Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

24.01.2018 00:30

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2124705)
Sen o olmayan beynine poşet geçiremiyorsun

Bende senin o olmayan erkekligini sikiyim amk korkagi. Neydi simdi, sana o.c torunu mu diyecegim artik?

24.01.2018 01:51

Git git seyrangat

Cok acelen vardi hani nerde kaldin yumurtalarin sogdu :D

24.01.2018 01:57

Zavalli tavuk

Gelmemek icin mazeret ariyor. Yerimi yurdumu biliyordun lan? Noldu rehberini mi kaybettin?
Ve yine yalanin ortaya cikti.

24.01.2018 18:29

Zitat:

Zitat von Kaan__ (Beitrag 2124714)
Cok acelen vardi hani nerde kaldin yumurtalarin sogdu :D

Sen galiba bugün tatil yaptin. Burda bu oyunlarinla bir yere varamazsin. Biz oraya iki defa geldik. Fossilin göt korkusunu bi görseydin. Babam yasindaki adama dayak atacaktim. Korkudan nasilda kasalara sarilmisti..

Bak burda gene beyan ediyorum. EN KABADAYINIZI SIKERIM SIZIN. SIZIN BEN ERKEKEGIM DIYEN KIMINIZ VARSA ONUN TAAA AMINA KORUM...

BENI GÖRÜP KACARLAR HEP, AMA KARSIMA CIKAMAZSINIZ OGLUM SIZ..

Benim karsimda duracak sizde ne adam var ne de yürek var..

ZATEN ERKEK OLSANIZ KADININLARINIZI ORDA KASANIN ÖNÜNDE SUNUCUYA SUNAR GIBI OTURTMAZDINIZ... SEREFSIZ IPNELER...

24.01.2018 20:22

O.c. Seyrangay

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2124722)
Sen galiba bugün tatil yaptin. Burda bu oyunlarinla bir yere varamazsin. Biz oraya iki defa geldik. Fossilin göt korkusunu bi görseydin. Babam yasindaki adama dayak atacaktim. Korkudan nasilda kasalara sarilmisti..

Bak burda gene beyan ediyorum. EN KABADAYINIZI SIKERIM SIZIN. SIZIN BEN ERKEKEGIM DIYEN KIMINIZ VARSA ONUN TAAA AMINA KORUM...

BENI GÖRÜP KACARLAR HEP, AMA KARSIMA CIKAMAZSINIZ OGLUM SIZ..

Benim karsimda duracak sizde ne adam var ne de yürek var..

ZATEN ERKEK OLSANIZ KADININLARINIZI ORDA KASANIN ÖNÜNDE SUNUCUYA SUNAR GIBI OTURTMAZDINIZ... SEREFSIZ IPNELER...

Seni beklerken masaja gittim keyf yaptim ama sen ortalikta yoktun.
Adalet yerini bulmusdur o.c. Dombili :D

24.01.2018 23:55

Zitat:

Zitat von Kaan__ (Beitrag 2124723)
Seni beklerken masaja gittim keyf yaptim ama sen ortalikta yoktun.
Adalet yerini bulmusdur o.c. Dombili :D

Ipne oldugunu dolayi yoldan degil acikca söyle lan GAVAT. Karinda bilsin neden o'nu tatmin edemedigini.
Seni herhalde hamamda dövecek halim yok hamamoglani.. Sana adres ver dedim veremedim.
Yanina da gelecegim. KORKMA,, TITRE!!!

Caka_Bey 25.01.2018 00:27

Selam Seyrangah,

bu, kimse senin sinirlerini bozuyor. bosver degmez kardesim, sen ticareti severdin ticaretle ugras, doganin güzel oldugu yerde 1 haftaligina dogada yasamaya git, dini seversin ibadetlerini yap, sende bilirsin din, kendimde degilim dedigin yerde bile seni aninda diriltir, harekete gecirir. maddi ihtiyaci olan varsa bildigin duydugun yardim et sevindir, ziyaret etmeye deger dedigin, coktandir ihmal ettigin kisiler varsa ziyaret et, bu sahis seni yanlis seylere odaklandirmaya calisiyor...

25.01.2018 09:56

o.c. sümüklü

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2124730)
Ipne oldugunu dolayi yoldan degil acikca söyle lan GAVAT. Karinda bilsin neden o'nu tatmin edemedigini.
Seni herhalde hamamda dövecek halim yok hamamoglani.. Sana adres ver dedim veremedim.
Yanina da gelecegim. KORKMA,, TITRE!!!

hala adres adres diye zirliyorsun. noldu? hani yerimi yurdunumu biliyordun? istedigin zaman gelebilirdin? SIMDI gel, HEMEN gel. ne bekliyorsun lan? Ne bekliyorsun yalancilarin ustasi.
ama sonra yine aglama, ayaklarima kapanip yalvarma. herzaman yaptigin gibi.

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2124733)
Selam Seyrangah,

bu, kimse senin sinirlerini bozuyor. bosver degmez kardesim, sen ticareti severdin ticaretle ugras, doganin güzel oldugu yerde 1 haftaligina dogada yasamaya git, dini seversin ibadetlerini yap, sende bilirsin din, kendimde degilim dedigin yerde bile seni aninda diriltir, harekete gecirir. maddi ihtiyaci olan varsa bildigin duydugun yardim et sevindir, ziyaret etmeye deger dedigin, coktandir ihmal ettigin kisiler varsa ziyaret et, bu sahis seni yanlis seylere odaklandirmaya calisiyor...

Evet o.c. seyrangah, caka_beyin sözünü dinle. emekliye ayrilmanin zamani geldi. dinini ögren, adam ol biraz.

25.01.2018 23:21

Zitat:

Zitat von Kaan__ (Beitrag 2124734)
hala adres adres diye zirliyorsun. noldu? hani yerimi yurdunumu biliyordun? istedigin zaman gelebilirdin? SIMDI gel, HEMEN gel. ne bekliyorsun lan? Ne bekliyorsun yalancilarin ustasi.
ama sonra yine aglama, ayaklarima kapanip yalvarma. herzaman yaptigin gibi.

Evet o.c. seyrangah, caka_beyin sözünü dinle. emekliye ayrilmanin zamani geldi. dinini ögren, adam ol biraz.

Ne yapsan belani bulacaksin.. Gelecegim dedim sana. Kinimizin siddetiyle gebereceksiniz

25.01.2018 23:29

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2124733)
Selam Seyrangah,

Selam Caka_Bey, kardes böyle insanlar iste Türkiye'nin gelismesinde en büyük fren oluyorlar.
Ona gereken dersi verecegim ben, ögrenmek ve ögretmek kötü bir sey degil..
Bunlarin derdi dogrulari ögrenip gerceklerin dogrultusunda devam etmek degil. Bunlar kendi cikarlarini dogru ya da yanlis baskalarina da dayatmak istiyorlar..

Bir hafta Irlanda, ya da Gibraltar yapacagim zaten. Bu gerzek korkudan altina siciyor. Böyle yapmayla sadece hedef sasirtmaya calisiyor.. Bir osururluk cani var, bakma TTT'ye Titel, Thesen und Temperamte degil, Tangir, Tungur, Teneketoni...

En cok hayran oldugu kisi benim, en cok kinledigi kisi benim. Cünkü benim gibi olmak istiyor olamiyor. Olamazda .. Nothing beats the Original.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:03 Uhr.