Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

19.05.2007 23:23

Chavez "Papa özür dilesin"

Caracas (Reuters) - Venezuelas Präsident Hugo Chavez hat von Papst Benedikt XVI. eine Entschuldigung für die Darstellung verlangt, die Katholische Kirche habe die Indianer in Lateinamerika erlöst.

Chavez warf dem Papst am Freitag vor, in einer Rede in Brasilien den "Holocaust" nach der Entdeckung der Neuen Welt 1492 zu ignorieren. "Mit allem gebührenden Respekt, Sie sollten sich entschuldigen, denn es gab hier wirklich einen Völkermord und wenn wir das leugnen würden, würden wir unser tiefstes Selbst verleugnen", sagte der Präsident.

Der Papst hatte in einer Rede während seines jüngsten Brasilienbesuchs erklärt, die Kirche habe sich den Eingeborenen in Lateinamerika nicht aufgezwungen. Vielmehr hätten die Stämme die Ankunft der Priester im Zuge der spanischen Eroberung still herbeigesehnt. Die Ureinwohner des Landes hatten diese Darstellung in der vergangenen Woche empört zurückgewiesen und die Rede als "arrogant und respektlos" bezeichnet.

Während der von der Katholischen Kirche unterstützten Kolonialisierung Lateinamerikas starben Millionen von Ureinwohner durch Krankheiten, Massakern und den Folgen von Versklavung. Benedikts Vorgänger Papst Johannes Paul II. hatte 1992 in einer Rede Fehler bei der Evangelisierung der einheimischen Stämme eingeräumt.

----------------------------------------------
FAZIT:

So sind die Religionsmänner egal ob Christ oder Moslem alle sind völlig BEKLOPPT und das ist meien tiefste Überzeugung.... alle spielen den JANDARM GOTTES....

Deshaln sind die gefährlichsten Menschen auf Erden Männer wie der Papst, Mollas oder die Rabbies......

Wo diese es diese Leute gibt gab es KEIN FRIEDEN und wird es auch NIE GEBEN.....

19.05.2007 23:24

IGNORE !!! o.T.

ohne Text

19.05.2007 23:24

Ne süperim ya sasiyorum kendime

Kendime asik olmamda kime olayimki?? :-))

her gece ispatliyorum bunu zaten tuvaletlerde kendime. :-))

hahahhahahaahahahahhahahhahaaaaaaaaa

19.05.2007 23:25

Kiz sus!

Yobaz sende! :-))

hahahahhahahaahahahhahahaahaaaa

19.05.2007 23:26

Nick sahtekari müslümancik seni ! :-))

Sen simdi nickimi, yazi stilimi taklit etmekle ne yaptigini saniyorsun !? :-))

bize müslümanlarin ne kadar becerikli müslümanlar oldugunumu ispatlamak istiyorsun !? :-))

Buna gerek yok, ben müslümanlarin ne kadar serefsiz sahtekar olabilecegini biliyorum ! :-))

Sizin peygamberiniz bile eskiyalikdan elde ettikleri ganimetlerden allaha bile pay ayirmaya kadar götürmüs isi ! :-))

Kaldiki sen benim nickimi taklit etmismisin cokmu !? :-))

Bu taklitlik olayiyla ne kadar aciz oldugunuzu gösteriyorsunuz ! :-))

Karsimdaki caresizliginizden böyle bir yola basvurmaniz bana büyük bir keyif veriyor ! :-))

hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa :-))

19.05.2007 23:27

Iste bu!!!!!!!!!!

Kendini o HERIFLERE ezdirme adam demek gelmiyor icimden bunun gibi yobaz yaratiklara zaten!!

hahahahaahahahahahahahahahahhaaaaaa

19.05.2007 23:29

Darum geht es mir nicht

sicher wir der Koran von unseren Eltern usw. deformiert ausgelebt, vöölig verdreht, aber dafür kann der Prophet nichts oder ich oder was weiss ich wer.....

Aber das gibt Ihm noch lange kein Recht hier über die Menschen im Forum so her zu fallen.

Eger Forumda yazi seklini tasvif ediyorsan o senin sorunun.
Asgari sekilde EDEP ve SAYGI olmali, auch OHNE RELIGION..... das erwarten wir auch von dir, so wie du von anderen erwartest.

DESHALB BESCHÖNIGE MIR BITTE NICHT SEIN HANDELN....

IGNORE !!! o.T.

ohne Text

Nick sahtekari tursucuk seni ! :-))

Burada kim sahte veya sahte degil ortada!! :-))

hahahahahahahahahahahahahaaaaaa

19.05.2007 23:32

Müslümanlarin Marifeti Nick Sahtekarligi

Bu aciz yobaz müslümancik simdi nickimi, yazi stilimi taklit etmekle ne yaptigini saniyor acaba !? :-))

CyberAngeI yapmislar yani i büyük harfle yazilmis sekli ! :-))

Bana müslümanlarin ne kadar becerikli sahtekar oldugunumu ispatlamak istiyorsun !? :-))

Buna gerek yok, ben ve tüm dünya müslümanlarin ne kadar serefsiz sahtekar olabilecegini biliyor ! :-))

Sizin peygamberiniz bile eskiyalikdan elde ettikleri ganimetlerden allaha bile pay ayirmaya kadar götürmüs isi ! :-))

Kaldiki sen benim nickimi taklit etmismisin cokmu !? :-))

Bu taklitlik olayiyla ne kadar aciz oldugunuzu gösteriyorsunuz ! :-))

Insanciklarin sahtekarlik özellikleri dinlerinden gelme ise, o insanciklardan hersey beklenir ! :-))

Karsimdaki caresizliginizden böyle bir yola basvurmaniz bana büyük bir keyif veriyor ! :-))

hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa :-))

19.05.2007 23:32

Heyyy simdi iki tanemi oldunuz

fesuphanellah......

Einer reicht völlig........

Bitte lasst diese Spiele

19.05.2007 23:33

IGNORE !! demekle ignore mu oluyor?!:-))

Hahahahahahahahahahahaaaaa

beyni iki karis müslümancik seni!! :-))

Hahahahhahahahahahahhahahaaaaa

19.05.2007 23:35

Üyelik tarihini degistirememis ! :-))

Aciz yobaz müslümancik ne yazikki üyelik tarihini degistirememis ! :-))

hahahahahhahahahahhaahahhahaahaaaaaa :-))

allah seninle gurur duyuyordur ! :-))

hahahahahahahahahahhahahahahahahhaahahaaa :-))

muhammed seninle guru duyuyordur ! :-))

hahahahahahahahhahahahahahahaaaaaaaaaaaa :-))

19.05.2007 23:37

Tursucuk gavurcuk sucukcukcuk seni :-))

Ikimizde keyif aliyorsak sorun ne sucukcuk seni !? :-))

Ha sen makale birakmissin ha ben millet icin farki yok sahtekar turcucuk seni!! :-))

Shizo oldugumu zaten herkes biliyor neden kendime cevap yazmayayim bu sekilde?? :-))

hahahahahahahahahahhahaaaaaa

19.05.2007 23:39

hahahahahahahahahahhahaaaaa

Nasil degisterecegimki üyelik tarihini kendime makale birakmak istiyorsam bunu kafamin estigi zaman gereklestiririm degilmi ?! :-))

hahahahahahahhahahahahahaaaaaa

19.05.2007 23:42

Tizgiiiit lan oradan!!!! :-))

Sende öbürleri gibi YOBAZmissin seni sahte müslümancik demokrasi demokrasi diye aniran mikropcuk seni!! :-))

Sizin gibi mallarin dünyada isi yok!! :-))

Bunu dünyada biliyor zaten bak müslüman ülkelerine ne haldeler nasil sürünüyorlar!! :-))

Iste siz BU SUNUZ BUNA LAYIKSININZ!! :-))

Hahhahahahahahahahahahahaaaaahahahahahaaaa

19.05.2007 23:43

SUS len Türkoglu sende!!!!!! :-))

Sizin gibi sahte müslümancikcukceklar küfürle dogmuslar analarinin karinlarindan!! :-))

hahahahhahahahahahahhahaaaaaaaa

19.05.2007 23:43

Müslümanlar Homo !? :-))

Kuranda belirtilen huriler hadi neysede bu gilmanlar ne oluyor !? :-))

Su "imtihan yeri(!)" dunyada, imtihani gecip cennete gidecek erkekleri, memeleri yeni kabarmis, ceylan gozlu, beyaz tenli huriler, şarap irmaklari, soguk sular, meyveler ve de "gılmanlar" bekliyor..

Bakalim, Kuran, "Cennet" ile ilgili ayetlerinde ne diyor?

Cennette Seks Erkekleri (Gılmanlar):

Tur/52/24. Sedefteki inciler gibi olan gencler yanlarinda dolasirlar.

Vakia/56/17-21. Olumsuz gencler yanlarinda, bas agrisi ve donmesi vermeyen bembeyaz bir kaynaktan doldurulmus kaseler, ibrikler, kadehler; sececekleri meyveler, arzulayacaklari kus eti ile dolasirlar.

Insan/76/19. Yanlarinda ölümsüz gençler dolasir; onlari gordugunde sacilmis birer inci sanirsin.

Basliga bakip bana kizmaniz bana haksizlik olur, cünki allah size gilmanlar yani genc erkekler vaad ediyor !

Nedir, nasildir anlayamadim ! :-))

Mantikli sekilde bunu bana anlatabilecek müslümancik varmi !? :-))

19.05.2007 23:44

Homoyuz tabii ki !! :-))

Bak en güzel ispati sen ile ben!! :-))

Seni cok seviyorum canimcim cicim!! :-))

hahahahaahahhahahahahahahhahaaaaaa

19.05.2007 23:45

Cycom´la benim gibi IC ICEDIR!! :-)) o.T

ohne Text

19.05.2007 23:48

EBUlar ABUlar OBIler hepsi ayni mal!:-))

Obiwan´in torunlari sizi!! :-))

hahahahahahahahahahahahaaaaa

19.05.2007 23:51

DEGET sucukcuk seni!! :-))

Sen ne diyorsun be ben AYDIN insanimdir ve GENC BEYINLERI ZEHIRLENMEKTEN KORUMAK ISTIYORUM ACIKLIGA KAVUSTURARAK!! :-))

Senin gibi ZÜRTler benim zaten umrumda degil ne olmuslar!! :-))

Sizi tursucuklar sizi, DININIZ GIBI sahtesiniz yobazciklar sizi!! :-))

hahahahahahahahahahahahhahahahahhhahhaahahahahahah ahahahahaaaaaa

19.05.2007 23:53

hahahahahahhahaahahhahahaaaa

Senin o bir karis aklin hatirina tursucuk seni tamam diyorum!! :-))

Allahsiz kalin kendinize iyi bakin! :-))

hahahahahahhaahahhaahhahahahahahahahahahahahaaaaa

20.05.2007 00:01

Vaybee Moderator nerede ??????

Es ist ausser Frage, das Vaybee solche denkweisen und vorgehensweisen wie bein den CyberAnglern duldet fossiert zumal es will.

Nie habe ich eine Professionelle Moderierung von Vaybee erlebt.

Leider ist diese Forum zu Amatörhaft bzw. gar nicht überwacht und zeigt uns die fehlen Professionalität von Vaybee...

Ne yazikki bu böyle, en azindan Siteyi calistiranlardan ASGARI SEKILDE EDEP ANLAYISIDA BEKLENIR

20.05.2007 00:42

Onlar bendende ondan !! :-))

Sen zannediyormusun onlar benim yazilarimi sevmiyorlar?? :-))

Vaybee yobazligi taktir etmeyen bir site anlasilan yoksa bundan önce burada yazilarini aciklayan banada kürler yagdiran yobazlarin nicklerini kapatmazlardi beni birakipta!! :-))

Haahhahahahahahahahahahaaaaaa

Anlayacagin ben buradayim ve burada kalacagim cünki HAKLIYIM yazilarimla sizi tursucuk sahte müslümancik yobazciklar sizi!! :-))

Dininiz gibi kendinizde yahil yobazsiniz iste!! :-))

Malsiniz mal!! :-))

hahahahahahhahahahahahahaaaaaaa

turkogluturkiye 20.05.2007 01:02

BÖYLE KOYULUR

<a href="redirect.jsp?url=http://www.youtube.com/watch?v=drhCYHe81wc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=drhCYHe81wc</a>

20.05.2007 01:08

Beni lütfen bir dinleyin simdi

Bakin ben yillardir cesitli forumlarda yazilarimi acikliyorum. hakaretler ediliyor küfürler yagdiriliyor fakat hakli oldugum ve sizin yobaz oldugunuz icin sürekli dislaniyorum.
Beni lütfen anlayin birazcik tursucuklar.
Ben herzaman aciksözlüyümdür adaletsizlige gelemem pek ve tepkimi heryerde koyarim !!

Ama bundan uzuuun yillar önce yasadiklarim siddetle kinilacak seyler ve kimse yasamasin umarim, sizin gibi yobazlarda dahil. Yok yanlis siz yasayin !! :-))
Anam hacca gittiginde beni yalniz birakmisti o dindar babam ve 9 kardeslerimle evde.
Kimse altimi degistirmedi o siralar, 6 yasindaydim ve öyle okula gitmek mecburiyetindeydim hergün.
Öbür cocuklar, aralarinda müslümanciklarda vardi, sürekli benimle dalga gecip durdular, ekmegimi bile caldilar molalarda, küfürleri zaten yedim her saniye.
Yobaz ve artik hacca gitmis-gelmis anam döndükten sonra, evet iste o zaman bambaska bir minik Cyberangelchen vardi karsisinda.
Artik yüzü gülümsemiyordu, gözleri parlamiyordu, yüzünün parlakligi solmustu, sukunlasmisti ve, ve, ve büyük abdestini donuna yapiyordu sürekli.
Bunlarin sadece hepsi benim yobaz anamin hacca gitmesiyle baslamisti iste. BU MU müslümanlik?? Soruyorum size!!!
BU MU ADALET?!
BU MU INSANLIK?!
BU MUUUUUUU???

OF.

Evet bunlar benim gerceklerim iste. :-((

Simdi benim hakkimda ayni düsünüyor olabilirsiniz ama sunu unutmayin lütfen.
Bende sizin gibi yobazlarin oldugu gibi inandiginiz o Allahin kuluyum ve IGNORE edilmeyi hak etmiyorum !! :-((
Bakin lütfen sucukcuklarim, beni bu IGNORE DENILEN YOBAZ ne hale getirdi zaten.
Benim ilgiye ihtiyacim var!! :-((
Ondan beni lütfen anlayin sizin gibi LOSERlerle baska türlü muhatap olamayacagimi. Aslinda dünyanin bana ihiyaci olmadigi gibi, sizede ihtiyaci yok. Ondan birbirimizi tutalim, birlik olalim!!
Lütfen hiyar tursucuk yobazlarim benim.

Sonucta cahilsiniz sizin sucunuzda degil. Sizin beyinleriniz zehirlenmis maalesef kücükten itibaren daha. Ama artik böylesiniz ve bu degistirilmez.

Ve fuzulu bitkilerle yani YABANI OTLARLA ne yapilir ?? :-))

Evet, kisacasi: kökleri kurutulur !! :-))

turkogluturkiye 20.05.2007 01:16

Diyelim annen hata yapti

O zamanlar cocuktun dönüna pisliyordun.Annenda hatasinin cezasini cekip altini temizledi, seni büyüttü.

Simdi sen burda annenin sucunu bütün bir millete kaptirip, halen büyükabdestini ulu orta yapmakta ayip etmiyormusun!

Bana öyle geliyor ki senin büyük abdestini tutamamanin nedeni nonosluktan kaynaklaniyor
Yoksa Müslümanlara bunca saldiriyi yapmazdin

turkogluturkiye 20.05.2007 01:38

Seni asagidaki nonosa benzettim

<a href="redirect.jsp?url=http://www.ateizm.org/arsiv/

Escinsel" target="_blank">http://www.ateizm.org/arsiv/

Escinsel</a> bir Turk Ateistin Gorusleri November 12 2003, 6:01 AM

Hakan, sen bir musluman olarak ateistlere ibne diyerek onlari (bizi) asagiliyorsun. Bu forumdaki bazi ateistler de "Hayir, ibne biz degiliz, siz muslumanlarsiniz" diyor.

Bazi ateistlerle bazi teistler birbirlerini asagilarlarken, biz escinselleri asagilamayi da ihmal etmiyorlar. Ben buna nasil tepki gostersem acaba? Aklima ilk gelen tepki benim de burada Hakan ve bazi baskalarinin yaptigi gibi siz muslumanlara ve siz heteroseksuellere hakaret etmem, sizleri asagilamam, "biz"im "siz"den ne kadar ustun oldugumuzu savunmam. Bunu yaparsam bana belirli bir zevk verecegini biliyorum. Zevk verecek ama, sonunda kim ne kazanacak? Belki de hepimiz bol bol dusman olacagiz birbirimize. Bu kadar nefret..., bu kadar baskalarina kotu muamele...

Escinsel bir Turk ateist olarak bunlari okumak beni uzmuyor degil. Yobazlik, dar-gorusluluk, bilgisizlik, toplumda baskalarinin dusuncelerine, cinsel yonelimlerine vs. saygi gostermemek mutlaka toplum olarak bize zarar veriyor. Yalniz escinsellere ya da ateistlere degil, teistlere ve heteroseksuellere de zarar veriyor.

Hakan, internette sevmedigin insanlara nonos deyip onlari asagilamak kolay. Ama, bunun kolay olmadigi anlar, ortamlar da var.

20.05.2007 01:46

Sucukcuk hahahahahahahahahaaaa!! :-))

Siz müslümler dedigim gibisiniz maalesef !! :-))

Hakaretten baska bisey bildiginiz yok ve bunu her notumda ispatliyorunuz!

Bana olanlarin anlayisla karsilayamayan müslümcükcukler sizi !! :-))

Nonoslarin basi sizlersiniz bunu dünyadaki müslümcük ülkecikleri belirtiyor zaten !! :-))

Bunuda mi atiyorum sence ?! :-))

hahahahaahhahahahahahaaaaa

20.05.2007 01:55

Iste müslümanlarin yabaniligi !

Forumda birisi bana müslümanlari kötüledigimi yazmis !
Iste burada yanlisiniz var !
Gecenlerde Malatyadaki olayi müslümanlar forumlarda alkisladilar !
Gerekceleri ise misyonerlermis !
Sizin imaniniz gercekden saglamsa kimseden korkmaniza gerek yok !
Müslümanlar tarafindan alkislanan isgenceden ayrintilar:

"Sayamadığımız kadar çok bıçak darbesi vardı. İşkence amaçlı olduğu çok açıktı. Kalçası, testisleri, anüsü, beli ve sırtı onlarca bıçak darbesi ile doğranmış. Parmakları uzunlamasına ve kemiğe kadar defalarca kesilmişti. Boğazında da boydan boya çok uzun ve açık bir yara var. Yemek borusu ve soluk borusu bu darbelerle kesilmişti. Saat 14.25’te ameliyata alındı. Hastanedeki 4 birimin ekipleri ameliyata girdi. 51 ünite kan verildi. Hastanenin kan stokları tükendiği için kan Kızılay’dan tamamlandı. Ancak Uğur saat 17.30’da hayatını kaybetti."

Siz bu yabaniligi alisliyorsaniz benim sizi kötülememe gerek yok !
Kötülük yabanilik sizin icinize islemis !

20.05.2007 01:56

Kuran´dan celiskili alinti

Size arada sirada buraya kuranin, allahin veya muhammedin celiskilerini ayetler olarak kopyalayacagim ! :-))
Gerci siz kurandaki ayetleri bile inkar eden müslüman türündensiniz ama olsun ! :-))

ARAF 179. Andolsun, biz cinler ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmışızdır. Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla görmezler; kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.

HAC 46. (Sana karşı çıkanlar) hiç yeryüzünde dolaşmadılar mı? Zira dolaşsalardı elbette düşünecek kalpleri ve işitecek kulakları olurdu. Ama gerçek şu ki, gözler kör olmaz; lâkin göğüsler içindeki kalpler kör olur.

Görüldügü gibi 1400 sene evveli insanlar kalbleriyle düsünüyorlarmis ! :-))
allahin isi iste ! :-))

hahahahahahahahahahaahahahaaaaa :-))

Ben, sizin deyiminizle, bir "inkarci" olarak beynimle düsünmeyi tercih ediyorum ! ;-)

hahahahahahahahahahahahahahahaaaa :-))

1insanol 20.05.2007 02:21

Müslüman Türk Düsmanlari hep nonos

Nerdenmi bilirim

Karilari Kizlari Müslümanlara yalvarir durur

Dindarlar yapmasada Bazi Türkler dayanamaz..böylelikle nonoslarda baba olduk sanarlarHAHAHAHAHAHAHAHAHA

oezsu 20.05.2007 11:29

...!

Öncelikle istersen Ayetleri kelimesi kelimesine yazmaya gayret etmeye calis diye bi öneri sunabilirim sana..!

Pek akilli oldugun söylenemez, iki kelimeyi bi araya getirip dogru dürüst bir sey ciktigi yok ortaya!

Akilli olan insan lekelemeden uzak durur diye biliyordum ben.. Ama yanildigimi zannetmiyorum, cünkü sende zerre kadar akil yok gibime geliyor!?!? Ne dersin??!?

Eger Kurani okumus olsa idin, Akil ile yola cikiniz diye haykiriyor bir cok yerinde!

Fakat bu isimize gelmedi herhalde?? Ama senide anliyorum, maalesef senin gibi art niyetli mahluklar her zaman var idi, herzamanda var olacaklar ne yazikki.. Sistem geregi!

20.05.2007 12:12

O caresiz aciz bir dinkardesin ! :-))

dikkaetini cekerim, ayipladigin kisi sizden, yani nickimde sahtekarlik girisimine girmis bir YOBAZ müslümancik ! :-))

20.05.2007 12:14

Ayrimciliga bak ayrimciliga

Demek bazi dindarlar, yani müslümanlar ve Türkler öylemi !?

Ne ayrimcilik ama ! :-))

Peki nick sahtekarligi yapan dinkardesleriniz hakkinda ne düsünüyorsunuz ! :-))

20.05.2007 12:15

Peki gilman vaadi ne oluyor !?

Kimin escinsel oldugunu allah bile bildigi icin, cennetlik kullarina cennetde gilmanlar vaad ediyor ! :-))

20.05.2007 14:46

Lütfen bu kisiye cevap yazma

IGNORE yap bu kisiyi.

Kestane kabugunda küfretmeis derler bu kiside öyle

20.05.2007 14:49

Hakaretleri hak ediyorsunuz ama

Sizlere ricada bulundum bu kiseye yada bu kisilere cevap yazmayin diye, artik sizlere Sucuklami hakaret eder yada baska bir seylemi onun bilegi...

Hirsinizi yenin ve bu kisiye cevap yazmayin derim, yoksa söyledikleri tüm seyleri HAK ediyorsunuzdur derim.

Bu sekilde kendinizi cezalandiriyorsunuz

xtamerx 20.05.2007 14:54

selbstgespräche

der trottel führt hier jetzt schon selbstgespräche...lol

der braucht echt hilfe :)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:58 Uhr.