Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Korkuyorlar; (http://localhost/forum/showthread.php?t=14122)

05.12.2017 22:32

Korkuyorlar;

Hırsızlar partisi akp nin gidişatı iyi değil,sonun başlangıcını yaşıyorlar.Düşünsenize;Kılıçtaroğlu'nun iddialarına karşılık verirken bile kin ve nefret söylemlerinide elerinden bırakmıyorlar...

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezsen boğazına ne takacağız göreceksin.

Korkuyorlar,o kadar çok ki bu korkuları,tehdit,baskı ve spekülasyonlarla bastırmaya çalışıyorlar !

05.12.2017 22:42

Zitat:

Zitat von __EZEL__ (Beitrag 2123916)
Hırsızlar partisi akp nin gidişatı iyi değil,sonun başlangıcını yaşıyorlar.Düşünsenize;Kılıçtaroğlu'nun iddialarına karşılık verirken bile kin ve nefret söylemlerinide elerinden bırakmıyorlar...

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezsen boğazına ne takacağız göreceksin.

Korkuyorlar,o kadar çok ki bu korkuları,tehdit,baskı ve spekülasyonlarla bastırmaya çalışıyorlar !

Kaba kuvvetse kaba kuvvet, ic sava$sa ic savas. Ölen ölür kalan saglar bizimdir... Veli Agababa ne dedi? Eger Kilicdaroglu'nun hapse atmak icin düzmece bir dava acilirsa, iste o zaman
Türkiye'yi Erdoganin basina yikariz...

Ölümden öte köy yok...

06.12.2017 20:25

Hırsızlığı,rüşveti,hayali ihracatı,namussuzluğu,alçaklığı,şerefsizliği,karak tersizliği ve yobazlıklarını bastırmak için,ağa babalarıyla,sunni gündem yaratıyorlar.Bu numaralara kanmayın,hepsinin sonu,bu yolsuzluklarda....

Lara__ 06.12.2017 23:18

öle bir kitleyle kar$i kar$iyasiniz ki , erdogani annalarinin üzerinde yakalasalar suc annamda,orosbuluk annemde derler..

bunlar icin hak ,hukuk ,din iman ,yetim hakki kul hakki umurlarinda deyil ,bunlarda birakin Allah korkusunu Allaha inanclari olsa durur bir düsünürler sarayinda 1000 askin oda halkin fakir fukaranin yetimin hakki derler ...

ve tekrar söylüyorum türkiyenin belasi sadece empereyalizim deyil , allahi ve kurani kirli ,pis dillerinden düsürmeyen bu dinci bela ,$eytanin cocuklari ,kurani ellerinden düsürmezler icinde ne yazdigini anlamazlar sadece türkiyenn deyil bütün dünyanin basina bela bu yobazlar....

Ortada bir suc ve hak söz konusu niye sucluysa cezasini ceksin demiyorsunuz allahin cezalari...

emasculin 06.12.2017 23:31

"iftiratör yalanci soysuz köpekler"

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun sahte belgelerinin kaynağı... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sahte belgeleri hangi kaynaktan aldığı belli oldu. CHP ile e-mail üzerinden iletişime geçen bir kişi, sahte belgeleri kargo ile partiye gönderdi ve “26 Kasım’da elinizde olacak” dedi. 27 Kasım’da CHP “yarını bekleyin” açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu da 28 Kasım’da yaygarayı kopardı. FETÖ, “bavul” belgelerinden sonra şimdi de Pensilvanya’dan “kargo” ile sahte belge servisini başlattı.  Gündem  03.12.2017 09:28
İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun sahte belgelerinin kaynağı...
  
CHP’nin ‘yurt dışına para transferi yapıldığı’ iddiasıyla kamuoyuna açıkladığı, fakat konuyla alakasız olduğu ortaya çıkınca çark ettiği belgelerin altından FETÖ çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bavul dolusu belgeyle tongaya düşüren örgüt, bir zamanlar kullandığı ‘kurye’ taktiğini bırakıp, bu sefer kargo ile döküman yollayarak siyasi gündemi yönetmek istedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlatmasının ardından CHP’nin kamuoyuyla ayak sürüyerek paylaştığı belgelerin serüveni aydınlığa kavuştu.

E-POSTA İLE İRTİBAT KURDULAR

Yeni Şafak’ın özel haberine göre, basınla zoraki paylaşılan belgelerin CHP’ye nasıl geldiğinin ayrıntıları belli oldu. ABD’de yaşayan ve kimliğinin tespitine çalışılan bir FETÖ mensubu, önce CHP’ye ‘elinde belgelerin olduğunu’ belirten bir elektronik posta gönderdi. E-postayı alan parti yönetimi, şahısla yine elektronik ortamda iletişime geçti. CHP yönetiminin ‘oltaya geldiğini’ anlayan FETÖ mensubu, e-posta ile bazı belgeler gönderdi.

"26 KASIM’DA SİZE ULAŞIR"

CHP’liler bunun üzerine FETÖ’cüden ‘belgelerin asıllarını’ istedi. Bu talebi yanıtlayan ‘meçhul şahıs’, “Belgeler CHP’nin bu haftaki grup toplantısına kadar size ulaşır. En geç 26 Kasım’da elinizde olur” dedi. Daha sonra paket, 28 Kasım’daki CHP grup toplantısından iki gün önce, 26 Kasım’da parti genel merkezine kargoyla geldi. Ellerine ulaşan paketle heyecana kapılan CHP yönetimi, sözkonusu gelişmeyi kamuoyuna duyurma kararı aldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kameralar karşısına geçerek, “Yarın bir grup toplantısı var, çıkacağız milletin önüne. Yarın milletin önüne belgelerin çıkışını grup toplantısında izleyeceksiniz” dedi.

SARRAF DAVASINA DENK GETİRİLDİ

‘Yolsuzluk’ algısı oluşturarak hükümeti düşürme amaçlı 17-25 Aralık darbe girişimini hatırlatan sürecin, ABD’de Rıza Sarraf kullanılarak yürütülen ‘Halk Bank davası’nın duruşmalarına denk getirilmesi dikkat çekti. CHP’ye kargo ile teslim edilen kutunun direkt ABD’den gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kutudaki banka dekontlarını inceleyen Kılıçdaroğlu, ertesi gün yaptığı grup toplantısında belgeleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, kameraların karşısına belgelerin geldiği kutuyla birlikte çıktı.

FETÖ’NÜN GÖNÜLLÜ SAZANI

Kılıçdaroğlu’nun ‘devamı da var’ dediği belgeli plan, akıllara Balyoz Davası’nın bavullu kumpasını getirdi. FETÖ’cü Mehmet Baransu’ya kumpas belgeleri ‘bavulla’ gelmiş, o da bavulu kameralar önünde savcılığa teslim etmişti. Bu tür teslimatların daha çok kurye üzerinden yapıldığı biliniyor. Ancak uzunca bir süredir FETÖ’cü teröristler rahat hareket edemiyorlar. Bu nedenle de yeni yöntem ‘kargo’ oldu. Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz’a ilişkin iftiralarını da yine kendisine gelen bir e-posta ile aldığı talimat sonrası atmıştı. FETÖ’nün e-posta ve kargolarla Kılıçdaroğlu’nu yönlendirmeye devam ettiği son olayda da bir kez daha ortaya çıktı.

12baransubavul25cm

KUMPASI HATIRLATIYOR

FETÖ’cü Mehmet Baransu, örgüt üyelerinin bir bavul içerisine koyduğu belgeleri olduğu gibi savcılığa götürmüştü. Belgelerde ‘Balyoz Harekât Güvenlik Planı’nın yanısıra 1. Ordu Harekât Başkanı Kurmay Albay Süha Tanyeri’nin darbe hazırlıklarının konuşulduğu toplantıda aldığı öne sürülen özel notlar, altında dönemin Harp Akademileri Komutanı Hava Orgeneral İbrahim Fırtına’nın isminin olduğu ‘Oraj Harekât Planı’, altında dönemin Donanma Komutanı Oramiral Özden Örnek’in isminin bulunduğu ‘Suga Harekât Planı’ ve fişleme listeleri vardı. Baransu, elinde bavulla gittiği İstanbul Adliyesi’nde Balyoz kumpasının fitilini ateşlemiş, birçok asker de bu kumpasın mağduru olmuştu. CHP de bugünlerde, ABD’nin Türkiye’ye yönelik finansal darbe girişimine, imzasız postalarla ulaştırılan ‘belgeleri’ kullanarak alet oluyor

Lara__ 06.12.2017 23:34

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123937)
İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun sahte belgelerinin kaynağı... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sahte belgeleri hangi kaynaktan aldığı belli oldu. CHP ile e-mail üzerinden iletişime geçen bir kişi, sahte belgeleri kargo ile partiye gönderdi ve “26 Kasım’da elinizde olacak” dedi. 27 Kasım’da CHP “yarını bekleyin” açıklamasını yaptı. Kılıçdaroğlu da 28 Kasım’da yaygarayı kopardı. FETÖ, “bavul” belgelerinden sonra şimdi de Pensilvanya’dan “kargo” ile sahte belge servisini başlattı.  Gündem  03.12.2017 09:28
İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun sahte belgelerinin kaynağı...
  
CHP’nin ‘yurt dışına para transferi yapıldığı’ iddiasıyla kamuoyuna açıkladığı, fakat konuyla alakasız olduğu ortaya çıkınca çark ettiği belgelerin altından FETÖ çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bavul dolusu belgeyle tongaya düşüren örgüt, bir zamanlar kullandığı ‘kurye’ taktiğini bırakıp, bu sefer kargo ile döküman yollayarak siyasi gündemi yönetmek istedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlatmasının ardından CHP’nin kamuoyuyla ayak sürüyerek paylaştığı belgelerin serüveni aydınlığa kavuştu.

onun bunun cocugu ...orsbunun dölü ....zere kadar ALLAHA IMANIN VARSA gercek nickinle gel ,götün yiyorsa tabi...simdi git baska yerde havla pi c
E-POSTA İLE İRTİBAT KURDULAR

Yeni Şafak’ın özel haberine göre, basınla zoraki paylaşılan belgelerin CHP’ye nasıl geldiğinin ayrıntıları belli oldu. ABD’de yaşayan ve kimliğinin tespitine çalışılan bir FETÖ mensubu, önce CHP’ye ‘elinde belgelerin olduğunu’ belirten bir elektronik posta gönderdi. E-postayı alan parti yönetimi, şahısla yine elektronik ortamda iletişime geçti. CHP yönetiminin ‘oltaya geldiğini’ anlayan FETÖ mensubu, e-posta ile bazı belgeler gönderdi.

"26 KASIM’DA SİZE ULAŞIR"

CHP’liler bunun üzerine FETÖ’cüden ‘belgelerin asıllarını’ istedi. Bu talebi yanıtlayan ‘meçhul şahıs’, “Belgeler CHP’nin bu haftaki grup toplantısına kadar size ulaşır. En geç 26 Kasım’da elinizde olur” dedi. Daha sonra paket, 28 Kasım’daki CHP grup toplantısından iki gün önce, 26 Kasım’da parti genel merkezine kargoyla geldi. Ellerine ulaşan paketle heyecana kapılan CHP yönetimi, sözkonusu gelişmeyi kamuoyuna duyurma kararı aldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kameralar karşısına geçerek, “Yarın bir grup toplantısı var, çıkacağız milletin önüne. Yarın milletin önüne belgelerin çıkışını grup toplantısında izleyeceksiniz” dedi.

SARRAF DAVASINA DENK GETİRİLDİ

‘Yolsuzluk’ algısı oluşturarak hükümeti düşürme amaçlı 17-25 Aralık darbe girişimini hatırlatan sürecin, ABD’de Rıza Sarraf kullanılarak yürütülen ‘Halk Bank davası’nın duruşmalarına denk getirilmesi dikkat çekti. CHP’ye kargo ile teslim edilen kutunun direkt ABD’den gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kutudaki banka dekontlarını inceleyen Kılıçdaroğlu, ertesi gün yaptığı grup toplantısında belgeleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, kameraların karşısına belgelerin geldiği kutuyla birlikte çıktı.

FETÖ’NÜN GÖNÜLLÜ SAZANI

Kılıçdaroğlu’nun ‘devamı da var’ dediği belgeli plan, akıllara Balyoz Davası’nın bavullu kumpasını getirdi. FETÖ’cü Mehmet Baransu’ya kumpas belgeleri ‘bavulla’ gelmiş, o da bavulu kameralar önünde savcılığa teslim etmişti. Bu tür teslimatların daha çok kurye üzerinden yapıldığı biliniyor. Ancak uzunca bir süredir FETÖ’cü teröristler rahat hareket edemiyorlar. Bu nedenle de yeni yöntem ‘kargo’ oldu. Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz’a ilişkin iftiralarını da yine kendisine gelen bir e-posta ile aldığı talimat sonrası atmıştı. FETÖ’nün e-posta ve kargolarla Kılıçdaroğlu’nu yönlendirmeye devam ettiği son olayda da bir kez daha ortaya çıktı.

12baransubavul25cm

KUMPASI HATIRLATIYOR

FETÖ’cü Mehmet Baransu, örgüt üyelerinin bir bavul içerisine koyduğu belgeleri olduğu gibi savcılığa götürmüştü. Belgelerde ‘Balyoz Harekât Güvenlik Planı’nın yanısıra 1. Ordu Harekât Başkanı Kurmay Albay Süha Tanyeri’nin darbe hazırlıklarının konuşulduğu toplantıda aldığı öne sürülen özel notlar, altında dönemin Harp Akademileri Komutanı Hava Orgeneral İbrahim Fırtına’nın isminin olduğu ‘Oraj Harekât Planı’, altında dönemin Donanma Komutanı Oramiral Özden Örnek’in isminin bulunduğu ‘Suga Harekât Planı’ ve fişleme listeleri vardı. Baransu, elinde bavulla gittiği İstanbul Adliyesi’nde Balyoz kumpasının fitilini ateşlemiş, birçok asker de bu kumpasın mağduru olmuştu. CHP de bugünlerde, ABD’nin Türkiye’ye yönelik finansal darbe girişimine, imzasız postalarla ulaştırılan ‘belgeleri’ kullanarak alet oluyor

onun bunun cocugu orosbunun dölü Allaha imanin varsa git gercek nickinle yaz p ic kurusu...g ötün yiyorsa tabi

simdi git kendi cöplügünde havla pic ,ignosun

emasculin 06.12.2017 23:45

Motor Lara yine su kaynatti

2,5 LTR Cola siseyi isine yarar la kasar

07.12.2017 00:06

Ulan artik Misir'da ki sagir Sultan bile isitti. Her yolu deniyorsunuz, iyilikle de kötülükle de, hic sizin erkeklik gururunuz mu yok lan? Kiz istemiyor, sizden tiksiniyor, o sizin denginiz mi lan? O sizin gibi teranelerle bir saat bile yan yana duramaz. Yok mu lan size Suriye'li ya da cevrenizden birisi..
Milleti ve en cok Lara'yi biktirdiniz lan.. Amk ne bu böyle lan?

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123945)
2,5 LTR Cola siseyi isine yarar la kasar

emasculin 07.12.2017 00:11

Soysuz it SeyranGay

Lan A... evladi senin vaybee forum hayatin yokmu soysuz ermeni artigi

07.12.2017 00:14

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123953)
Lan A... evladi senin vaybee forum hayatin yokmu soysuz ermeni artigi

Geri zekali asil senin hayatin yok. Lara'nin L'sini okusan aninda hortluyorsun. Senin Lara'yi beklemekten baska bir hayatin yok mu lan ipne?

emasculin 07.12.2017 00:16

Soysuz it SeyranGay

Acidimi Lan

Lan dünyada disi kalmasa laranin suratina sicmam bile

ha ha ha klavyatör seni motor lara bile sana vermiyor

07.12.2017 00:18

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123959)
Acidimi Lan

Lan dünyada disi kalmasa laranin suratina sicmam bile

ha ha ha klavyatör seni motor lara bile sana vermiyor

O yüzden gece gündüz burda onun yolunu bekliyon lan zibidi...

https://youtu.be/KWed4k1vSFI

emasculin 07.12.2017 00:19

Soysuz it SeyranGay

Lan dalla dingil yazdiklarima bak

anlarsin

kancik it seni lara sana vermez bosunya yalakalik yapma

07.12.2017 00:26

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123963)
Lan dalla dingil yazdiklarima bak

anlarsin

kancik it seni lara sana vermez bosunya yalakalik yapma

Ulan serefsiz, Lara benim dünya ahiret bacimdir, onursuz, gurursuz gavat seni..

emasculin 07.12.2017 00:30

Soysuz it SeyranGay

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2123969)
Ulan serefsiz, Lara benim dünya ahiret bacimdir, onursuz, gurursuz gavat seni..

atma ziya gecmiste yazdiklarini oku abaza it seni

07.12.2017 00:31

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123970)
atma ziya gecmiste yazdiklarini oku abaza it seni

ulan tam ananin kiziymissin lan, karinin verdigi en dogru karar, senin ipne götüne tekmeyi vurmak olmus :D

emasculin 07.12.2017 00:35

Soysuz it SeyranGay

benden aldiklarini bana satma hötük
lass dir was einfallen benim sana yazdiklarim gercegi yansitiyor

salak

07.12.2017 00:38

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123973)
benden aldiklarini bana satma hötük
lass dir was einfallen benim sana yazdiklarim gercegi yansitiyor

salak

pardon kizim, senin ayrildigin karin benim yanimda. Ben hic evlenmedim ki, evlenipte karimdan ayrilipta gavatlik yapmiyorum senin gibi........

Benim ben.... senin eski karinin yeni Stecher'si.... Senin beceremedigini ben beceriyorum...

emasculin 07.12.2017 00:39

Soysuz it SeyranGay

yalanina sokayim

kör bilo

07.12.2017 00:42

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123977)
yalanina sokayim

kör bilo

ne oldu yavsak yus., girdi mi bir yanina? Senin yapamadigini ben yapiyorum. karini rahatlatiyorum..

emasculin 07.12.2017 00:51

Soysuz it SeyranGay

Das Pferd auf dem Kirchdach

Es war ein eiskalter Winter, als ich die erste Reise nach Russland antrat. Dass ich mir ausgerechnet diese Jahreszeit ausgesucht hatte, hatte einen ziemlich simplen Grund: Im Winter sind die sonst matschigen Straßen in dieser Region einfach besser zu bereisen, weil der Untergrund gefroren und fest ist. Natürlich ritt ich auf meinem guten alten Pferd, denn wer möchte im Winter eine so weite Strecke schon zu Fuß zurücklegen.

Bevor ich meine Geschichte erzähle, möchte ich euch noch einen guten Rat mit auf den Weg geben: Wenn ihr irgendwann einmal im Winter nach Russland reisen möchtet, dann zieht euch verdammt warm an. Es war nämlich fürchterlich kalt dort und ich hatte nicht die passende Kleidung für diese Reise ausgewählt. So musste ich frierend Stunde um Stunde reiten und konnte kaum noch einen klaren Gedanken fassen.

Je länger ich aber ritt, desto dunkler wurde es. Nirgendwo war ein Licht zu sehen, nur noch öde weiße Schneelandschaft war um mich herum. Ich war so entsetzlich müde geworden und wollte einfach nur noch schlafen. Irgendwann entdeckte ich mitten im Schnee ein gemütliches Plätzchen, band mein Pferd an einem Ast an und legte mich hin. Ich schlief tief und fest in dieser Nacht - und habe wahrscheinlich wohlig geschnarcht.

Dann aber passierte etwas, dass werdet ihr sicher nicht glauben! Denn als ich am nächsten Morgen ausgeruht aufwachte, da lag ich doch tatsächlich mitten auf einem Friedhof. Stellt euch das nur einmal vor! Quicklebendig an einem solchen Ort! Außerdem war weit und breit kein Schnee mehr zu sehen. Doch meine Sorge um mich selbst war jetzt klein. Ich hatte nur noch einen Gedanken: Wo ist mein Pferd? Plötzlich hörte ich ein Wiehern, blickte empor. Da hing es, mein Pferd, kopfüber an einer Kirchturmspitze.

Nun wusste ich auch, was passiert war. Nachts war der Schnee nach und nach weggeschmolzen und ich war sanft wie auf Engelsflügel zur Erde geglitten. Der Ast, an dem ich mein Pferd am Abend festgebunden hatte, war der Kirchturm des Dorfes gewesen, in dem ich mich nun befand. Ich musste nun nicht mehr lange überlegen, was ich als Nächstes tun wollte, zog meine Pistolen, die ich bei längeren Reisen immer bei mir führe, legte an, zielte und traf das Halfter des Pferdes. Augenblicklich stand mein guter alter Gaul gesund und munter neben mir. Ich schwang mich auf seinen Rücken und schon ging die Reise weiter.

07.12.2017 01:13

Cüneyt Özdemir

Reza Zarrab İran Paralarını Ülke Ülke Çikinovaski Turuna Nasıl Çıkarttı?

https://www.youtube.com/watch?v=i0QuKUAq5tY

emasculin 07.12.2017 01:23

Acıların Çocuğu Küçük Ezel

Laranın yırtık donundan çıkar gibi fırladın

07.12.2017 08:32

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2123985)
Laranın yırtık donundan çıkar gibi fırladın

Sen ezelin tirnaginin kiri kadar ol, hayatinda hic ulasamamis bir yere ulasmis olursun, götünde kola cinciklariyla dolasyan korkak ipne seni

07.12.2017 08:57

Alayi ipne bunlarin

Edip Yüksel'e, Caner Taslaman'a, Emre Dorman'a, Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'e, kurban olsun bu iki yüzlü münafiklar....

[/quote]

lan sahtekar dinsiz imansız allahsiz kuduz köpek erkeklere başı açık gezmek günah olduğu nerde yazıyor madem günahsa sen yazın plajlarda bırak erkekleri bikinili kadınların arasında çıkmıyorsun ya hurafeci din tüccarı pezevenk seni insan birşey söyleyince önce dönüp kendine bakar millete günah haram diyeceksin kendin plajlarda çıplak kadınların arasından çıkmayacaksın siktir şurdan ahlaksız hırsız tecavüzcü sübyancı pezevenk bir kerede çıkın hırsızlık rüşvet haram yemek günah deyin diyemezsiniz çünkü bunların hepsini yapıyorsunuz bırakın kadınlarla alem yapmayı kendin gibi ibneleri bir araya getirip bademleme mi ne boksa artık cinsel ilişkiye giriyorsunuz sizin yaptıklarınızı hayvanlar bile yapmıyor size artık ne desem bilmiyorum ki aşağılık şerefsiz haysiyetsiz namussuz kudurmuş ucubeler

07.12.2017 17:16

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2123988)
Sen ezelin tirnaginin kiri kadar ol, hayatinda hic ulasamamis bir yere ulasmis olursun, götünde kola cinciklariyla dolasyan korkak ipne seni

Seyrangah;
Bu adama cevap verip kendini yorma,direk blok listesine ekle, 60 bin maaşlı trollerden biride budur inan ki....

07.12.2017 17:24

Zitat:

Zitat von __EZEL__ (Beitrag 2123998)
Seyrangah;
Bu adama cevap verip kendini yorma,direk blok listesine ekle, 60 bin maaşlı trollerden biride budur inan ki....

Haklisin, ancak 60 bin de olsalar, dogrulari gümbürtüye getiremezler.

Viyenna'li bir yazar vardi Marie von Ebner-Eschenbach diye. Demisti ki dünyanin problemlerinden birisi de zeki olan zeki olmayanlara karsi sonuna kadar diretmedigidir. Esegi fazla översen kendini yaris ati sanarmis..
Bunlarin karsisina dikilme vakti geldi de geciyor bile. Biz Kerbela'da Hakk icin kellesini veren bir milletiz, hirsizlara mafya vari "reis"lere mi karsi koymasini bilmiyoruz? Onlar da bu milletin kim oldugunu ögrenecek..

Ama genel olarak haklisin. Benim derdim bu cola'ci degil, ben bunun üzerinden bu zihniyetin ne kadar tehlikeli, geri kafali ve menfaatci hirsizlar oldugunu gösteriyorum...

Aslinda dün öglen nickimi silecektim, ama bir müddet daha veriyorum kendime...

07.12.2017 17:45

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2123999)
Haklisin, ancak 60 bin de olsalar, dogrulari gümbürtüye getiremezler.

Viyenna'li bir yazar vardi Marie von Ebner-Eschenbach diye. Demisti ki dünyanin problemlerinden birisi de zeki olan zeki olmayanlara karsi sonuna kadar diretmedigidir. Esegi fazla översen kendini yaris ati sanarmis..
Bunlarin karsisina dikilme vakti geldi de geciyor bile. Biz Kerbela'da Hakk icin kellesini veren bir milletiz, hirsizlara mafya vari "reis"lere mi karsi koymasini bilmiyoruz? Onlar da bu milletin kim oldugunu ögrenecek..

Ama genel olarak haklisin. Benim derdim bu cola'ci degil, ben bunun üzerinden bu zihniyetin ne kadar tehlikeli, geri kafali ve menfaatci hirsizlar oldugunu gösteriyorum...

Aslinda dün öglen nickimi silecektim, ama bir müddet daha veriyorum kendime...

''Cahil ile tartışırken söyleyeceğin her söz,ateşe atılmış bir odundur aslında.''/TOLSTOY
Bu adamın derdi,tartışma yürütmek veya siyasi polemiğe girmek değil ki.Bunun derdi,kızdırmak,karşısındakini hataya sürüklemek,iftira atmak,yalan söylemek vb. şeyler.Bende silip gittim ama geri geldim,baktım Reza pezavengi konuşuyor,bunların açıklarını bir bir döküyor,bu durumu iyi değerlendirmek gerek diye düşündüm.Kılıçtaroğlunun açıklamaları ve yüklenmesi de cabası tabi.Bunlar gitmeli bu ülkeden,vatan bunlarsız daha güzel olacak.Bunları iktidardan indirmeye bir okyanus gerekiyorsa,bende damlayım,sonuna kadar mucadele,zafere kadar savaş...
Bu yavşağa cevap vermekle onu meşru kılıyoruz o kadar.....

07.12.2017 21:45

Zitat:

Zitat von __EZEL__ (Beitrag 2124000)
''Cahil ile tartışırken söyleyeceğin her söz,ateşe atılmış bir odundur aslında.''/TOLSTOY
Bu adamın derdi,tartışma yürütmek veya siyasi polemiğe girmek değil ki.Bunun derdi,kızdırmak,karşısındakini hataya sürüklemek,iftira atmak,yalan söylemek vb. şeyler.Bende silip gittim ama geri geldim,baktım Reza pezavengi konuşuyor,bunların açıklarını bir bir döküyor,bu durumu iyi değerlendirmek gerek diye düşündüm.Kılıçtaroğlunun açıklamaları ve yüklenmesi de cabası tabi.Bunlar gitmeli bu ülkeden,vatan bunlarsız daha güzel olacak.Bunları iktidardan indirmeye bir okyanus gerekiyorsa,bende damlayım,sonuna kadar mucadele,zafere kadar savaş...
Bu yavşağa cevap vermekle onu meşru kılıyoruz o kadar.....

Dogru söylüyorsun, zaten psikopat cola hikayeleri ile insanlarin kafasini mikti burda..

Bak Ezel üzüm üzüme baka baka kararirmis derler bizde..
Reza dedinde, Reza Amerika da birine atlamis, Ensar Vakfi misali atlamis. Dedesinden ögrenmis, memurla orospunun parasini bastan verecksin nasihatini uygularak, AKP'nin Ensar Vakfi Türkiye'yi oglan ciftligine, bu pezevenkte orospuyla, memurun parasini bastan vermek lazim diyerek Türkiye'yi kerhane'ye cevirdi...

Hücre arkadaşından Zarrab'a tecavüz suçlaması (okumak icin tiklayin)

Hücre arkadaşından Zarrab'a tecavüz suçlaması
ABD’de “tanık” olan İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın ABD'de cezaevindeki hücre arkadaşı, Zarrab'ın kendisine tecavüz ettiğini ve cinsel istismar uyguladığını iddia etti...

07.12.2017 22:25

Bakara-Makara Egemen Bagis koyunlara siyaset yaparken

07.12.2017 22:37

07.12.2017 22:39

emasculin 08.12.2017 03:24

Aus SeyranGay`s Schatzkiste

ahaha rezillik..
alin bir sallamasyon hikaye de benden..

"denizci mahmut ve esrarengiz balik"

- mahmut bir denizcidir limandan limana dola$an..
sevgilisi vardir bunun bayaa uzaktir tabi kendisine, birgun bulu$mu$lar kadin demi$ boyle boyle yetti artik her sefer yolunu gozluyorum aklim sende kaliyor lan demi$.
Kadin kadirgali.
Mahmut agabey buna bir cozum olacagini du$unerek demi$ ki " O zaman senle ni$anlanalim, takacagimiz yuzukler birbirimize sadakatimizin ve bagimliligimizin birer simgesi olsun demi$." Kari kabul etmi$ o dakika.
Efendim, bunlar ni$an yuzuklerini takmi$lar mutlu mesut takilirlarken ayrilik vakti gelmi$. Mahmut yine demir alacakmi$ uzak atlaslara yolculuga cikacakmi$. Kadincaaz kendinden emin zaten "bu yuzuk parmaginda oldugu surece bir sorun cikmaz" diye du$unuyor..
Neyyyse sonracima bu mahmut gemide sabah ellerine vazelin surmu$ bolcana, sonra cikmi$ kic tarafindan manitaya el salliyor "bay bay" diyerekten..
tam o sirada vazelinin verdigi kayganlikla yuzuk elinden firlayip denize du$mesin mi?
mahmut durumu cakmiyor tabi ilk ba$ta.. Mevzuya uyanmasi bayaa zaman aliyor..
Yuzugun olmadigini farkettigi an i$ i$ten coktan gecmi$ oluyor tabi.
Kendini rakiya vuruyor yazik ediyor..
Birgun raki balik muhabbeti sirasinda onune bir palamut geliyor.. mahmut bicakla baligi ortadan ikiye ayiriyor... Ayirir ayirmaz gozleri falta$i gibi aciliyor..
Baligin karnindan Nur suresi cikiyor dermi$im...
bi$i yok kilciklari ilgincine gitmi$ mahmutun.. o kadar..

Bu hikayeden cikarilacak ana du$unce : Allah cezami versin

Hicbir hikaye yukarda salladigim hikayeden daha igrenc olamaz. Sevgiler.

Thosinglone1979 10.12.2017 15:19

leider verstehe ich nichts haha

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:25 Uhr.