Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Izmir'in yigit insanlari seninle Kobanê! (http://localhost/forum/showthread.php?t=12538)

uno 12.10.2014 12:25

Izmir'in yigit insanlari seninle Kobanê!

Anti AKP/RTE ekseninde hizli sekilde kemalistlesen Izmir, Kobanê icin sessiz diye üzülmüyodum degil. Sayisi günümüzde az da olsa Izmir yigit evlat dogurur:

https://www.facebook.com/video.php?v=10152529176924051

Sevgili dostlar,

Sanatcilar burdan kobanê direnisine merhaba diyor.
kobane direnisinin yaninda oldugunu bir kez daha vurguluyor.

Izmirliler,
öyle arkadan gecen dostlar,
etrafta oturanlar
sesimizi duyanlar,
gezi direnisinin yigit insanlari,
sokakta omuz basimizda olanlar,
bizler,
surda duranlar,

Yüzümüze iyi bakin, gözlerimize bakin!
bizler de sizin gibi seviyor,
bizler de sizin gibi annemize sariliyor,
bizler de sizin gibi cocuk sevdasi tasiyoruz.

Izmirliler, kardeslerim, komsularim, mahalle arkadaslar

COCUKLAR ÖLMESIN!
ANNENIZIN KANLI SACLARINA SARILMAYIN!
kucaklarinizda arkadaslarinizin et parcalari olmasin!
yüzünüze kan bulasmasin!
yüreginizin kani durmasin!

SUSMAYIN DIYE BURDAYIZ, SIZ SUSMAYIN DIYE BIZ BURDAYIZ!

Bir kere daha, kardeslesmeye, yigitlesmeye, sokaklari yakmaya, kaldirim taslarini hissetmeye, o kaldirim taslarini altindaki kumsali görmeye ihtiyacimiz var.

Avuclarimizda YIGITLIGI !
Avuclarimizda Kobanê'yi!
Avuclarimizda Türkmenlerin, Kürtlerin, Ezidilerin, Alevilerin onurunu tasiyoruz

Bizler,
Izmir'in onurlu insanlari sizi cagiriyoruz. Izmir'in yigit insanlari gelin yanimiza, durmayin öyle, susmayin! Yarin cocuklarimiza hesap vereceksiniz!

Bir kez daha,
Selam olsun Kobanê direnisine
Savasa hayir, Barisa Sanat!

1insanol 12.10.2014 13:49

77// milyon - 1000-2000 kisi

Bu parazitlerden nefret ediyor
.Hickimsenin yapmadigi özveriyle 200 bine yakin sivil insani Türkiye kobaniden aldi...

Geride silahli unsurlar kaldi....yüreginiz varsa Kobaniye gitin orda gösterin varsa yigitliginizi !!!
Sokaklari terörize etmekle size kimse kahraman demez
Aksine korkak pisirik vandaller damgasi yiyorsunuz!
Gariban Kürt Türk halkinin dükkanlarini canlarini yagmalamayi birakin..
Aklinizi basiniza alin
Bu milletin sabri tasarsa dünyada siginacaginiz baska bir güvenli liman bulamazsiniz.!

12.10.2014 20:42

Yüce Allah'im, Kobane'de ya da nam-i diger Ain al Arab'ta zamane yezitleri olan I$ID'IN zülmüne mahruz kalan mahsum halk basta olmak üzere cocuklari ve yasli insanlari koru!

Burda öküz altinda bugazi arayanlara! Kobane halki tamamen sünnidir!

Bosphorus_ 12.10.2014 21:32

Kobane'de, masum halk cocuk ve yasli yok. Hepsi Turkiye'deler.

Yuce Allah'im, Kobane'deki PKK/YPG'lilerin topunu temizle lutfen. Boyle kadin kiyafetlerinde oradan kacmalarina da izin verme lutfen.

12.10.2014 21:37

ISID denen Israilin, Ingiltere'nin ve Amerikan'nin veledlerine de iyi dileklerini dile getirmeyi unutma! Yoksa Filistinli kardeslerinin agirina gider. Israil dururken müslüman Kürt halkina saldirmak hangi kitapta yaziyor degil mi?

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094705)

Yuce Allah'im, Kobane'deki PKK/YPG'lilerin topunu temizle lutfen.

Bosphorus_ 12.10.2014 21:44

ISID'in yapay yapilanma oldugunu, amerikan ve israil cikarlarina hic saldirmadigini zaten soylemistim.

O zaman neden kürtler amerika ve israil'e tepkilerini göstermiyor.

12.10.2014 21:46

Dogruya dogru, baktim ve söyledigini okudum!
Artik bu konu benimde kafami karistirdi. Biraz seyredeyim ve fikirlerimi ona göre belirtiyim..

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094714)
ISID'in yapay yapilanma oldugunu, amerikan ve israil cikarlarina hic saldirmadigini zaten soylemistim.

O zaman neden kürtler amerika ve israil'e tepkilerini göstermiyor.

Lara_ 12.10.2014 22:23

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094705)

Yuce Allah'im, Kobane'deki PKK/YPG'lilerin topunu temizle lutfen. Boyle kadin kiyafetlerinde oradan kacmalarina da izin verme lutfen.

Amin..
Uno$u'da beraberinde..

Bosphorus_ 12.10.2014 22:27

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094721)
Amin..
Uno$u'da beraberinde..

Unoşş evde elinde ayna cimbizla Kobane'deki haberleri takip ediyormus :))

Lara_ 12.10.2014 22:32

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094722)

Takip etigi haberlerden kim bilir ne anlam cikarir,birde anlamadigini anlaya bilse..))

Höt dersin G.. anlar )

Bosphorus_ 12.10.2014 22:33

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2094723)
Takip etigi haberlerden kim bilir ne anlam cikarir,birde anlamadigini anlaya bilse..))

Höt dersin G.. anlar )

G.. dersin, o zaman da ''efendim'' der:)

Lara_ 12.10.2014 22:36

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094724)
G.. dersin, o zaman da ''efendim'' der:)

Hahahhahaha...)

harikasın muhteşemsin olağanüstü birşeysin sen Bosp...))))))))

uno 12.10.2014 23:45

bosphorus sen gercekten karaktersizsin. bunu itham veya hakaret olarak algilama,sadece elestiri oalrak al.

Bana vize masrafin benden Suriyeye git teklifinden bulundun ve ben de kabul ettim. Paypal hesabim var 2000 euro yolla demistim, bu tarzin,dönekligin besparasiz biri oldugunu gösterdi ve bunu 500 euroya düsürüyorum.

Karaktersiz ve kari gibi cirkeflesen erkeklerle ciddi sorunlari tartismiyorum ben, parayi yolla adam yerine koyayim seni.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094722)

Lara sen su an acinacak bir ruh halindesin güzelim.

13.10.2014 00:08

acinacak haldesin unos

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094735)
bosphorus sen gercekten karaktersizsin. bunu itham veya hakaret olarak algilama,sadece elestiri oalrak al.

Bana vize masrafin benden Suriyeye git teklifinden bulundun ve ben de kabul ettim. Paypal hesabim var 2000 euro yolla demistim, bu tarzin,dönekligin besparasiz biri oldugunu gösterdi ve bunu 500 euroya düsürüyorum.

Karaktersiz ve kari gibi cirkeflesen erkeklerle ciddi sorunlari tartismiyorum ben, parayi yolla adam yerine koyayim seni.

@unos:Burda tek acinacak birisi var o da sensin, pis pkk li, ve bunu anlamiyacak kadarda zavallisin, iftiraci ve dedikoducusun

Bosphorus_ 13.10.2014 00:11

Zitat:

Para icin bir tarafini verirsin sen. Bu kadar acik konusuyorum. Senin gibileri iyi bilirim. Kendi fiyatini 500 euro'ya dusurdu, musteri bulamayinca yakinda 50 euro'ya dusurursun. Seninle surada forumda konusmak bile mide bulandirici.

Forumda PKK flamalari icinde yuzu acik fotografini paylasacagini soyleyip de bundan kacan ben miyim sen misin? Boyle bir PKK'liya nasil guvenilir. Kaldi ki senin niyetin Kobani'ye gitmek olsa zaten 2000 euro'yu beklemezsin, nasil serefsiz birisin ki o yoldaslarin orada kafalarina vurula vurula gebertiliyorken burada klavye arkasindan anca konusuyorsun. Kobani icin zirvalayacagina, para icin kiliktan kiliga girecegine git savas. Korkak:
Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2092518)
Onu da yaparim yapmasina da. Lan bi de kalkip istihbarat birimlerine verirsin resmimi.

He bu arada.. Bugun guzelim diyen yarin 'sekerim' dermis, sana da iyi yakisir Unoş. haha.

uno 13.10.2014 00:12

Karakter yoksunu,bos fisek seni. Bizler lafimizi söyledigimiz an,sonu ölüm olsa bile yerine getirmeye calisiriz. Karaktersiz pezevenk, vize masraflarin benden diyen sen degil miydin. Birak simdi kari gibi laf üretmeyi. Yolla bakalim 500 euro paypal accountima, ismim ve soyismimde yaziyo orda ve adresim MIT'e bildirirsin hem. Nerde sen de o cesaret sözünde durmayan karaktersiz ibine, bi de posta koyuyor akli sira.

Sanal lafebesisin oglum. yalan yanlis ithamlarla hamam karilari gibi insanlara catiyorsun.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094745)
Para icin gtunu verirsin sen. Bu kadar acik konusuyorum. Senin gibileri iyi bilirim. Kendi fiyatini 500 euro'ya dusurdu, musteri bulamayinca yakinda 50 euro'ya dusurursun.

Forumda PKK flamalari icinde yuzu acik fotografini paylasacagini soyleyip de bundan kacan ben miyim sen misin? Boyle bir PKK'liya nasil guvenilir. Kaldi ki senin niyetin Kobani'ye gitmek olsa zaten 2000 euro'yu beklemezsin, nasil serefsiz birisin ki o yoldaslarin orada kafalarina vurula vurula gebertiliyorken burada klavye arkasindan anca konusuyorsun. Kobani icin zirvalayacagina, para icin kiliktan kiliga girecegine git savas. Korkak:

He bu arada.. Bugun guzelim diyen yarin 'sekerim' dermis, sana da iyi yakisir Unoş. haha.

Bosphorus_ 13.10.2014 00:15

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094747)
Karakter yoksunu,bos fisek seni. Bizler lafimizi söyledigimiz an,sonu ölüm olsa bile yerine getirmeye calisiriz. Karaktersiz pezevenk, vize masraflarin benden diyen sen degil miydin. Birak simdi kari gibi laf üretmeyi. Yolla bakalim 500 euro paypal accountima, ismim ve soyismimde yaziyo orda ve adresim MIT'e bildirirsin hem. Nerde sen de o cesaret sözünde durmayan karaktersiz ibine, bi de posta koyuyor akli sira.

Sanal lafebesisin oglum. yalan yanlis ithamlarla hamam karilari gibi insanlara catiyorsun.

Halen de oyle diyorum. Parayi kazanman icin dediklerimi yapman lazim, bir fahise gibi kendini sattiriyorsun, emirlerimin hicbirini yapmadin. Yuzune para attikca daha fazlasini istiyorsun. Senin gibiler boyle parayla satin alinir, yoksa dertleri masum millet degil. Bunu da boylelikle gostermis oldun.

Once elindeki ayna cimbizi birak, o fotograflari dok foruma. Bu bir emirdir. Dokemeyeceksen altta alintida gosterdigim gibi ''onu da yaparim'' demeyeceksin. Milletle ozelden yaptigin konusmalari kari gibi forumda dokup iyi niyetlerini suistimal etmeyi iyi bildin, agzindan cikan sozu de yap. PKK'li.

Yaptiginin teror propagandasi oldugunu dusunmesen bu kadar korkmazsin istihbarattan, MIT'ten.

Bosphorus_ 13.10.2014 00:25

Banu Avar: “KOBANE” DİYENLER IŞİD İLE AYNI SAFTA!

IŞİD ABD yapımıdır. 1950’lerden beri ABD’nin kullandığı düzeneklerin bir çeşididir. IŞİD
adıyla daha doğrusu İrak İslam Emirliği adıyla El Kaide’nin Irak kolu içinden ortaya fırladı.Ortaya çıkışından beri ABD işgalini değil Iraklı şiileri hedef aldı!
Bugün Ayn el Arab’da terör estiren ve bölgedeki çeşitli gruplarla savaştığı söylenen bu terör örgütü içinde Çeçen’den, Gürcü’ye, Libyalı’dan Suudi’ye Çinli’ye kadar paralı askerler var. Ayrıca Karaman’da Urfa’da, Adıyaman’da da konuşlandırılmışlar. İngilizce adında Levant sözü geçiyor. Irak ve Levant İslam Emirliği .. Neresi Levant?
Biladüş Şam denen coğrafya. Kuzeyinde Toros dağları ve Hatay olan, batıda Akdeniz, güneyde Arabistan çölü ve doğuda Irak’ın bulunduğu petrol ve gaz bölgesi.

Kafa karıştıran şey, ABD’nin savaş açtığı bu terör örgütünün savaş açanlarla yakın ilişkileri var.
ABD’nin has örgütlerinden Gürcistan gizli servisi IŞİD’de pek aktif.. Gürcü ajan Tarkhan Batırashvili IŞİD’de Ebu Ömer Al Shishani adını kullanıyor.

Emir al-Baghdadi yani “Halife İbrahim”, IŞİD’in içinde Iraklı ve Suriyeli’den çok ‘yabancı’ savaşçı olduğunu beyan ediyor. Thierry Meysan Voltairenet’de sayıları söyle veriyor: IŞİD’in savaşçılarının yüzde 41’i Suudi vatandaşı, yüzde 18 i Libyalı, ve sadece yüzde 8’i Suriyeli..

Rakka askeri havaalanını işgal edenler Tunuslu teröristlerdi. Daha sonra bu Arap teröristler elemine edildi yerlerine Çeçen ve Çinli paralı askerler geçirildi.. Meysan, bunun IŞİD’in yakında Rusya ve Çin’e yöneleceğine işaret ettiğini söylüyor.

CIA’nin silah desteği verip fonladığı ÖSO’nun IŞİD ile beraber çalıştığını ve gelen yardımların el değiştirdiği de belgelenmiş durumda. Senatör John Mc Cain 2013 mayısında çekilen fotoğraflarında ABD tarafından arananlar listesinde olan Ebu Yusuf’la haspihal ederken görünüyordu. Ebu yusuf, hem ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) liderlerinden aynı zamanda IŞİD’in ‘Halife İbrahim’ olarak bilinen ünlü teröristi.

BM Güvenlik Konseyi’ne Suriye büyükelçisi Beşar Caferi tarafından verilen belge Türkiye ve Fransa tarafından Suriyeli muhaliflere gönderilen silahların aslında IŞİD’e de servis edildiğini kanıtlıyor.

BM’ye sunulan belgelerden biri Özgür Suriye Ordusu komutanı Tuğgeneral Salim İdris’in 17 Ocak 2014 tarihli mektubu: “İş bu yazıyla, Genelkurmay Başkanlığı tarafından Doğu bölgesi askeri konseyi devrimcilerine gönderilerin askeri mühimmatın öngörüldüğü şekliyle taksim edilmesi gerektiğini bildiririm: Üçte ikisi El-Nusra Cephesi komutanlarına ve üçte birlik kısmı da Irak-Şam Devleti güçlerine karşı savaşan askeri devrimci unsurlar arasında pay edilecektir. Gönderilen askeri mühimmatın kalitesi ve miktarı konusunda usulüne uygun olarak düzenlenen, teslim alındığını gösteren belgelerin bizzat savaş komutanları ve yöneticiler tarafından imzalandıktan sonra bize geri gönderilmesini rica ederim. Teslimatın yapıldığını gösteren bu belgeler Türk ve Fransız partnerlerimize sunulacaktır.”

Thierry Meysan,yazısında çok önemli şu noktaya dikkat çekiyor: “NATO üyesi iki büyük gücün (Fransa ve Türkiye) sevkiyatı yapılan askeri mühimmatın üçte ikisini El-Nusra Cephesine (Güvenlik Konseyince El-Kaide üyesi olarak sınıflandırılmıştı) ve üçte birinin ise, “İslam Emirliği” güçlerine karşı savaş vermek üzere ÖSO elemanlarına verilmesi istenmiştir. ÖSOdaki elemanların komutanlarından bazıları ise aynı zamanda IŞİD’dedir. Özgür Suriye Ordusu sahada görünmez olunca, sevkiyatı yapılan askeri mühimmatın üçte ikisi El-Kaide güçlerine ve üçte biri de “İŞİD’e” gönderilmiştir!”
“NATO, çok maskeli olan bu düzeneğin yürüttüğü ikili faaliyet sayesinde, Suriye’de aktif terörist organizasyonlara karşı savaştığı iddiasında bulunurken, aslında bu cihatçı orduları Suriye’ye karşı kullanmaya devam ediyor.” (http://www.voltairenet.org/article185337.html)
Amaç önce tüm ortadoğuyu kan ve kaosa boğmak sonra da NATO örtülü operasyonunu Rusya ve Çin’e sıçratmaktır!

Avrasya ABD örtülü operasyonlarının ilk başladığı coğrafyadır. Afganistan deneyimi hatırlardadır. Suudi vatandaşı Bin Ladin’in Pakistan üzerinden Afganistan’da Taliban operasyonu tamamen bir Amerikan örtülü operasyonuydu. Bin ladin yüzbin teröristle Orta Asya’nın tam ortasını Pakistan ve Afganistan’ı kana boğmuştur.

Dün Erdoğan’ın sırtını sıvazlayarak’ Esad’a göster gününü!’ diyen İngiltere ve ABD, bir anda isteklerini Davutoğlu’nun ağzına doldurup ters köşe yapmışlardır.. ABD sözcüsü Psaki israrla, “Hedefimiz Esad değil IŞİD” demektedir.

Bu rota değişikliği Rusya ve Çin’in dişe dokunur baskıları sonucudur.
Geldiğimiz noktada Türkiye en sahipsiz ülkedir. Komşusuzdur. Rusya da Irak da İran da Suriye de Türkiye’nin ABD deli gömleğinde olduğunun farkındadır. Karşı tarafta Türkiye’nin ‘dost ve müttefik’ zannettiği ABD, Türkiye’ye sadece pis işlerde kullanılacak ‘eldiven’ olarak baktığını uzun zamandır açıklamaktadır. CNN’de Davutoğlu karşısında oturan Amanpour’un alaycı üslubu dikkat çekicidir.
Bu arada göya IŞİD’e karşı savaşan PYD AKP ve MİT’le temas kurmakta Demirtaş Davutoğlu ile pazarlıktadır. Özünde PKK- PYD ve IŞİD aynı dalın gülleridir. Patronları aynıdır.. Güç kavgaları büyük mülteci akınlarına yol açacak, bunlar güneydoğuya akacaktır. İçerde PKK Barkey’in iki yıl önce söylediği gibi ‘azmıştır’. Büyük şehirlerde terör artacak, güneydoğuda özerklik için “Kobane” bahanesi kullanılacak NATO da bunu mümkün kılacaktır.

Milli güçler PKK ve IŞİD silahlı tehdidiyle karşı karşıya kalan milleti uyandırmalı ve acil sivil savunma tedbirleri için kafa yormalıdır.

Seçim, sandık, parti vs bu işlere ‘deva’ olmayacaktır. Olsaydı işler zaten bu duruma gelmezdi!

Banu AVAR
7 ekim 2014

http://banuavar.com.tr/banu-avar-kob...-ulke-turkiye/

Bunu oku kulturlen, sonra 2. emir gelecek sana.

uno 13.10.2014 00:29

Sözünde durmayania dam yerine koymazlar bosphorus,
Su an chatteyim gel görüntülü olarak bu para mevzusunu konusalim karaktersiz dönek, sen sanal da yasayan ve kendini bir kanal faresi gibi saklayan cirkin bir ördeksin oglum. Dine ve irk'a tutunup yasamak istiyorsun.

Dedigim gibi,bizler yigit insanlariz.Lafimizin eriyizdir.Kürtlerin yaptigi bir demonstrationa katilip Fotograf koyucam merak etme. Özel bir sirkette bilgisayar muhendisi olarak görev yapiyorum ve bu aralar (izin ve noel arasi) cok yogunuz, buna ragmen bosphorus, sözümde durup yolladigin o 500 euro ile suruc'a gidip ordan suriyeye gecis yapicam. hatta YPG savascilariylada fotograf cektirip buraya katicam gider gitmez.

Bu dediklerimi yapmazsan, Paypal üzeri yolladigin parayi 30 ya da 45 gün karantinada tutabiliyorsun geri alirsin parani.. Ama sanirim besparasiz ve siginti oldugun icin o parayi bir araya getiremeyeceksin.

Karaktersiz pezevenk! bi de posta koyuyo akli sira. Yazdigina bak ibine... Bu cümle ve bu döneklikten sonra etek dahi agir gelir sana... Gööt herif!

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094748)
Halen de oyle diyorum. Parayi kazanman icin dediklerimi yapman lazim, bir fahise gibi kendini sattiriyorsun, emirlerimin hicbirini yapmadin. Yuzune para attikca daha fazlasini istiyorsun. Senin gibiler boyle parayla satin alinir, yoksa dertleri masum millet degil. Bunu da boylelikle gostermis oldun.

Once elindeki ayna cimbizi birak, o fotograflari dok foruma. Dokemeyeceksen altta alintida gosterdigim gibi ''onu da yaparim'' demeyeceksin. Milletle ozelden yaptigin konusmalari kari gibi forumda dokup iyi niyetlerini suistimal etmeyi iyi bildin, agzindan cikan sozu de yap. PKK'li.

Yaptiginin teror propagandasi oldugunu dusunmesen bu kadar korkmazsin istihbarattan, MIT'ten.

Bosphorus_ 13.10.2014 11:36

Kolay yoldan para yok sana ac kopek. Herseyin kosullari var, bunu o baslikta da soyledim. Emirlerimi yerine getireceksin sonra konusma hakki dogacak sana. Sonrasinda seni satin alacagim. Oncesinde de satin alacagim urunu iyice bir incelemem gerek, curuk cikma ihtimali cok yuksek. Bunun icin:

1. Adini soyadini
2. Telefon numarani
3. Adresini
4. Banka hesap numaralarini
5. Forumda paylasacagini soyledigin PKK flamali fotograflari bekliyorum halen. Gidip cekilmeni degil, ki gitmeyeceksin, yuzunu kesip koydugun foto'lari yuzunu gtunu kesmeden koyacaksin herkes senin ne mal oldugunu gorecek ben de geregini yapacagim. Odlek terorist. Emniyet birimlerine bu bilgiler gidecek diye gtun 3.5 atiyor degil mi? Neymis, klavye arkasindan atmaya benzemezmis.

Bunlari yap sonra benden para dilen. Ac PKK'li, rojova'ya 10000 euro yardim yalanini ....ler senin. Karnini doyuracak paran yok ki kobane'ye gidesin, hem korkak hem yetersizsin, hem de kadinlara ozenip kaslarini alan cinsiyeti belirsiz bir yaratiksin. Simdi sunu soruyorum, ben sana benden dilendigin parayi gondermesem PKK'li yoldaslarinin gebertilmesini izlemeye devam mi edeceksin ? Hani len yigitlik, Unoş. Anca forumlarda coluk cocugu kandirmaya calisir, webcam karsisinda pembe ic camasirinla alinmis kaslarinla muhabbet edersin. Sperm artigisin.

Sen bu teror propagandani gel Turkiye'de yap erkeksen, anca klavye arkasindan otersin, otmeye de devam edeceksin, kobane'deki savas 1 yil surse de, yuzlerce PKK'li yoldaslarin sen webcam'de sanal sex pesindeyken oldurulmeye devam edecek olsa da. Sen buradan sadece ciyaklayacaksin. Ben de sen PKK propagandasi yaptikca forumda herkesin onunde seni tokat manyagi yapmaya devam edecegim.

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094751)
Sözünde durmayania dam yerine koymazlar bosphorus,
Su an chatteyim gel görüntülü olarak bu para mevzusunu konusalim karaktersiz dönek, sen sanal da yasayan ve kendini bir kanal faresi gibi saklayan cirkin bir ördeksin oglum. Dine ve irk'a tutunup yasamak istiyorsun.

Dedigim gibi,bizler yigit insanlariz.Lafimizin eriyizdir.Kürtlerin yaptigi bir demonstrationa katilip Fotograf koyucam merak etme. Özel bir sirkette bilgisayar muhendisi olarak görev yapiyorum ve bu aralar (izin ve noel arasi) cok yogunuz, buna ragmen bosphorus, sözümde durup yolladigin o 500 euro ile suruc'a gidip ordan suriyeye gecis yapicam. hatta YPG savascilariylada fotograf cektirip buraya katicam gider gitmez.

Bu dediklerimi yapmazsan, Paypal üzeri yolladigin parayi 30 ya da 45 gün karantinada tutabiliyorsun geri alirsin parani.. Ama sanirim besparasiz ve siginti oldugun icin o parayi bir araya getiremeyeceksin.

Karaktersiz pezevenk! bi de posta koyuyo akli sira. Yazdigina bak ibine... Bu cümle ve bu döneklikten sonra etek dahi agir gelir sana... Gööt herif!

Bosphorus_ 13.10.2014 11:39

Basliga gelince, izmir'de kimse gobani'ni desteklemiyor, destekleyenler bir avuc terorist sevdalisi. Onlarin da nereden izmir'e goc ettigini biliyoruz. Bosuna bati sehirlerine vize sistemi getirilsin demiyoruz. Madem kurdistan'iniz guneydogu'da, ne isiniz var len izmir'de istanbul'da! Alayiniz yalan dolan nankorluk.

uno 13.10.2014 12:13

Baris Gün
Ludwigstraße 46, 90402 Nürnberg
IBAN: DE09760501010005832182
BIC: SSKNDE77XXX
Paypal Hesabim: barisguen@ieee.org

Banka havalesi sorun olur,havale yaptigin zaman giden parayi geri alamazsin.Eger yolladigin parayla suriyeye gidemezsem en az senin kadar serefsizimdir-dönegimdir Bosphorus.

Aklin sira, türk yetkililerine sikayet edeceksin beni.O yollu korkutmaya calisiyorsun. Bak oglum Allahtan korkmayan insanlarin insandan korkma gibi lüksü olamaz.

Sen kendi kurdugun cümlelerinde boguluyorsun, kallesce ve kahpece döneklik yapiyorsun.
Al sana acik ve net adresim ve banka bilgilerim, daha kolaylastirmak icinde Paypal hesabimi verdim. Ibine herif-Dönek-Küfürbaz karaktersiz

Lafinin eri ol oglum, senin bu dönekligin, senin bes parasiz küfürbaz bir sanal faresi oldugun hissini uyandirdi. 500 eurodan vazgectim ve 250 euroya düsürüyorum.

Yukari ismim adresim yaziyor.Bizim agzimizdan cikan senin agzindan cikan gibi degildir lan karaktersiz, 10bin euro sengal'e bagis yaptim dediysem yapmisimdir. Yolla bakalim erkekligini ve onurunu kurtarmak icin 250 euro?

Banka hesabim veya paypal hesabimda oynama bekleyecegim, karaktersiz sanal faresi seni.Anca sanalda küfür et.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094783)
Kolay yoldan para yok sana ac kopek. Herseyin kosullari var, bunu o baslikta da soyledim. Emirlerimi yerine getireceksin sonra konusma hakki dogacak sana. Sonrasinda seni satin alacagim. Oncesinde de satin alacagim urunu iyice bir incelemem gerek, curuk cikma ihtimali cok yuksek. Bunun icin:

1. Adini soyadini
2. Telefon numarani
3. Adresini
5. Forumda paylasacagini soyledigin PKK flamali fotograflari bekliyorum halen. Gidip cekilmeni degil, ki gitmeyeceksin, yuzunu kesip koydugun foto'lari yuzunu gtunu kesmeden koyacaksin herkes senin ne mal oldugunu gorecek ben de geregini yapacagim. Odlek terorist. Emniyet birimlerine bu bilgiler gidecek diye gtun 3.5 atiyor degil mi? Neymis, klavye arkasindan atmaya benzemezmis.

Bunlari yap sonra benden para dilen. Ac PKK'li, rojova'ya 10000 euro yardim yalanini ....ler senin. Karnini doyuracak paran yok ki kobane'ye gidesin, hem korkak hem yetersizsin, hem de kadinlara ozenip kaslarini alan cinsiyeti belirsiz bir yaratiksin. Simdi sunu soruyorum, ben sana benden dilendigin parayi gondermesem PKK'li yoldaslarinin gebertilmesini izlemeye devam mi edeceksin ? Hani len yigitlik, Unoş. Anca forumlarda coluk cocugu kandirmaya calisir, webcam karsisinda pembe ic camasirinla alinmis kaslarinla muhabbet edersin. Sperm artigisin.

Sen bu teror propagandani gel Turkiye'de yap erkeksen, anca klavye arkasindan otersin, otmeye de devam edeceksin, kobane'deki savas 1 yil surse de, yuzlerce PKK'li yoldaslarin sen webcam'de sanal sex pesindeyken oldurulmeye devam edecek olsa da. Sen buradan sadece ciyaklayacaksin. Ben de sen PKK propagandasi yaptikca forumda herkesin onunde seni tokat manyagi yapmaya devam edecegim.

Man_Bey 13.10.2014 12:30

kavganiza karismak istemem ama suriye icin vize gerekmiyor.

kimse kimsenin vize masrafini üstlenmesine gerek yok. türkiye üzeri herkes suriyeye gecebilir.

13.10.2014 12:36

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094794)

kimse kimsenin vize masrafini üstlenmesine gerek yok. türkiye üzeri herkes suriyeye gecebilir.

su anda gecemiyo ... sagolsun türkler yollari kapatti ... und lassen niemanden durch...
klar.. wieso soll man auch leute rüber lassen.. sie könnten ja helfen den kampf gegen isis zu gewinnen..
wäre ja nicht im interesse von der türkei :)

Man_Bey 13.10.2014 12:47

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2094795)
su anda gecemiyo ... sagolsun türkler yollari kapatti ... und lassen niemanden durch...
klar.. wieso soll man auch leute rüber lassen.. sie könnten ja helfen den kampf gegen isis zu gewinnen..

lütfen bu tür yalanlara basvurarak pkk-pyd'yi kurtarma propagandasi yapmayin.

suriye sinirlari kapali degil. kobani'ye yakin sinir kapisi yaklasik 1 senedir kapali. o zaman isid filan yoktu.

sinir kapisinin kapanmasinin nedeni kobanide terörist pyd özerklik ilan etmisti.

türkiye sinir kapisinin kapali olmasina ragmen terörist pkk ve isidten kacan insanlari magdur etmemek icin sinir kapilari sadece giris icin actilar.

her isteyen diger sinir kapilardan suriyeye giris yapabilir. ama türkiye üzeri kobaniye gitmek istemiyorum diyenler kuzey kurdistan bölgesinden kobaniye gidebilir.

uno 13.10.2014 12:52

Vize gerekmedigini ben de bilyiorum manbe, oraya gidecek paramda var.Bu gööt, balkondan komsusuna laf edeip iceri kacan balkon karilari gibi. Vize masraflarin benden dedi ve ben de onun bu lafini ona yidiricem.

Banka hesabim,paypal hesabim, adim ve adresim asagida. Yolladigi parayla da suruc'a gidip ordan suriyeye gecmezsem en az bosphorus kadar orospuyumdur. Ve bu gelismeyi hepiniz takip edeceksiniz.

Lan oglum,onurun ve serefin söz konusu sen halen 2000eurodan 250 euroya düsmeme ragmen bir sürü göötlük yapiyosun.

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094794)

Man_Bey 13.10.2014 13:00

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094797)
Vize gerekmedigini ben de bilyiorum manbe, oraya gidecek paramda var.Bu gööt, balkondan komsusuna laf edeip iceri kacan balkon karilari gibi. Vize masraflarin benden dedi ve ben de onun bu lafini ona yidiricem.

Banka hesabim,paypal hesabim, adim ve adresim asagida. Yolladigi parayla da suruc'a gidip ordan suriyeye gecmezsem en az bosphorus kadar orospuyumdur. Ve bu gelismeyi hepiniz takip edeceksiniz.

Lan oglum,onurun ve serefin söz konusu sen halen 2000eurodan 250 euroya düsmeme ragmen bir sürü göötlük yapiyosun.

demek sende emperyalist amerika ve ingiltere ile ayni safa gecip isid'e karsi savasacaksin.

bosphorus kardes uno arkadasin vize masrafini gönderde kobani kurtulsun.

uno oraya gitmisken yillarca terör estiren pkkyida bitir. 250.000 kadin ve cocuk öldüren esed rejiminide unutma.

SevtapTuran 13.10.2014 13:45

Zitat:

Irgendwann muss es Schluss sein. Obwohl die griechischen Inseln teilweise nur 3 km vom türkischen Festland entfernt sind, muss man Visum, best Geldbetrag etc vorweisen, um "rüber" zu fahren aber aus Syrien, Irak kommen und gehen die Menschen wie sie wollen. Vor der Küste Lampedusa haben wir nicht vergessen, wie die Flüchtlinge ertrunken sind, während Polizisten zugeguckt haben. Nach italienischem Recht soll es eine Straftat sein, Flüchtlinge zu helfen, retten. Es ist schlimm was auch an unserer Grenze passiert. Aber Europa darf der Türkei nichts aber gar nichts vorwerfen! Warum sollen die türkischen Soldaten nach Syrien gehen und kämpfen? Allein der Gedanke ist absurd und peinlich müsste für die Kurden sein. Nur weil die Türkei viele Flüchtlinge aufgenommenmmen hat und deshalb soviele Kurden in der Türkei leben bedeutet nicht, dass die Türken auch für die kämpfen müssen .

Man_Bey 13.10.2014 13:55

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2094807)
Irgendwann muss es Schluss sein. Obwohl die griechischen Inseln teilweise nur 3 km vom türkischen Festland entfernt sind, muss man Visum, best Geldbetrag etc vorweisen, um "rüber" zu fahren aber aus Syrien, Irak kommen und gehen die Menschen wie sie wollen. Vor der Küste Lampedusa haben wir nicht vergessen, wie die Flüchtlinge ertrunken sind, während Polizisten zugeguckt haben. Nach italienischem Recht soll es eine Straftat sein, Flüchtlinge zu helfen, retten. Es ist schlimm was auch an unserer Grenze passiert. Aber Europa darf der Türkei nichts aber gar nichts vorwerfen! Warum sollen die türkischen Soldaten nach Syrien gehen und kämpfen? Allein der Gedanke ist absurd und peinlich müsste für die Kurden sein. Nur weil die Türkei viele Flüchtlinge aufgenommenmmen hat und deshalb soviele Kurden in der Türkei leben bedeutet nicht, dass die Türken auch für die kämpfen müssen .

so sehe ich das auch. ausserdem hat talibela überhaupt keine ahnung. nur weil der grenzübergang mürsitpinar gesperrt ist heisst es nicht dass freiwillige nicht nach kobani können.

wer für die terror organisation pkk-pyd kämpfen will soll gerne rüber. aber leider traut sich keiner dieser möchtegern pkk befürwortern.

13.10.2014 19:31

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2094807)

aber im umkehrschluss MÜSSEN die kurden für die türkei kämpfen ?
ein kurde muss sein leben für die türken opfern , aber andersherum nicht ????
dogru .. nur ein toter kurde ist wahrscheinlich ein guter kurde oder irre ich mich da ?

13.10.2014 19:35

Zitat:

Zitat von Man_Bey (Beitrag 2094809)
so sehe ich das auch. ausserdem hat talibela überhaupt keine ahnung. nur weil der grenzübergang mürsitpinar gesperrt ist heisst es nicht dass freiwillige nicht nach kobani können.

wer für die terror organisation pkk-pyd kämpfen will soll gerne rüber. aber leider traut sich keiner dieser möchtegern pkk befürwortern.

evet tatlibela hat gar keine ahnung.. tatlibela hat nur bekannte die an die grenze gegangen sind und rüber wollten.. sich noch dort aufhalten .. aber nicht rüber können ...

tatlibela hat auch keine ahnung davon das die türkei die isis unterstützt... das die isis kämpfer in den türkischen krankenhäusern behandelt werden usw usw... :D

evet... nur kurden hasser wissen das einzig richtige.. der rest hat natürlich gar keine ahnung.. !!!!!!

es geht mir hier nicht um die pkk... her kürt pkkci degildir.. bilmiyorsan aydinlatim seni !!!!

es geht um massenmord.. und darum das alle zugucken...

ich sage nicht das nur türkei helfen muss... NEIN ... ich kann es sogar etwas nachvollziehen... aber was ich nicht nachvollziehen kann, ist das die türkei isis unterstützt ... was ich auch nicht nachvollziehen kann, ist das viele sich freuen das gerade so viele kurden abgeschlachtet werden...

ich bin nämlich der meinung das es ist egal ist, ob jemand kurde, türke , deutscher , jude oder sonstwas ist...
der mensch an sich ist das wichtigeste... und in kobane werden gerade unzählige menschen abgeschlachtet ... vergewaltigt usw usw.. und jeder guckt zu .. und dann noch die, die sich über diese situation freuen ...
insanlar artik insanliktan cikmis !!!!

13.10.2014 20:00

Pkknin günay dogudaki uyusturucu kaynaklari kurutulunca, pkklilar internetden para dilenir olmu$ :)))

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094792)
Baris Gün

Banka havalesi sorun olur,havale yaptigin zaman giden parayi geri alamazsin.Eger yolladigin parayla suriyeye gidemezsem en az senin kadar serefsizimdir-dönegimdir Bosphorus.

Aklin sira, türk yetkililerine sikayet edeceksin beni.O yollu korkutmaya calisiyorsun. Bak oglum Allahtan korkmayan insanlarin insandan korkma gibi lüksü olamaz.

Sen kendi kurdugun cümlelerinde boguluyorsun, kallesce ve kahpece döneklik yapiyorsun.
Al sana acik ve net adresim ve banka bilgilerim, daha kolaylastirmak icinde Paypal hesabimi verdim. Ibine herif-Dönek-Küfürbaz karaktersiz

Lafinin eri ol oglum, senin bu dönekligin, senin bes parasiz küfürbaz bir sanal faresi oldugun hissini uyandirdi. 500 eurodan vazgectim ve 250 euroya düsürüyorum.

Yukari ismim adresim yaziyor.Bizim agzimizdan cikan senin agzindan cikan gibi degildir lan karaktersiz, 10bin euro sengal'e bagis yaptim dediysem yapmisimdir. Yolla bakalim erkekligini ve onurunu kurtarmak icin 250 euro?

Banka hesabim veya paypal hesabimda oynama bekleyecegim, karaktersiz sanal faresi seni.Anca sanalda küfür et.

Man_Bey 13.10.2014 20:47

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2094877)
evet tatlibela hat gar keine ahnung.. tatlibela hat nur bekannte die an die grenze gegangen sind und rüber wollten.. sich noch dort aufhalten .. aber nicht rüber können ...

tatlibela hat auch keine ahnung davon das die türkei die isis unterstützt... das die isis kämpfer in den türkischen krankenhäusern behandelt werden usw usw... :D

evet... nur kurden hasser wissen das einzig richtige.. der rest hat natürlich gar keine ahnung.. !!!!!!

es geht mir hier nicht um die pkk... her kürt pkkci degildir.. bilmiyorsan aydinlatim seni !!!!

es geht um massenmord.. und darum das alle zugucken...

ich sage nicht das nur türkei helfen muss... NEIN ... ich kann es sogar etwas nachvollziehen... aber was ich nicht nachvollziehen kann, ist das die türkei isis unterstützt ... was ich auch nicht nachvollziehen kann, ist das viele sich freuen das gerade so viele kurden abgeschlachtet werden...

ich bin nämlich der meinung das es ist egal ist, ob jemand kurde, türke , deutscher , jude oder sonstwas ist...
der mensch an sich ist das wichtigeste... und in kobane werden gerade unzählige menschen abgeschlachtet ... vergewaltigt usw usw.. und jeder guckt zu .. und dann noch die, die sich über diese situation freuen ...
insanlar artik insanliktan cikmis !!!!

ja, du hast keine ahnung. deine bekannten sind wahrscheinlich an der grenze "mürsitpinar". sie sollen einfach über eine andere der zahlreichen grenzen rüber gehen. das warten an einer geschlossenen grenze bringt nichts.

ja, auch dass die türkei die isid unterstützt ist nur propaganda. sogar mesut barzani antwortete auf eine frage ob die türkei die isis unterstütz mit: "Türkiye’nin IŞİD’İ desteklediğine dair veriler yok. Ben Türkiye’yi dost olarak görüyorum. Gerçekleri söylememiz lazım. IŞİD tarafından saldırıya uğradığımız ilk gece İranlılar bize silah dolu iki uçak gönderdi. Bu o an için büyük bir yardımdı. Türkiye’den de çok silah geldi ama iç konjonktürlerinden dolayı bizden açıklamamamızı istediler. O zaman IŞİD’in elinde rehineleri vardı."

in türkischen krankenhäusern werden pkk terroristen behandelt die von den isis kämpfern verletzt wurden. ich kann dir auch eins der krankenhäuser nennen "suruc hastanesi". "Türkiye'de bir çok hain eylemin emrini verip askerimizin şehit olmasına sebep olan yıllardır aranmasına rağmen bulunamayan PKK'nın Hakkari bölge sorumlusu sofi kod adlı Selahattin Dilek Kobani'de IŞİD mensuplarıyla girdikleri çatışmada yaralanıp tedavi için geldiği Suruç'ta hastanede kıskıvrak yakalandı."

ich bin kein kurdenhasser, dein freund bülent auch bekannt unter dem nick ask_sehidi ist ein solcher kurdenhasser gewesen. nur eine minderheit der kurden befürworten die pkk, die mehrheit ist absolut dagegen.

in kobane werden keine kurden abgeschlachtet oder vergewaltigt. es sterben terroristen und dabei ist es egal ob es pkk oder isis terroristen sind. alle zivilisten haben die stadt verlassen.

jeder guckt zu wie sich 2 terror gruppen bekriegen und das ist auch gut so.

ich kann zu jeder meiner behauptungen auch seriöse quellen liefern, aber deine behauptungen sind teilweise schon lächerlich.

die pkk hat vor wochen laut verkündet dass kobane der friedhof für die isis sein wird und sie jeden isis kämpfer abschlachten wollen. und nun hat sich das blatt gewendet. und die isis terroristen machen das gleiche mit den pkk terroristen. mich stört es nicht.

ich finde es gut dass die türkei als einziges land die flüchtlinge aufgenommen hat und sich um deren verpflegung und unterkunft kümmert.

Lara_ 13.10.2014 23:44

Zitat:

Sen nasil Pi$kin bir yalak'sin yaa..
Hala o Pis gözlerin diyer insanlarin üzerinde..Benim ruhum seni dü$ündürmesin .. O pis ruhuna aci,beyinsiz yalak.Güzelim ???
UNO$ GAY'ler tarzim di$i oglan cocugu seni. Ben tercihii "ERKEK ADAMA yaparim".Zavalli Mahluk.

Iftira atarak,yalan yazarak,insanlari karalayarak,insanlari bir birbirine ki$kirtarak,kendini ispatlamaya cali$an "Beyinsiz YALAK"kArekter yoksunu, Karekter Polisi oldu ,kalkmi$ ba$kalarinin Karekterini sorguluyor ,sen bunu yapabilecek en son ki$i bile deyilsin PKK Biti Seni..Bu ara sen yazdiklarimi hakaret olarak sayabilirsin !Biliriz'ki SENIN haz medemeyecegin bir$ey yoktur.PKK'li Pislik SENI

SEN O OLmayan Beyninle "Karektersiz Kari"diyerek kadinlari a$aliyor biraz öncede Karekterden bahsediyordu Findik BEYINLI " Pis Soytari.

Lara_ 13.10.2014 23:49

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094746)
Para icin bir tarafini verirsin sen. Bu kadar acik konusuyorum. Senin gibileri iyi bilirim. Kendi fiyatini 500 euro'ya dusurdu, musteri bulamayinca yakinda 50 euro'ya dusurursun. Seninle surada forumda konusmak bile mide bulandirici.

Bir yerini vermekle yetinseler iyi,bunun gibileri olmayan yerlerinide benim diye vermeye kalki$irlar

Bosphorus_ 14.10.2014 00:50

Zitat:

Baris Gün

Satilik terorist, hani nerede lan telefon numaran ve forumda paylasacagin fotograflar?Listeyi tekrar oku, gozumden kacacagini sandin yanildin:
Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094783)
1. Adini soyadini
2. Telefon numarani
3. Adresini
5. Forumda paylasacagini soyledigin PKK flamali fotograflari bekliyorum halen.

Zitat:

Senden oncekiler de boyle diyordu.

Zitat:

Bana kufurbaz derken bile bana kufur edecek kadar akilsiz ve kendiyle celisen bir teroristsin sen. Akla mantiga zarar ziyansin. Almanya olmasa kimse senin gibi PKK'liya kucak acmazdi herhalde. Almanya'da saklandigin delikten cikaracagim seni rahat ol. Fotograflarda o camur yuzunu gtunu kesip keci sakalinin fotografini koyarak aklin sira taninmayacagini saniyorsun.

Bana, gidip orada savasacaginin garantisini nasil veriyorsun? Gitme niyetinde olsan 1.5 aydir devam eden savasta halen klavye arkasindan atip tutmazdin Unoş. Diyarbakir'dan donmeyecegini, 'fasist Turkiye gitmeme izin vermedi' diye yalan soylemeyecegini nereden bileyim? O nefret ettigin Ataturk'un ulkesinde TATIL YAPMAYACAGINI nereden bileyim lan? Sozune guvenerek mi Unoş?

Diger soruma da cevap vermiyorsun halen Unoş, bana garanti veremeyerek, ayni zamanda yoldaslarinin gebertilmesini izlemeye devam mi edeceksin? Nerede len sende erkeklik, gidenler topuklarini kiclarina vurdura vurdura Turk sinirina kosuyor kacarak. Internette yuzlerce video var PKK leslerinin bk cuvali gibi kamyonlara yuklendiginiz, biraz izlemek ister misin? Yoksa onlari o halde gorerek bu aciya dayanamiyor musun? O zaman KES camasirci karilar gibi otmeyi de bas git yardim et.

Ac terorist, seni 250 euro'ya degil 500 euro'ya satin alacagim sonra Arap seyhlerine satacagim, elde edilen geliri de Mehmetcik Vakfi'na bagislayacagim. Ama hic guven vermiyorsun Unoş. Sana guvenenlerin de guvenini herkesin onunde suistimal eden pembe ic camasirli bir webcam sapigisin sen. Hep de boyle kalip boyle anilacaksin. Hayata tutunamiyorsun.

Bosphorus_ 14.10.2014 01:00

Zitat:

Eger sirf sov olsun diye tel orgulerden atlamaya calisip polisi taslarlarsa, olmuyor oyle.

Herkes Suriye'ye gecebiliyor. Oradan gecemeseler bile Kuzey Irak'a gecis serbest, ben kendim ucakla Erbil'e gectim. Gunde on binlerce kisi otobusle Kuzey Irak'a geciyor, erbil'e, Suleymaniye'ye. Best Van otobusleriyle. Neden Kuzey Irak uzerinden savasmaya gitmiyorlar? 1 gunlerini almaz.

Kaldi ki kuzey irak'ta 5 milyondan fazla kurt var, Kobane'ye gitmeleri otobusle bile 6-7 saati almiyor. Neden gitmiyorlar?

Bunlar korkak. Bunlar sadece Turk ordusunu savasa suruklemeye calisirlar, bunlar PKK'nin yaninda araplara karsi savasmamizi isterler. Bunlar anca Turkiye'nin malina mulkune canina kast etmeyi severler, isid'le savasmaya yemez. Bunlar dunyanin en ikiyuzlu insanlari, bunun Kobane protestolarinda ve Unoş'un yalanlarinda ortaya cikmasi cok guzel, insanlar tanisin bunlarin kanlarini. Kani bozuklar.

uno 14.10.2014 06:56

Söz namustur!

lara,
Hakaretlerinden öfkeli oldugun belirginlesiyo. Öfke caresizliktir ve ben bu caresizligini anliyorum. Bazen bana o israrla yazdigin an Lara, elimin tersiyle itmeyip sevgili anlaminda degil de, bir arkadas olarak yazismaya devam etseydin. Belki o zaman iyi ve kötüyü sana anlatabilir, chatten tanimadigin bir erkekle otellerde cola icmeme bilincine varabilirdin.
(Ben tercihii "ERKEK ADAMA yaparim".) Ah be güzelim, erkek adamin tercihi bi karakter degilsin. Sorun o iste,o yüzden gözlerini hep mayisik bir sekilde otel odalarinda acmaya mahkumsun.

Her gün camii'ye giden ve irk-inancina dayali düsünebilen Banu'ya da benim PKK'li oldugumu söyleyip onu benden uzaklastirdin. Banu, en azindan senin gibi chatlerden insanlarla binbir umutlarla bulusmuyo. Her zaman abstand koymasini biliyo.
Su an carpisan iki farkli insan olarak sana yine de önerimi yapmadan edemicem. Bu sefer kizligini degil böbreklerini alirlar icecegine ilac atip. Dikkat et, bosphorus'a ittim su an seni. Oda muhendisten cok böbrek tüccari gibi duruyo. Insan böbregi kizlik giib degildir. Gidince yasam sansin daraliyo..hos, cok da umrumda degil ya. Humanist insanim naaapiiiim,aciyorum iste ;(

bosphorus,
bak oglum...biz de söz demir keser. vize masraflarini karsilicam kobanêye gidin dedin ve ben kabul ettim. bi cok opsiyon sunarak sana vize masrafini bana ulastirabilecegin ödeme yollari gönderdim. paypal güvenli para alisveris icin ideal olanidir su an. He yok isim ve adres dedin,mantikli geldi. Belki PTT subesinden isime havale yapar diye düsündüm, Ismim ve adresimi de yolladim. Ona da yok diyosun sanirim. banka hesabimi da yolladim ve halen bekliyorum.
Anlayacagin ben sana para gönder demedim,büyük konustun masraflari ödeyip kobaneye göndericem dedin,ben de bu lafinin altinda ezilme diye yolladim ödeme baglanti yollarini.
söz namustur, durmayan ise karaktersiz, mahalle dilinde sözünde durmayana karaktersiz degil de kahpe derler. Burda bir celiski yok,küfür yok,haksiz itham yok..nasil yansiyorsan o sekil itham aliyosun benden. Ben kimseye haketmedigi ithamda bulunmam.

Offf yeni bi teklif daha...
demek Arap seyhlerine pazarlayip yaptigin bu pezevenklikten kazandigin parayla da TSK'yi güclendirceksin ha?
bu aralar o kadar yogunum ki bosph'oruspucugum. Türkiye'e tatil yapacak havam ve hevesim yok.Calismam,üretmem ve kazanmam gerekiyo. Yoksa sana "ver lan adresini haftaya ordayim" postasi koyardim. Suna da tüm olmayan o yüreginle inan. Seni sol kolumla yakandan tutup havaya kaldirir. Sag yumrugumlada suratini dagita dagita evinin dibinde döverdim.Düzenli spor yapan, saglikli beslenen güclü bir vaybe katilimcisiyim. Annenin belki feryatlari yükselirdi evinizden, "YAVRUMMMMM OGLUUUMMM" diye. Babandan ise, "VUR KARAKTERSIZE, SÖZÜNDE DURMAYAN OGLUM YOK BENIM!" tepkisi alirdim eminim. Bu fantaziyi gecelim,daha olunabilinir seylerden bahs edelim.

Ben Sengal'e 10bin euro bagis yaptigimi sen ise benim Sengal'e 10.000 euro bagis yapmadigimi iddia ediyorsun. Ayda bin euronun üzerinde vergi ödüyorum,yaptigim bu yardimin alman devletine ödedigim vergilerden düsürürüm bilincinde makbuz almistim ve duruyor. Asil demek istedigim bu degil de,o bagisi yaparken oradaki insanlara "ya ben bu parayi, fasist bosphorus'u arap seyhlerine sattim ve gelirini size vermek istiyorum" deseydim tepkileri kesinlikle "onursuzluk" olurdu.Bir halk hareketiyle,devletin silahli gücü arasindaki onur ahlaki da budur bosphorus.Bilinciyle yeserip,onuruyla topraga düsen insanlar bu tarz geliri kabuletmez,bu tarz gelir onlara yakismaz.

Lan oglum,ne karaktersiz bir tipsin.söz namustur vurgusu yapmama ragmen halen onursuz onursuz ortaokul caginda ki subyanlar gibi ithamlarda bulunuyorsun bana karsi. Ulan ibine-dönek-kahpe karakterli ben de anadolu cocuguyum, ben de o topraklarda yasadim,büyüdüm,düstüm,agladim,güldüm cok insan tanidim cok yer gördüm ama senin gibi sözünün arkasinda durmayan karaktersizine rastlamadim. O topraklarin ülkücüleri ve dincileri de adamdi.Ülkücüsü muhafazakar,dincisi ise inancli insanlardi. Ikisininde temelinde iyilik yatardi. Sen hangi ara peydahlandin lan benim yoklugumda. Karaktersiz!

Ekledigin o fotograf, be ey beyinsiz.. MAL! varsayalim o kisi yüzlerce-binlerce düsman gördügü asker arasinda kalmis bir terorist, ve kurtulmak icin kadin kiligina girdi ve kacti. Hangi akla hizmetle o fotografi cektirecek üstelik zafer isareti yaparak. akillarimizla dalga mi geciyorsun ulan! senin gibi ossuruk gürültüsünü gök gürültüsü sanacak kadar aptal mi belledin bizi? siyasi bilincine, mücadele ahlakina sokayim be gözüm! karaktersiz herif.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094934)
Ac terorist, seni 250 euro'ya degil 500 euro'ya satin alacagim sonra Arap seyhlerine satacagim, elde edilen geliri de Mehmetcik Vakfi'na bagislayacagim. Ama hic guven vermiyorsun Unoş. Sana guvenenlerin de guvenini herkesin onunde suistimal eden pembe ic camasirli bir webcam sapigisin sen. Hep de boyle kalip boyle anilacaksin. Hayata tutunamiyorsun.

Bosphorus_ 14.10.2014 09:32

Söz namustur, Unoş yamuktur!

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2094948)
lara,
Hakaretlerinden öfkeli oldugun belirginlesiyo. Öfke caresizliktir ve ben bu caresizligini anliyorum. Bazen bana o israrla yazdigin an Lara, elimin tersiyle itmeyip sevgili anlaminda degil de, bir arkadas olarak yazismaya devam etseydin. Belki o zaman iyi ve kötüyü sana anlatabilir, chatten tanimadigin bir erkekle otellerde cola icmeme bilincine varabilirdin.
(Ben tercihii "ERKEK ADAMA yaparim".) Ah be güzelim, erkek adamin tercihi bi karakter degilsin. Sorun o iste,o yüzden gözlerini hep mayisik bir sekilde otel odalarinda acmaya mahkumsun.

Her gün camii'ye giden ve irk-inancina dayali düsünebilen Banu'ya da benim PKK'li oldugumu söyleyip onu benden uzaklastirdin. Banu, en azindan senin gibi chatlerden insanlarla binbir umutlarla bulusmuyo. Her zaman abstand koymasini biliyo.
Su an carpisan iki farkli insan olarak sana yine de önerimi yapmadan edemicem. Bu sefer kizligini degil böbreklerini alirlar icecegine ilac atip. Dikkat et, bosphorus'a ittim su an seni. Oda muhendisten cok böbrek tüccari gibi duruyo. Insan böbregi kizlik giib degildir. Gidince yasam sansin daraliyo..hos, cok da umrumda degil ya. Humanist insanim naaapiiiim,aciyorum iste ;(

bosphorus,
bak oglum...biz de söz demir keser. vize masraflarini karsilicam kobanêye gidin dedin ve ben kabul ettim. bi cok opsiyon sunarak sana vize masrafini bana ulastirabilecegin ödeme yollari gönderdim. paypal güvenli para alisveris icin ideal olanidir su an. He yok isim ve adres dedin,mantikli geldi. Belki PTT subesinden isime havale yapar diye düsündüm, Ismim ve adresimi de yolladim. Ona da yok diyosun sanirim. banka hesabimi da yolladim ve halen bekliyorum.
Anlayacagin ben sana para gönder demedim,büyük konustun masraflari ödeyip kobaneye göndericem dedin,ben de bu lafinin altinda ezilme diye yolladim ödeme baglanti yollarini.
söz namustur, durmayan ise karaktersiz, mahalle dilinde sözünde durmayana karaktersiz degil de kahpe derler. Burda bir celiski yok,küfür yok,haksiz itham yok..nasil yansiyorsan o sekil itham aliyosun benden. Ben kimseye haketmedigi ithamda bulunmam.

demek Arap seyhlerine pazarlayip yaptigin bu pezevenklikten kazandigin parayla da TSK'yi güclendirceksin ha?

Ben Sengal'e 10bin euro bagis yaptigimi sen ise benim Sengal'e 10.000 euro bagis yapmadigimi iddia ediyorsun. Ayda bin euronun üzerinde vergi ödüyorum,yaptigim bu yardimin alman devletine ödedigim vergilerden düsürürüm bilincinde makbuz almistim ve duruyor. Asil demek istedigim bu degil de,o bagisi yaparken oradaki insanlara "ya ben bu parayi, fasist bosphorus'u arap seyhlerine sattim ve gelirini size vermek istiyorum" deseydim tepkileri kesinlikle "onursuzluk" olurdu.Bir halk hareketiyle,devletin silahli gücü arasindaki onur ahlaki da budur bosphorus.Bilinciyle yeserip,onuruyla topraga düsen insanlar bu tarz geliri kabuletmez,bu tarz gelir onlara yakismaz.

Lan oglum,ne karaktersiz bir tipsin.söz namustur vurgusu yapmama ragmen halen onursuz onursuz ortaokul caginda ki subyanlar gibi ithamlarda bulunuyorsun bana karsi. Ulan ibine-dönek-kahpe karakterli ben de anadolu cocuguyum, ben de o topraklarda yasadim,büyüdüm,düstüm,agladim,güldüm cok insan tanidim cok yer gördüm ama senin gibi sözünün arkasinda durmayan karaktersizine rastlamadim. O topraklarin ülkücüleri ve dincileri de adamdi.Ülkücüsü muhafazakar,dincisi ise inancli insanlardi. Ikisininde temelinde iyilik yatardi. Sen hangi ara peydahlandin lan benim yoklugumda. Karaktersiz!

Ekledigin o fotograf, be ey beyinsiz.. MAL! varsayalim o kisi yüzlerce-binlerce düsman gördügü asker arasinda kalmis bir terorist, ve kurtulmak icin kadin kiligina girdi ve kacti. Hangi akla hizmetle o fotografi cektirecek üstelik zafer isareti yaparak. akillarimizla dalga mi geciyorsun ulan! senin gibi ossuruk gürültüsünü gök gürültüsü sanacak kadar aptal mi belledin bizi? siyasi bilincine, mücadele ahlakina sokayim be gözüm! karaktersiz herif.

Kanı bozuk Unoş, yine bir ton lagaluga yapiyorsun. Hem 'ofke caresizliktir' demissin hem ofke kusmussun ne mal oldugun forumda ortaya cikinca telasa kapilip ona buna saldirmaya basladin.

Senin PKK'li oldugunu Lara ya da baska birinin NurBanu'ya soylemesine gerek yok, PKK'yi oven sozlerin, Apo'yu ovmen, her baslikta PKK'nin videolarini ve PKK protestolarini gostermen acik ve ortada (en sonu burada http://www.vaybee.de/forum/showthread.php?t=12520 ). Sen PKK'li bir teroristsin. ve vaybee forumunu okuyan herkes bunu goruyor. PKK'liya PKK'li demek ve ona hak ettigi muameleyi yapmak ne zamandan beri kufur oldu gtoş.

Ayni seyleri tekrarlatiyorsun bana, siz PKK'lilar vermeden istemeye alismissiniz. Once emirlerimi teker teker yerine getireceksin. Emirlerime itaatsizlik ettigin takdirde fisini cekerim. Bir insan bir ise girdiginde, once maasi alip sonra calismiyor, once verilen emri yerine getiriyor calisiyor, sonra calistigi ayin maasini aliyor. Orada telefon numaran ve fotograflarin yok, bunlari bilerek atliyorsun.

Halen de ayni iddiada bulunuyorum, bana gideceginin garantisini somut olarak verdiginde parayi o sekilsiz camur yuzune atacagim. Ama senin gibi donekler parayi aldigi an sivisir kaybolur, sonra da ''enayiyi nasil da kandirdim'' diye aptal aptal dusunur. Kendini 500 euro'ya satmak icin donup dolasiyorsun ac kopek, ama bunun bile kosullari elbet olacaktir.

Zitat:

Seni sol kolumla yakandan tutup havaya kaldirir. Sag yumrugumlada suratini dagita dagita evinin dibinde döverdim.Düzenli spor yapan, saglikli beslenen güclü bir vaybe katilimcisiyim. Annenin belki feryatlari yükselirdi evinizden, "YAVRUMMMMM OGLUUUMMM" diye. Babandan ise, "VUR KARAKTERSIZE, SÖZÜNDE DURMAYAN OGLUM YOK BENIM!" tepkisi alirdim eminim. Bu fantaziyi gecelim,daha olunabilinir seylerden bahs edelim.

ahahaha. Baska nasil fantezilerin var? Kirmizi firfirli ic camasirini giyip digerlerine yaptigin gibi onumde 'lap-dance' mi yapacaksin? Komplekli Unoş, insan biraz daha yaratici olur. Sen soyluyorsun gercekdisi konustugunu. Gtun yemiyor oradan yaz anasini satayim, ben ise tehditlerde bulunmuyorum, havlayan kopek isirmaz misali. Tehdit etmiyorum, klavye arkasindan ''sana soyle yapacagim, basini gtune monte edecegim'' demiyorum, sessiz sedasiz isimi gorecegim. Senden adresini fotografini numarani istedim, ben almanya'ya gelecegim, ciyaklama da emirlerimi yerine getir. Su an amerika'dayim, gel diyecegim ama senin daha Suriye'ye gidecek ne paran ne cesaretin oldugundan onu da es geciyorum. Ben gelecegim almanya'ya 2015'te.

Senin satimindan elde edilecek gelir PKK'ya karsi senin gibilerle savasta kullanilacak, yani TAM yerine gidecek. Gerci ucuzsun, ama oldugun kadariyla. Korkunun ecele faydasi yok. Sen satiliksin, terorist. Senin gibiler ya olduruluyor, ya hapis koselerinde surunuyor ya da oraya buraya satiliyor, cunku insani degerin yok. Sirf Allah yaratti diye herkesi sevecek degiliz ya. Bu konuda c.baskani Erdogan'in meshur yaratilan-yaratan sozune katilmiyorum.

Zitat:

Türkiye'e tatil yapacak havam ve hevesim yok.Calismam,üretmem ve kazanmam gerekiyo.

Turkiye Turkiye diye gtunu basini yirtiyorsun, Turkiye'deki Turkleri gormek icin degil, guneydogu'daki terorist yoldaslarinla kucaklasmak icin. Ama bunlarin hicbiri savasa gideceginin garantisi degil. Turkiye-Suriye sinirinin Kuzey Suriye'den farki yok. Bana gideceginin garantisini ver. Gtmeyeceksin. Suriye'de her gun duzinelerce terorist kardeslerin pataklaniyor sen ''isim gucum var'' diyorsun kac aydir. Ne isi? Her gun domuz etiyle beslenen almanlarin tuvaletlerini temizleme isi mi bu? Temizlikcilere bile saygiliyim ama senin gibi sperm artiklarina saygi yok. Olmayacak ve olmamali.

Zitat:

Yoksa sana "ver lan adresini haftaya ordayim" postasi koyardim.

Tam cocuk, hatta oğlan :) posta koymakmis. Gec bu muhabbetleri velet. Kac yasindasin bir baltaya sap olamadigin gibi bir de cocukca konusuyorsun. Ben bu posta koyma muhabbetini 7 yasimdayken yapiyordum.

Zitat:

Gerizekali herif o 2 foto birbirinden bagimsiz :)))) Nerede o kacisan PKK'li terorist, zafer isareti yapan kisi demisim? Dangoz.

Cildiriyorsun, degil mi. Bir sekilde senin ..ina koyacagim ben daha dur. Amaca ulasana kadar sabir ne demektir iyi bilirim.

(Buradaki diger arkadaslar kusura bakmasin bu kadar agir konustuguma, baska kimseyle boyle konustugum gorulmemistir. Bu veledi bireysel tanimiyorum, forumlarda yaptigi teror propagandasiyla tanidim. Bu sosyo-kulturel ve ekonomik acidan kompleksli, vatan haini İT SOYU terorist bir insan degil, hayvan da degil, (her zamanki gibi anca klavye arkasindan) PKK'ya gerilla-ozgurluk savascisi, Ataturk'e, Turk devleti ve ordusuna fasist diyen korkak bir mahluk. Bunun gibi PKK'lilar sizin de bildiginiz uzere almanya'da cok var, onlari gosterilerde goruyorsunuz zaten. Almanya bunlari iyi besliyor)

14.10.2014 13:00

iftiraya ugrayan kimse (Hadis-i Serif)

Hadis-i Serif
"Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya ugrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teala onu Cehennemde bırakır". (Ebu Davut)

@uno_Lara ya atdigin iftiralar yetmedi, simdi sira bana mi geldi????

35 yasindasin ve bu yasina kadar IFTIRA atmak ve DEDIKODU yapmaktan baska ne yaptin?

Ne BENIM nede LARANIN “ IFFETI” senin o pis agzinda ne ariyor????

Chat odasinda senin ne oldugu bilmeyen yok! YALANCI DEDIKODU FITNECISIN!!!

Bir insani ailesi terbiye eder, eger ailesi basarisiz olduysa “hayat/zaman” terbiye eder, zamanda terbiye edemediyse cehennem atesi terbiye eder!

Dikkat etde sonuncu terbiyeye kalma uno!!!

TAVSIYE, öneri :Laraya atdigin iftiradan dolayi "HELALLIK almalisin" özür dilemelisin, yoksa ebedi hayatda vay senin haline uno, cektigin azabi ne görmek nede duymak isterim

Zitat:

lara,

bosphorus,

bu aralar o kadar yogunum ki bosph'oruspucugum. Türkiye'e tatil yapacak havam ve hevesim yok.Calismam,üretmem ve kazanmam gerekiyo. Yoksa sana "ver lan adresini haftaya ordayim" postasi koyardim. Suna da tüm olmayan o yüreginle inan. Seni sol kolumla yakandan tutup havaya kaldirir. Sag yumrugumlada suratini dagita dagita evinin dibinde döverdim.Düzenli spor yapan, saglikli beslenen güclü bir vaybe katilimcisiyim. Annenin belki feryatlari yükselirdi evinizden, "YAVRUMMMMM OGLUUUMMM" diye. Babandan ise, "VUR KARAKTERSIZE, SÖZÜNDE DURMAYAN OGLUM YOK BENIM!" tepkisi alirdim eminim. Bu fantaziyi gecelim,daha olunabilinir seylerden bahs edelim.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:26 Uhr.