![]() |
ciddi ciddi diyom hayal kurmak degil :-)
ohne Text
|
:))) hemen alinma yaa hehe o.T.
ohne Text
|
Hayalleri siz daha iyi bilirsiniz! :) o.
ohne Text
|
eksik kalmak istemedim hehe o.T.
ohne Text
|
burda cimbomu hergün destekleyen...
galiba bir ben kaldim..ve daima kalacamda!
|
yani bence bjk ile fener arasinda gecer
trabzon biraz zorlar ama pili biter birkac mac sonra.. gs bu sene inanmiyorum..
|
siz sükredinde diyarbakir yenemedi
sizi:-)
|
kes cimbom seninle gurur duyuyor falan
ohne Text
|
yenilmezdikki o.T.
ohne Text
|
böyle devam ederse olmaz tabi
ama düsününce en hazir takim besiktas, bence yine sampiyonu, gsnin ne kadar sansi kalmamista olsa, üc büyükler arasinda ki karsilasmalar belirlicek,
puan farki 5e düstü, stressleri dahada artacak, buda yaninda bugün oldugu gibi, siniri, öfkeyi ve PUAN KAYBINI beraberinde getirecek ;) |
denke ich auch :) o.T.
ohne Text
|
niye tek taraflisin? o.T.
ohne Text
|
ah jetzt geht es los...
savulun CIMBOM geliyor... :)
|
Hadi simdi siz birbirinize girin :)) o.T
ohne Text
|
leng kes:-) kesin cimbom puani
kapatir diyordum.. ama sizde is yokmus yaaa:-)
|
Gecen sezon ilk maglubiyetten sonra
toparlandi Besiktas.
Hic heveslenmeyin!!! :))) |
niye tek taraflisin? devami
yani o tarafini görürken
gslilerin sürekli uefada bahsettiklerini neden görmezden geliyosun? ;) |
buldunuz garibi vurun :p o.T.
ohne Text
|
sana vurmam yaaa:-) o.T.
ohne Text
|
heves? biz gördüklerimizi yaziyoruz ;) o
ohne Text
|
daha 16 mac var...bekle gör..
en azindan ilk ikiye gireceyiz...davon bin ich fest überzeugt...
dazu holen wir noch den UEFA-CUp das sollten wir nicht vergessen.. was fenerbahce holt ist ja wohl klar oder heh`:) |
cogulari zaten iyi gün taraftari ;))
möchtegern fans, oder fanatiks ;))
|
ben demiyorum :)
ama ara sira mecbur kalip diyorum...
wenn es um erfolg geht hehe |
möchtegerns kenen ich hier einige..
aber wenige davon sind cimbomlu :)
:p |
bu sinir niye onu anlamiyorum...
sahada basladi (besiktasli futbolcular)
tribüne sicradi ( besiktasli taraftarlar) kisiler devam ettirdi( besiktasli yöneticiler) yine sonunda bizde yani forumda bitti...... besiktasin isminin cok geciyor olmasi aldatmasin, bu hafta cani yanan onlar, art niyetim yok yani ;) ama futbolcularin sinirini anlamak mümkün degil sizce futbolculari taraftarlarmi bu kadar atesledi? yoksa futbolcularmi taraftarlari bu hale getirdi?? |
Bende CimBomu destekliyecem
Ben bir fenerli olarak karnevalda cim bom formasi giyecem ;-)) kes bu senin icin
|
zaten dormunda...yüzünü sari..
kirmiziya boyayanda sendin :)))
Löl |
simdi gelde bunun anla...
konu cimbom, ve cimbomlularin vefasizligi
ve sen yine diger takimlara laf atiyosun ;) naja ;) |
dortmund´a yani o.T.
ohne Text
|
6seye hakemler ve Ulusoysuz cok cekti-
riyor hhehehehhehehe
Haklisin ! Al" |
ja giciklik olsun freund :)
ben burda saka yapiyorum..also mit denen ich mich auch gut verstehe..dazu gehörst du ja...
|
tek suclu SINAN ENGIN...
herkesi kiskirtan o ya...
sanki gizli bir amigo! |
naja das ist für alle so ;))) o.T.
ohne Text
|
Sende haa...Der hat doch nichts gemacht
heute. Mactan sonra bile yorum yapmadi.
|
saha giren..hakeme bagiran o degilmiydi?
ohne Text
|
Ben sana söyleyim des
Fenerin solugunu ensesinde hissdince besiktaslilar bir saga bir sola satamaya basladil allah bu ligin sonuna hayira getire
|
hier wimmelt es von fener fans ya..
wusste garnicht das es so viele gibt hehe
|
Asagidakini okumadin herhalde?! :) o.T.
ohne Text
|
Görmedim valla, sorry :) o.T.
ohne Text
|
Lucescu"dan şok açıklama..
Lucescu"dan şok açıklama..
"Ben bu maç sonrası istifa etmeyi ve bu ülkeyi terketmeyi bile düşünüyorum".. İşte bu sözlerin sahibi Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu.. Olaylı Samsunspor maçı sonrası gündem yaratacak açıklamalar yapan Rumen hoca, "Avantajımızı silip, sıfırdan başlamamız iyi olacak" dedi.. [25/01/2004-21:43] Lucescu, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor karşısında hakem Cem Papila"nın maçın bu duruma gelmesinde tahrikte bulunduğunu öne sürerek, ""Rakip defansın bizim oyunculara yaptıkları nedense görülmedi. Bizim oyuncularımız ise kolayca atıldı. Bu yaşadıklarımıza üzülüyorum. Aynı şey Galatasaray"dayken de başıma geldi. 4 futbolcum atıldı. Bir takım hak ediyorsa sahada kazanmalı, dışarıda değil. Bu yaşananlardan sonra istifa etmeyi ve bu ülkeden gitmeyi bile düşünüyorum. Çünkü böyle bir ligde olmak çok zor"" diye konuştu. Lucescu, ilk yarının sonundaki Çaykur Rizespor maçında 5 sarı kart gördüklerini, bugün de kendilerine karşı inanılmaz hatalar yapıldığını belirterek, şunları söyledi: ""Bize doğru ve dürüst davranılması için kaç puan daha kaybetmemiz lazım. Gerekirse avantajımızı silelim, sıfırdan başlayalım. Belki herşey daha dürüst olur. Ligin gücü eğer şanslar eşit dağıtılır ve kurallara riayet edilirse ortaya çıkar. Artık takip ediliyoruz. Bu ekip sadece sayısal üstünlüğü kaybederse maç kaybederdi. Nitekim böyle oldu. Söylenecek fazla birşey yok. Öyle bir atmosfer varki 2 aydır bize vurulacağını bekliyorduk. Aşağılanmaya izin vermeyen bir ekibim var. Bence bu maç da tekrar edilmeli. Ama böyle bir istekte bulunmayacağım. Ahmet Yıldırım pozisyonla alakası yokken kırmızı kart gördü. Diğerleri de sahada aşağılanmaya tahammül edemediler. 5"e karşı 2 kişi oynamayı kabul etmeyeceklerini biliyordum. Üzgünüm."" Toplantı sırasında son derece sinirli olduğu gözlenen Lucescu, bu açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan odadan ayrıldı. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:59 Uhr. |