![]() |
ata buda benim tahminler.. bin leider
für ein paar tage weg...danke nochmals
4 Ekim Cuma 20.00 Konya-Fenerbahçe 1:3 5 Ekim Cumartesi 15.00 İstanbul-Denizli 2:0 19.00 Gençlerbirliği-Adana 2:0 19.00 Malatya-Bursa 1:2 19.00 Galatasaray-A.Sebat 3:0 6 Ekim Pazar 15.00 Elazığ-Beşiktaş 0:4 19.00 Gaziantep-Ç.Rize 1:0 19.00 Diyarbakır-Samsun 1:1 19.00 Trabzon-Ankaragücü 1:2 |
scheiss gs-fans in olympiastadion
wer das spiel im Fernsehen geschaut hat, hat bestimm auch diese scheiss GS-Fans im Stadion gehört. nähmlich : o....cocugu Nihat Kahveci....
o o..cocugu iyiki dün sizi si.ti ayip degilmi be.. cocuk ne güzel futbol oynuyor onu alkislamak zorunda degilsiniz ama o laflari söylemek yakismaz... iki gün sonra ingiltereye golleri takinca götünüzden ses cikincaya kadar yavrum be nihat diye bagiracaksiniz. iste o lafi o cocuga söyleyen kisilere bu laflar bu sefer teker teker girsin Bu laflarim sadece Nihat´a o küfürü ona eden vede icinden geciren vede bu söylenen laflara sevinen serefsiz Gs´liler icin... |
:)
also ich fande ihn gestern nicht schlecht!ich denke er müsste auch mehr chancen bekommen von fatih terim...
:) hakan sükür en kolay posizyonlari kaciriyor,bence...arifi bastan niye oynatmiyor fatih terim? ve ümit karan ne zaman geri dönüyor?:) |
hop dedik
o baska mac bu baska mac. Nihat taabiki bizim gururumuz ama biz Sociedad`li degil Galatasarayliyliz.
Adami görmedinmi ne kadar sevindi golden sonra? Adam hem gol attirsin hemde aferim Nihat ne güzel yaptinmi diyecektik?? Nesini seveceksin bu adamin o 90 dakika boyunca?? Hem mactan sonra karsi takimin futbolcusu olan Nihati kulüp yetkilileri tebrik etti. bunlarida unutma! Hangi takimin taraftarisin bilmiyorum ama, senin takimina karsi oynansa, sende Nihati 90 dakika boyunca sevmezdin! saygilar uA-Hannover |
unutmadan
serefsiz kelimesini dün aksam Ispanyollari tutanlara iade ediyorum.
|
bu aksam kalbim
siyah beyaz atacak!
Biz yapamadik siz yapin! YÜRÜYEDUR KARTAL! uA-Hannover |
:0)
Yugoslavya degil. Sirbistan Karadag.
Orda ekol olmayacaktinizda nerde olacaktiniz sankì ? :o) |
sevmek zorunda degilsin
ama küfür olayini bende takdir etmiyorum,
tamam karsi takimda oynuyo ama, yinede milli takim icin ter döken bir oyuncu, also ich geb dem schon recht, bence yapilan haksizlikti.... |
bunlarda benim tahminler :)
4 Ekim Cuma
20.00 Konya-Fenerbahçe 1:4 5 Ekim Cumartesi 15.00 İstanbul-Denizli 1:0 19.00 Gençlerbirliği-Adana 2:0 19.00 Malatya-Bursa 1:2 19.00 Galatasaray-A.Sebat 3:1 6 Ekim Pazar 15.00 Elazığ-Beşiktaş 0:2 19.00 Gaziantep-Ç.Rize 2:0 19.00 Diyarbakır-Samsun 2:1 19.00 Trabzon-Ankaragücü 1:1 |
beni cimbom yakti
250€ gitti ya,
tek mactan.. naja schade |
Pazar günü....
Real Sociedad diye bagiran Bjk taraftarina ne tepkin var?
|
Benim Görüsüm...
... Nihat´a edilen Küfür Ilk yarida olmasi Gerekki ben ikinci yaridan itibaren maca baktim, o Yüzden duymadim, Ama Nihat in ciktiginda Yuhlayip Islik calanlar beni Gercekten Üzdü, Sonucda oda Bi Türk Oda Türkiyeyi Temsil ediyor, herneyse!!!
Sunuda sura Belirtmek istiyorum, Emre Abimin Dediklerine Katiliyorum, Nihat´i övmelerine gerek yok, sunada atiliyorum, Dün Gece Real Sociedad´in aldigi Galibiyete Sevinenler ve sevinibde kicina kina yakanlara ben Serefsiz derim!!! Eger Bugün 2 Takimla Sampiyonlar Ligine Katiliyorsak Bunu Agacdan Armut Toplayarak degil Avrupada Puan Kazanarak Yapiyoruz, isterimki 3 takimla gidelim, ama belliki Türkiyeye Puan Getiripde 3 takimla gidecegimize 2 takimla gidip yenilgilerimize daha cok sevinenler var, helal olsun Sizlere Bugün BESIKTASa Cani Gönülden Basarilar Dilerim, 1 Puan bile Kazanc!!! Sonucda Hersey Türkiye Icin!!! Unutmadan, Avrupada Cogunlukla GALATASARAYli Oynuyor, Bu Futbolcular Türk Takimina Oynasada Oynamasada cogu kisiden küfür yiyor, Serefsizlik sadece GALATASARAYlilarda degil, Her takimda var, Yok Diye Kendini Bogaz Köprüsünden atsin!!! Selamlarla & Saygilarla Turkishboy17!!! |
hey...
mesela besiktas veya fener türkiye liginde bir takima oynuyor....
seyirci futbolcuya küfür ediyor....aynisi degilmi??? onlarda türk degilmi??? beni konusdurmayin burda yaaaa |
birak yaa emree.....
herkes türkiye liginde ana avrat düz geciyor futbolcularin, nihata küfür söylenmezmis.
o zaman hic bir taraftar hic bir oyuncuya küfür etmesin...herkes isini yapiyor. ama bunu gelde anlat!!! |
TEBRIKLER BESIKTAS... gurur duyduk :)
valla helal olsun besiktasa, o kadar güzel akilli oynadilarki, alkislamak düser bize :)
|
ne alaka ya??
o ispanyada türkiyeyi temsil ediyo,
das eine kannst du doch nicht mit dem andere vergleichen.... es war einfach falsch!!!! |
aynen öyle oldu..
aber hoffe das bjk auch weiter kommt, ein sieg reicht nicht...gegen prag müssen 4 punkte her. dann klappt es mit dem achtelfinale.
|
ist es nicht....
türk türkdür des.
iyi yaa herkes sana küfür etsin, senin hosuna gidermi. hic kimse bir kisinin anasina veya karisana laf atmaya hakki yok. |
Yess!!! o.T.
ohne Text
|
Al sana TAKIM!!! Star mar gerekmez!!! o.
ohne Text
|
VFB.....Congratulations ;o)
war ein hammer spiel......super.....mehr als verdient gewonnen.....die stimmung im stadion einfach phantastisch.......kam sogar durchs tv rüber an den wohnzimmertisch ;o)..... spannung bis zur letzten minute....super gekämpft VFB
|
kes sag ma konu bumuydu?
sen nerden nereye tasidin,
konuyu dagitma lütfen, yine baska bi konuyu actin, nerden nereye geldik, neyse |
hahahahhaha :))
ok kapatali´m hehe
|
Dann hast du ja gar nicht
die TÜRKIYE TÜRKIYE rufe der 2000 Besiktas Fans in Stanfort Bridge gehört??
Maaan, dir ist etwas einmaliges entgangen! :)) |
wow du guckst auch fussball???
dachte...hast nur sex im kopf hehe
|
Oda ayni tipden bir ... cocugu :) o.T.
ohne Text
|
Dün gece Nihat"a küfür edenler ve
yine dün gece Sociedad"i tutan türkler...
Aralarinda tek bir fark yok bence! Ister GSli, ister BJKli! Selam ve saygilarimla |
TEBRIKLER KARAKARTAL!
vallah cok güzel macdi...iste futbol bu ya!cok sevindim bjk ve türkiye adina...
ama ilhan yine $ovunu yapti...bari takimini düsünsün!ayip yani...birde duymadim diyor,cok komik... ama diger futbolcular harikaaaa oynadi. :) |
Besiktas !!! Besiktas !!! Besiktas !!!
YA YA YA
KIMSE BASA CIKAMAZ BESIKTAS ILE... BESIKTAS DAGITTIIIII CHELSEA YI... HIC KIMSE SANMADI BJK KAZANACAGINIIII YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BESIKTASIMMMMMMM LALALALA AHHHH BESIKTASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS BÜTÜN BESIKTASLILARA BU GALIBIYET KUTLU OLSUN !!! |
Sagolasin KARTAL!!! :)
Benim alttaki makaleye bir göz at istersen, maci 2 oynayacagim demistim!!!
:)) Selam ve saygilarimla |
KARTAL GOOOL GOOOL GOOOOL
NA DAS WAR DOCH EIN SUPER SPIEL
SUPER AUFSTELLUNG ABGESEHEN VON HERRRN MANSIZ WAR DAS JA WOHL PERFEKT!!!!!!! SUPER EINSATZ SUPER SPIEL MEHR KANN MAN NICHT SAGEN HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTALLLLLLLL |
Mansiz hat sehr gut gespielt bis auf
seine Dummheit in der ersten Halbzeit!
Den zweiten Pfiff hat er nicht gehört. Egal, Hauptsache gewonnen!!! YEAAAH!!! BESIKTASIM, SEN COK YASA!!! :)) |
8. Hafta Tahminleri:
Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 3. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:
1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 3. haftanin maclari : Konyaspor - Fenerbahçe İstanbulspor - Denizlispor Gençlerbirliği - Adanaspor Malatyaspor - Bursaspor Galatasaray - A. Sebatspor Elazığspor - Beşiktaş Gaziantepspor - Ç. Rizespor Diyarbakırspor - Samsunspor Trabzonspor - Ankaragücü Herkese bol sanslar! Selam ve saygilarimizla ATA & airdem |
Helal Olsun Besiktas!!! o.T.
ohne Text
|
Sagolasin T-Boy! Lucescu"nun dedigi oldu
ohne Text
|
o.T.
Konyaspor - Fenerbahçe 1-0
İstanbulspor - Denizlispor 2-1 Gençlerbirliği - Adanaspor 3-0 Malatyaspor - Bursaspor 1-2 Galatasaray - A. Sebatspor 6-0 Elazığspor - Beşiktaş 1-3 Gaziantepspor - Ç. Rizespor 2-1 Diyarbakırspor - Samsunspor 1-2 Trabzonspor - Ankaragücü 1-1 |
Fenerbahce Sampion
Konyaspor - Fenerbahçe 1-4
İstanbulspor - Denizlispor 2-0 Gençlerbirliği - Adanaspor 1-0 Malatyaspor - Bursaspor 4-0 Galatasaray - A. Sebatspor 1-1 Elazığspor - Beşiktaş 0-3 Gaziantepspor - Ç. Rizespor 2-2 Diyarbakırspor - Samsunspor 4-1 Trabzonspor - Ankaragücü 3-0 |
Derbeder80 in tahminleri:
Ata gardas bunlar benim tahminlerim
kusura bakma yarin ve öbürgün vaktim yok 4 Ekim Cuma 20.00 Konya-Fenerbahçe 0:2 5 Ekim Cumartesi 15.00 İstanbul-Denizli 2:2 19.00 Gençlerbirliği-Adana 3:1 19.00 Malatya-Bursa 2:0 19.00 Galatasaray-A.Sebat 2:0 6 Ekim Pazar 15.00 Elazığ-Beşiktaş 1:1 19.00 Gaziantep-Ç.Rize 2:1 19.00 Diyarbakır-Samsun 2:0 19.00 Trabzon-Ankaragücü 1:0 |
BratPitt in tahminleri:
ata buda benim tahminler.. bin leider
für ein paar tage weg...danke nochmals 4 Ekim Cuma 20.00 Konya-Fenerbahçe 1:3 5 Ekim Cumartesi 15.00 İstanbul-Denizli 2:0 19.00 Gençlerbirliği-Adana 2:0 19.00 Malatya-Bursa 1:2 19.00 Galatasaray-A.Sebat 3:0 6 Ekim Pazar 15.00 Elazığ-Beşiktaş 0:4 19.00 Gaziantep-Ç.Rize 1:0 19.00 Diyarbakır-Samsun 1:1 19.00 Trabzon-Ankaragücü 1:2 |
des in tahminleri:
bunlarda benim tahminler :)
4 Ekim Cuma 20.00 Konya-Fenerbahçe 1:4 5 Ekim Cumartesi 15.00 İstanbul-Denizli 1:0 19.00 Gençlerbirliği-Adana 2:0 19.00 Malatya-Bursa 1:2 19.00 Galatasaray-A.Sebat 3:1 6 Ekim Pazar 15.00 Elazığ-Beşiktaş 0:2 19.00 Gaziantep-Ç.Rize 2:0 19.00 Diyarbakır-Samsun 2:1 19.00 Trabzon-Ankaragücü 1:1 |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:24 Uhr. |