Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara__ 02.09.2017 13:04

Was ich gerade denke?

Allahin angutlari leng gebericeniz burada

Lara__ 02.09.2017 13:06

Hayat ben seni her türlü ya$arim rahat ol..

06.09.2017 20:55

Değersiz;

Bugün seni düşündüm.Malum Sonbahar;yapraklar yavaş yavaş sararırıp soluyor.Ömrüm dediğim bu yaşam yolumda,amansız esen fırtına gibi girmiştin hayatıma ve öylede çıktın.Giderken dalları kırılmış bir çınar gibi bıraktın beni.Malum Sonbahar,dünya yavaş yavaş sararıp soluyor,güneşe hasret bırakıyor bizi,benim sana hasret kaldığım gibi.Seni özledim sanma,hiç özlemedim seni.Ben eskiden bildiğim kişiyi özledim sadece,seni değil.Özlenecek bir yanın olmadığını dünya alem biliyor zaten.Çırpınışların,kendini farklı göstermeye çalışmanın,ben şu kişi değilim demenin,ben böyleyim demenin bende ederi yok.....

Lara__ 09.09.2017 23:02

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122737)
Bugün seni düşündüm.Malum Sonbahar;yapraklar yavaş yavaş sararırıp soluyor.Ömrüm dediğim bu yaşam yolumda,amansız esen fırtına gibi girmiştin hayatıma ve öylede çıktın.Giderken dalları kırılmış bir çınar gibi bıraktın beni.Malum Sonbahar,dünya yavaş yavaş sararıp soluyor,güneşe hasret bırakıyor bizi,benim sana hasret kaldığım gibi.Seni özledim sanma,hiç özlemedim seni.Ben eskiden bildiğim kişiyi özledim sadece,seni değil.Özlenecek bir yanın olmadığını dünya alem biliyor zaten.Çırpınışların,kendini farklı göstermeye çalışmanın,ben şu kişi değilim demenin,ben böyleyim demenin bende ederi yok.....

ozan ask acisi cekmekten baska bi ise yaramion yemin ederim...

bak ac SAT1 adamlar neler yapiyor

09.09.2017 23:06

...

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122753)
ozan ask acisi cekmekten baska bi ise yaramion yemin ederim...

bak ac SAT1 adamlar neler yapiyor

Ben 10 yıldır tv seyretmiyorum malesef.Acı değil aklıma geldi yazdım.
''Uğrunda ölecek veya öldürecek hiç birşey yok'' olduğu gibi uğrunda heder olunacak kimsede yok...

Lara__ 09.09.2017 23:09

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122754)
Ben 10 yıldır tv seyretmiyorum malesef.Acı değil aklıma geldi yazdım.
''Uğrunda ölecek veya öldürecek hiç birşey yok'' olduğu gibi uğrunda heder olunacak kimsede
yok...

belki birseyler ögrenirsin bak bir Lo kick le adami nasil yere serdi.....belki aklinada baska seyler gelir..))

bak bu Usyk öldüresiye tekme atar hayvan gibi dövüsür ring de

09.09.2017 23:17

:))

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122755)
belki birseyler ögrenirsin bak bir Lo kick le adami nasil yere serdi.....belki aklinada baska seyler gelir..))

bak bu Usyk öldüresiye tekme atar hayvan gibi dövüsür ring de

Hayırdır bu ne şiddet merakı? Yoksa birini döveceksinde,eğitim mi alıyorsun :)))

Lara__ 09.09.2017 23:19

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122756)
Hayırdır bu ne şiddet merakı? Yoksa birini döveceksinde,eğitim mi alıyorsun :)))

birinimi ? hepinizi geberticem..))))

Lara__ 09.09.2017 23:23

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2122756)

Ozan biri bana mail göndermis özelden rica etsem suna cevap verirmisin senin ilgi alanina daha yakin...ask li meskli bir soru...

Angut band mail göndermis profile bakmamis...hahahahahah

Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen
Nachricht anzeigen

Absender:
kayacan04 [ Blocken ]
Betreff:
Merhabaa
Datum:
heute, 23:17

Bir kadin sevildiğini değil. Sahip çikildiğini hissettiği vakit aşik olurr... sizce?

09.09.2017 23:28

:)))

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2122758)
Ozan biri bana mail göndermis özelden rica etsem suna cevap verirmisin senin ilgi alanina daha yakin...ask li meskli bir soru...

Angut band mail göndermis profile bakmamis...hahahahahah

Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen
Nachricht anzeigen

Absender:
kayacan04 [ Blocken ]
Betreff:
Merhabaa
Datum:
heute, 23:17

Bir kadin sevildiğini değil. Sahip çikildiğini hissettiği vakit aşik olurr... sizce?

Bu basit bir numara aynı mail'i belki 10'larca kadına kıza göndermiştir.Yada senin belalın yeni nick yapmıştır.Çok şanslısın aslında,bir belalın var.Benim yok,bu açıdan canım sıkılıyor...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:44 Uhr.