![]() |
Yemezler :o)
Ben hic bir yerime sahip olmam !..
Keyfime bakarim :o) Hele dilime hic sahip olmam.. bak ne diyor dilim ?.. Canakkale de Türk Ordularinin Komutani kimdi ?.. Mustafa Kemal in Rütbesi neydi ?.. Kurtulus savasinda Atam; "Ordular ilk hedefiniz Akdenizdir ileri " dedi mi ?.. Dedi !.. O zaman Ordular neden ege ye gitti ?.. Navi mi calismadi ?.. Soyulur mu tarihin kabugu ?.. Yoksam bütün vitamin kabugunda mi ?.. Haydi simdi eline mi sahip olursun Beline mi ,diline mi ?.. Kim koruyacaksa korusun.. Anitkabir e Bir HUUUUU cekelim Türbanli Bulamazsak " KOKOS " süzelim :o) |
Ben Kendimi ne ele verecegim..
Hak Konusurum ben !..
Buyur Beraber konusalim.. Izmir i kim yakti ?.. Vatani Lozan da kim satti ?.. Var misin Hak konusmaya ?.. Bu isler öyle "Hüüü ya dost" lara benzemez :o) |
Ben Dindar Degilim, Makarna tanrisini
Ariyorum !
senin ilkelerine benzer buyuruklari var.. italyada ortaya cikmisti.. sana vahiy geldigine göre sen onu tanimalisin 32879611melegi varmis, hepsi ciplak gezermis kimbilir sende onun meleklerindensin |
Kemalistler (!) imkan ve serait
İmkân ve şerait çok namüsait bir mahiyette tezahür ettiler mi?
Gericilere katıldığım, hükümete satıldığım ya da düpedüz manyak olduğum için Osmanlıca konuşuyor değilim; başlıkta okuduğunuz Atatürk"ten alıntıdır! Nutuk"un sonu... Bildiğiniz, gençliğe "hitabe" ... Bu ülkede "1919 koşullarını" yaşadığımızı düşünenler var. O kadar ki, Cumhuriyet Halk Partisi de, cumhuriyetin ordusuyla giriştiği çirkin kavgada, "manzara-i umumiyeyi" tarih penceresinden ibretle seyrettiğini belirtti. Yani, Samsun günleri yeniden yaşanmaktadır! Genel görünüm nanay... Acaba öyle midir? Battık mı, batıyor muyuz? 1919 şartları... Yani, istiklal ve cumhuriyetimize kasteden düşmanlar (herhalde PKK olsa gerek), bütün dünyada misli görülmemiş bir galibiyetin mümessili midirler? Örneğin PKK çetesi Alman ordularını mı yenmiştir? Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kalelerine girilmiş, bütün tersaneleri zaptedilmiş midir? Son geçtiğimde Kasımpaşa Tersanesi bizde gibi görünüyordu... Tuzla Tersanesi"nde işçilerimizi Amerikan işgal kuvvetleri mi katletmektedir? Fenerbahçe kalesinde Volkan olduğuna göre oraya girilmesi söz konusu değildir ayrıca... Bütün ordularımız dağıtılmış mıdır? Savaşa girip yenildik de biz mi haber atladık? Memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş midir? Japon ordusu "suşi lokantaları" zinciriyle içimize mi daldı? Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde midirler? Başbakan Yunan çıkarlarını mı gözetmektedir? Kıbrıs"ı mı vermiştir Diyarbakır"ı mı? İzmir"i mi satacaktır Edirne"yi mi? Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid etmişler midir? (Anlamadıysanız bana kızmayınız, bu kelimeleri ben yazmadım.) Örneğin İstanbul tahtında oturan Padişah Birinci Abdullah, Dolmabahçe önünde demir atmış düşman zırhlılarına bakarak rakı mı içmektedir? (Pardon, Huber Köşkü diyecektim.) Sadrazam Damat Tayyip Paşa devleti bölen bir antlaşma imzalamak üzere yurtdışına mı gitmiştir? Fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olan millet, Akmerkez, Capitol, Metro City, Kanyon, İstinye Park, City"s gibi alışveriş merkezlerini yağmalamakta mıdır? Yüzbinlerce apartman dairesi ve araba uzaylılar üzerinde mi kayıtlıdır? Ne demektir 1919 şartları?... Merkezi hükümete başkaldırılacak, yeni bir ilde, örneğin Elazığ"da yeni bir meclis mi toplanacaktır? Türk Silahlı Kuvvetleri"nden istifa edilip yeni bir ordu mu kurulacaktır? Bazı şaşkınların altı ay sonra genel komutayı devralıp darbe yapmasını umdukları Başbuğ Paşa mı yapacaktır bunu? İsterseniz Amerikan ordusunu İncirlik dolaylarında kuşatıp Adana"dan denize döker, sonra da birtakım reformlar yapar, örneğin Göktürk Alfabesi"ne geçeriz. (Atatürk "ordular, ilk hedefiniz Akdeniz"dir, ileri" dediği halde, acaba İsmet Paşa"nın kulakları ağır işittiği için mi Akdeniz yerine Ege"ye gitmiştir, bunu da hep merak ederim.) Ben bu yazıyı gülün diye yazdım. Ama seçmen de ağzıyla gülmüyor butün bunlara, sandıkta oylarıyla gülüyor. Engin ARDIC Aslinda " Dötüyle gülüyor " cahil Halkim !.. Ne acikli degil mi ?.. |
BIGYURRAK SOR DEDI
Günümüzde, güney sınırımızın “yanlış çizildiğini” düşünmeyen kalmadı gibi bir şey...
Eskiden bunu söylemeye kalkanın ossaat hayatını kaydırırlar, anasını ağlatırlardı. Türkiye nereden nereye gelmiş... Elbette, “yanlış çizim” deyince Kürt ayrılıkçıları çok başka bir şey anlıyorlar. Peki biz ne anlıyoruz? “Sınırlar yeniden çizilmelidir” sözünü, Türk milliyetçileri de elbette “yeni sınırlarımız Musul ile Kerkük’ü de içine almalıdır” şeklinde anlıyorlar. Vallahi iyi olur, alabiliyorsanız... Viyana’yı aldınız da biz size niçin aldınız mı dedik? Peki o zaman sorun nedir? Birkaç kilometrelik küçük bir “düzeltme” mi? Yani sınır dağın tepesinden değil de güney eteğinden geçecek, böylece “hatt-ı bâlâ”ya biz hakim olacağız, PKK bitecek. Bu mudur yani? Gençlerin gözde deyimiyle. Son olarak, bir emekli memur gazetesinin “konuşan emekli paşalar” yazı dizisinde, İsmail Hakkı Karadayı Paşa da konuşmuş. Diyor ki, “bu sınır İngiltere’nin yaptığı bir iş... İleriyi düşünerek yapmışlar... İleride sorun çıksın diye...” Karadayı Paşa, Suriye sınırımızın da yanlış çizildiğini, Suriye topraklarının çeşitli yerlerde bize doğru cep şeklinde girintiler yaptığını, oralarda petrol olduğunu söylüyor... Suriye devleti o girintilerde petrol çıkarıyor, bizim tarafta petrol yok! Aşkolsun paşam, biz o sınırın Lausanne’da (pardon, Lozan mı yazmalıydım?) anlı şanlı İsmet Paşa tarafından yılmaz bir mücadeleyle ve büyük bir başarıyla elde edildiğini sanıyorduk!... Eğer sizin dediğiniz gibi sınırı İngilizler yaptılarsa, bize niçin yalan öğretildi? Biz sınırın “muhataralı” olan kısmının yalnızca Irak tarafı olduğunu duymuştuk. Af buyurun ama, bu “İngiliz çizgisi” niçin kabul edilmiştir paşam, devlet kurucu büyüklerimiz tarafından? Çünkü savaş çıkardı, Yunan ordusunu yenmiştik ama İngiliz ordusunu yenemezdik, falan filan. Yahu biz kurtuluş savaşını “yedi düvele karşı” vermemiş miydik? O düvellerden birinden sonradan niçin çekinmiştik? Hani bileğimizi kimse bükemezdi? Yoksa bu işin sonunda İdris Küçükömer mi haklı çıkacak paşam? Yoksa “İngilizler, Bolşevik Rusya’ya karşı oluşturmak istedikleri tampon devlet için önce Büyük Yunanistan projesini denediler, sökmeyeceğini anlayınca tampon bölgeyi Anadolu içlerine doğru genişletip bağımsız bir yeni Türk devleti çözümünü desteklediler” görüşü doğru mudur? Anlı şanlı Ankara hükümeti, eloğlunun hinoğlu hin sınır numarasını nasıl olmuştur da yemiştir paşam? Eee, bu başarı mıdır yani? “Bizi keleğe getiriyorlar, yutmayın” diyen muhalefet niçin ve nasıl susturulmuştur? Sözüm meclisten dışarı, ortada bir “muvazaa” mı vardır? Bir bedel mi ödenmiştir? Hatay niçin hemencecik bırakılmıştır? Bu başarı mıdır? Yoksa Fransa’yla da muvazaalı bir durum mu vardı? Acaba Batı Trakya’daki Müslüman Türk halkını da niçin Yunanistan’ın eline terkettik? Niçin Doğu Trakya Misak-ı Milli’ye dahildir de Batı Trakya’dan vazgeçilmiştir? “1914 sınırı esas alındı” diyeceksiniz. Güney sınırı 1914 sınırı mı? Batıda sökmemiş, güneyde sökmemiş, ne anladım ben bu işten? Engin ARDIC Asıl merak ettiğim de, Hasan Efendi bu kez bana nasıl küfür edecek acaba? “Bitki” mi diyecek? :o) |
alpiyide kaybettik :-)
ben din konusundan ba$ladim yine politik geciyoruz.
her neyse, anlat alpiciim, neymi$ mustafa kemalin rütbesi? niye egeye gitmi$ler? niye tavuklariniza ki$$$$! demi$ler. bendeniz acizane hoca hazretlerini aydinlatiniz! |
filmin ortasindan ne kadar hak
konu$ursan konu$ alpi dindar karde$im, haksiz konu$mu$ olursun.
daha daha ba$ada alabiliriz mesela, kendi alfabe ve gelenegimizden gecip arapla$tigimiza kadar gidebiliriz. bundanda geriye gidebiliriz istersen! buyur, hicbiyerine sahip olamiyosan hodri meydan! |
Alpi Elitlere .entellere Sordu
Müttefik Kuvvetleri neden tek kursun atmadan cekip gitti ?..
Korktular mi ?.. :o) Lozan da Kabul edilmek istene sartlara itiraz eden birinci Meclis millet vekillerine neden " YOBAZ " damgasi vuruldu ?.. Neden Birinci meclis kapandi ?.. Bu Milletvekillerine ne oldu ?.. Ikinci meclis Lozan i kabul etti. Ne verdik ?.. Vatani Satarak; Imparatorluk Haklarini satarak; 340 milyon Insani Uyrugu ile birlikte satarak Nasil Kahraman olduk ?.. Atam Cumhurbaskani secilirken Mecliste kac kisi yoktu ?.. Kac Oy aldi ?.. Devrimler neden yapildi ?.. Yoksam Ittihatcilara iktidar gecmesin diye mi ?.. Bakin Ne kolay.. :o) |
Gayet tabii gidelim :o)
Mesela Atam Harf devrimini yaptigi Halde 20 yil basilan paralarin neden Türkce olmadigina da gidelim ve bunun Bir karsi devrim olup olmadigini da arastiralim..
Muhahahahahahahahahahahahahaha.. Yahu Siz tam Dinci Yobazlarin Politik bir kopyasisiniz.. Sen Burada Hurafelere tas atarken Bir Hurafeyi Tarih -Demokrasi-Cumhuriyet diye " Ne mutlu diyerek " yasadigini göremiyorsun.. Iste Hazin olan da bu.. :o) |
benim "ne mutlu" nutugu attigimi nerde
gördün? birkere söylediysem kopi et yaz buraya.
yinede ataya takilip kaldin, bir adim ileriye gidemedigin gibi, geriye bile gidemedin. üstelik ben kemalist degilim dindar karde$im. eline diline beline sahip olmak istemiyosan, muhatabini tani, 99 atalar seni korusun! |
Ah Pasam..
Elbette ben de takıldım, Aytaç Yalman Paşa’nın o “kilit” cümlesine... “Kürt yoktur diye eğitilmişiz” dedi.
Karda yürürlermiş de kart kurt diye ses çıkarmış, “dağ Türkleri’ne” o isim oradan verilmiş... Bu gibi saçmalıkların bizi getirip bıraktığı nokta bu işte. Sizi hiç olmazsa yanlış eğitmişler, bizi hiç eğitmediler paşam. Tarih dersinde “meşrutiyet dönemine” pek vakit kalmazdı yıl sonuna doğru, üniversitede de Devrim Tarihi, yalnızca son sınıfta, en sıradan hocanın verdiği en kelek dersti, “averaj yükseltmeye yarayan”, hani diş koruma, elişi falan gibi... Ah paşam, Kemal Tahir olmasaydı (sizin onu pek sevdiğinizi de sanmam), ne dünya savaşında Süveyş Kanalı’na hem de iki kere saldırdığımızı öğrenebilecektik, ne de Mezopotamya cephesini... Savaşın son günlerinde bastırıp Baku’ya bile girmişiz de onu dahi öğretmediler bize paşam. Başarımızı da saklamayı başarmışlar! Kurtuluş savaşımızın ilk günlerinde, Ege köylüsünün, bir yandan on yıllık sürekli savaşın verdiği yorgunluk ve bıkkınlık, öbür yandan direnişte halkın hiç sevmediği “İttihatçı parmağı” olduğu kuşkusuyla, Yunan ordusuna pek de o kadar karşı koymamış olduğunu hatırlatan Yorgun Savaşçı’nın romanı yasaklanmış, filmi yakılmıştı, hatırlayacaksınız... Ki, o roman, çeteleri küçümseyen, “düzenli orduya geçişi” öven bir romandı, bunu bile anlamamışlardı paşam sizin bürokrat arkadaşlarınız... Paşam, ben 1924 yılında bir “nüfus mübadelesi” yapıldığını, kalan Rum halkın gönderildiğini de otuz beş yaşımda öğrendim, Murat Belge sayesinde. Bırakın bu konuları araştırmak (kitap nereden bulacaktık?), Rumca şarkı çalmak dinlemek bile yasaktı. Paşam, Atatürk’ün aşırı sigara ve kahve içmekten hem de iki kere kalp krizi geçirdiğini de elli beş yaşımda öğrendim, Andrew Mango’nun kitabından! Attila İlhan olmasaydı, Fikriye Hanım’ı da bilmeyecektik. Tabular yalnız Kürt meselesiyle mi sınırlı paşam? Her Türk aydını, hatta okuma yazma bilen her Türk vatandaşı Nutuk’u mutlaka okumalı, ama ona bir kutsal kitap gözüyle bakmamalıdır, çünkü o zaman dincilerden farkı kalmaz, diyorum... Adam bana küfür ediyor paşam. Bu kadar hainlik, bu kadar bağnazlık, bu kadar körlük olur mu? Bu gibi zavallılar kimbilir iki gündür size de ne küfürler etmişlerdir paşam, “Kürt varlığını” kabul ettiğiniz için. Niçin paşam, niçin hiçbir şey öğretilmedi bize, öğretilen de yalan yanlış?... Şimdi öğretmeye çalışana da niçin hakaretler yağdırılıyor paşam? Niçin tabulaştırıldı her şey, niçin saklandı, gizlendi, örtbas edildi, çarpıtıldı? Niçin bu ülkede gerçekleri söylemek her türlü belaya hazırlıklı olmayı gerektiriyor paşam? Falih Rıfkı, hepimizden çok daha Atatürkçü olan Falih Rıfkı, “Çankaya” isimli eserinde “İzmir’i niçin yakmıştık?” diye soruyor, bu cümle Çankaya’nın yeni baskılarından çıkarılıyor paşam... Kemalistler, en Kemalist Falih Rıfkı’yı bile sansür ediyorlar paşam. Hani Atatürkçülük demek, gerçekçilik, çağdaşlık demekti paşam? Tövbe, bize birşeyler öğretildi tabii... “İmtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir kitle olduğumuz” öğretildi. Hayatın içine girince imtiyazı da, sınıfı da, Hanya’yı da, Konya’yı da gördük, kaynaşmış kitleyi de şehit tabutu geldikçe anlıyoruz. Bu işin sonu nereye varacak paşam? Yazık değil mi bu ülkeye paşam? Hep istiskale mi uğrayacağız paşam? Hep mi yenileceğiz paşam? Siz emekli oldunuz, ben de bezdim. Gebersem de şu Babıali denilen yılanlı çukurdan kurtulsam, diyorum zaman zaman. Engin ARDIC |
charlie´nin melekllerini
yani pardon sözümona bahsettiginin meleklerini tanimiyorum. duyduguma göre cennetlik masumane bakirelere "ruh" üfleyerek, kocasiin keyfini yerine getirmeyen kadinlari lanetleyerek irzlarina gecen meleklermi$ onlar...
eline diline beline sahip ol dindar karde$im, hü dost |
Senin ne oldugun beni katiyen
Ilgilendirmiyor.. :o)
Ayse Nisa Hocasin.. ama Ne ayse den ne Nisa dan ne de 9 yasindaki kiza yapilan rezillikten ne de Islam peygamberine atilan iftiradan nasibin var.. Düdük calmaya pek heveslisin de dilin dudagin yok.. Ha bire Gübreye cöp e saldiriyorsun.. Böyle hayat Cehennem sermayesidir be hocam :o) Hiral dede yi karsinda görüverirsin.. Sen bize Islam in Cirkinliklerinden Hurafelerinden anlatiyorsun.. Buna Islam demiyorum ben " Satanizm " diyorum.. Sagol.. Ama Bu Dinin Islam in iyi tarafi yok mu yahu ?.. Hani Bu kadar Baglama caldigina göre Bir gün söze de gelirsin diye bekliyorum.. |
söyleyenemi söyletenemi?
<a href="redirect.jsp?url=http://www.youtube.com/watch?v=M2aNg8LwftM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=M2aNg8LwftM</a>
|
Ismail Türüt e mi Kaldi isiniz ?..
:o)
Kusura bakma.. Bakmadim ne söyledigine.. :o) |
alpi´cgim güzel yanin isteyeniniz yok
onun icindirki, muhammed öldükten sonra kendi deyiminizle cahiliyye adetleri hortladi!
asip kesip kelle ucurmayan din istemiyorsunuzki siz! eger öyle degilse, size dil uzatilmadan önce niye kendi hatalarinizi ele$tirmek yerine "iran´da yapilanlarin is-lahrm´la alakasi yok" deyip papagan gibi ayni $eyleri tekrarlayip durmakla yetiniyosunuz? varsa güzel örnegi göster! ama dogrulugu sinanabilsin, öyle asr-i saadet ucan kacan havada takla atan evliyalara girmeyelim :-) |
neyse sonra görüsürüz..:O) o.T.
ohne Text
|
icerigine bak ba$ligina degil
ama vitamin kabukta degilmi?
|
Bence elitlerin fa$ist bir duyguyla
toprak alip verme cetvelle memleket ölcme güdümlerine tenezzül edecekleri cevap yok.
istanbul´un zorbalikla fethedili$ide bizans torunlarinin icindeki fa$istleri ayni galeyana getirebilir. yillardir asimile edilmeye cali$an kürt halkini ki$kirtabilir. nitekim zaten vaziyet bu! aklin yolu bir degilmi dindar karde$im? |
Kardesim Ben Kuran konusurum
Evliya ile bilmem ne ile isim olmaz..
Kim nerede dönmüs kim ucmus kim takla atmis Yapani baglar beni degil.. O halde al eline Kuran i Cikar listeni.. Bu pozitiv bu negativ diye.. Ondan sonra aramizda söz olur.. Bana Hadis ile ilmihal ile bilmem ne seyhinin zirvalari ile gelme.. Ben Hepsine " Satanist " diyorum.. Yillardir dedim hala da diyorum. Islam in oldugu yerde Kan pislik,doga tahribati hayvan katliami eziyet iskence,hurafe olmaz.. Bunlarin oldugu yerde Islam olmaz.. Kim var diyorsa kendini kandirir. |
Madem tenezzül etmediklerini
düsünüyorsun;
Dedim ya Gözlüklerini tak da bir daha bak O elitlere.. |
pekala
kurana göre islam´in tanimindan ba$layalim.
islam nedir? |
simdi oldu :o)
Iyi bir cevap..
Yanliz Cevabi verenlerin de karakteri degisik degil.. Degisik olan sadece Renk.. |
Allah a teslimiyettir. o.T.
ohne Text
|
bencede at gözlüklerini cikar
igneyi kendine cuvaldizi ba$kasina batir.
birtek bizde degil toprak kavgasi. yahudiler tevratta vaadedilen topraklari elde edebilmek icin yy´lardir ugra$iyor. yunanli´nin gözü istanbul´da. sen kalkmi$ lozan defterlerini aciyosun. osmanli´nin zorbalikla aldigi defterlerde acilmaya ba$larsa M.K.´e dua eder, onun geriye aldigi topraklara $ükretmeye ba$larsin! |
kuran´a göre
din nedir?
|
hayir hayir..
O kadar basit degil..
Sen bana Bu 7 düvelin neden bir tek kursun atmadan gittigini aciklaman gerek. Ondan sonra ac Lozan i oku.. Neler nasil verilmis bir incele .. Bunun sonunda sükredecek birileri var mi bilelim.. Atatürk e minnettariz o ayri.. Yapabileceginin en iyisini yapmistir. Fakat Yapamadiklarini da bilelim. |
Kuran a Göre Din Islamdir.
Yani Allah a teslimiyettir.
Etiketin önemi yoktur. Hristiyan da olsa Yahudi de olsa Etiketsiz de olsa Sart Teslimiyettir. Teslim olmussa müslümandir. Ortak Tanrilar yedek ilahlar bulmussa Müslüman degildir. Onun adina Islam da dense O din degildir. |
o.T.
Al-i İmran Suresi
(19) Şüphesiz Allah katında din İslam"dır. Kitap verilmiş olanlar, kendilerine ilim geldikten sonra sırf, aralarındaki ihtiras ve aşırılık yüzünden ayrılığa düştüler. Kim Allah"ın âyetlerini inkar ederse, bilsin ki Allah hesabı çok çabuk görendir. Al-i İmran Suresi (85) Kim İslam"dan başka bir din ararsa, (bilsin ki o din) ondan kabul edilmeyecek ve o ahirette hüsrana uğrayanlardan olacaktır |
Etiketsiz= Dinsizmi? :-)
buraya kadar iyi gittik.
demekki Tanrinin yaninda dogmalara yer yokmu$. ek tanrilar nasil oluyor? 400€ basismi 150€ basismi? tanrim BUGYURRAK´a e$ tuttugumu nasil anlarim? |
evet evet
dedigin gibi basit degildir bu konular. daldikca dalar, cin seddinden viyana surlarina kadar "$u neden gitti, bu neden gidemedi", "surayi niye kaptirdik?" "iyi ama ata $unuda yapmaliydi niye yapmadi?" gibi kompleksli eziklik duygulariyla daha coook zaman harcarsin.
bir yandan dogu emperyalizmine kafa tutup, diger yandan hem amerikan emperyalizmine u$ak oldugunu görmeden elinden kacan osmanli emperyalizmine özlem ceken bicare dindar karde$im. lozan´i birak, bugüne geri dön. elde kalanin bagimsizligi icin diren, ki vatan bayrak diye nutuk atan sen, sefasini süren ba$kalari olmasin. gecmi$te sen yara aldiysan ba$kalarida aldi. yoksa sen olsan, yapilamayani yaparmiydin? yapabilirmiydin? |
sorun yapilamiyani yapmak degil.
Sorun;
Yapilamiyani Saklamak gizlemek ve her seyi yapilmis gibi göstermek.. Yani Tarihe Yalan söyletmek.. Neden ?.. |
Neden Olmasin ?..
Dinsiz olup Allah a iman etmis olanlar da var..
Sadece etiketleri yok.. Din Toplumlarindan o kadar tiksinmisler ki ; Ne o yana ne bu yana gidiyorlar.. Yedek tanrilardan Kasit aylik 20 € .. Cok ucuz :o) Muhterem Peder e sor o daha iyi bilir :o) |
lafi cevirme
ben sana sordum, tanrim BIGYURRAK´a ortaklar tuttugumu nasil anlarim?
önünde secdeemi kapanmam lazim? yoksa kücük tanrilarin hadis kudislerinemi iman edince mü$rik olurum? |
Hz. Zazax (s.a.v.) ayetleri yorumluyor:
genc yakisikli delikanli uzun sacli musa rabbine yalvariyor
ey rabbim ..peder firavun bizi sürdü dötümüzü zor kurtardik simdi bu 50 bin sürülmüs ezik insanla ben ne yapicam..cevab ver !!!!! cevab yok ! ovada sessizlik….. zaman geciyor… cevab yok… hayvan otlatan coban bir cocuk bir cesed buluyor ..musaya hemen tez haber.. musa anladim neden cevab yok.. kim öldürdü bu adami ???? coban cocugun babasini yere kaziklara yatiriyorlar… suclu belli kafayi kesicekler musa engelliyor deliliniz varmi ? musa öldürülen adamin fahise cazibeli karisina bakiyor cit yok… karinin yanindaki kazma yahudi öne atiliyor ..evet ben gördüm bu katildir öldürün! Musa bu yermi..bir kazmaya bakiyor bir kariya..birde yere yatirilmis garibana ! Musa kazmaya gel bakalim cadira Zamaninda bende bir adam öldürmüstüm bir terapi bir empati Kazma aglamaya basliyor Ey musa Karisiyla sabahdan aksama kadar sevisiyorduk bizi yakaladi mecburdum kazmaliga ! Vay hem karisina atliyon hemde adami öldürüyorsun ! Öyleyse kariyla beraber baglayin 4 kaziga Basliyor binlerce kisi taslari firlatmaya..bildigimiz recm iste ! Ilk tasida atan tabiki yakisikli musa ! Kazma ile tas gibi kari telef oldu! Musa yine agliyor ey rabbim neden o taslari attimki ben ? Derinden birses Moses komm zu daddy.. Yani babana gel evladim… Rabbi konusmaya basladi… Daga cik evladim gel yanima ? Musa halkina ben daga cikiyorum siz bu tek tanri tek only tanri ile anlasma yapiyormusunuz ! Herkes bir agizdan Eveeeeeeeeeeeeet! Oldu kardesim aaron ben gelene kadar bunlara mukaat ol Daga cikiyor Cik cik cik cik... 2 gün geciyor Ovadaki insanlarda homurdanmalar...haklilarda hani... Ulan firavun denilen zibididen dötümüzü zor kurtardik ..na koyayim simdide musanin tanrisinin kölesimi olduk ! isin gücün yoksa bekle,, birakalim bu safsatayi..herkesin kendi tanrisi olsun biz koyunmuyuz lan :! Hadi kisiye özel tanri.. Eglence baslasin.. Altinlar toplaniyor...tasdan yapilmiz inek heykeline yapistiriliyor Harika eglence..aniden millet neseli mutlu!neydi o tek ciddi tanri musa ayaklari iyikide gitti deli divane katil ! Musa dagda.. Dötü pat pat patliyor vahiy alicak diye Assagida aaron dahil herkes vur catlasin senlikde... Gün aydinlaniyor.. Ovadan alkol gülme ve orgazm kokusu yayiliyor.. Bir takim yobazlar egilmis altinla kapli inege secde ediyorlar cok mutlular ! Bizim artis musa iniyor dagdan elinde iki kitabe ile.. Tam kek… Birden aaaa ne görsün karilar yerde sereserpe en akli basindakiler inek heykeline domalmis Hmm bunlar bal gibi antlasmayi bozmuslar Vay serefsizler ! Ne yaptiniz ulan bumuydu anlasma ? Simdi benim tek tanrim kökümüze kibrit suyu dökmezmi..döööt olduk lan uyanin! Aaron kardesim sen bile uymussun.. Yuh yani ! Bu arada toplulukdan akli basinda bir grup sinirli musaya yaklasiyor..! Senin tanrini senden baska kimse duymuyor görmüyor musa.. Ne bilelim yani biraz sizofrenik bir olayda olabilir.. Hem dogru olsa bile.. Senin tanrin biraz piskopatca olmuyacak seyler istiyor bizden Cok kati kurallari var ? Kulmuyuz yoksa yavsayan kölemiyiz ? Birak musa millet kendi tanrisina inansin ! Bak ne kadar mutluyuz !” Iste o anda musa elindeki kitabeleri taptiklari heykele firlatarak Bagiriyor vay serefsiz adiler ! Evet benim tanrima inanip tanridan yeni bir anlasma isteyenler yanima gelsin... Koca ova ikiye ayriliyor.. Musa aarona ve kiz kardesine sizde yanima gelin ! Iki taraf silahlanyior Kardes kani Musa tarafi daha imanliya...diger tarafi telef ediyor ..10 bin cocuk ve kadin esir aliniyor Musaya soruyorlar bunlar ne olucak cocuk ve kadin ! musa keci koyun ..mina onlarida gebertin kimse kalmasin allah böyle istiyor diyor cala cocuk dana doluk demeden katliam yapiliyor musa halkina dönüyor ve biliyorsunuz tanri böyle istedi onlari öldürmeseydik bizde döt olucakdik... tanridan o anda bir mesaj musa al bunlari yürü ben dur demiyene kadar durma tanrim rabbim bizi yanliz birakma sende gel hayir siz anlasmayi bozdunuz sizi ve zürriyetinizin dibine tüküreyim sizi yanliz birakiyorum sittir gidin … musa ise halkiyla filistine dogru yürüyor 40 yil sürüyor musa kutsal topraklari görmeden ölüyor... allah rahmet etsin! not: bu yazida gecen kisiler real olup konusmalar ve olaylar birebir taniklik edilerek aktarilmistir...! |
Hz. Zazax (s.a.v.) ayet yorumlari II:
Miryamin babasi doksana gelmisti
Joachim Yillardir bir cocuk bekliyordu Anna ona bir türlü verememisti Tabi ozamanlar kim ne bilsin tüp bebegi ? Nihayet Bir mucizemi ? Bebek geldi dünyaya ..müthis adi ne olsun ? Meryem miryam maria ? Maria harika güzel bir kizdi Gözleri Gözleri kamastiriyordu Babasi onu hemen yasli josephe nikahlamisti Joseph bir marangozdu Gözü tok bir adamdi Ciragi senseman oda davud evi soyundan idi 23 yasinda toy delikanli meryeme asikmiydi acaba ? peki maria ? hayir hayir maria iffetli ana ve babanin iffetli kiziydi hemde evliydi sadece sempatimi yoksa gizli ask mi ? ama bir gece senseman yaklastti meryeme meryem maria asigim sana senin kocamis josephle ne isin olabilir o senin gibi virgini tatmin bile edemez etme eyleme hadi bri keree....! musanin tanrisi adina kirma beni ! olmaz olmaz olamaz büyük dedemiz katil musayi ve tasladigi kazmayi hatirla evliyim ben makus talih,,,,, bu sekilde günler haftalari kovalar! Sonucsuz -! Ve iste o gece! Cibril! Ey iffetli ve tatli maria Evet Müjde müjde kalk yatagindan gel yanima Musanin tanrisi sana beni yolladi.... Neden ? Sana bir bebek hediye edicek ? Ben bakireyim nasil olucak o ? Sen musanin davudun tanrisina güven..... Bana birak kendini Ama ben bakireyim! Hemde iffetli musanin tanrisi adina bana yaklasma Eger dogru düzgün adam isen takva sahibiysen bende uzak dur!!!!!!!!!!!! Maria meryem dinle! Ben rabbinden musanin tanrisindan gelen düzgün adam kiliginda rabbinin elcisiyim Sana tertemiz bir erkek cocuk armagan etmek icin burdayim ! Bre utanmaz! Benim nasil bir erkek cocugum olabilirki kimse elime dokunmadi kocam joseph ve gizli askim senseman dahi-!beni azgin utanmaz yobaz bir kadinmi sandin ! Senseman kiliginda cibril ..bu rabbin icin kolaydir YAKLAS!!!!!! Cibril güzel ve istekli mariayi saclarindan tutup kendine dogru ceker Cibrilin bu ani hareketiyle maria soluk soluga kalmistir Baldirlari disarda kalmis gögüsleri disari firlamistir Artik kacis yokdur !!!!!! Ohhhhssss…… Is olup bitmistir! Maria müjdeciye gebe kalmistir! Ey cibril madem sen cibrilsin neden ben peygamber bir elci olamiyorum Cünkü sen kadinsin ey maria Kadin peygamber olmazmi ama kadin peygamber dogurabiliyor Ey maria kavmin bunu kabul etmez ! Ey cibril Hem cibril isen neden senseman gibi görünüyorsun bana musanin tanrisi adina Söyle? Cünkü senseman düzgün bir adamdir mariacik ! ve böylece Cibril ile her aksam joseph yattikdan sonra bulusur ..müjdecinin müjdelerini dinlerdi! Meryem daha güzellesmisti ..cibril geleli belli... Yüzü hep gülüyorduu iri gögüsler daha diri ve canli Yanaklar al al saclar piril pirildi -- Geceliginin altindan kalcalari adeta fiskiriyordu... Yürüyüsü bile degismisti Hamilemiydi ? Olamaz karnida büyüyordu.. Cibrilde gelmez oldu ugramaz oldu ... Ne yapicak ????joseph evet joseph farkina varirsa nasil acikliyacakdi! Kacmaliydi Saklamaliydi Kime nasil inandirabiilirdi Josephin bag evine kacdi issizdi sessizdi hurma agaclari arasinda saklandi Yasli erdemli joseph panikdeydi ama nihayet mariayi bulmustu Gözelerine inanamiyordu ..hamilemiydi ? Ey joseph ben hic bir beserden sex yapmamis bakireyim beni müjdeliyici bebek icin affet! Joseph komsularini kadinlarini cagirdi.. Toplandilar kadinlar mariayi kontrol ettiler . bacaklar ayrildi .evet evet bakireydi Maria:keske bunlardan önce ölseydimde hafizalardan silinseydim rabbim! Komsular saskindi : halbuki josephde cok yasliydi Maria bakire iffetli ana babanin biricik kizi .. Kavmim Viagradan bi haber elastik vaginadan bi haber ! Joseph : bu bir mucize Maria bebegi dogurmustu sancisiz acisiz ! Millet daha bir saskindi..bu bir isaretti Ey maria sen ne yaptin..halbuki senin baban kötü bir insan degildi Annen ise gayet iffetli bir kadindi Bu cok sasirtici ve yüz kizartici bir sey Musanin tanrisinin gazabindan korkmuyormusun Maria bebegini kaldirdi Bebek:Şüphesiz ben Musa nin rabbinin kuluyum. Bana kitabı verdi ve beni müjdeci peygamber kıldı.! |
Muhahahahhaha
Tanrin Bigyurrak a Ortak tuttugunu anliyabilemiyor musun ?..
Bu kadar Uctun yane ?.. Muhahahahahhahahah Bu Gidisle Tanrini Kizdiracaksin ve "Littleyurrak" yapacak |
Olmamis..
iyi anlatamadin ve bazi yerleri atladin..
sana din bilgisinden sifir veriyorum.. Kacti bakiiimm senin Numarannn ?.. Bigyurrak belani verecek.. |
anlabilebilsek peygambere ne gerek var?
$imdi kivirma dindar karde$im bu acizaneyi aydinlat ki hidayeti bulsun.
kücük tanrilar nasil oluyor? ben hicbir dinden "iki tanri" var diyen görmedim $imdiye kadar... |
tövbe de
tanri´nin elcisiyle alay gecilmez.
ayetlerie kar$imi geliyorsun? sansürlü yerleri mecburen atladik, islam ahlakina uygun olsun diye.... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:58 Uhr. |