![]() |
Zitat:
kandirilmamis fetöye gönüllü vermis kendisi itiraf edti,ne kandim ne de kandirildim dedi,bu gönüllü verdim demek anlamina geliyor...ama dün obama beni kandirdi diye CNN e konustu,obama kandirmis Fetö ve brzaniye gönllüymüs |
biraz önce bana mail gelmis bi bakim dedi,bana dul kariyi hatirladi sizce hangisi?
Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen
Nachricht anzeigen Absender: Abdulmuttalip [ Blocken aufheben ] Betreff: RE: RE: RE: RE: ... Datum: heute, 20:23 He benim nasilda tanidin kankini :)) tabi kezbanligi bana sen ogrettin ama insanligida ben ogretecem sana kankim :))) > >Lan Kezban kiz senmisin > > Lan derya bu da mi senin nickin?? |
Zitat:
|
Zitat:
Ne alaka?? Insanlar Kilicdaroglunu CHP basina secerken Alevi oldugunu zaten biliyordu.. ama Kilicdaroglunu sevdikleri ve inandiklari icin CHP basina sectiler? KIlicdaroglu $u son 3 ayda gösterdigi emegi son 8 yillda göstermis olsaydi AKP iktidari bu kadar ilerleyemezdi... 8 yildir girdigi her secimde yenilde ,daha ne kadar bekliyelim ne kadar göz yumalim Kilicdaroglunun yenilmesine??? 9 yilimi bekliyelim? Bir cok insan CHP ve Kilicdaroglundan umudu kesdigi icin HDP-MHP tarafina gectiler...KILICdaroglunun passivligi yüzünden.. KIlicdaroglunu herseyi bizimle beraber Tvden ögreniyor...cikiyor Tv karsisina aaaa oylari calmis diyor....peki sen ne i$e yariyorsun ? Caldirma oylari..insan yandas partinin ne yaptigini bilmezmi? bir baska programa cikiyor aaa diyor paralari ayakkabi kutusuna doldurmuslar...dodurtma kardesim sen ne boka yariyorsun doldurtmaaaa. O paralar oraya giresiye kadar aklin nerdeyi sen ne ise yariyorsun peki?ben misal yandas sirketlerin ne yaptigini hep biliyorum takip ediyorum,cikartiklari reklamdan anlarim... bizlere hayir deyin gerisini bize birakin dediler eee onada sahip cikamadilar...isini yapamiyorsan ,ac yolu isini düzgün yapan birini birak senin yapmadigi acik ve ne ortada...bunun alevi olmasi ne alaka? ne yani 9 kez secimleri kaybetmesinimi bekliyelim? |
Zitat:
Tamam da seyrangah aktiv olmasini daha ne kadar bekleycegiz? 8 defa kaybetti 9 cuyu kaybetmesinimi bekleyeleim CHP secmenleri umutlarini yitirdigi icin karci Partilere gecti caresizlikten...Bir Ülkeyi Öfke ve Kinle Yürütemezsin,Bir Ülkeyi Akil ve BIlgiyle yönetirsin... CHP basina kesinlikle muhharem ince gecmeli kendini halkin anlayabilecegi dilde ifade edebiiyor |
Zitat:
Amin, sanirim anladi |
buda cok ilginc deyilmi?
https://www.aydinlik.com.tr/turkiye/...e-ne-vaat-etti
ERdoganla gizli anlasma ABD cikarina-Zarrab konusmasin susun zarrab konusrsa Erdogan yedi naneyi yazili belge ortada https://www.aydinlik.com.tr/turkiye/...a-abd-cikarina |
Zitat:
sende haklisin Biz müslümaniz derler inkar ederler bak buda cok ilginc merkez bankasinin https://www.aydinlik.com.tr/ekonomi/...4-milyar-dolar merkez bankasindan kac trilyon para eksik cit yok... ne kadar gereksiz bir haber dimi nicin haberlerde gösterilsinki.. haberlerde öldürülen kadinlari izleyelim,bütün dünya nasil türkiye düsman onlari izleyelim...halki dolandirandiranlari izleyelim ama devleti donlandiranlari sakin haber yapmayin.. bir millet ancak bu sekilde aptallastirilir cehalete sürüklenir |
Zitat:
dedigim gibi bunlari allaha birakanlarin allah belasini versin |
Ozan-Seyrangah
yoldas diyerek sanirim
ozan ve seyrangahi kast ediyor....yoldaslarim yobaz sizleri kuzuya davet ediyor ,davetini kabul ediyormusunuz? ben kendi adima su söyleyeyim cennete oldugunu bilsem kendisini tanimak ve karsilasmak istemem.. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:16 Uhr. |