Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

kerio 22.06.2007 10:19

cehaletin kuyusu derin

zitat:"islam her insanin kültürüne göre, yasam ortmina göre endekslenecek olsaydi herhalde bir allah bir kuran ortada olmazdi degilmi !? :-)) "

bunlar derin meseleler ve sen bunlari bilmedigin acik!

kerio 22.06.2007 10:21

sanane

din bizim yedigimiz et bizim!

kerio 22.06.2007 10:34

türk dedigin askerine sahip cikar

ordu kimseye hesap vermek zorunda olmadigi icin böyle basit cümlecikler ile kendi konumunu belirlemeye calisiyorsun ama bunlar fasa fiso. bos seyler.türklügün tekelinde bulunduranlarinda söyledikleri fasa fisodan baska birsey degil. cumhuriyet mitinglerini yapanlarinda söyledikleri fasa fiso. cünkü türkiyenin cogunlugu bu fasa fisoculara degil akp oyunu verecek.

sizde oturun kendi pisliginizde hainleri tesbit edin.kolay is cünkü. gercek basari zor is. bunu beceremediniz.

22.06.2007 10:45

akp`ye oy vernler ortada...

akp`nin milletvekilleri ve secmenlerin cogunlugu ortada: dogulu kürt vatandaslar ve kendisi gibi soyu sopu belirsiz, yani Türküm demeye dili varmayan Türkiyeliyim demeyi tercih eden, YOBAZ DINCI SATANIST HAIN KAFIRLER !
Hepsi Türk Silahli Kuvvetlerinin basdüsmani !

pkk`lilar ve ermeniler acikladi: oylarimiz akp`ye diye !
Neden akp`ye !?
Cünki akp döneminde ermenilerde olsun pkk da olsun kendilerine muatab olacak yönetim buldu !

22.06.2007 10:47

banami ne !?

Ya adam gibi müslüman gibi yasayin yada basörtüm diye dinimi yasayacagim diye toplumun huzurunu kacirmayin !
Dininizi yasamak istiyorsaniz siktirin müslüman bir ülkeye gidin !

Euro ve lüks düskünü SATILMIS DINCI YOBAZ SATANIST KAFIRLER sizi !

kerio 22.06.2007 10:48

sanane o.T.

ohne Text

kerio 22.06.2007 10:51

ne sacma

ozaman akp hep secimleri kazanacaktir. cünkü bu insanlar ne chp ne atatürkcü düsünce dernegi mensuplarina ne de baska bir partiye oy verecektir demektir. bu insanlar chp oy verince mi adamdan sayiliyor? sizin istediginiz partiye oy vermeyince kürt iste su bu oluyor öylemi?

cekingen76 22.06.2007 12:43

mein mitleid hast du

den kriegst du aber wahrscheinlich schon mehr als genug. wenn du glücklich und zufrieden bist als ungläubiger oder was auch immer du bist... dann lass doch die gläubigen in ruhe. genauso wie du das recht hast an etwas nicht zu glauben gibt es auch das recht an etwas zu glauben.

sana niye bu kadar batiyor anlamadim. bana bunu aciklarsan belki daha iyi bir yorum yapabilirim ;-)

cekingen76 22.06.2007 12:49

bak abi olarak sana bir nasihat

benim gencligimde durduk yere baskalarina hakaret edenlere ders verirlerdi.
simdiki gencler bunu yapmasa bile burada dilini bu kadar uzatma. söyleyecegin birsey varsa baskalarini incitmeden söyle.

yoksa sana dersini verirler. öyle satirlar arkasinda saklanmak pek erkeklige yakismiyor.

insanin sözleri insanin icini gösterir, sözlerin kadar icinde kirlidir...

birak bu sözleri yoksa cekerim kulagini.

cekingen76 22.06.2007 13:09

dinsizi dindari akp"ci chp"ci dp"ci v.s.

da seht ihr mal wie dumm die türken sind.

anstatt sich mal anständig zu unterhalten beschimpft ihr euch gegenseitig.

was mir dabei auffällt ist das egal ob gläubig oder nicht gläubig ihr euch gegenseitig beleidigt. was soll denn der blödsinn?

das könnt ihr zuhause machen aber nicht hier. hier wollen die leute über ein thema reden, diskutieren und wollen ihre meinung niederschreiben.

ihr zeigt ja nur wie schlecht ihr erzogen wurdet und wie beschränkt ihr doch im geiste seid.

ich wünsche diesen beleidigenden kollegen das sie sich bessern.

und wenn ihr lesen könntet steht da oben "Religion & Glauben" und nicht politik.

also gehören politische sachen nicht hier rein.

machts gut ihr lieben :-)

22.06.2007 16:44

hahahahahahahahahahahaaaaaaa

Ulan ÖKÜZ, sen kimsinki ben sana abi gibi bir kelime ile hitab edeyim !? :-))

Laf ebeligi yapma, konu hakkinda bilgin fikirin varsa yazarsin yoksa sacmalamayi birak !

Sanal alemde kimsenin yasi felan yoktur !
Herkes estidir, yasina bakarak saygi görmek isteyebilirsin ama ben herseyden önce INSAN olana ve saygiyi hak edene saygi gösteririm !

Insanlarin bilgisi ve fikirinin tükendigi yerde siddet küfüre basvururmus gibi !
Tipki senin bana tehdit etmen gibi ! :-))

Ne kadar aciz ve caresiz oldugunu göstermis oldun ! :-))
Tipik siradan bir müslüman oldugunuda kendin kanitlamis oldun ! :-))

Erkeklik siddetle kabakuvvetle ispat edilmez !
Ancak senin gibi ganciklar erkekliklerini siddetle kabakuvvetle ispat ettigin sanarlar !

22.06.2007 16:48

Cok bilmis SALAK seni ! :-))

O kadar cok biliyorsan ne diye begenmedigin kisilerle muatab oluyor !? :-))

Hic degilse ben senin gibi kimseye siddetle kabakuvvetle tehdit etmiyorum ! :-))

Ayrica abi ayaklarina yatarak saygi diye anirmiyorum ! :-))

Cok bilmis SALAK hadi göster bakalim üstün bilgini ve aile terbiyenide birkac topic ac, hepimizi utandir ! :-))

Türkler, diye basladigina göre sen ermenisin herhalde !? :-))

22.06.2007 16:50

Kuyrun acinmi var !? :-)) o.T.

ohne Text

22.06.2007 16:54

Du gläubiger :-))

Dindar oldugunuz belli oluyor ! :-))

allahin kuranin lanetledigi yahudi ve hiristiyanlara hizmet ettiginiz yetmiyormus gibi birde onlarin dilini o kadar benimsemissinizki, Türk portalinda almanca yazmayi tercih eder olmussunuz ! :-))

ee SATILMIS DINCI YOBAZ SATANIST KAFIRLERDENDE bu beklenir ! :-))

Birde utanmadan basörtüsü diye dinimi yasamak istiyorum diye aniriyorlar ! :-))

cekingen76 22.06.2007 17:22

yarasi olan .......

benim zaten kastettigim türkler sen ve senin arkadaslarin.

bunu ispat etmis oldun.

kaba kuvvete gelince ben kimseyi tehdit etmedim, sadece senin kulaklarini cekmek isterim. ve bir gün yanimda bu saygisizligi yapacak olursan hic sansin yok. o kulaklarini tavana kadar cekerim.

ama seni aglatmak icin yapmam, sadece biraz terbiye göstermek icin sevgili kardesim.

cekingen76 22.06.2007 17:26

niye bu kadar küfürlü konusursun anlamam

sen yazdiklarini okuyormusun kardesim.

ben senin kulaklarini cekerim dedim, ama sana bu bile tehdit gibi geliyor. korkmana gerek yok bunu zaten yapacagimdan degil sadece sen bir ders al diye söyledim.

sira küfüre ve hakarete gelince senin her cümlen iceriyor bunlari.

ama sayet bir gün yanimda bu saygisizligi yaparsan hic affetmem senin o kulaklarini cekerim. tamam mi kocum. bu konuyu fazla uzatma simdi.

cekingen76 22.06.2007 18:16

du willst dich nicht unterhalten

sondern du versuchst andere schlecht darzustellen und stellst einfach nur behauptungen auf.
yok dinciymis anliyormussun.
meine güte auch noch hellsehen können :))) du bist der knaller junge.

ich habe einige andere kommentare von dir gelesen und da schreibst du leuten zurück sie hätten komplexe. fragt wer diese hat?!?!

und fühlst du dich nach deinen berichten auch besser? und wie lange hält das an? verfällst du hinterher in tiefe depression? :))

ich habe mir mein urteil über dich gemacht, obwohl ich das nicht oft tu, aber bei dir ist ja alles schon klar.

22.06.2007 20:10

Yaram felan yok !

TÜRKLER demissin, bende TÜRK olduguma göre !?

Senin gibi soyu sopu belirsizler felan bana laf söyleyemezler !
irkini söylede, Türklerden ne kadar üstünsün görelim ! :-))

Kimbilir sen simdi begenmedigin TÜRKLERIN
nüfuscüzdaninida tasiyorsundur !? :-))

22.06.2007 20:14

hahahahahahahahahahahaaaaaaa

Bizim cok bilmis gerizekalilarin basbakani yazmis:
"mir wurde gesagt das CyberAngeL ein Mitarbeiter von Vaybee ist und sich darum kümmert das die Foren nicht aussterben."

Vaybee elemani oldugun YALANDIR !

Ama benim yazdigin forumlar canlanir !!!!!

Benim terk ettigim forumlarda sessizlige bogulur !!!!
Tipki turkdunya forumu gibi ! :-))

Ben yazmazken vaybee forumu ortada...

Ben yazmaya baslayali biraz oldun canlandi !

Eskisi gibi vaktim olsa, tikir tikir calistiririm ! :-))

Ah keske vaybee bana maas baglasada forum elemani olsa ! :-))
Hadi yap bana bir kiyakda vaybeeye söyle bana maas baglasinlar ! :-))

hahahahhahahahahahahahahahahahahahaaaaa :-))

22.06.2007 20:16

he he he :-))

Kim bir arkadas demisdi, laf ebeligi yapana he he de salla demisdi ! :-))

Ayrica, kocum, diye bizim oralarda kadinlar erkeklerine der ! :-))
Senin hangi türden yolcu oldugun anlasildi ama sagol, ben escinsel olaylariyla ilgilenmiyorum !
Ben kadinlari kizlari tercih ediyorum ! :-))
Kendine baska tokmakci ara ! :-))

laaliiluu 22.06.2007 22:14

Betest du o.T.

ohne Text

laaliiluu 22.06.2007 22:17

Betest du?

Selamalikum alle zusammen

Betest du?

bitte begründen

23.06.2007 00:30

Nein !

Dua eden müslümanlarin halleri ortada ! :-))

Ya amerika yada israil tarafindan eziliyorlar
yada sefillik, rezillik ve kepazelik icindeler !

Simdi dua edersem bende müslümanlar gibi rezil, sefil ve kepaze olurum diye korkuyorum ! :-))

Görüldügüne göre hiristiyanlarin ve yahudilerin tanrilari allahdan daha güclü gibime geliyor ! :-))

Dua etmek acizlerin isidir !
Kendi güveni 100% olan benim gibi bir insanin ne duaya ihtiyaci vardir nede tanri gibi sanal bir yaratiga ! :-))

cagdasturk 23.06.2007 16:26

ACINACAK TIPLER BUNLAR !!!

Bosver Kerio, bunun gibi siyonist picler icin nefes tüketmeye degmez.
Bu asalaklar sadece ve sadece maskeyle dolasirlar, gercek yüzlerini hep gizlerler. Türklük adi altinda vatana millete ihanet ederler. Sözüm ona ordu savunuculugu adi altinda türk ordusunun icini oyarak yikmaya calisirlar, provokatörlük yaparlar. Millet bu hainlerin oyunlarini cözmeye basladigi andan itibaren, utanmadan sikilmadan Atatürkcülügün, laikligin ve ordunun arkasina siginirlar, onlari kullanmaya calisirlar. Baksana adam türklükten bahsediyor, nicki kendini ele veriyor(Cyberangel), kimler icin calistigini haykiriyor. Cyberangel gibi tipler bok böcekleri gibidirler, kurcaladikca etraflarina kötü koku yayarlar, cünkü kapasiteleri bu kadardir, böyle programlanmislardir.
Onun icin bu tiplere sadece acimak yeterlidir, konustuklari iradeleri disindadir, genetik bir olaydir yani..

cagdasturk 23.06.2007 16:30

Bu asalaklar sadece ve sadece maskeyle dolasirlar, gercek yüzlerini hep gizlerler. Türklük adi altinda vatana millete ihanet ederler. Sözüm ona ordu savunuculugu adi altinda türk ordusunun icini oyarak yikmaya calisirlar, provokatörlük yaparlar. Millet bu hainlerin oyunlarini cözmeye basladigi andan itibaren, utanmadan sikilmadan Atatürkcülügün, laikligin ve ordunun arkasina siginirlar, onlari kullanmaya calisirlar. Baksana adam türklükten bahsediyor, nicki kendini ele veriyor(Cyberangel), kimler icin calistigini haykiriyor. Cyberangel gibi tipler bok böcekleri gibidirler, kurcaladikca etraflarina kötü koku yayarlar, cünkü kapasiteleri bu kadardir, böyle programlanmislardir.
Onun icin bu tiplere sadece acimak yeterlidir, konustuklari iradeleri disindadir, genetik bir olaydir yani..

cagdasturk 23.06.2007 16:33

cagdasturk 23.06.2007 16:34

Bosver Yawbee, bunun gibi siyonist picler icin nefes tüketmeye degmez.

cagdasturk 23.06.2007 16:36

Bosver LaaliiLuu, bunun gibi siyonist picler icin nefes tüketmeye degmez.

23.06.2007 19:41

Buranin Modi tiplemesi kim?

bi adim öne ciksin hele

23.06.2007 19:42

senin ihityacin bende

22 santim mevcut ibne

23.06.2007 19:42

ana baci dinlemeyen birinin

öyle küfürlü konusmasi normal

23.06.2007 19:43

senden türk olamaz

olsa olsa serefsiz kani bozuk bi ermeni olur

23.06.2007 19:46

kuyrun ne?

türküm diyen birinin daha türkce yazmayisini bilmemesi ne aci degilmi..

23.06.2007 19:48

das glaube ich auch so langsam

adam (pardon hayvan desem daha dogru) istedigine küfür ediyor..ama halen burada..oh wunder..vaybee nin soyuna sokayim bu dogruysa

ama durun hele..alman yasalarinin forum kurallari var..bakalim bunlar yakinda mahkemlerden herhangi bir davetiye aldilarmi ne yapacaklar

23.06.2007 19:49

forumlarin oruspusu sensin yani o.T.

ohne Text

basak80 23.06.2007 20:56

Seninkide siyah latex zincir ve sapkali!

Gocaman palabiyiklarida var

basak80 23.06.2007 20:56

...senden sonra!!!!! o.T.

ohne Text

basak80 23.06.2007 20:57

...sendende ne erkek nede insan!!!! :-))

ohne Text

basak80 23.06.2007 20:57

Aynen öyle geri iletiyorum!!! :-)))) o.T

ohne Text

basak80 23.06.2007 20:59

Senin kadar seviyeli diil iste naapsin!!

ohne Text

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:47 Uhr.