Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Mutluluk (http://localhost/forum/showthread.php?t=11631)

02.02.2014 12:14

Mutluluk

Arkadaslar Tünaydin...

Gecen benim yazdigim konuya cevap veren arkadasa tsk ediyorum.. Gercek Sevgiyi buldum ve o kadar Mutluyumki.. Bu kelimelerle anlatilacak gibi degil.. Nelermi yaptim? dürüst kaldim öncekiler gibi kuskuya supheye girmedim.. aninda guvenimi verdim.. 5 ay boyunca onunlayken hic bir kere olsun cinsellikten bahsetmedim, her iki laf arasina seni seviyorumda demedim, yalalndan kactim ve en önemlisi ben bendim ve bu yüzden hersey cok guzel. Yazilarimi actigim konulari okursaniz cogu zaman hep kusku vardi icimde ya simdi? hic birisi yok.. kalbimde sevgiden baska birsey yok.. Bana ilk kez hayatima beni namaza kaldiracak bir es istiyorum diyen cikti. buda benim icin bir dönüm noktasiydi.. Bende bir kac genc gibi pek namazdan falan anlamazdim kimimiz takiyorki dinimizi kafamiza..? ama allahima sigindim ve dua ettim..

Siz siz olun hep degismeyin karsinizdaki insan dogru insansa gözlerinizin icin bakip basini gogsunuze koyuyorsa o sevdiginizi erkek gibi koruyun. disarlarda o barda bu discoya degil dogayi gösterin inaninki hersey bambaska olacak!

manbee 02.02.2014 14:20

Zitat:

Zitat von xgicikoglanx (Beitrag 2078446)
Arkadaslar Tünaydin...

Gecen benim yazdigim konuya cevap veren arkadasa tsk ediyorum.. Gercek Sevgiyi buldum ve o kadar Mutluyumki.. Bu kelimelerle anlatilacak gibi degil.. Nelermi yaptim? dürüst kaldim öncekiler gibi kuskuya supheye girmedim.. aninda guvenimi verdim.. 5 ay boyunca onunlayken hic bir kere olsun cinsellikten bahsetmedim, her iki laf arasina seni seviyorumda demedim, yalalndan kactim ve en önemlisi ben bendim ve bu yüzden hersey cok guzel. Yazilarimi actigim konulari okursaniz cogu zaman hep kusku vardi icimde ya simdi? hic birisi yok.. kalbimde sevgiden baska birsey yok.. Bana ilk kez hayatima beni namaza kaldiracak bir es istiyorum diyen cikti. buda benim icin bir dönüm noktasiydi.. Bende bir kac genc gibi pek namazdan falan anlamazdim kimimiz takiyorki dinimizi kafamiza..? ama allahima sigindim ve dua ettim..

Siz siz olun hep degismeyin karsinizdaki insan dogru insansa gözlerinizin icin bakip basini gogsunuze koyuyorsa o sevdiginizi erkek gibi koruyun. disarlarda o barda bu discoya degil dogayi gösterin inaninki hersey bambaska olacak!

cok iyi yapmissin.

Allah tamamina erdirsin kardesim.

04.02.2014 10:11

sagolun

Insan gercekten Sevince mutlu oluyor.. tskler

lafebesi 04.02.2014 10:45

Senin adina cok sevindim. Umarim kuskulara tekrar yer vermez ve seni böylesine mutlu eden hanimla olan birlikteligine devam edersin.

06.02.2014 11:26

ilk kavga

bugun ilk kavgamiz bana gelen tek mesaj ben hayatindaki mutluluga engel oluyorum

07.02.2014 11:11

ilk kavga

yok yok alles wurde geschauspielert megerse guzel bir suprizmis yaptigi

08.02.2014 10:32

Zitat:

Zitat von xgicikoglanx (Beitrag 2078665)
yok yok alles wurde geschauspielert megerse guzel bir suprizmis yaptigi

.................

:))))

16.02.2014 10:09

und die liebe findet seinen weg

am 4.4.14 kommt der antrag

16.02.2014 10:41

Zitat:

Zitat von xgicikoglanx (Beitrag 2079188)
am 4.4.14 kommt der antrag

Der 14.02.14 wäre auch ein guter Tag für einen Antrag gewesen :)
Hakkinizda hayirlisi :) Nice mutlu gelecekler ....

18.02.2014 18:34

hmm

Evet feyzade das hatte ich auch vor ama sonunda düsündüm biz sevgili degiliz seviyoruz.. simdi ona sevgilim dedigim zaman yakismiyor sevdigim diyorum.. bu hafta bi gecsinde kurtulsam. düsünüyorum nasil bir teklif yapsam etsem diye.. ilk olacak ama nasil? :(((

18.02.2014 18:54

Zitat:

Zitat von xgicikoglanx (Beitrag 2079250)
Evet feyzade das hatte ich auch vor ama sonunda düsündüm biz sevgili degiliz seviyoruz.. simdi ona sevgilim dedigim zaman yakismiyor sevdigim diyorum.. bu hafta bi gecsinde kurtulsam. düsünüyorum nasil bir teklif yapsam etsem diye.. ilk olacak ama nasil? :(((

Bunun cevabini sana kimse veremez. Özel olmasi icin, kendin düsünmelisin :))

haklisin, cok güzel düsünmüssün, sevgili degilsiniz, seviyorsunuz....
Kutlarim sizi :)

manbee 19.02.2014 14:37

Zitat:

Zitat von xgicikoglanx (Beitrag 2079250)

Insallah evet der.

mutluluklar dilerim kardesim.

23.02.2014 12:58

Insallah

Allahtan herkesin böyle guzel ve iyi niyetli insanlarla karsilastirmasini dilerim.

25.02.2014 12:02

gül

Bugun isyerine cicek yolladim bakalim nasil karsilicak

25.02.2014 19:30

Zitat:

Zitat von xgicikoglanx (Beitrag 2079501)

Und? was ist passiert?

28.02.2014 17:14

Zitat:

Zitat von xgicikoglanx (Beitrag 2079501)

.......... und? :-)

28.02.2014 18:30

jetzt mach es doch nicht so spannend?! was ist passiert?

28.02.2014 18:50

xgicikoglanx

..........................

01.03.2014 00:57

hmm

kendisi isyerinden izin alip kapima kadar geldi is elbiseleriyle... bugun ise öglenciydim saat 22.15de isyerimin kapisinin önünde beni bekliyordu kendi elleri ile yaptigi pastayla su an onu buyuk bir zevkle tüketmekteyi.. ya arkadaslar o kadar mutluyum ki burda mutsuzum diyen insanlara nispet olsun diye soylemiyorum ama seveceksin tum yürekten aklinda ne kadar kiz varsa sileceksin tek birine yer vereceksin...

01.03.2014 11:33

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Kardesim bu ne gösteris böyle yaaaaaaaaaaaaaa.

Olum sen erkekmisin kadinmisin???!!!

05.03.2014 15:13

hmm

ne dedigini pek anlamiyorum bence sen gecmisinde beyin ameliyati gecirdigin kesin

07.03.2014 22:53

Zitat:

Zitat von Pleasure (Beitrag 2079743)
Kardesim bu ne gösteris böyle yaaaaaaaaaaaaaa.

Olum sen erkekmisin kadinmisin???!!!

..................

11.03.2014 18:44

hadi bakalim

canim cicim aylarin gecmesine az kaldi

01.05.2014 13:16

hala ayni yola devam

yavas yavas dügün icin salon ariyoruz

28.06.2014 09:20

Tarih koydularmi acaba..? Belkide evlendiler bile..
Xgicikoglanx her nerdeysen, umarim diledigin mutluluga kavusmussundur artik.
Allah bir yastikta kocatsin. Ömür boyu sevgi, saygi ve huzur nasip eylesin.
Cani gönülden mutlulugunuzu diliyorum.

Hos :) gicikoglan ismini vermissin kendine, ama muhtemelen hicde gicik degilsin :)
Allah mutlulugunuzu daim etsin.

05.02.2016 00:16

maalesf hic birsey istedigim gibi gitmiyor

alles aus schon lange

08.06.2016 09:05

neden?

Neden Insanlara rahatlik batiyor.. neden bir insan nisanliyken bile baska bir erkek alternatifi aramaya cikiyor?

serdar87 09.06.2016 21:56

Zitat:

Zitat von xgicikoglanx (Beitrag 2119024)
Neden Insanlara rahatlik batiyor.. neden bir insan nisanliyken bile baska bir erkek alternatifi aramaya cikiyor?

Neden insanlar baskalarinin hayatina asalak gibi tutunup onlarin hayatini yasarlar
Neden insanlar kendi hayatinda basarisizliklarina bakmadan kendi dogrularini baskalarininkinden üstün görüp elestiri yapma hakkini kendinde görür ?

13.06.2016 11:24

Hayata Maydonoz olmak

Zitat:

Zitat von serdar87 (Beitrag 2119028)
Neden insanlar baskalarinin hayatina asalak gibi tutunup onlarin hayatini yasarlar
Neden insanlar kendi hayatinda basarisizliklarina bakmadan kendi dogrularini baskalarininkinden üstün görüp elestiri yapma hakkini kendinde görür ?

assalik kompleksi olan bir cok vakali hastalarda baskalarini kötülüyürek kendi konumunu yükselte bilecegi bir algi olusuyor, bu yüzden sürekli baskalarini HATALI GÖRMEK veya GÖSTERMEYE calisiyorlar.

Bu tür hastalarin isi de herkesin hayatina MAYDONOZ olmakla geciyor :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:37 Uhr.