Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

29.05.2014 13:36

Allah'im ya, gene Erdal diye basladi :D
manbee, du bist von allen AKP'lern mit Abstand der zäheste! Und dich vorzuführen ist auch ein Teil meiner politisschen Überzeugung :D
Eben manbee je nachdem wo man sich befindet, kann der Zeitpunkt des Fastenbrechens variieren. Und wenn man behauptet in Ankara zu sein und man nur noch 15 Minute hätte, aber in Ankara der tatsächliche Zeitpunkt bis zum Fastenbrechen noch noch fast 1 1/2 Stunden Zeit waren, dann hat man schlicht die Unwahrheit gesagt oder nicht?

manbee 29.05.2014 13:42

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085502)
Allah'im ya, gene Erdal diye basladi :D
manbee, du bist von allen AKP'lern mit Abstand der zäheste! Und dich vorzuführen ist auch ein Teil meiner politisschen Überzeugung :D
Eben manbee je nachdem wo man sich befindet, kann der Zeitpunkt des Fastenbrechens variieren. Und wenn man behauptet in Ankara zu sein und man nur noch 15 Minute hätte, aber in Ankara der tatsächliche Zeitpunkt bis zum Fastenbrechen noch noch fast 1 1/2 Stunden Zeit waren, dann hat man schlicht die Unwahrheit gesagt oder nicht?

erdal yalan söyleme,
ramazanda ben ankaradayim demedim. olsamda seferi olarak oructa tutmazdim ve neticede iftar etmezdim.

söyledigin yalanlar bile düzgün olmuyor.

hoffentlich gelingt es dir mal irgendwann mich blosszustellen. aber bis jetzt stellst du dich selber bloss, deshalb bedarf es keinem zutun meinerseits.

timeraiser 29.05.2014 13:46

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085489)
senin gibi masum cocuklara küfür etmektense bozuk plaki tercih ederim.

[COLOR=""]kücük cocuklara küfür edenleri sevmiyorum, bunu böyle bil timeraiser.[/color][/size]

Olmayan ve yapılmamış şeyleri tekrarlamasan? Aynı delikli teneke gibi kafana girmiyor 😵

manbee 29.05.2014 13:49

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2085507)
Olmayan ve yapılmamış şeyleri tekrarlamasan? Aynı delikli teneke gibi kafana girmiyor 😵

cocuklara küfür ettiginden dolayi utandigini anliyorum bu yazindan.

utanmak yetmiyor özür dileyeceksin.

ben cogu seyi hosgörüyle karsilarim ama konu cocuk olursa hosgörü bekleyemezsin.

masum cocuklara hakaretinden dolayi özrünü bekliyorum.

29.05.2014 14:03

Suna bak ya, hem suclu hem güclü olmaya calisiyor! Ama senin yalanlarina ezan sahit manbee :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085506)
erdal yalan söyleme,
ramazanda ben ankaradayim demedim. olsamda seferi olarak oructa tutmazdim ve neticede iftar etmezdim.

söyledigin yalanlar bile düzgün olmuyor.

hoffentlich gelingt es dir mal irgendwann mich blosszustellen. aber bis jetzt stellst du dich selber bloss, deshalb bedarf es keinem zutun meinerseits.

manbee 29.05.2014 14:17

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085512)
Suna bak ya, hem suclu hem güclü olmaya calisiyor! Ama senin yalanlarina ezan sahit manbee :D

erdal, bak yalanlarin iftiralarin sayisi bile belli degil.

böyle devam edersen seni kimse adam yerine koymaz. demedi deme.

29.05.2014 14:25

manbee eine Lüge wird dadurch, dass man sie tausendmal wiederholt auch nicht wahrer.
Willst du jetzt allen ernstes behaupten, dass du nicht gesagt hättest du wärst nicht in Ankara? Und wer wollte mich denn in Panora besuchen kommen? :D Mein Schatten oder was? :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085515)
erdal, bak yalanlarin iftiralarin sayisi bile belli degil.

böyle devam edersen seni kimse adam yerine koymaz. demedi deme.

manbee 29.05.2014 14:34

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085516)
manbee eine Lüge wird dadurch, dass man sie tausendmal wiederholt auch nicht wahrer.
Willst du jetzt allen ernstes behaupten, dass du nicht gesagt hättest du wärst nicht in Ankara? Und wer wollte mich denn in Panora besuchen kommen? :D Mein Schatten oder was? :D

erdal bak biraz öncede demistim yalanlarin bile düzgün degil.

ben ankaradayken melih gökcek abimizede ugradim ve cayini ictim. bunu hava atmak icin söylemiyorum, sadece ramazan ayi olmadiginin ispati olarak söylüyorum.

sen hangi aylarda oruc tuttugunu bilmiyorum ama ben ramazanda oruc tutarim.

29.05.2014 14:37

Yalanin da bu kadari :D! Sende tipik AKP'li zihniyeti var, herkesi balik hafizali saniyorsun. Manbee, benim yanima gelecektin hani Ankara'daki ofisimde! Hatirliyormusun Panora AVM'de Turan Günes Bulvari vs.
Yaw bu AKP'lilerin Allah birdir lafindan baska hic bir lafina inanmayacaksiniz! Dün AK dedigine bu gün KARA diyor! AT bakalim AT! Sanki kalede Volkan var :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085519)
erdal bak biraz öncede demistim yalanlarin bile düzgün degil.

ben ankaradayken melih gökcek abimizede ugradim ve cayini ictim. bunu hava atmak icin söylemiyorum, sadece ramazan ayi olmadiginin ispati olarak söylüyorum.

sen hangi aylarda oruc tuttugunu bilmiyorum ama ben ramazanda oruc tutarim.

manbee 29.05.2014 14:47

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085522)
Yalanin da bu kadari :D! Sende tipik AKP'li zihniyeti var, herkesi balik hafizali saniyorsun. Manbee, benim yanima gelecektin hani Ankara'daki ofisimde! Hatirliyormusun Panora AVM'de Turan Günes Bulvari vs.
Yaw bu AKP'lilerin Allah birdir lafindan baska hic bir lafina inanmayacaksiniz! Dün AK dedigine bu gün KARA diyor! AT bakalim AT! Sanki kalede Volkan var :D

hatirliyor gibiyim sen adres verip bu benim adresim degilse (seyim) demistim. o adrese gelip seni bulamayan gelip burada senin o dedigin (sey) oldugunu herkese duyurdu.

bak simdi söyle bir teklifte bulunuyorum sana.

senin dediklerin dogru degilse ne olacagini (hani bir zamanlar diyordun) acikla bende sana yalanci oldugunu ispat edecegim.

timeraiser 29.05.2014 14:52

ayağıma beyinsiz sakız yapıştı galiba:eek:

29.05.2014 14:54

Sagir duymaz uydururmus!
Sana oraya gel ben bana haber ver bende iki dakka sonra ordayim demistim.
Herkesin ne oldugunu zaten herkes görüyor manbee! Senin niyetin bozuk, yoksa gelmeden önce bana haber verirdin. Ama senin maksadin gelmek melmek degildi.
Sen cok gürlüyorsun ama yagdigin yok manbee! Hatirliyorsan, bak sen gelmesen ben seni bulurum demistim. Sende internette güvenmistim. Ama meslegim geregi internet benim icin yedi tepeli bir sehir degildir ve burda hatiri herkes tarafindan sayilan bir hanim efendiyi sözde desifre edecegim diye ismini cismini aciklamastin o da burda bi sirf senin adini söylemisti gerisini ben buraya geldigimde devlet dairesinde calisan bir bayan arkadas sagolsun hatirimi kirmadi, seni elimle koymus gibi buldum. Aramizdaki farki görüyormusun manbee?
Ben iddia etmem bahse girmem! Bunlar benim hayat tarzima aykiri seyler! Ben yaparim dedim mi yaparim, Roma'yi da yakarim dersem, yaparim bilirsin :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085525)
hatirliyor gibiyim sen adres verip bu benim adresim degilse (seyim) demistim. o adrese gelip seni bulamayan gelip burada senin o dedigin (sey) oldugunu herkese duyurdu.

bak simdi söyle bir teklifte bulunuyorum sana.

senin dediklerin dogru degilse ne olacagini (hani bir zamanlar diyordun) acikla bende sana yalanci oldugunu ispat edecegim.

29.05.2014 14:57

Bugün yanlislika bir salyangozu cignemistim. Yapis yapisti sonra bir sekilde temizledim. Yanlislika bir kurbagaya basmis olmayasin? Onlarin deri sivisi yapiskan olurmus :D

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2085527)
ayağıma beyinsiz sakız yapıştı galiba:eek:

manbee 29.05.2014 15:11

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085528)
Sagir duymaz uydururmus!
Sana oraya gel ben bana haber ver bende iki dakka sonra ordayim demistim.
Herkesin ne oldugunu zaten herkes görüyor manbee! Senin niyetin bozuk, yoksa gelmeden önce bana haber verirdin. Ama senin maksadin gelmek melmek degildi.
Sen cok gürlüyorsun ama yagdigin yok manbee! Hatirliyorsan, bak sen gelmesen ben seni bulurum demistim. Sende internette güvenmistim. Ama meslegim geregi internet benim icin yedi tepeli bir sehir degildir ve burda hatiri herkes tarafindan sayilan bir hanim efendiyi sözde desifre edecegim diye ismini cismini aciklamastin o da burda bi sirf senin adini söylemisti gerisini ben buraya geldigimde devlet dairesinde calisan bir bayan arkadas sagolsun hatirimi kirmadi, seni elimle koymus gibi buldum. Aramizdaki farki görüyormusun manbee!
Ben iddia etmem bahse girmem! Bunlar benim hayat tarzima aykiri seyler! Ben yaparim dedim mi yaparim, Roma'yi da yakarim dersem, yaparim bilirsin :D

bak erdal sadece yalanini ispat etmek icin bunlari paylasiyorum.

Tarih: 10.06.2013

Zitat:

Zitat von Zülfiqar
arkadaslar ankara ziyaretimde size cok ilginc bir sey anlatayim.

bana adres verip gel diyen bir kisiyi ziyarete gittim. ankarananin en uc kösesindeki adrese vardigimda bir alis veris merkezinde buldum kendimi.
gözlerime inanamadim adreste yanlislik varmi diye düsündüm ama adres dogruydu.

bu adresi veren kisinin insaat sirketini aramak icin danismaya gidip böyle bir sirketin varligini sordum.
danismadaki bayan insaat sirketi yok dedi ve güldü. size kat planini göstereyim dedi ve sirketler listesini bana gösterdi.

starbucks terasinda biraz oturup kahvemi ictikten sonra yoluma devam ettim.

bu adres veren arkadas simdi ne olmus oluyor

Zitat:

Zitat von the_last_time
Ha siktir lan ordan amina kodugumun pic kurusu ben öyle senin dedigin gibi yeminler etmen, ama anan orospu oldugu icin sen bunlara alisiksin galiba..

Lan oropsunun kötünden cikan pic kurusu?

Sen kim gelmek kim Kenan? Nam-i diger orospu cogu!!

Zitat:

Zitat von Zülfiqar
oc lastosch,
daha önce ankara ziyaretimde kactin ve bunu inkar ettin.
o zamanda yazdiklarini silip bu serefsizligini örtmeye calistin.

bak bu sefer cok net resim ekledim.

acikca burada seni oc ilan ediyorum!!! o verdigin adreste ve etrafinda insaat sirketi yok!!!!

danismada tüm sirketlerin listesini gördüm, hatta kadin gülümseyerek burada insaat sirketi ne arasin seklinde cevap verdi

ne mal oldugun ortada. önceleri serefini bile kurtaramazken simdi oc oldun.

ps. arkadaslar "oc" lastoschun kendi tabiriydi. bana adres verdiginde bu adres yanlissa orospucocuguyum dedi!!!

pps. arkadaslar aranizsda oc lastoscha yazdiklarini niye sildigini sormak isteyen varsa özelden sorsun. burada fazla ezmeyelim bu oc'yi

Ramazan 09.07.2013'de basladi

Simdi nasil aciklayacaksin bu iftiralarini???

Gelelim senin sözünün kiymetine. defalarca gelecegim deyip gelmeyen sen degilmisin. hatta son defa 01.06.2014'e kadar gelecektin. Önümüzde 2 gün kaldi. bakalim defalarca gelecegim deyip kendisini bile "sey" ilan eden bir sahsin sözü ne kadar kiymetliymis.

29.05.2014 15:18

Bu da ne manbee? Ayni Buhari'nin hadislerinin sahih oldugunu ispatlamak icin kendini kaynak göstermesine benziyor!
Sana ne sirket adresimi verdim ne de baska bir seyi. Sen geldin mi gelmedin mi? Geldiysen niye haber vermedin? Bunun lami cimi yok! Ben sana adres verdim mi? Verdim! Sana oraya varinca bana haber ver dedim mi dedim?

Sen bunlari al gözüne sok, belki yakindan daha iyi görürsün! :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085531)
bak erdal sadece yalanini ispat etmek icin bunlari paylasiyorum.

Tarih: 10.06.2013

Ramazan 09.07.2013'de basladi

Simdi nasil aciklayacaksin bu iftiralarini???

Gelelim senin sözünün kiymetine. defalarca gelecegim deyip gelmeyen sen degilmisin. hatta son defa 01.06.2014'e kadar gelecektin. Önümüzde 2 gün kaldi. bakalim defalarca gelecegim deyip kendisini bile "sey" ilan eden bir sahsin sözü ne kadar kiymetliymis.

timeraiser 29.05.2014 15:27

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085529)
Bugün yanlislika bir salyangozu cignemistim. Yapis yapisti sonra bir sekilde temizledim. Yanlislika bir kurbagaya basmis olmayasin? Onlarin deri sivisi yapiskan olurmus :D

Ich weiss es nicht! Auf jeden Fall scheine ich etwas sehr unglückliches getroffen zu haben, das jetzt an mir hängt und sein/ihr ProfilierungsGlück an mir versucht.

Ich bin mir sicher, der-/diejenige wird mit seinem/ihrem Lieblingswort, die nächsten Tage immer wieder verfolgen. Wenn nicht innerhalb der nächsten 5 Minuten. Es muss ein neurotischer Zwang sein. Unsagbar dem zu entgehen. Im Inneren schreit eine Stimme "Du musst das Wort wieder-holen! Schreibe mich nieder. Ich herrsche in deinem Gehirn und in deinem Körper. Lass mich raus, und vielleicht wirst du mich los! Befreie dich durch schreiben 'michhhhhhh'hihihihi.... Das Woooooorrrttt... Der Ringgg, das Woohooohoooorrrtttt, mein Rinnggg, mein Worttt, ..."

manbee 29.05.2014 15:31

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085533)
Bu da ne manbee? Ayni Buhari'nin hadislerinin sahih oldugunu ispatlamak icin kendini kaynak göstermesine benziyor!
Sana ne sirket adresimi verdim ne de baska bir seyi. Sen geldin mi gelmedin mi? Geldiysen niye haber vermedin? Bunun lami cimi yok! Ben sana adres verdim mi? Verdim! Sana oraya varinca bana haber ver dedim mi dedim?

Sen bunlari al gözüne sok, belki yakindan daha iyi görürsün! :D

bunun ne oldugu acikca ortada.

ramazanda ankaradaydin diyen sensin. ben tarihlerle ispat ettim yalanini.

bak sana o alintilarda kendine ne dedigini yaziyor. hatta yazdiklarini niye sildin diye soruyor ;)

hadi yalanlarina alistik ama kendine adres yanlissa ...... demeni niye sildin???

29.05.2014 15:34

Ben elbette Ankara'dayim! Ankara'da olmayan sendin manbee! Sen öyle laf kalabaligiyla gercekleri göz ardi ettiremezsin manbee! Ankara'dayim diyen sendin. Orda olmayanda sendin! Bak 6 ayda yine bir kac haftaligina gidiyorum, sende ordamisin? :D

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085541)
bunun ne oldugu acikca ortada.

ramazanda ankaradaydin diyen sensin. ben tarihlerle ispat ettim yalanini.

bak sana o alintilarda kendine ne dedigini yaziyor. hatta yazdiklarini niye sildin diye soruyor ;)

hadi yalanlarina alistik ama kendine adres yanlissa ...... demeni niye sildin???

manbee 29.05.2014 15:41

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085542)
Ben elbette Ankara'dayim! Ankara'da olmayan sendin manbee! Sen öyle laf kalabaligiyla gercekleri göz ardi ettiremezsin manbee! Ankara'dayim diyen sendin. Orda olmayanda sendin! Bak 6 ayda yine bir kac haftaligina gidiyorum, sende ordamisin? :D

gitmeyen biri orada danismalikta calisan bayanin ismini nereden bilsin?

hatta starbuckin terasi oldugunu ve manzarayi nasil bilsin?

bak ramazan ayi deyip yalan söyledin. simdi tarihler vererek yalanin ortaya cikinca ankarada degildin diyerek daha önceki yalanini ortaya koyuyorsun.

her halükarda yalanci oldugunu kabul ettiginin farkindamisin???

bu zat ankarada degilse niye iftira atip ramazanda oradaydi dedin derler...

bu zat verdigin adrese gelmediyse bu kadar detayli nasil bilebilir ve danismada calisan bayani ismini nasil bilebilir derler... ;)

29.05.2014 15:44

Sen gec onlari gec, bana haber verdin mi? Vermedin! Anlasmamiz böyleydi! Yoksa sen hep bu yöntemle mi yola cikiyorsun? Düz ovada yolunu sasirdigini simdi daha iyi anliyorum!

Gelecek adam, adam gibi haber verir! AKP'lilerde erkeklik ve erkekligin gerekleri artik kalmadi mi? Hep mi isiniz gücünüz kaypaklik?

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085544)
gitmeyen biri orada danismalikta calisan bayanin ismini nereden bilsin?

hatta starbuckin terasi oldugunu ve manzarayi nasil bilsin?

bak ramazan ayi deyip yalan söyledin. simdi tarihler vererek yalanin ortaya cikinca ankarada degildin diyerek daha önceki yalanini ortaya koyuyorsun.

her halükarda yalanci oldugunu kabul ettiginin farkindamisin???

bu zat ankarada degilse niye iftira atip ramazanda oradaydi dedin derler...

bu zat verdigin adrese gelmediyse bu kadar detayli nasil bilebilir ve danismada calisan bayani ismini nasil bilebilir derler... ;)

29.05.2014 15:48

Steht der Sommer oder der Winter vor der Tür? So genau vermag ich da nicht zu unterscheiden!

manbee 29.05.2014 15:50

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085546)
Sen gec onlari gec, bana haber verdin mi vermedin! Anlasmamiz böyleydi! Yoksa sen hep bu yöntemle mi yola cikiyorsun. Düz ovada yolunu sasirdigini simdi daha iyi anliyorum!

Gelecek adam, adam gibi haber verir! AKP'lilerde erkeklik ve erkekligin gerekleri artik kalmadi mi? Hep mi isiniz gücünüz kaypaklik?

tüm yalanlari kabul edip simdide haber verdinmi demekle kivirmaya calisiyorsun.

ben her zaman ofisteyim istedigin zaman gel diyende sensin.
o verdigim adres yanlissa '[zensiert]' diyende sensin.
evet o verdigim adres yanlisti diyende sensin.

ne oldugunu itiraf ettin kivirmanin alemi yok.

29.05.2014 15:54

manbee kendini nasil tarif etmekte özgürsün. Geldin mi gelmedin mi? Geldiysen niye haber vermedin?Orda kac tane ofis var biliyon mu sen? Kimi aradin? Neyi aradin? Kime göre aradin? Neye göre aradin? Sen herkesi dangalak yerine mi koyuyorsun manbee? Alemin bi akillisi sen misin?
Senin gibileri gelmezler, gelemezler! Cünkü ben bunu bastan kestirmistim, yürek kasaptan alinacak et parcasi degil! Sende yürek yok kocum, yürek yok!
Senin gücün de dilin de ancak bayanlari sindirmeye yeter! Senin gibilerini ben cok gördüm! Ve cok güldüm :D
Seni ciddiye almadigimin farkinda misin?

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085549)
tüm yalanlari kabul edip simdide haber verdinmi demekle kivirmaya calisiyorsun.

ben her zaman ofisteyim istedigin zaman gel diyende sensin.
o verdigim adres yanlissa '[zensiert]' diyende sensin.
evet o verdigim adres yanlisti diyende sensin.

ne oldugunu itiraf ettin kivirmanin alemi yok.

manbee 29.05.2014 16:02

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085551)
manbee kendini nasil tarif etmekte özgürsün. Geldin mi gelmedin mi? Geldiysen niye haber vermedin. Orda kac tane ofis var biliyon mu sen? Kimi aradin? Neyi aradin? Kime göre aradin? neye göre aradin? Sen herkesi tangalak yerine mi koyuyorsun manbee? Allemin bi akillisi sen misin?
Senin gibileri gelmezler, gelemezler! Cünkü ben bunu bastan kestirmistim yürek kasaptan alinacak et parcasi degil! Sende yürek yok kocum, yürek yok!
Senin gücün de dilinde ancak bayanlari sindirmeye yeter! Senin gibilerini ben cok gördüm! Ve cok güldüm :D
Seni ciddiye almadigimin farkinda misin?

bir yandan kabul ediyorsun bir yandan yalanliyorsun.

senin hangi kelimene kim inansinki?

bak erdal aylardir gelecegini iddia ediyordun hala gelmedin.

sözünü bes paralik ediyorsun.
gelmeyeceksen hic gelecegim deme.
gelecegim diyorsanda gelmek durumundasin.

bak aylardir bekliyorum ama hala gelme cesareti bulamadin.

herkesi kendin gibi korkak ve yalanci sandigin icin benim gelmedigime inanmak istiyorsun.

bak su soruyu cevaplayamadin: gelmeyen biri danismadaki kadinin ismini nereden bilir?

29.05.2014 16:07

Gecen sene gelirdim de ama artik seni ciddiye almiyorum. Benim vaktim kisitli, elimde olsa güne bir kac saat daha ekleyecegim. Hayatimda zaten gereginden fazla gereksiz insanlar var. Sen ancak vaybee'de benim icin iyi bir eglencesin, fazlasina da degmezsin.

manbee 29.05.2014 16:15

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085556)
Gecen sene gelirdim de ama artik seni ciddiye almiyorum. Benim vaktim kisitli, elimde olsa güne bir kac saat daha ekleyecegim. Hayatimda zaten gereginden fazla gereksiz insanlar var. Sen ancak vaybee'de benim icin iyi bir eglencesin, fazlasina da degmezsin.

ben gecen sene demiyorum. daha birkac ay önce gelecegim ve dövecegim diye tehdit ettin???

gelmiyecegini bildigin halde böyle deyip sözünü bes paralik ettin.

gercekten üzüldüm simdi. geldiginde seni güzelcene dövüp resmini forumda paylasacaktim

29.05.2014 16:22

Das Rechtssystem ist so ausgelegt, dass die körperliche Unversehrtheit eines Individuums höchste Priorität hat. In der Türkei wäre es kein Problem gewesen manbee! Aber hier würde man dich statistisch als Menschen werten und mich entsprechend bestrafen. Ich weiss ja wo du bist, wenn ich dich mir holen möchte. Nur im Augenblick ist es mir nicht danach.

Iste das sind die Momente, für die es sich lohnt deine Beiträge durchzulesen :D
Habe ich dir erzählt dass ich den braunen Gürtel in Taek Kwon Do und mehrere Jahre geboxt habe. Einen wie Dich würde ich, wenn es gesetzlich legal wäre in 5 Sekunden k.o. schlagen, aber das heisst nicht, dass ich nach fünf sekunden aufhören würde. Ich würde noc 5 sekunden drauf packen. Und damit es fair wird, dürften 10 von deiner Sorte noch kommen.

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085559)
ben gecen sene demiyorum. daha birkac ay önce gelecegim ve dövecegim diye tehdit ettin???

gelmiyecegini bildigin halde böyle deyip sözünü bes paralik ettin.

gercekten üzüldüm simdi. geldiginde seni güzelcene dövüp resmini forumda paylasacaktim

29.05.2014 16:47

Üff cok korktum ya! Simdi ben ne yaparim? Manbee, canini cok mu yaktim? Daha sana birak dokunmayi üflemedim bile! Nasil canini bu kadar yakmi$$im hayret ediyorum :D

29.05.2014 16:52

So genug Vaybee für heute! Allen noch ein schöner Feiertag!

29.05.2014 23:44

Hört der Regen auch mal wieder auf?

manbee 30.05.2014 12:48

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085560)
Das Rechtssystem ist so ausgelegt, dass die körperliche Unversehrtheit eines Individuums höchste Priorität hat. In der Türkei wäre es kein Problem gewesen manbee! Aber hier würde man dich statistisch als Menschen werten und mich entsprechend bestrafen. Ich weiss ja wo du bist, wenn ich dich mir holen möchte. Nur im Augenblick ist es mir nicht danach.

Iste das sind die Momente, für die es sich lohnt deine Beiträge durchzulesen :D
Habe ich dir erzählt dass ich den braunen Gürtel in Taek Kwon Do und mehrere Jahre geboxt habe. Einen wie Dich würde ich, wenn es gesetzlich legal wäre in 5 Sekunden k.o. schlagen, aber das heisst nicht, dass ich nach fünf sekunden aufhören würde. Ich würde noc 5 sekunden drauf packen. Und damit es fair wird, dürften 10 von deiner Sorte noch kommen.

alman yargisindan bu kadar korkuyorsan niye tehditler savuruyorsun?

korkudan yapamayacagin seyleri burada söyleyip sonra kivirman sözünü bes paralik ediyor.

bir gün cesaretini toplayip gelirsen 5 saniye mi 10 saniye mi görecegiz :)

manbee 30.05.2014 12:49

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2085579)
Hört der Regen auch mal wieder auf?

heute hats nicht geregnet.

30.05.2014 15:15

Manbee, das ist keine Frage des Mutes, sondern ob du es wert bist!
Das du wütend bist, ist klar! Aber du dass du aus Angst in die Hose machst auch! Du willst doch nur im Grunde ausloten wann ich komme :D
Dir gelingt nicht einmal mich so richtig wütend zu machen. Warum soll ich für jemanden für den ich ab einem bestimmten Punkt ausser Mitleid nichts empfinde mein Interesse bekunden? Streng dich mal an? Ist das alles? Mache mich so agressiv, dass ich auseinandernehmen möchte!

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085599)
alman yargisindan bu kadar korkuyorsan niye tehditler savuruyorsun?

korkudan yapamayacagin seyleri burada söyleyip sonra kivirman sözünü bes paralik ediyor.

bir gün cesaretini toplayip gelirsen 5 saniye mi 10 saniye mi görecegiz :)

30.05.2014 15:17

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085600)
heute hats nicht geregnet.

Gestern dafür den gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanzen langen Tag (nerv).
Der Himmel sieht auch nicht wirklich rosig aus... da fällt mir ein ich wollte ja noch Rosen pflanzen, aber bei dem Wetter...

manbee 30.05.2014 17:31

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085603)
Manbee, das ist keine Frage des Mutes, sondern ob du es wert bist!
Das du wütend bist, ist klar! Aber du dass du aus Angst in die Hose machst auch! Du willst doch nur im Grunde ausloten wann ich komme :D
Dir gelingt nicht einmal mich so richtig wütend zu machen. Warum soll ich für jemanden für den ich ab einem bestimmten Punkt ausser Mitleid nichts empfinde mein Interesse bekunden? Streng dich mal an? Ist das alles? Mache mich so agressiv, dass ich auseinandernehmen möchte!

erdal baydin yaaa.

artik geleceksen gel ve bu isi bitirelim. gelmeyeceksende buradan klavye kahramanligi yapma.

du wirst nicht mehr ernst genommen, mach es nicht noch schlimmer.

manbee 30.05.2014 17:32

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2085604)
Gestern dafür den gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanzen langen Tag (nerv).
Der Himmel sieht auch nicht wirklich rosig aus... da fällt mir ein ich wollte ja noch Rosen pflanzen, aber bei dem Wetter...

ist es nicht zu spät um rosen zu pflanzen?

30.05.2014 17:32

Sen beni cagiriyorsun manbee, bende herkesi adam yerine koyupta gelmem. Vaktim kisitli. Gelince ne yapacagim, senin Düssel'in icine atacagim! Cahil cesaretli manbee! :D

manbee 30.05.2014 17:33

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2085615)
Sen beni cagiriyorsun manbee, bende herkesi adam yerine koyupta gelmem. Vaktim kisitli. Gelince ne yapacagim, senin Düssel'in icine atacagim! Cahil cesaretli manbee! :D

gelmeyen senin gibi olsun.

nun geh in deine ecke spielen.

30.05.2014 17:42

Oglum senin oynamak istedigin oyunu ben her zaman oynarim. Königsalle 60F benim daha bugün Vapiano'da gezdigim yer. Orda yavasladim! Seni sokak ortasinda yakalayacagim Kenan! Ondan sonra görüyüm bakalim bu kadar cahil cesaretli olabilecekmisin teyzesinin kiziyla evlenmis bi-seksüel bilmem ne seni!
Kenan su kadina biber sikan polis sen olsaydin var ya, gelirdim seni o ofis dedigin kic kadar yerinden cikarirdim. Yumruklamazdim, yumrugu erkeklere atarim hep.. Seni tokatlaya tokatlaya o mahsum canin hincini senden alirdim!

30.05.2014 18:19

manbee heute war ich schon vor deiner Haustür, ich war mit ein paar Geschäftsfreunden bei Vapiano essen, vor deiner Haustür wurden meine Schritte langseimer und meiner Aufmerksamkeit schärfer! Nur ich habe nichts gesehen was im entfernsten eine Ähnlichkeit zu dir hatte! Wenn es kommt kommt es manbee! Und dann will ich ich mal sehen welche Töne du von dir gibst!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:08 Uhr.