Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Din ve namus kalkmali (http://localhost/forum/showthread.php?t=8901)

08.05.2012 15:19

Din ve namus kalkmali

Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkümdurlar. Böyle kimselerle ilerlemek mümkün degil. Onun icin önce din ve namusu kaldirmaliyiz.

namus zaten kalmamis. simdi dini kaldiralim tam olsun.

09.05.2012 11:43

Hepimiz ipsiz sapsiz atteist olalim, öylemi? Dünya ters dönüyor ya galiba. Allah sana akil fikir versin.

09.05.2012 15:18

Zitat:

Zitat von Ardan123 (Beitrag 2042505)
Hepimiz ipsiz sapsiz atteist olalim, öylemi? Dünya ters dönüyor ya galiba. Allah sana akil fikir versin.

örümcek kafali olanlarin dini ve namusu olur.

vahhh atam vahhhh bizi bu dincilere biraktin gittin.

10.05.2012 07:40

nikin üstünde iste. Fazla demek gerekmiyor.
Atan üzeri sen hic ama hic birsey bilmiyorsun.
Senin Atani Ata eden kendisi degildi, rahmetli Mehmetciklerimizdi, dinine Allahina inanan kisilerdi. Senin gibi atteist olmus olsaydi, bugün Türkiye yok olmustu ve onun yerinde ruslar ingilizler cirit atiyorlardi.

10.05.2012 08:34

Zitat:

Zitat von Ardan123 (Beitrag 2042509)
nikin üstünde iste. Fazla demek gerekmiyor.
Atan üzeri sen hic ama hic birsey bilmiyorsun.
Senin Atani Ata eden kendisi degildi, rahmetli Mehmetciklerimizdi, dinine Allahina inanan kisilerdi. Senin gibi atteist olmus olsaydi, bugün Türkiye yok olmustu ve onun yerinde ruslar ingilizler cirit atiyorlardi.

Demek Ata ateist olsaydi ruslar ingilizler cirit atacakti.
Bu hiristiyanlar cirit atsaydi türkeyede ne degisecekti?

1. hilafet kalkardi / halife kovulurdu
2. insanlari dinden uzaklastirma baslardi
3. basörtüsü yasaklanirdi
4. sapka zorunlulugu getirilirdi
5. hocalar asilirdi
6. harf devrimi yapilirdi
7. eski kitaplar yok edilirdi
8. osmanli devamli kötülenirdi
9. camiler ahir yapilirdi
10. ezan türkcelesirdi
11. din ve devlet ayrilirdi
12. seriat kaldirilirdi
13. dini devlet kontrolu altina alip diyanet kurulurdu
daha sayilacak cok sey var....

Hier ein Zitat von Mustafa Kemal Atatürk: "Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkümdurlar. Böyle kimselerle ilerlemek mümkün degil. Onun icin önce din ve namusu kaldirmaliyiz."

10.05.2012 08:48

Sorry aber Du erzählst hier irgendeinen Quatsch, den es nicht gibt bzw. Dein Ata nie gesagt hat. Hic Canakkaleye gittinmi?
Gittiysen eger görmüssündür Cepheleri. Bir cok yerlerde levhalarda bu yaziyor: Atatürkün saklandigi yer, Atatürkün gizlendigi yer, gizlendigi delikler ve magralari gösteriyorlar. Ari Burnu ist bestes Beispiel dafür.

10.05.2012 08:57

Zitat:

Zitat von Ardan123 (Beitrag 2042511)
Sorry aber Du erzählst hier irgendeinen Quatsch, den es nicht gibt bzw. Dein Ata nie gesagt hat. Hic Canakkaleye gittinmi?
Gittiysen eger görmüssündür Cepheleri. Bir cok yerlerde levhalarda bu yaziyor: Atatürkün saklandigi yer, Atatürkün gizlendigi yer, gizlendigi delikler ve magralari gösteriyorlar. Ari Burnu ist bestes Beispiel dafür.

Evet gittim.
Atatürk hicbirzaman cepheye gitmedi. Orada yazanlar yalan.
atatürkün bizleri arap düsmani yapmak istedigi ortada. canakkeleye gittiysen orada arap sehitlerimizide görmüssündür.
pakistanli, afganistanli, irakli, suriyeli, yemenli sehitlerimiz var.
T.C. tarihinin 90% yalan. ataya karsi cikanin kellesi niye ucuyordu o zamanlar?

12.05.2012 20:11

akpcilerde zaten din ve namus yok.

12.05.2012 22:10

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2042522)
akpcilerde zaten din ve namus yok.

Öyleyse Atatürk AKPliymis :D

Iyi bir kemalist olarak AKPci olacagim.

Salixalba 13.05.2012 00:44

düsündümde din ve ahlak anlayisi olmadiginda bizim hayvandan ne farkimiz olabilirki. hayvan aleminde zaaten güclü olan kazanandir. bana kalirsa insan aleminde var olma sansi da, aklini ve fikrini kulanma sansidir. akil ve fikir sahibi olmak icinde, nefsine ve zaafina hakim olman gerekir. zayif düsmemek icin, kendi hislerinden yenilmemek icin cok sükür allahimiz var.

13.05.2012 09:47

Zitat:

Zitat von Salixalba (Beitrag 2042527)
düsündümde din ve ahlak anlayisi olmadiginda bizim hayvandan ne farkimiz olabilirki. hayvan aleminde zaaten güclü olan kazanandir. bana kalirsa insan aleminde var olma sansi da, aklini ve fikrini kulanma sansidir. akil ve fikir sahibi olmak icinde, nefsine ve zaafina hakim olman gerekir. zayif düsmemek icin, kendi hislerinden yenilmemek icin cok sükür allahimiz var.

Atatükcü Kemalist ve atatürkü seven birisi onun dedigini uygular!!!

Mustafa Kemal Atatürk: "Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkümdurlar. Böyle kimselerle ilerlemek mümkün degil. Onun icin önce din ve namusu kaldirmaliyiz."

13.05.2012 22:04

Atam..sen kalkta bunlar yatsin.

Atatürkün böyle birsey dedigine hic inanmiyorum. Bunlar Atatürkü lekelemek icin uydurulan seyler oldugu kesin. Bu kadar aptal birsey ancak akilli gecinen aptallar tarafindan ortaya atilmis olabilir.

Din kalksin, ahlak kalksin... Bunlarin hicbirisi kalkmaz, ama siz kalkarsiniz. :) Yüzyillardir var olan, toplumun temelini olusturan seyler ufak beyinler istiyor diye kalkmiyor Allahtan. ;)

Forum gün gectikce kirleniyor. Hic güzel bir paylasim yok. Beyinsiz ve pis insanlar toplanmis topluca kusuyorlar sanki igrenc düsüncelerini heryere.

Forumu okumayi düsünmüyorum bir daha. Aydinlik beynimi ve kalbimi bu gibi pis seylerle doldurmak istemiyorum. Dünyaniz cok kirli. Size iyi kusmalar.

14.05.2012 09:20

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2042534)
Atatürkün böyle birsey dedigine hic inanmiyorum. Bunlar Atatürkü lekelemek icin uydurulan seyler oldugu kesin. Bu kadar aptal birsey ancak akilli gecinen aptallar tarafindan ortaya atilmis olabilir.

Din kalksin, ahlak kalksin... Bunlarin hicbirisi kalkmaz, ama siz kalkarsiniz. :) Yüzyillardir var olan, toplumun temelini olusturan seyler ufak beyinler istiyor diye kalkmiyor Allahtan. ;)

Forum gün gectikce kirleniyor. Hic güzel bir paylasim yok. Beyinsiz ve pis insanlar toplanmis topluca kusuyorlar sanki igrenc düsüncelerini heryere.

Forumu okumayi düsünmüyorum bir daha. Aydinlik beynimi ve kalbimi bu gibi pis seylerle doldurmak istemiyorum. Dünyaniz cok kirli. Size iyi kusmalar.

atan gebermeden önce son meclis konusmasinda acikca dinsiz oldugunu belirtmistir.

muztafa kemal ataürk: "Aziz milletvekilleri,

Dünyaca bilinmektedir ki, bizim devlet yönetimimizdeki ana programımız, Cumhuriyet Halk Partisi programıdır. Bunun kapsadığı prensipler, yönetimde ve politikada bizi aydınlatıcı ana çizgilerdir. Fakat bu prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya yaşamdan almış bulunuyoruz.
"

Der_Levantiner 28.05.2012 18:15

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042510)
Demek Ata ateist olsaydi ruslar ingilizler cirit atacakti.
Bu hiristiyanlar cirit atsaydi türkeyede ne degisecekti?

1. hilafet kalkardi / halife kovulurdu
2. insanlari dinden uzaklastirma baslardi
3. basörtüsü yasaklanirdi
4. sapka zorunlulugu getirilirdi
5. hocalar asilirdi
6. harf devrimi yapilirdi
7. eski kitaplar yok edilirdi
8. osmanli devamli kötülenirdi
9. camiler ahir yapilirdi
10. ezan türkcelesirdi
11. din ve devlet ayrilirdi
12. seriat kaldirilirdi
13. dini devlet kontrolu altina alip diyanet kurulurdu
daha sayilacak cok sey var....

Hier ein Zitat von Mustafa Kemal Atatürk: "Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkümdurlar. Böyle kimselerle ilerlemek mümkün degil. Onun icin önce din ve namusu kaldirmaliyiz."

Namuslu olanlara bakin bi hele! Anasini boyayip babasina zatanlar artik namuslu kesildiler! Paraya Allah'ini satanlar dindar oldular..

ATATÜRK HAKLI CÜNKÜ NAMUS KAYBDILEMEZ KAZANILIR!

29.05.2012 10:39

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2042693)
.....

ATATÜRK HAKLI CÜNKÜ NAMUS KAYBDILEMEZ KAZANILIR!

Atan bu cümleyle hakliysa sen pesinden ayrilma:

"Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkümdurlar. Böyle kimselerle ilerlemek mümkün degil. Onun icin önce din ve namusu kaldirmaliyiz"

Der_Levantiner 29.05.2012 13:03

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042699)

"Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkümdurlar. Böyle kimselerle ilerlemek mümkün degil. Onun icin önce din ve namusu kaldirmaliyiz"

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042699)

Dogrusunu söylemek gerekirse ben bin hafizin torunuyum, eger ben mektebinde dinimi ögrenmeseydim, Yasar Nuri Öztürk gibi kaliteli hocalarin degerli fikirlerinden yararlanmasaydim, acik söylüyorum atheist olurdum bu dünyami da ahirettimi de yakardim. Allah Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'ten bin kere razi olsun!

Atatürk'ün onu söyledigini sanmiyorum ama eger söylemis bile olsa vardir bi bildigi. Size Tayyip'e dokunmak ibadetse, bize Ata'ya uymak dinin temel sartidir!

29.05.2012 13:30

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2042704)
Dogrusunu söylemek gerekirse ben bin hafizin torunuyum, eger ben mektebinde dinimi ögrenmeseydim, Yasar Nuri Öztürk gibi kaliteli hocalarin degerli fikirlerinden yararlanmasaydim, acik söylüyorum atheist olurdum bu dünyami da ahirettimi de yakardim. Allah Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'ten bin kere razi olsun!

Atatürk'ün onu söyledigini sanmiyorum ama eger söylemis bile olsa vardir bi bildigi. Size Tayyip'e dokunmak ibadetse, bize Ata'ya uymak dinin temel sartidir!

Atayla Kasar Nurinin ne alakasi var? :D

Kasar Nuriyi o kadar seviyorsan onun fetvasina göre hareket et.

Kasar Nuriye göre 70 yasindaki adam 30 yasindaki bi bayanla evlenmesi gerekiyormus :D
Sekreteriyle kiristiran adamin reklamini yapmak pek yakisir degil.

Der_Levantiner 29.05.2012 13:35

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042709)
Atayla Kasar Nurinin ne alakasi var? :D

Kasar Nuriyi o kadar seviyorsan onun fetvasina göre hareket et.

Kasar Nuriye göre 70 yasindaki adam 30 yasindaki bi bayanla evlenmesi gerekiyormus :D
Sekreteriyle kiristiran adamin reklamini yapmak pek yakisir degil.

Gene güzel söylemis..Ne var bunda 70 yasindaki adama 30 yasindaki bir kadini helal görürüm. Ama senin uyduruk ehliyetsiz sünnetine göre 40 yasindaki adama 9 yasindaki bi cocugu tecavüz etme hakki veriyorsunuz. Bir de pis emellerinize peygamber efendimizi alet ediyorsunuz.

Iste bu benim icin kirilma noktasiydi, buna inanan ile ben ayni dinden olamam!

29.05.2012 13:38

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2042712)
Gene güzel söylemis..Ne var bunda 70 yasindaki adama 30 yasindaki bir kadini helal görürüm. Ama senin uyduruk ehliyetsiz sünnetine göre 40 yasindaki adama 9 yasindaki bi cocugu tecavüz etme hakki veriyorsunuz. Bir de pis emellerinize peygamber efendimizi alet ediyorsunuz.

Iste bu benim icin kirilma noktasiydi, buna inanan ile ben ayni dinden olamam!

Ayni Kasar Nuri 20 yasindaki erkegin 10 yasindaki kizla evlenmesini öneriyor. Buna ne dersin?

Simdi kivirmadan bu soruya cevap verecekmisin diye merak ediyorum :D

Der_Levantiner 29.05.2012 13:47

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042715)
Ayni Kasar Nuri 20 yasindaki erkegin 10 yasindaki kizla evlenmesini öneriyor. Buna ne dersin?

Simdi kivirmadan bu soruya cevap verecekmisin diye merak ediyorum :D

Öyle yaptigini sanmiyorum! Hangi kitapinda bunu yazmis? Merak ettigim tek sey kaynaktir!

29.05.2012 13:50

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2042720)
Öyle yaptigini sanmiyorum! Hangi kitapinda bunu yazmis? Merak ettigim tek sey kaynaktir!

Cok bildigin kasar nurinin bu fetvasini nasilda bilmezsin.

Demek biliyorum deyip bilmeyenlerdensin. Bende herzaman kaynak vardir!!! baskalari gibi bos bos hava basmam :D

Der_Levantiner 29.05.2012 13:52

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042722)
Cok bildigin kasar nurinin bu fetvasini nasilda bilmezsin.

Demek biliyorum deyip bilmeyenlerdensin. Bende herzaman kaynak vardir!!! baskalari gibi bos bos hava basmam :D

Olmayan seyi bilmem kocum! Senin Yasar beyle ne sorunun var, sen niye Harun Yahya ile ugrasmiyorsun, adam kadinlara motor biner gibi biniyor adlarini da motor koyor ona bir sey demezsiniz. Illa isiniz gücünüz sayin prf. Dr. Y.N.Ö. Ayip ayip...

29.05.2012 13:56

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2042724)
Olmayan seyi bilmem kocum! Senin Yasar beyle ne sorunun var, sen niye Harun Yahya ile ugrasmiyorsun, adam kadinlara motor biner gibi biniyor adlarini da motor koyor ona bir sey demezsiniz. Illa isiniz gücünüz sayin prf. Dr. Y.N.Ö. Ayip ayip...

Harun Yahyada ayni pislik. Aralarinda hicbir fark yok.

Kasar Nuride Harun yahyada sekreterleriyle kiristirmis adamlar.

Der_Levantiner 29.05.2012 14:06

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042728)
Harun Yahyada ayni pislik. Aralarinda hicbir fark yok.

Kasar Nuride Harun yahyada sekreterleriyle kiristirmis adamlar.

Iyi de Yasar Nuri Öztürk o hanimi nikahina almis, alan memnun veren memnun.. Ferdi Tayfur'da Yasar beyin hemsali onun da esi 22 yasinda... Erkek milleti bu, be$er $a$ar bazen.. :D Adam kendini hala 25'lik saniyor :D Vebali boynuna, o da onun günahi eger ki günah ise... Ya Müslüm Gündüz Fadime Sahin'le ne yapti? Hüseyin Üzmez'de 14 yasindaki bi kizla!! Bunlar daha utanc verici bence..

29.05.2012 14:17

Zitat:

Zitat von Der_Levantiner (Beitrag 2042731)
Iyi de Yasar Nuri Öztürk o hanimi nikahina almis, alan memnun veren memnun.. Ferdi Tayfur'da Yasar beyin hemsali onun da esi 22 yasinda... Erkek milleti bu, be$er $a$ar bazen.. :D Adam kendini hala 25'lik saniyor :D Vebali boynuna, o da onun günahi eger ki günah ise... Ya Müslüm Gündüz Fadime Sahin'le ne yapti? Hüseyin Üzmez'de 14 yasindaki bi kizla!! Bunlar daha utanc verici bence..

1. Nikahine almadan kiristirdi
2. Eski esi bu konuda aciklik getirmisti.
3. Olay medyaya yansiyinca daha önceki yazdigim fetvayi verdi ve kendisini temiz cikardi.
4. Müslüm Gündüz, Hüseyin üzmez, harun yahya ve kasar nuri ayni pislikler.
müslüm kötü, üzmez kötü, yahya kötüde kasarda niye ayricalik yapiyorsun???

Salixalba 23.02.2015 00:58

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042532)
Atatükcü Kemalist ve atatürkü seven birisi onun dedigini uygular!!!

Mustafa Kemal Atatürk: "Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkümdurlar. Böyle kimselerle ilerlemek mümkün degil. Onun icin önce din ve namusu kaldirmaliyiz."

AzziToni; varmisin yokmusun bilmem ama; malesef sana katilmiyorum!
Ben Atatürkü severim ama ona tapmam. Duygu baskisiyla hele hele hic tapmam!

Din ve ahlak insanin fitratinda var. Sen bunu degistiremezsin! Hic kimse bunu degistiremez! Utanc duygusunu cocuklar bile yasarken; biz bu ic güdümüzü niye yok edelim. Atalim bu dünyada ahlak denilen bir sey kalmadi. Bedenimizi her önüne gelene teslim ederseyiz, ruhumuzu acarcayiz; inan bana hillisida gelir; hirsizida! Sana verilen can ve ciger bir emanet dir; buna sahip cikmak bir sünnetdir.

Din zor günün dostudur! Din dar günün caresidir! Din en behbat aninda en büyük tesillindir! Dindar olmak illahiki bir mesebe ayit olmak degildir. Senin bu kainata, kainatin varligina, yaralitisina inancin seni güclendirir! Hayatina bir nevi anlam katar!

Kücük cocuklarin perileri var, oyuncaklari ve ayiciklari var. Onlar bilirler
en dar aninda nereye signacaklarini. Bizler büyüdükce allahamiz var. Sadece hak hukuk guguk ve kural ile gecmiyor dünya. Birazda din ile kendini tazeleyeceksin. Yoksa insan oglu yalnis yola sapar ve sonra sapitir! Biz hassas bir varligiz. Ufak bir gümbürtü, ufak bir hayal kirikligi, yalnis ortam, yalnis insan, bizi yalnisa sürükler! Elimizi uzattiysak, kimse tutmuyorsa; inancimiz bizi ayakta tutar!

T9 23.02.2015 09:22

Zitat:

Zitat von Salixalba (Beitrag 2107377)
Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2042532)

AzziToni; varmisin yokmusun bilmem ama; malesef sana katilmiyorum!
Ben Atatürkü severim ama ona tapmam. Duygu baskisiyla hele hele hic tapmam!

Din ve ahlak insanin fitratinda var. Sen bunu degistiremezsin! Hic kimse bunu degistiremez! Utanc duygusunu cocuklar bile yasarken; biz bu ic güdümüzü niye yok edelim. Atalim bu dünyada ahlak denilen bir sey kalmadi. Bedenimizi her önüne gelene teslim ederseyiz, ruhumuzu acarcayiz; inan bana hillisida gelir; hirsizida! Sana verilen can ve ciger bir emanet dir; buna sahip cikmak bir sünnetdir.

Din zor günün dostudur! Din dar günün caresidir! Din en behbat aninda en büyük tesillindir! Dindar olmak illahiki bir mesebe ayit olmak degildir. Senin bu kainata, kainatin varligina, yaralitisina inancin seni güclendirir! Hayatina bir nevi anlam katar!

Kücük cocuklarin perileri var, oyuncaklari ve ayiciklari var. Onlar bilirler
en dar aninda nereye signacaklarini. Bizler büyüdükce allahamiz var. Sadece hak hukuk guguk ve kural ile gecmiyor dünya. Birazda din ile kendini tazeleyeceksin. Yoksa insan oglu yalnis yola sapar ve sonra sapitir! Biz hassas bir varligiz. Ufak bir gümbürtü, ufak bir hayal kirikligi, yalnis ortam, yalnis insan, bizi yalnisa sürükler! Elimizi uzattiysak, kimse tutmuyorsa; inancimiz bizi ayakta tutar!

öncelikle sunu belirtmek isterimki bir toni gider bin toni dogar.

bu toni bircok toni'nin dogmasina neden oldu ve buradaki kadinlarin bu hale düsmesine neden oldu.

atatürkün bu sözüne ve inandigi yasayis tarzina saygi göstermemeni kiniyorum.

kamal atatürkün ileri görüsüne saygisizlik yapiyorsun.

23.02.2015 11:15

Sanal is adami malbey ve ilgi görme cabalari

Sanal is adami ve bin tane rumuzu,

artik kadin nicki alip kendi kendine yazmaya basladi, RUH HASTASI

doktorlar kendi haline birakin diyorlar :D

Bak malbey o begenmedigin hobbili feyzo ya bile unos müsteri cikti, elini cabuk tut yoksa onu bile elinden kapacaklar :D

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2107390)

bu toni bircok toni'nin dogmasina neden oldu ve buradaki kadinlarin bu hale düsmesine neden oldu.

Salixalba 23.02.2015 11:26

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2107390)

Vallahi; Toni gittmis, yerine sen gelmissin ya iste!
Atatürkün Medeniyet icin bi cok seyler yapti. Bunu inkar edemem ve saygimdada kusur olmaz. Egerki; atatürk böyle asagidaki cümleyi kurduysa; onunla ayni görüsde degilim. Bu saygisizlik degil; bu düsünce özgürlügü!
Ve sen hangi cagda yasiyorsunki; bunu anlamis deglisin!
Sen konuyu carptirip ortaligi kiskirtmak niyetindesin. Simdilik seni pek ciddi almiyorum. Ama ileri zamanda ciddi bir zihinsel sorunun oldugunu düsünebilirim!

23.02.2015 12:21

Zitat:

Zitat von Salixalba (Beitrag 2107398)
Atatürkün Medeniyet icin bi cok seyler yapti. Bunu inkar edemem ve saygimdada kusur olmaz. Egerki; atatürk böyle asagidaki cümleyi kurduysa; onunla ayni görüsde degilim. Bu saygisizlik degil; bu düsünce özgürlügü!
Sen konuyu carptirip ortaligi kiskirtmak niyetindesin. Simdilik seni pek ciddi almiyorum. Ama ileri zamanda ciddi bir zihinsel sorunun oldugunu düsünebilirim!

Bu güzel cevabindan dolayi seni tebrik ve takdir ediyorum.

:):):)

lafebesi 23.02.2015 12:48

Zitat:

Tam üstüne bastin :-)

T9 23.02.2015 12:59

Zitat:

atatürk yasasaydi sen simdi böyle özgür düsünemezdin.

atatürk onun dogrultusunda yasamayanlari katlediyordu, sapka takmayanlari bile astiran adam senin bu sekilde düsünmeni ölümle cezalandirirdi.

atayi sevenler ve kemalistlerin tek hedefi atatürk'ün getirdigi diktatörlügü ve tek parti sistemini geri getirmek olmasi gerek.

23.02.2015 13:11

Salixalba+lafebesi+nurbanu

salix hala kaniyan bir yaranin oldugu acik acik ortada. Hesabin neyse, ilgilenen üye ile özelden cöz.
Lafebesi, aylardir ortalikta yoktun, sirf Ti nin dönmesini beklemissin, simdi yine ayni biraktigin yerden devam. Banu, ernsthaft artik bi doktora görün, halin cok kötü.
Ihr alle drei, ihr disskutiert nicht, ihr greift an und stiftet nur unruhe. yetmedi, stiftet ihr noch andere user an gleich mit in dreieck zu springen. Und die machen dann auch noch mit.
Ihr scheint ein Problem zu haben, dann löst es wie erwachsene oder schweigt einfach. Nur dieser Kindergarten wird langsam lächerlich. Paylasamiyorsunuz, dann zieht doch streichhölzer!

Salixalba 23.02.2015 13:36

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2107409)
salix hala kaniyan bir yaranin oldugu acik acik ortada. Hesabin neyse, ilgilenen üye ile özelden cöz.
Lafebesi, aylardir ortalikta yoktun, sirf Ti nin dönmesini beklemissin, simdi yine ayni biraktigin yerden devam. Banu, ernsthaft artik bi doktora görün, halin cok kötü.
Ihr alle drei, ihr disskutiert nicht, ihr greift an und stiftet nur unruhe. yetmedi, stiftet ihr noch andere user an gleich mit in dreieck zu springen. Und die machen dann auch noch mit.
Ihr scheint ein Problem zu haben, dann löst es wie erwachsene oder schweigt einfach. Nur dieser Kindergarten wird langsam lächerlich. Paylasamiyorsunuz, dann zieht doch streichhölzer!

Bikere kendini tanid feyzade; seninle hic bir sekilde muatab olmamistim.
O sebebten kisiligme saldirip bu kadar fitne fesatlik ortaya atmani anlamis degilim. Asikmisin yoksa T9 a ? Ama T9 bir erkek. Erkekler kadinlar tarafindan korunmayi sevmezler; süt kuzusu derler yoksa ona! Ben olsam gönül bagini baska istikametde kuraririm. Bizi harcayarak; kendini yiyerek degil. Yani bu olsa gerek diyorum; baska türlü bana ulu ortada saldirmana analam veremiyorum. Benim senimle hic bir sekilde alip veremedigim yok. T9 biraz olsun hos görülü; selim kafayla, aydin bakisla, yüksek anlayisla, saygi ile insanlara yaklassa; inanirim ki herkezde ona tavrini degistiricek!
Sen bunun farkindasin; cünki gördügüm kadari Vaybeede baya aktifsin! O halde nedir bu celiski?
Ben bir varim, bir yokum. Sen kalicisin. Benim hakkimdan düsündügün o sebebten viz gelir bana! Sen kendi itibarini düsün; beni degil! Ceke düzen ver kendine biraz. Yoksa sende T9 gibi; habire renkten renke girmek zorunda kalirsin!

Wie man in den Wald ruft; so schallt es zurück!

Salixalba 23.02.2015 13:42

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2107406)
atatürk yasasaydi sen simdi böyle özgür düsünemezdin.

atatürk onun dogrultusunda yasamayanlari katlediyordu, sapka takmayanlari bile astiran adam senin bu sekilde düsünmeni ölümle cezalandirirdi.

atayi sevenler ve kemalistlerin tek hedefi atatürk'ün getirdigi diktatörlügü ve tek parti sistemini geri getirmek olmasi gerek.

Agizinla konus T9!

23.02.2015 14:39

Zitat:

Zitat von Salixalba (Beitrag 2107415)
O sebebten kisiligme saldirip bu kadar fitne fesatlik ortaya atmani anlamis degilim. Asikmisin yoksa T9 a ? Ama T9 bir erkek. Erkekler kadinlar tarafindan korunmayi sevmezler; süt kuzusu derler yoksa ona! Ben olsam gönül bagini baska istikametde kuraririm. Bizi harcayarak; kendini yiyerek degil. Yani bu olsa gerek diyorum; baska türlü bana ulu ortada saldirmana analam veremiyorum. Benim senimle hic bir sekilde alip veremedigim yok. T9 biraz olsun hos görülü; selim kafayla, aydin bakisla, yüksek anlayisla, saygi ile insanlara yaklassa; inanirim ki herkezde ona tavrini degistiricek!
Sen bunun farkindasin; cünki gördügüm kadari Vaybeede baya aktifsin! O halde nedir bu celiski?
Ben bir varim, bir yokum. Sen kalicisin. Benim hakkimdan düsündügün o sebebten viz gelir bana! Sen kendi itibarini düsün; beni degil! Ceke düzen ver kendine biraz. Yoksa sende T9 gibi; habire renkten renke girmek zorunda kalirsin!

siehst du genau das passiert, wenn du deine probleme öffentlich klärst. Das du ein problem hast ist mal offensichtlich. Ebenso, dass dein problem privat ist. Und nach dem Motto angriff ist die beste Verteidigung unterstellst du mir gleich was. Lös doch erst einmal deine privaten Probleme. Das ist sicher gesünder für dich.

Salixalba 23.02.2015 15:01

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2107424)
siehst du genau das passiert, wenn du deine probleme öffentlich klärst. Das du ein problem hast ist mal offensichtlich. Ebenso, dass dein problem privat ist. Und nach dem Motto angriff ist die beste Verteidigung unterstellst du mir gleich was. Lös doch erst einmal deine privaten Probleme. Das ist sicher gesünder für dich.

Feyzade, Du redest wirres Zeug! Hast Du heute morgen vielleicht T9 gefrühstückt :)

T9 23.02.2015 15:06

Zitat:

Zitat von Salixalba (Beitrag 2107415)

feyzade senin sahsina hakarette etmedi kötüde konusmadi, sen niye ona saldiriyorsun simdi?

burada dogrulari yazanlara saldirmani siddetle kiniyorum.

salix bu kadar öfkeni ve kizginligini anlayamiyorum. niye benim pesimi birakip eskileri unutup gelecege bakmiyorsun???

Salixalba 23.02.2015 16:23

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2107431)
feyzade senin sahsina hakarette etmedi kötüde konusmadi, sen niye ona saldiriyorsun simdi?

burada dogrulari yazanlara saldirmani siddetle kiniyorum.

salix bu kadar öfkeni ve kizginligini anlayamiyorum. niye benim pesimi birakip eskileri unutup gelecege bakmiyorsun???

Eskileri unutmakmi? Seninle sanki mazim vardi :)
Artik santaji biraktikta polimige mi gectik?

T9 23.02.2015 16:26

Zitat:

Zitat von Salixalba (Beitrag 2107455)
Eskileri unutmakmi? Seninle sanki mazim vardi :)
Artik santaji biraktikta polimige mi gectik?

polimik nedir?

polemik demek istediysen ben polemik yapmiyorum.

bana kizginligin oldugu ortada, herneyse bu kizginligin nedeni bunlari unut ve gelecegine bak diyorum.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:14 Uhr.