Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Erkekler neden yalan söyler? (http://localhost/forum/showthread.php?t=12518)

08.10.2014 20:05

Erkekler neden yalan söyler?

Merhaba.
Ciddi anlamda merak ettigim bir konu var. Bayanlarda fikirlerini söyliyebilirler, ama bu sual aslen erkeklere yöneltiyorum.

Erkekler neden yalan söylerler??

Kizlarlada cok tartismisimdir bu konuyu. Bu güne dek tadmin ettirici bir cevap bulamadik, belki siz bu sira aciklik getirebilirsiniz. Misal:

- Bir daha ki seferinde, sana haber verecem
- Hayir ben yapmadim
- Yok haberim yok
- Bir daha asla unutmicam
- Butün gün seni düsündüm
- Seni seviyorum
- Ama ben öyle birsey söylemedim ki (aklindanda, sadece ima ettim gecer)

Biraz evel aklimda daha cok cümleler vardi, simdi hatirlamiyorum. Bunlar sadece örnek. Farkli durumlarda, erkeklerden kullanilan cümleler. Seni seviyorum sözlerini bile bugünkü erkeklerden ciddiye alamazsin, cünkü bu güzelim sözler, ard niyet ile kullaniliyor. Sonradan red ediliyor.

- Ben öyle birsey demedim!

Bu da erkeklerin cok sevdigi cümlelerden biri.

Erkekler, size soruyorum, siz neden dogruyu söylemekten bu kadar korkuyorsunuz?? Hatali oldugunuzu bildiginiz icin mi??
Hata oldugunu biliyorsaniz, neden bu hatayi yinede yapiyorsunuz? Neden yeri gelince horozlar gibi ben erkegim diye sisiyorsunuz?? madem erkek olamiyorsunuz???

Neden karsinizdaki bayana zerre kadar sayginiz yok? Sayginiz olsa, yalan söylemezsiniz.

Umarim cesareti olupta cevap yazan olur...

08.10.2014 23:32

Kolay yol

:) Bence Insanlarin mayasinda var, suclu yerine düsmemek icin yalan söyleye bilirler.
Eh erkeklerde bence dogruyu söyleyip suclu olmaktansa,
yalan söyleyip "olay" cikartmaktan kaciyorlan.
Erkeklere bu kolay geliyor diye düsünüyorum, bir Kadin "Dirdir, Kavga" edecek diye
korkularindan yani.

"Der Weg des gerinsten Widerstandes"..... ;););)

Umarim yanlis yere cekmedim konuyu.

09.10.2014 07:06

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094235)

:) Bence Insanlarin mayasinda var, suclu yerine düsmemek icin yalan söyleye bilirler.
Eh erkeklerde bence dogruyu söyleyip suclu olmaktansa,
yalan söyleyip "olay" cikartmaktan kaciyorlan.
Erkeklere bu kolay geliyor diye düsünüyorum, bir Kadin "Dirdir, Kavga" edecek diye
korkularindan yani.

"Der Weg des gerinsten Widerstandes".....

Umarim yanlis yere cekmedim konuyu.

Günaydin Gül :)
Hayir yalnis yere cekmedin konuyu. Du hast es auf den Punkt gebracht. Genau das möchte ich wissen, warum haben Männer so eine große Angst vor den Konsequenzen? Wenn sie doch genau wissen, dass die Frau "dir dir" machen wird, warum machen sie das überhaupt (das was sie gemacht haben). Denn würden sie es nicht tun, gäbe es auch kein "dir dir". Und wo bleibt da ihre große Männlichkeit? Sonst strotzen sie doch auch so sehr vor Männlichkeit. Sonst muss man sich ja auch alle 5 Minuten anhören: "erkeksen.." oder " ben erkegim..." so oder so ähnlich beginnen oder enden dann die "Männlichkeit" strotzdenden Sätze. Und ganz lustig ist, ben karima sormam, ben o kazak erkeklerden degilim. Diese "Übermänner" verurteilen dann auch die Männer, die nicht so sind wie sie selber. Die sind nämlich nicht mal in den Augen der "Übermänner" männlich :D

Bosphorus_ 09.10.2014 08:41

Kadinlar yalan konusunda profesyonel oldugundan...

Tam ozetlemis :)

https://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c

09.10.2014 12:51

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094248)

:) buda iyimis.

Adam hakli, yakalaniyorsunuz.
Ama neden yalan söylüyorsunuz?

09.10.2014 12:52

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094248)

ohhhh Bos kardes, sen lüften soruya cevap yazsan, daha iyi olur bence, yoksa erkek degilmisin ??? ;););)

Billy73 09.10.2014 18:33

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094206)
Merhaba.
Ciddi anlamda merak ettigim bir konu var. Bayanlarda fikirlerini söyliyebilirler, ama bu sual aslen erkeklere yöneltiyorum.

Kizlarlada cok tartismisimdir bu konuyu. Bu güne dek tadmin ettirici bir cevap bulamadik, belki siz bu sira aciklik getirebilirsiniz. Misal:

- Hayir ben yapmadim
- Yok haberim yok
- Seni seviyorum

Biraz evel aklimda daha cok cümleler vardi, simdi hatirlamiyorum. Bunlar sadece örnek. Farkli durumlarda, erkeklerden kullanilan cümleler. Seni seviyorum sözlerini bile bugünkü erkeklerden ciddiye alamazsin, cünkü bu güzelim sözler, ard niyet ile kullaniliyor. Sonradan red ediliyor.

Erkekler, size soruyorum, siz neden dogruyu söylemekten bu kadar korkuyorsunuz?? Hatali oldugunuzu bildiginiz icin mi??
Hata oldugunu biliyorsaniz, neden bu hatayi yinede yapiyorsunuz? Neden yeri gelince horozlar gibi ben erkegim diye sisiyorsunuz?? madem erkek olamiyorsunuz???

Neden karsinizdaki bayana zerre kadar sayginiz yok? Sayginiz olsa, yalan söylemezsiniz.

die evolution hält nix von wahrheit. lügner sind menschen die viel energie haben, damit mehr investieren. die die wahrheit sagen, sind nur zu faul.

lügner haben die besseren gene. deswegen stehen frauen auf badboy, obwohl sie wissen, dass sie lügen und kriminell sind. - aber sie sind keine luschen.

09.10.2014 19:22

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2094277)
die evolution hält nix von wahrheit. lügner sind menschen die viel energie haben, damit mehr investieren. die die wahrheit sagen, sind nur zu faul.

lügner haben die besseren gene. deswegen stehen frauen auf badboy, obwohl sie wissen, dass sie lügen und kriminell sind. - aber sie sind keine luschen.

Meine Rede. Noch dazu behaupten dann die "badboys" das die, die die Wahrheit sagen luschen sind.

Was ist denn männlich in deinen Augen?
Und warum ist, die Wahrheit sagen unmännlich?

Wie kommt ihr auf die Idee?? Wie kommt ihr darauf, dass Frauen nur auf Männer stehen, die "A....löcher" sind?
Und wie kommt ihr darauf, dass Frauen denken, ein Mann, der die Frau mit Respekt behandelt wäre ein Weichei?

09.10.2014 19:42

Badboy

Also ich mag keine Badboy´s, möchte das hier kurz anmerken.

Mir ist ein ehrlicher Charakter wichtiger!

:)

SevtapTuran 09.10.2014 22:56

Zitat:

Gece gece iyi güldüm. Diese Behauptung dürfte, wenn überhaupt in bestimmten "Nischen" gelten.

Bosphorus_ 10.10.2014 06:58

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094259)
:) buda iyimis.

Adam hakli, yakalaniyorsunuz.
Ama neden yalan söylüyorsunuz?

Iste mesele de orada, Cem Yilmaz'in dedigi gibi, adam yalan soyleyebilse o zaman adama yalanci denilir, yalan soylemeyi kadinlar kadar beceremiyor erkekler :) yalan kolaya geldigi icin soyleniyor.

Zitat:

Zitat von Beyazguel60 (Beitrag 2094260)

ohhhh Bos kardes, sen lüften soruya cevap yazsan, daha iyi olur bence, yoksa erkek degilmisin ??? ;)

O video tum duygularima tercuman olmus :))

Kadinlar neden yalan soyluyorsa erkekler de ondan soyler. Yalan soyleme alanlari biraz farkli olsa da, hangi cinsin daha fazla yalan soyledigi konusu muamma. Kadin 'seni seviyorum' derken yalan soylemez belki, ama ornek: 'suradaydim', 'buradaydim' gibi konularda yalan soyluyorlar-dir. Allah kimsenin basina vermesin.

10.10.2014 15:17

Zitat:

:) Ich lege Wert auf ein liebes und ehrliches Herz !!! ..... ;););)

10.10.2014 17:12

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094316)
Iste mesele de orada, Cem Yilmaz'in dedigi gibi, adam yalan soyleyebilse o zaman adama yalanci denilir, yalan soylemeyi kadinlar kadar beceremiyor erkekler :) yalan kolaya geldigi icin soyleniyor.

O video tum duygularima tercuman olmus :))

Kadinlar neden yalan soyluyorsa erkekler de ondan soyler. Yalan soyleme alanlari biraz farkli olsa da, hangi cinsin daha fazla yalan soyledigi konusu muamma. Kadin 'seni seviyorum' derken yalan soylemez belki, ama ornek: 'suradaydim', 'buradaydim' gibi konularda yalan soyluyorlar-dir. Allah kimsenin basina vermesin.

püf noktayi buldun.
kadin "seni seviyorum" derken yalan söylemez. ama erkek denizdeki kum taneleri gibi, bu kelimeleri sallar, sirf istedigine ulasabilmek icin.

o gönderigin videoda, en cok o erkek fotora bölümüne güldüm, yani... :D

kariyerim 10.10.2014 17:51

Neden

öncelikle merhabalar imla kurallarina dikkat etmedigim icin herkesden özür dilerim erkekler neden yalan söyler konumuza gelecek olursak neden erkekler neden bayanlar da demiyoruz düsünme, hareket, etme duyusu yalniz erkeklere verilmemis aynisi kadinlardada var peki söyle sorsak daha iyi olmazmi insanlar neden yalan söylerler cünki karsimizdaki insan bazen farkina varmadan karsisindaki kisiyi yalan söylemeye zorlar eger bunun sonucunda bayan icin yalanda olsa hosuna giden seyler varsa sesini cikarmaz ama eger begenmedigi seyler olursa veya söyleyen kisiden beklemiyorsa öyle sözler bunun adi yalan olur aslinda bu konu icin herhalde inanin ne benim nede sizin ömrünüz yetmez benim acizane size tavsiyem

Bosphorus_ 11.10.2014 02:54

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094346)
püf noktayi buldun.
kadin "seni seviyorum" derken yalan söylemez. ama erkek denizdeki kum taneleri gibi, bu kelimeleri sallar, sirf istedigine ulasabilmek icin.

o gönderigin videoda, en cok o erkek fotora bölümüne güldüm, yani... :D

Konunun biyolojik yonu de var. Kadinin biyolojisi sevgiye, duygusalliga, tek eslilige ve sadakate daha yatkin. Erkegin tersi, hormonlarin etkisi var. Bir soz vardi internette bununla ilgili, kimin neyi ne amacla kullandigi ile ilgili. Erkekler seks icin asik olur (ya da asik olmus numarasi yapar), kadinlar ask icin (aska kavusmak icin) seks yapar. Boyle heriflerin yuzunden bizim gibi masum adamlara da guvenilmiyor ilk basta onyargi oluyor sirf erkek oldugumuz icin :))

Istisnalari var tabi. Onemli olan karsidakini iyi tanimak. Bir omur boyunca maskeli gezen insanlar var.

11.10.2014 09:29

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094420)
Konunun biyolojik yonu de var. Kadinin biyolojisi sevgiye, duygusalliga, tek eslilige ve sadakate daha yatkin. Erkegin tersi, hormonlarin etkisi var. Bir soz vardi internette bununla ilgili, kimin neyi ne amacla kullandigi ile ilgili. Erkekler seks icin asik olur (ya da asik olmus numarasi yapar), kadinlar ask icin (aska kavusmak icin) seks yapar. Boyle heriflerin yuzunden bizim gibi masum adamlara da guvenilmiyor ilk basta onyargi oluyor sirf erkek oldugumuz icin :))

Istisnalari var tabi. Onemli olan karsidakini iyi tanimak. Bir omur boyunca maskeli gezen insanlar var.

Sence gayet normal degilmi? Bir bayan, atiyorum 5 tane ona "masal" anlatan erkege rastliyor. 6'incisi doguruyo söylüyor. Oda o diger 5'i sayesinde kurban gidiyor. Ne demisler, agzi yanan yogurdu üfliyerek yermis.

O "masal" anlatan erkekler sadece o masal anlatiklari bayana zarar vermiyor, diger dürüst erkeklerede zarar veriyorlar. Ama bencil olduklari icin, umurlarinda degil. Yeterki, kendileri istediklerine kavussunlar. Digerlerin ne önemi var? Sadece bir yürek yikmiyorlar, belkide gelecekte kuralabilecek bir yuvayi engelliyorlar. En komik olanda, kendileri de mutlu olamiyorlar, cünkü böyle olduklari icin, bu kez onlarda ayni sekil bayanlara güvenemiyorlar, neden? kisiyi nasil bilirsin, kendin gibi.

Ama konuyu saptik. Yine atiyorum, sevdigin, veya hoslandigin bir bayan ile berabersin/evlisin. Ama yinede o bayana bazi konularda dogruyu söyleme cesaretini bulamiyorsun. Neden? Hani erkekler erkekdiler? Hani korkusuzdular? Cesurdular? Hadi hep yakalaniyorsunuz, o yine ayri konu (Cem yilmazin dedigi gibi, erkekler söyliyemez cünkü yakalaniyor) madem erkekler cocukluklarindan beri, yalan söylemeye mecbur olmadiklarini ögreniyorlar, neden büyüdüklerinde yinede söylüyorlar. Cevap senin cevabinda sakli, kadinlari kandirsinlar diye. Ama madem erkekler, ve bu kadar muhtesemler, neden bir kadini kandirma ihtiyacini duyuyorlar? Yalan söyliyen bir erkege ben adam demem dogrusu.

Bosphorus_ 12.10.2014 10:35

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094446)
Sence gayet normal degilmi? Bir bayan, atiyorum 5 tane ona "masal" anlatan erkege rastliyor. 6'incisi doguruyo söylüyor. Oda o diger 5'i sayesinde kurban gidiyor. Ne demisler, agzi yanan yogurdu üfliyerek yermis.

O "masal" anlatan erkekler sadece o masal anlatiklari bayana zarar vermiyor, diger dürüst erkeklerede zarar veriyorlar. Ama bencil olduklari icin, umurlarinda degil. Yeterki, kendileri istediklerine kavussunlar. Digerlerin ne önemi var? Sadece bir yürek yikmiyorlar, belkide gelecekte kuralabilecek bir yuvayi engelliyorlar. En komik olanda, kendileri de mutlu olamiyorlar, cünkü böyle olduklari icin, bu kez onlarda ayni sekil bayanlara güvenemiyorlar, neden? kisiyi nasil bilirsin, kendin gibi.

Kesinlikle dogru. Isin en kotu yani da, iyi adamin, sirf diger hodukler gibi olmadigini gostermesi icin cok caba sarfetmesi gerekiyor, onyargiyi kirmak icin. Bunun haricinde yapabilecegi bir sey yok. Yani hayat durust erkekler icin zor. 1-0 yenik basliyorlar.

Zitat:

Ama konuyu saptik. Yine atiyorum, sevdigin, veya hoslandigin bir bayan ile berabersin/evlisin. Ama yinede o bayana bazi konularda dogruyu söyleme cesaretini bulamiyorsun. Neden? Hani erkekler erkekdiler? Hani korkusuzdular? Cesurdular? Hadi hep yakalaniyorsunuz, o yine ayri konu (Cem yilmazin dedigi gibi, erkekler söyliyemez cünkü yakalaniyor) madem erkekler cocukluklarindan beri, yalan söylemeye mecbur olmadiklarini ögreniyorlar, neden büyüdüklerinde yinede söylüyorlar. Cevap senin cevabinda sakli, kadinlari kandirsinlar diye. Ama madem erkekler, ve bu kadar muhtesemler, neden bir kadini kandirma ihtiyacini duyuyorlar? Yalan söyliyen bir erkege ben adam demem dogrusu.

Onlar muhtesem filan degiller. Nasil ki bir suru gereksiz kadin musvettesi varsa, erkeklerde de var bu. Gereksiz, dikkate alinmamasi gereken, guvenilmemesi gereken. O erkeklikten bahsedenlerin cogu gercekte yalan.

Cok gereksiz insan var, buna yapilabilecek bir sey yok. ''Uremeyin, dogurmayin, sonraki nesiller de sizin gibi olmasin'' diyemiyorsun da.

benekalice 12.10.2014 13:05

Dogru dürüst bir ailede yetismis insan yalan söylemez. Eger senin dedigin gibi cok yalancilarlarla karsilaniliyorsa bir toplumda, o toplumda bir sorun vardir.

Cok kizlarda vardir eskiden, hatirlarim, yalan söyleyen. Ailede baslamislar birkere yalanlarla kacamak yapmaya, cünki mecbur birakilmislar. Ders calismaya gidecegim diyor, partiye gidiyor misal. Erkek okula gidecegim diyor, oyun salonuna gidiyor misali.

Yani cocuklar ailede basliyorlarlar yalanlarla yetismeye.
Anne baba birkere herzaman cocuklariyla diyalogda olmasi gerek, birazda cocuklarinin isteklerini görmesi gerekiyor ve örnek olmasi gerek cocuklari icin.

Bence Almanlar'a karsi, Türk toplumu daha sahtekar yeri geldiginde. Kusura bakmayin, bende Türk'üm ama bunu görmemiz lazim ve nedenlerini arastirmamiz lazim ki, cözüm bulabilelim.

ÖRNEK vereyim: Bir Türk'ten birsey satin alirken cok dikkatli olurum, yada hic almam. Her Türk'e sorun bir. Ayni seyi söylerler. Neden????

Ev, daire alirken ayni sey. Alman daha dürüst cikiyor bu konularda.

Düsün bir araba alacaksiniz. Kimden alirdiniz????

Gerci bu durum degisebilir zamanla, cok yabancilar doluyor ülkeye.

Zitat:

Bosphorus_ 12.10.2014 13:25

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2094635)
ÖRNEK vereyim: Bir Türk'ten birsey satin alirken cok dikkatli olurum, yada hic almam. Her Türk'e sorun bir. Ayni seyi söylerler. Neden????

Düsün bir araba alacaksiniz. Kimden alirdiniz????

Gerci bu durum degisebilir zamanla, cok yabancilar doluyor ülkeye.

Bunun sebebi ekonomik, sosyo-kulturel degil. Yanlis kategorilestirmissin. Ekonomisi olmayan insanlar boyle seylerde durust olmuyor. Uyanik hareket etmeye calisip sahtekarlik yaparlar.

Almanlar devlet yardimi olmadan sadece 400 euro'ya gecinsin bakalim orada nasil hirsizlik ve durustsuzluk artiyor.

Alman kadinlari cinsellige acik olmasin o zaman goruruz alman erkekler nasil abazalasiyor.

Ayrica ''Turk'' derken? Turkiye'de yasayan herkes Turk mu? Bu ulkede 15 milyon kürt var ve dolandiricilik genelde onlarin arasindan cikiyor, dolandiricilik, cok eslilik vb.

Orn: kürtlerin yaptigi cogu bina curuk ve ruhsatsiz.

kürtlerin yaptigi her pis isi Turklere yikmayi birakin.

13.10.2014 14:11

Macht nur nicht denn Fehler, einer Idiotin die in Ihrem Profil einen Amerikanischen TV Star. abgebildet hat. nur eine Antwort zu geben.

Dieses habt Ihr bestimmt nicht Nötig!!!

Wer Dumme Fragen stellt..

1978salih 13.10.2014 16:38

Dürüst Erkekler vardir !

Selam Gülkurusu hanim,

Yazdiklarinizda gerceklik payi baya bir yüksek.
Bende Vaybee icersinde bir cok bayan arkadasla tanistim, ve sanirim hic biri benim kendilerine kandirdigimi veya onlara yalan söyledigimi burda söylemezler.

Dürüstlük parayla olmuyor, ama serefsizlik yalancilik vb. karaktersizlik, genelde , kötü emellerine erisebilmek icin , aslinda her iki tarafinda kullandigi bir method diye düsünüyorum.

yani bayanlarin da , bazi anlarinda yalana basvurduklarini , keza hepimiz biliriz.

Yani yalanin, tek bir nedeni vardir !

Oda kendisine güvenirsizlik !

Dogru söylediginde bazi seyleri kaybedecegim korkusu.

Ama sunu bilmeni isterim ki , yalanci erkeklerle , dürüst erkeklerin gezindigi ve eglendigi mekanlar ve ortamlar bile ayridir.

Bence cok kötümser olmamak gerek, dürüst erkekler kadar dürüst bayanlarda mevcuttur cevremizde !

Bence , insanlar bir birine, kalbi maddi manevi deger vermeden önce, tanismalari gerekir.
Sip sevdi olup devamli yalanlara kanan bir cok erkek ve bayan arkadaslarin, tek sorunlari, kendilerini boslukta hissetdiklerinde , hemen bir can simidine sarilircasina , yalancilarin güzel sözlerine kanmaya mahkum olmalaridir.

Kendi problem ve sorunlarini cözmeden , yeni bir aska yelken acmak , akil isi degildir diye düsünüyorum.:)

Selam ve Selametle
Salih

Zitat:

Zitat von guelkurusu (Beitrag 2094206)
Merhaba.

- Hayir ben yapmadim
- Yok haberim yok
- Seni seviyorum

benekalice 17.10.2014 14:35

Du bist wohl eine Intelligenzbestie...

Zitat:

Zitat von Bandirma1 (Beitrag 2094815)
Macht nur nicht denn Fehler, einer Idiotin die in Ihrem Profil einen Amerikanischen TV Star. abgebildet hat. nur eine Antwort zu geben.

Dieses habt Ihr bestimmt nicht Nötig!!!

Wer Dumme Fragen stellt..

benekalice 17.10.2014 14:44

Demek aylik 400 €-luk HARTZ'lilar Almanya'nin drüstlügünü sagliyor ve yalancililgini engelliyor. Cok komik bir mantik olmus harbiden.

Demek kadinlar abazalasamiyor? Onlarin cinsel istekleri yok, öyle mi?

Yok onlar Muta nikahi (dinci müslümanlarin yaptigi seyler, örnegin 1 günlül nikah ve sonra bos ol bos ol, yani müslüman usülü "one night stand") yerine hic dini nikahi kullanmiyorlar.

Ya da normal senelerce süren ililskiler süresinin sonunda evleniliyor.

Türkiye'de sokakta sarilmak da artik yasakmis.
http://www.gercekgundem.com/guncel/7...mak-bile-yasak

Tunus ve Marokko gibi ülkeler modernlesirken, Türkiye gibi bir ülke sürekli geriliyor.

KADINLARI rahat birakin artik!! Ugrasmayin kadinin namusuyla. Sizin namusunuz degil kadinlarin namusu.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094642)
Bunun sebebi ekonomik, sosyo-kulturel degil. Yanlis kategorilestirmissin. Ekonomisi olmayan insanlar boyle seylerde durust olmuyor. Uyanik hareket etmeye calisip sahtekarlik yaparlar.

Almanlar devlet yardimi olmadan sadece 400 euro'ya gecinsin bakalim orada nasil hirsizlik ve durustsuzluk artiyor.

Alman kadinlari cinsellige acik olmasin o zaman goruruz alman erkekler nasil abazalasiyor.

Ayrica ''Turk'' derken? Turkiye'de yasayan herkes Turk mu? Bu ulkede 15 milyon kürt var ve dolandiricilik genelde onlarin arasindan cikiyor, dolandiricilik, cok eslilik vb.

17.10.2014 14:59

Kanitsizzz suclama irkciliktir !!!!!!!!

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2094642)

:):)

huhu bosphorus!

böyle suclamalar kanit olmadikca irkciliktir.

kanit görmek istiyorum, yoksa yazdiklarini sil !!!!!!

kanit olmadan böyle birseyler yazmak sacmalik, havadan sudan dagdan yaz daha iyi.

istatistikle kanitla lütfen bunlari !!!!!!!

:):)

timeraiser 19.10.2014 10:56

http://slideplayer.de/slide/872850/

19.10.2014 15:14

Lach mich tot :D:D:D

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2095776)

hahahahahahhaaaaa *lol*

...."Ach Gott! Meine Frau ist in Wasser gefallen !" .....

..............Und die Moral von der Geschichte ?

" Männer lügen nur aus ganz ehrenhaften und verständlichen Gründen!

Ehrlich .......... Das ist so !!!!! "

===>>> Güldüüümmm gercekten !!!

:D:D:D

20.10.2014 14:36

Da gibt es ein Spruch von Cem Yilmaz :

"Yalancı; yalanı söyleyemeyene denir. Yalan söyleyebilen adama yalancı diyemezsin. Çünkü söyleyebilmiştir..."

Bosphorus_ 22.10.2014 12:19

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2095486)
Demek aylik 400 €-luk HARTZ'lilar Almanya'nin drüstlügünü sagliyor ve yalancililgini engelliyor. Cok komik bir mantik olmus harbiden.

Demek kadinlar abazalasamiyor? Onlarin cinsel istekleri yok, öyle mi?

Yok onlar Muta nikahi (dinci müslümanlarin yaptigi seyler, örnegin 1 günlül nikah ve sonra bos ol bos ol, yani müslüman usülü "one night stand") yerine hic dini nikahi kullanmiyorlar.

Ya da normal senelerce süren ililskiler süresinin sonunda evleniliyor.

Türkiye'de sokakta sarilmak da artik yasakmis.
http://www.gercekgundem.com/guncel/7...mak-bile-yasak

Tunus ve Marokko gibi ülkeler modernlesirken, Türkiye gibi bir ülke sürekli geriliyor.

KADINLARI rahat birakin artik!! Ugrasmayin kadinin namusuyla. Sizin namusunuz degil kadinlarin namusu.

Modernlesmek her onune gelenle yatip kalkip liberal hayat yasamak degildir ;)

Ya da gerilik, muhafazakarlik ve bazi degerlerini korumak degildir.

Alman kadinlari disariya acik olmasa alman erkekleri abazanin onde gideni olurdu. Anafikir bu. Gerci abaza olmayabilirlerdi, malum escinsel birliktelikler bayagi yaygin orada. Bu sefer de erkek erkege daha fazla takilirlardi.

Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2095488)

huhu bosphorus!

böyle suclamalar kanit olmadikca irkciliktir.

kanit görmek istiyorum, yoksa yazdiklarini sil !!!!!!

kanit olmadan böyle birseyler yazmak sacmalik, havadan sudan dagdan yaz daha iyi.

istatistikle kanitla lütfen bunlari !!!!!!!

Kanitsiz suclama irkcilik mi? Iyice sacmaladin sen :) bayagi da ikiyuzlusun. kurt musun yoksa? Kurt olmasan KANITI once benekalice'den isterdin, burada Turklerle ilgili soyledigi seylerle alakali kanit istedin mi?
Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2094635)

Ayrica guelkurusu'nun TUM erkekler icin soyledigi sozler hakkinda da istatistik istedin mi?

Ikiyuzlusun ;) daha once de soylemistim, bu gibi seyler Turkler icin soylenilince irkcilik olmuyor, geciliyor, aynisi kurtler icin soylenince irkci oluyoruz fasist oluyoruz. Hadi oradan ikiyuzlu....

Alphawolf 11.03.2015 12:04

Benekaliceye cevaben;

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2095483)
Du bist wohl eine Intelligenzbestie...

Konu başlığı zaten bir kere önyargı ile dolu. Yalan söylemek, ve başka kötü davranışlar hangi zihniyetle bir cinsiyete indirgenebiliyor? Avrupada, daha çocukluk çağında zihinlere yerleştirilen '' sözde mükemmel insan'' propagandası ile alakalı mı? Masculen ( erkeksi) feminen(kadınsı) diye bir kültür oluşturdular kendi çaplarında; üstelik yapay '' sun'i''.

Devam ediniz Avrupanın hoş görünen fakat insanın içini içten içe çürüten, yalnızlığa iten hastalıklı ideolojilerini öğrenmeye.

29.03.2015 17:40

Zitat:

Zitat von 1978salih (Beitrag 2094842)
Selam Gülkurusu hanim,

Yazdiklarinizda gerceklik payi baya bir yüksek.
Bende Vaybee icersinde bir cok bayan arkadasla tanistim, ve sanirim hic biri benim kendilerine kandirdigimi veya onlara yalan söyledigimi burda söylemezler.

Dürüstlük parayla olmuyor, ama serefsizlik yalancilik vb. karaktersizlik, genelde , kötü emellerine erisebilmek icin , aslinda her iki tarafinda kullandigi bir method diye düsünüyorum.

yani bayanlarin da , bazi anlarinda yalana basvurduklarini , keza hepimiz biliriz.

Yani yalanin, tek bir nedeni vardir !

Oda kendisine güvenirsizlik !

Dogru söylediginde bazi seyleri kaybedecegim korkusu.

Ama sunu bilmeni isterim ki , yalanci erkeklerle , dürüst erkeklerin gezindigi ve eglendigi mekanlar ve ortamlar bile ayridir.

Bence cok kötümser olmamak gerek, dürüst erkekler kadar dürüst bayanlarda mevcuttur cevremizde !

Bence , insanlar bir birine, kalbi maddi manevi deger vermeden önce, tanismalari gerekir.
Sip sevdi olup devamli yalanlara kanan bir cok erkek ve bayan arkadaslarin, tek sorunlari, kendilerini boslukta hissetdiklerinde , hemen bir can simidine sarilircasina , yalancilarin güzel sözlerine kanmaya mahkum olmalaridir.

Kendi problem ve sorunlarini cözmeden , yeni bir aska yelken acmak , akil isi degildir diye düsünüyorum.:)

Selam ve Selametle
Salih

Güzel bir cevap vermissin Salih. Ellerine saglik.

1978salih 30.03.2015 13:02

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2111187)
Güzel bir cevap vermissin Salih. Ellerine saglik.

tesekkürler.

umarim, her seyi ayni küfeye koymaktan , bir gün gelir hepimiz vazgeceriz !

salih

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:24 Uhr.