von sevtap05 (Beitrag 2058347)
bence akp yada bdp yi mercek altina almamiz gayet dogal, cünki suan akp türkiyeyi yönetiyor ve bdp baris aracisi olarak günlerce medyada ön planda.bu iki aktiv parti " silahlar dursun, biz kardesiz" diyorsa bunuda göstermeleri dogal degilmi?

chp hakkari mitinginde türk bayragi göstermeyince sus (bahane chp muhalefettir)

bdp diyarbakirda türk bayragi göstermeyince tepki göster (bdp muhalefet degil mi?)

buna iki yüzlülük denir.

Ak Parti bayrak konusunda gayet acik konustu. anlamakta zorlananlar icin tekrar edeyim:
"Türk bayragi olsa cok daha güzel olacakti"

yillarca newrozda türk bayragi yok!!!!!!!!!!
simdi baris ve kardeslik deyince mi batiyor???????

sevtap05 22.03.2013 17:50

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058350)
chp hakkari mitinginde türk bayragi göstermeyince sus (bahane chp muhalefettir)

bdp diyarbakirda türk bayragi göstermeyince tepki göster (bdp muhalefet degil mi?)

buna iki yüzlülük denir.

Ak Parti bayrak konusunda gayet acik konustu. anlamakta zorlananlar icin tekrar edeyim:
"Türk bayragi olsa cok daha güzel olacakti"

yillarca newrozda türk bayragi yok!!!!!!!!!!
simdi baris ve kardeslik deyince mi batiyor???????

ama halk chp yi degil akp yi secti ve bu partidende belirli bir beklentisi olmasi dogal.
chp degil bdp BARIS aracisi olarak kac defa imraliya gitti, chp degil.
o yüzdende bu iki partiyi elestericegiz cünki bize söyledikleriyle davrandiklari ayni olmali

Herrlichkeit 22.03.2013 17:58

Zitat:

Zitat von sevtap05 (Beitrag 2058356)
ama halk chp yi degil akp yi secti ve bu partidende belirli bir beklentisi olmasi dogal.
chp degil bdp BARIS aracisi olarak kac defa imraliya gitti, chp degil.
o yüzdende bu iki partiyi elestericegiz cünki bize söyledikleriyle davrandiklari ayni olmali

halk memnun.

baris sürecine karsi cikan MHP ve CHP. bunlarin yandaslarida simdi bahaneler ariyor.

10 yildir newrozda türk bayragi yok. niye simdi batiyor????

sevtap05 22.03.2013 18:19

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058362)
halk memnun.

10 yildir newrozda türk bayragi yok. niye simdi batiyor????

cünki simdi bir "ilk" oldugu icin. tarihi bir kardeslik nevruz kutlamasi oldugu icin.

bu "ilk" ve "tarihi" kardeslik kutlama böylemi olmaliydi?

Herrlichkeit 22.03.2013 18:24

Zitat:

Zitat von sevtap05 (Beitrag 2058373)
cünki simdi bir "ilk" oldugu icin. tarihi bir kardeslik nevruz kutlamasi oldugu icin.

bu "ilk" ve "tarihi" kardeslik kutlama böylemi olmaliydi?

30 yildir adamlar türk bayraksiz newroz kutluyorlar.

30 senedir batmadi ama "ilk" ve "tarihi" oldugu icin batiyor.
tamam anladik.

Basbakan "Türk bayragi olsa daha güzel olurdu" dedi.
BDP Es Baskani "Kürt halki bayraktan rahatsiz degil." dedi.

Sence ne yapilmasi gerekiyor?
bayrak olmadigi icin baris süreci bitirilsin mi?
asimilasyon politikasina devam mi edelim?
kürtleri inkar mi edelim?
ne yapalim???????????

bence baris cagrisindan rahatsiz olanlar bu bayrak tartismalarini kullaniyor.

sevtap05 22.03.2013 18:35

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058374)
30 yildir adamlar türk bayraksiz newroz kutluyorlar.

30 senedir batmadi ama "ilk" ve "tarihi" oldugu icin batiyor.
tamam anladik.

Basbakan "Türk bayragi olsa daha güzel olurdu" dedi.
BDP Es Baskani "Kürt halki bayraktan rahatsiz degil." dedi.

Sence ne yapilmasi gerekiyor?
bayrak olmadigi icin baris süreci bitirilsin mi?
asimilasyon politikasina devam mi edelim?
kürtleri inkar mi edelim?
ne yapalim???????????

bence baris cagrisindan rahatsiz olanlar bu bayrak tartismalarini kullaniyor.

benimde dedigim: baris isteniyorsa, bunu halka yeterince gösterin, biraz inandirici davranilsin.madem artik bu kadar gencecik insanlarin kani akmasini her iki tarafta istemiyorsa, iki tarafta bunu halka simgelemeli
hangi anne cocugunun ölüsüne sarilmak ister?

Herrlichkeit 22.03.2013 18:39

Zitat:

Zitat von sevtap05 (Beitrag 2058379)
benimde dedigim: baris isteniyorsa, bunu halka yeterince gösterin, biraz inandirici davranilsin.madem artik bu kadar gencecik insanlarin kani akmasini her iki tarafta istemiyorsa, iki tarafta bunu halka simgelemeli
hangi anne cocugunun ölüsüne sarilmak ister?

o zaman hosgörülü olmak gerekiyor.

bdp hatasini kabul ediyor ve seneye türk bayragi olsun diyor. niye bu bayrak olayi bu kadar takinti oldu anlamiyorum?

Dostca_KaL 24.03.2013 07:30

Ne Mutlu Türküm Diyene...

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)

Herrlichkeit 25.03.2013 17:20

Zitat:

Zitat von Dostca_KaL (Beitrag 2058567)

Ne Mutlu "kürt, türk ve diger irklarin bu topraklar üzerinde esit hakki olan ülke vatandasiyim" Diyene

Billy73 25.03.2013 17:36

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058647)
Ne Mutlu "kürt, türk ve diger irklarin bu topraklar üzerinde esit hakki olan ülke vatandasiyim" Diyene

türkler cingenelerindir

Herrlichkeit 25.03.2013 17:47

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2058649)
türkler cingenelerindir

evet onlarda bizim vatandaslarimiz.

Billy73 27.03.2013 19:16

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058653)
evet onlarda bizim vatandaslarimiz.

cingenelik bizim isimizdir. bir cingene bayragida lazim bence. cingene dili okuldada ögretilsen bence. birde özür dilememiz lazim onlardan egitimsiz, issiz ortada kalmislar. akp cingene sorununu nasil cözecek?

Herrlichkeit 27.03.2013 20:18

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2059068)
neyapsin? bende basta garip buluyordum, simdi ama anladim cöplüge cöp atacaksin....

bence birbirinize cok yakismissiniz. sen cöp kutusu oda kapagi. ying und yang. adam und eva. chuck und norris. bruce und lee. cin und gene...

sen nasil denizin arkadasisin billy?

arkadas dedigin birbirine yazma ve konusmayi ögretir.
arkadasina kendisini ifade etmeyi ögrensen belki hepimize faydali olur.

Billy73 27.03.2013 20:44

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2059074)
sen nasil denizin arkadasisin billy?

arkadas dedigin birbirine yazma ve konusmayi ögretir.
arkadasina kendisini ifade etmeyi ögrensen belki hepimize faydali olur.

sen egitim sart diyorsun, ben degil. affen werden immer affen bleiben...

Herrlichkeit 02.04.2013 11:55

Basbakan bugün acikladi

YENİ TÜRKİYE MODELİ GELİYOR!
Çocukları sokağa sürüp arkasına saklananlara rağmen biz bu meseleyi çözmek zorundayız. AK Partiye oy versin ya da vermesin Herkes gönlünü ferah tutsun yersiz endişelere kapılmasın, hiç kimse korkmasın!

Öyle bir Türkiye yükseliyor ki bu Türkiye'de gözyaşı kalmayacak ayağında prangalar kalmayacak! Büyüdükçe büyüüyen bir Türkiye geliyor. Güçlü, demokrasisiyle örnek, birbirine sıskı sıkıya kenetlenmiş bir Türkiye'yi size emanet ediyoruz. Normallleşmiş bir Türkiye'yi size bırakıyoruz. Çatışma kültüründen kazanan bir Türkiye yok artık. Yaşanılabilir bir Türkiye'i imar ediyoruz. Milletimimz söylenene değil sonuca baksın! Milletimiz kazanacak Türkye kazanacak.

Billy73 02.04.2013 16:20

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2059783)
YENİ TÜRKİYE MODELİ GELİYOR!
Çocukları sokağa sürüp arkasına saklananlara rağmen biz bu meseleyi çözmek zorundayız. AK Partiye oy versin ya da vermesin Herkes gönlünü ferah tutsun yersiz endişelere kapılmasın, hiç kimse korkmasın!

Öyle bir Türkiye yükseliyor ki bu Türkiye'de gözyaşı kalmayacak ayağında prangalar kalmayacak! Büyüdükçe büyüüyen bir Türkiye geliyor. Güçlü, demokrasisiyle örnek, birbirine sıskı sıkıya kenetlenmiş bir Türkiye'yi size emanet ediyoruz. Normallleşmiş bir Türkiye'yi size bırakıyoruz. Çatışma kültüründen kazanan bir Türkiye yok artık. Yaşanılabilir bir Türkiye'i imar ediyoruz. Milletimimz söylenene değil sonuca baksın! Milletimiz kazanacak Türkye kazanacak.

der mann hat den durchblick und das herz, sogar der grosse gaddafi hat ihn dafür mit dem gaddafi friedensnobelpreis ausgezeichnet. wenn wir schon dabei sind, sollten wir nachdem wir unsere eigene ratingagentur gegründet haben, noch den türkischen welt-nobelpries gründen, dann vielleicht noch unsere eigenen dollar und euro-noten. who is the man?

02.04.2013 16:37

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2059823)
der mann hat den durchblick und das herz, sogar der grosse gaddafi hat ihn dafür mit dem gaddafi friedensnobelpreis ausgezeichnet. wenn wir schon dabei sind, sollten wir nachdem wir unsere eigene ratingagentur gegründet haben, noch den türkischen welt-nobelpries gründen, dann vielleicht noch unsere eigenen dollar und euro-noten. who is the man?

Billy sei nicht so Hart deinen Urteilen. Die Türkei hat sehr grosse Sprünge hingelegt. Von gar nichts bis sehr wenig.. In diesen Breitengraden und Kulturkreisen ist das ein Quantensprung :D

Billy73 02.04.2013 17:07

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2059830)
Billy sei nicht so Hart deinen Urteilen. Die Türkei hat sehr grosse Sprünge hingelegt. Von gar nichts bis sehr wenig.. In diesen Breitengraden und Kulturkreisen ist das ein Quantensprung :D

ja quarks kommen in der quantentheorie auch vor. deswegen wird in der türkei viel quark geredet.

es ist als ob man nasreddin hoca zuschaut, nur dass er es hier ernst meint :)

Billy73 02.04.2013 17:14

iq-leveli düsürmek bizim isimizdir. zaten bir tane kitap yeter. ne gerek var. öbür dünyada integralrechnungmu sorcaklar?

la havle ve la guvvete

Herrlichkeit 02.04.2013 17:21

jungs legt doch mal eure komplexe ab und versucht nicht immer eure landsleute kleinzureden.

von sich selbst auf andere zu schliessen ist grundsaetzlich falsch.

alles worüber ihr euch noch vor ein paar jahren belustigt habt ist heute schon realitaet.

mit dieser einstellung werdet ihr nie etwas erreichen, sowas nennt man selbsterfüllende prophezeiung.
okay ich korrigiere mich, ihr seid schon zu alt um euer leben gravierend umzustellen, aber lasst doch zumindest die jugend von euren "wir sind zu nichts zu gebrauchen" komplexen verschont.

ps. mir faellt auf dass ihr drei chp'ler seid ;) ist das wieder ein zufall oder eher eine eigenschaft dieser partei???

Billy73 02.04.2013 17:50

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2059837)
jungs legt doch mal eure komplexe ab und versucht nicht immer eure landsleute kleinzureden.

von sich selbst auf andere zu schliessen ist grundsaetzlich falsch.

alles worüber ihr euch noch vor ein paar jahren belustigt habt ist heute schon realitaet.

mit dieser einstellung werdet ihr nie etwas erreichen, sowas nennt man selbsterfüllende prophezeiung.
okay ich korrigiere mich, ihr seid schon zu alt um euer leben gravierend umzustellen, aber lasst doch zumindest die jugend von euren "wir sind zu nichts zu gebrauchen" komplexen verschont.

ps. mir faellt auf dass ihr drei chp'ler seid ;) ist das wieder ein zufall oder eher eine eigenschaft dieser partei???

bis vor einem jahr kannte ich die chp gar nicht. die akp kannte ich auch nur nebelhaft. ich hab doch mit der schosse nix am hut. ich hab nichtmal in der d. gewählt, wieso sollte mich die türkische politik interessieren. ich darf und will ja nichtmal wählen....

politik ist nur geil wenns zum lachen gibt. wenn gaddafi den menschlichkeitspreis dem eddi vergibt.

nach meinen berechnungen sind wir langfristig alle tot, also deswegen sagen die griechen: carpe diem bzw. nutze jede erektion bzw. wer zuerst stirbt ist am längsten tot

Herrlichkeit 02.04.2013 17:57

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2059852)
bis vor einem jahr kannte ich die chp gar nicht. die akp kannte ich auch nur nebelhaft. ich hab doch mit der schosse nix am hut. ich hab nichtmal in der d. gewählt, wieso sollte mich die türkische politik interessieren. ich darf und will ja nichtmal wählen....

politik ist nur geil wenns zum lachen gibt. wenn gaddafi den menschlichkeitspreis dem eddi vergibt.

nach meinen berechnungen sind wir langfristig alle tot, also deswegen sagen die griechen: carpe diem bzw. nutze jede erektion bzw. wer zuerst stirbt ist am längsten tot

carpe diem kommt aus dem lateinischen :D

Billy73 02.04.2013 19:04

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2059855)
carpe diem kommt aus dem lateinischen :D

habe ich was anderes behauptet? zweifle bitte nicht an meiner dummheit, sie schützt mich wie ein unsichtbarer nebel....

eigentlich wollte ich was anderes texten auf lateinisch aber ist mir leider entfallen. alzheimer...das sage ich homo homini lupus.....der schwuchtel ist der feind des schwuchtels oder so....

Herrlichkeit 02.04.2013 19:16

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2059886)
habe ich was anderes behauptet? zweifle bitte nicht an meiner dummheit, sie schützt mich wie ein unsichtbarer nebel....

eigentlich wollte ich was anderes texten auf lateinisch aber ist mir leider entfallen. alzheimer...das sage ich homo homini lupus.....der schwuchtel ist der feind des schwuchtels oder so....

nein du hast gesagt die griechen sagten carpe diem, richtig heisst es die römer sagten carpe diem ;)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:24 Uhr.