![]() |
gecmis olsun ;o) o.T.
ohne Text
|
FIBA: FB 70-67 BJK
FIBA Erkekler Avrupa Ligi çeyrek finalinde eşleşen iki temsilcimiz Fenerbahçe ile Beşiktaş"ın ilk maçında gülen taraf 70-67"lik sonuçla sarı lacivertliler oldu..
|
"Çanlar yine çalıyor! 75-64"
Çanlar yine çalıyor! 75-64 Bayan basketbol takımının küme düşmesinin ardından gözler erkeklere çevrildi. Cim Bom dün Beşiktaş’a maçı kaybetti ancak umutlar sürüyor. Aslan’ın kader sınavı devam ediyor 28.03.2005 İyi başladılar ama Fenerbahçe’ye yenilerek küme düşen bayan basketbolculardan sonra, Beşiktaş’a mağlup olan erkek takımı da korkulu rüya görmeye başladı. Akatlar Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Cim Bom, Umut ve Keep’in bulduğu sayılarla 5. dakikayı 15-9 önde geçti, ilk periyodu da 20-16 önde bitirdi. İkinci çeyrekte El Amin ve Bekir ile oyuna ağırlığını koyan Beşiktaş, pota altında da Ellis ile etkili oldu ve devreyi 38-34 galip tamamladı. Sondan ikinci sıradalar İkinci yarıya karşılıklı basketlerle başlanırken 26. dakikada Varda’nın faul problemine girmesiyle Keep’i pota altında daha iyi kullanmaya başlayan Galatasaray, farkı bir sayıya kadar indirdi. Ancak son çeyreğe 56-52 önde girmeyi başaran Siyah - Beyazlı ekip, mücadeleden 11 sayı farkla galip ayrılmayı bildi. Bu sonuçla ligde 13. sırada bulunan Galatasaray, küme düşme korkusunu iyiden iyiye hissetmeye başladı. SALON: Akatlar HAKEMLER: Rüştü Nuran, Serhat Büker, Deniz Kıyak BEŞİKTAŞ: El Amin *** 21, Maher ** 8, Bekir *** 11, Nedim ** 6, Varda ** 10, Ellis ** 6, Haluk ** 7, Veysel *, Tolga ** 6 GALATASARAY: Umut ** 10, Jacobson ** 5, Arda ** 10, Boddicker ** 15, Keep *** 18, Burak * 4, Johnson * 2, Ufuk *, Cihad * 1. Periyot: 16-20 Devre: 38-34 3. Periyot: 56-52 Kalan Maçları Tuborg (D) Efes Pilsen Fenerbahçe (D) Banvit (D) ... *** |
"‘Acı bir hadise’
‘Acı bir hadise’ Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi´nde Galatasaray´ın küme düşmesinin yankıları sürüyor. 28.03.2005 ... Ama Galatasaray camiası, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi amatör branşlara sahip çıkmadı. Benim esas rahatsızlık duyduğum şey Galatasaray camiasından, işadamlarından 3-5 kişi çıkıp 50-100 bin dolar vererek bu branşlara sahip çıkmaması. Bu kadar büyük bir kulübün bu duruma düşmesi acı bir hadise.’ ‘Küme düşme kaldırılmaz’ Aytek Gürkan, federasyonunun bayanlarda küme düşmenin kaldırılması konusunda herhangi bir çalışmasının olmadığını açıkladı. Böyle birşeyi yapamayacaklarını dile getiren Gürkan, ‘Ligin sonunda (Bu sezon küme düşme yok) diyemeyiz. Herkes bütçesini ona gore yaptı, ABD´li aldı. Küme düşme yoksa diğer takımların suçu ne. Bu aşamada böyle birşey olmaz’ diyerek sözlerini tamamladı. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.e-kolay.net/fanatik//BasketbolHaber.asp?PID=343&HID=11&HaberID=273360" target="_blank">http://www.e-kolay.net/fanatik//BasketbolHaber.asp?PID=343&HID=11&HaberID=273360</a> |
Bayanlar Final Four
2004-2005 sezonu
Takım / Puan 1 Beşiktaş 42 2 Fenerbahçe 41 3 Erdemirspor 39 4 Ceyhan Bld. 38 ------------------- 6alatasaray Fenerbahce"ye yenilip küme düstügü icin 2005/2006 sezonunda tek bir derbi oynanacak. Besiktas-Fenerbahce. al" |
"Lokomotif" duvara carpti !
"BEŞİKTAŞ ANTRENÖRÜ AKKAYA: DÜŞMESİNİ İSTEMEZDİK
Beşiktaş Antrenörü Aziz Akkaya da Galatasaray"ın küme düşmesine üzüldüklerini belirterek, “Bir dönem bayan basketbolunun lokomotifi olan Galatasaray"ın küme düşmesini istemezdik” dedi." |
6S-FB 63-90 /Galatasaray"a Yakıştı !!!
Sondan ikinci macta Fenerbahce 6alatayi Futbol kulübü yapma yönünde ilerliyor.
6ala bayanlarini ikinici lige göndermek ilen yetinmiyormus gibi. Ayni yöntemi Baylarina da uyuguluyor. Malesef "mektebi sultaniyeciler" bunlari spor alanindan cikarip savas alanina cevirmeye kalkiyor. al" *** Galatasaray"a Yakıştı !!! Maçtan önce farklı bir Atmosfer beklemiyorduk. Galatasaray bizi yanıltmadı. Düşme potasındaki Takımlarını desteklemekten ziyade Fenerbahçe karşısında yaşadıkları ezikliği, çıkarttıkları olaylarla ört bas edeceğini sananlar her zaman olduğu gibi bugünde yanıldılar. Sahaya atılan maytaplar, ayran kutuları ve su şişeleri ile Galatasaray Taraftarı büyük bir Medeniyet(!) örneği gösterdi. Takımlarını desteklemekten bi haber bu topluluğa tavsiyemiz bir an önce Ayran içmesini öğrenmeleri! Zira maç esnasında elindeki Ayran kutusuna hakim olamayan bir Galatasaray"lı, zaten zor durumda olan Takımını daha çok zor durumda bıraktı. Bayan Basketbolcularından sonra büyük ihtimal Erkek Basketbol Takımı"da küme düşecek olan ezeli rakibimiz asıl kümeyi Tribünlerinde düşmüştür. Bugün bunu tüm çıplaklığı ile bütün Türkiye ekranları başında izledi. Hakemin "Salon Boşaltılacak" talimatına direnmeye çalışan bazı Galatasaray taraftarları Polisin müdahalesine maruz kalırken yaşanan manzara aslında Galatasaray"ın camia olarak içinde bulundukları durumun resmini çiziyordu adeta...Müsabakalar sahada oynanır sahada biter. Temennimiz bütün Sporseverlerin bu bilinçle Tribünlerde yerlerini almaları yönünde. Bir sözümüzde Galatasaraylı Yöneticilere "Atmış oldukları 3"lük Basketlerle sizleri böylesine provoke eden, saha içinde aradaki farkı tüm Kamuoyuna göstererek sizlerin kusurunu deşifre eden Takımımızın kusuruna bakmayın..." 100.Yılını bugünlerde kutlayan ezeli rakibimizin düşmüş olduğu bu durumdan Türk Sporu adına hicap duyuyoruz. Temennimiz, düşmüş oldukları bu durumdan bir an önce kurtulmaları ve ezeli rekabete kaldığı yerden devam etmemizdir. 09.04.2005 17:09 *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=1735" target="_blank">http://www.antu.com/HaberOku.aspx?ID=1735</a> |
KAF SIN KAF BASTIRRRRRRRR...
und lass alle vögel schön fliegen...
|
Lig bitimi ...
2004-2005 sezonu
1 Efes Pilsen 50 2 Ülker 47 3 Beşiktaş 43 4 Fenerbahçe 42 5 P.Karşıyaka 6 Tuborg 7 Türk Telekom 8 Tekelspor 9 Erdemir 10 Darüşşafaka 11 Banvit 12 İ.T.Ü 13 Galatasaray 33 14 Büyük Kolej 32 Sondan ikisi PLAYOUT oynayacaklar!!! BASKETBOL UZMANLARINA ;-) Kizlarinizdan sonra hadi sizde ikinci Lig"e yakisir size :-) |
IKINCI LIG temsilcisi 6azelsaray
steig bitte wieder auf muahhahahahhahhahaa
|
mann oh mann, ist das so schwer?
reicht dein iq nicht aus um zu verstehen das so ein mist nicht in dieses forum gehört?
noch einmal dann wirst du verwarnt mein freund... |
B-BALL EM!!!
Freitag geht´s los...ich hoffe die Türkische Nationalmannschaft wird am Efes Cup anknüpfen können und nicht wie gegen die Franzosen in derem Turnier abloosen...alles hängt wieder ab von HEDO und MEMO...aber ehrlich gesagt ist mein Favorit wieder einmal Serbien Montenegro...
Aber die Hoffnung stirbt wie bekannt zuletzt ;o) HAYDI BASTIRIN 12 DEV ADAM... |
hangi
maclari hangi kanal vericek, bi bilgin var mi?
|
NTV tüm türkiye maclarini veriyor...
Türkiye’nin Cuma günü Litvanya, Cumartesi günü Rusya, Pazar günü ise Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşmalar naklen ekrana gelecek. Türkiye’nin B Grubu’ndaki 3 maçı da saat 21.00’de başlayacak.
|
ve ilk maci kaybettik
das spiel war schlecht.. litauen war besser.. ich hoffe mal dass das spiel besser werden wird
|
by by
iyi ki seyredemedim maclari.
cok cabuk havlu atti 12 dev adam, ben final maclarini seyretmeyi felan hayal etmistim. bence 12 dev adam demeyi biraksin türkiye bunlara. 0-24 gibi bi seri kaptirmislar hirvatistan macinda. büyük basari valla. o hido da aval aval bakicagina etrafina gitsin manken olsun, pek güzel olur. macin sonunda "hayat sonucta bir tecrübedir" demi$ kendisi. ben de "ahahaha" dedim. üff sinirlendim ya :) |
Almanlara da yem oldular...
Dirk Newitzky midir nedir isde.. onun karsisinda 12 Dev olmus 7 cüce misali...
|
aynen
valla adam örnek olsun bizim nba li burnu kalkmis yildizlarimiz hido yla memo muza.
allahim, hido macin birinde aval aval bakiyodu böyle etrafina, o sahneyi hatirladikca, bak yine sinirlendim :) |
aslinda
Örnek alinabilinecek cok NBA Star var ;-)
neyse birdahakine önceden sakinlestirici alip bakman lazim demekki Maclara ;-) |
NBA ALL STARS: Mehmet Okur"a Destek
<a href="redirect.jsp?url=http://www.nba.com/allstar2006/asb/eng/ballot.html?from=sweeps
Tiklayin" target="_blank">http://www.nba.com/allstar2006/asb/eng/ballot.html?from=sweeps Tiklayin</a> ve Mehmet Okur"a oyunuzu verin. Und Weitersagen, damit Memo auch 1.000.000.000 Stimmen erhält!!! Und nicht Yao Ming wählen, der kriegt schon über ne Milliarde ;o) haydi Gencler, Mehmet"e Destek olalim! Peace |
memo ya hemen destek olurum tabiki ! o.T
ohne Text
|
Aber immer doch!;-) o.T.
ohne Text
|
az evvel baktim..
.daha cok oy lazim, hadi devam :-)
|
2 sefer yeterlimi ? o.T.
ohne Text
|
ben oyumu verdim..
türk diye degil..bence bu sene gercekden hakketti...
takimini sirtliyor..gecen macda son anda üclük atip macin 101-101 olmasini sagladi..sonrada kendisine yapilan foullari sayiya cevirince...kazandilar....macin adami ama ....iverson´du :) |
WM übertragung JAPAN
kommt keine wm übertragung der türk spiele im deutschen tv?
|
DSF! o.T.
ohne Text
|
Süper Dev Adamlar
12DevAdam Dünya Kupasinda üc mac üst üste kazandi simdi sira gruptaki son Yunanistan macinda.
Haydi aslanlarim Yunanistani yenin ve grubu lider bitirin ve bu arada gelecek turlar icin rakiplerinize gözdagi vermis olursunuz. Bu Milli Takim gecen senelerdekinden hem daha kaliteli hemde yürekleri ile oynuyorlar. haydi Koclarim kaldirin su kupayi ve güldürün yüzümüzü. |
U A Dev ADaaaaam, oniki Dev Adaaam
Super was Sie bisher geschafft haben.
Leider Spielen sie am oberen Rand ihres könnens und werden nicht sehr weit kommen :-( Bu havayi Mirsad, Memo ve Hidoyla yakalsaydik kim tutardi bizi yaa? |
eski genarasyon cok havalanmisti ve
bu havayi yakalayamazlardi, hido ile memonun olmasini cok isterdim ama yoklar ve onlarsizda oluyor.
Yunanistani malesef yenemedik ama ikinci olarak grubu atlatik ve grubunda ücüncü olan slovenya ile eslestik. allahin izni ile cumartesi tur atlamis olacagiz. insallah kupayida kaldiririz ve insallah bu on iki dev adamimiz öncekiler gibi havalanmazlar ve her zaman yürekleri ile oynarlar. o zaman gelecek on sene türk basketbolunun altin cagi olur ve dünyayi titretiriz ve daha iyisi genclerimizin kendilerine güvenleri olur ve hep zirvelerde oluruz. Cokmu beklentin var acaba? |
Biraz cok diliyorsun....
Vallaha ben Cumartesi bile galib gelecegmize inanmiyorum. Mükemmel bir takim ruhu var cocuklarda. Avrupa Sampiyonu olan Komsuya kan kusturuyorlar ama tecrübe yok. Ama bu takim 4 sene sonra garanti bir Madalya alir.
Umarim beni untandirirlar ve cumartesi yenerler! Slm |
aynen o.T.
ohne Text
|
süperDevadamlar süper bitirdi
dünya 6.si olduk bu da simdilik yeter, tesekürler DevAdamlar.
|
süperDevadamlar süper bitirdi
dünya 6.si olduk bu da simdilik yeter, tesekürler DevAdamlar.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:29 Uhr. |