![]() |
so ihr lieben
"ben seni icimden atardim atmasina ama icimden öte dis bulamadim"
wer ist so lieb und übersetzt das auf doyc? |
Zitat:
vielen vielen dank pipa madem iyi türkce ve almanca biliyosun o zaman bi zahmet türkce aciklamasini da yapar misin? ich verstehe es irgendwie ned? ne demek; ben seni icimden atardim atmasina ama bilmem ne? |
willste was trinken? ich gib aus... bendensin
|
Zitat:
yine böyle sarhos oldugum günlerden birinde basladim yazmaya yaz yaz yaz nereye kadar kalem yorulmuyor gönül usanmiyor en sonunda dedim ki; ben seni icimden atardim atmasina ama icimden öte dis bulamadim hah iste o günden beri düsünüp duruyodum ben ne demek istemisim diye simdi de dedim ki; ben kendimi anlamiyorum ama belki beni anlayan biri cikar, bi sorayim hele... sordum sen geldin, anladin, anlattin hayirdir insallah... kendi söyledigini anlamayan ben ve anlayan bir yabanci; sen! hayirdir insallah hayirdir insalllllaaaah |
tamam senden konsomatrix olmaz, anlasildi:D
|
pas verdin, topu patlatti..:)
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
HH icip icip duygusal ve anlami derin yazilar yazsaydi iyidide... icip icip sapitmaya basladigi an olmadi iste... |
ne ictigine baggli.
serefe HH... |
Zitat:
Bazi sözlerimiz cidden mantiksiz, benimkiler dahil:) Mesela Tel geldi Mamimden: Kizim ne yapiyorsun filan fistan.. ne yapayim Mami "Is görüyorum". :) Is görülür mi aslinda yapilir ama demi.. |
En Güvenilir Banka Hangisi 2019? En Güvenilir Banka 2019!
En Güvenilir Banka Hangisi 2019? En Güvenilir Banka 2019!
En güvenilir banka hangisi 2019 yılında, en güvenilir banka 2019 için hangisi gibi pek çok soru sorulmaya başlandı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının notları bu konuda aydınlatıcı... 19/ |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:35 Uhr. |