Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara_ 25.12.2015 17:31

Zitat:

Zitat von firdevsK (Beitrag 2117709)
o yosma dedigin kizdaki SEREF sende olsa bu duruma düsürmezdin kendini, bundan önce burada iftira atdiklarina benzemedi demi :D Lara zekasi ve güzelligi ile 1000 orduya bedel, bunuda burda cok kez ispat etdi. Bakta Laradan ADAMLIK ögren

arkadasimin namusuna bok atmak neymis, bakin Lara size nasil gösterdi :D
hepinizi toplasam ceyrek ADAM etmezsiniz, bari erkek diye piyasada dolanmayin kanciklar, o önünüzdeki sallanin kesin atin.

sanalda kazanovayi oynayan zavalli sünepe,
senin gibileri ancak diskotek sürütmeleri erkek yerine koyar, biz seni köpek diye kapimiza baglamayiz :)

Canim arkada$im cook t$k ederim...ben kimin arkada$iyim..))))

Lara_ 25.12.2015 17:38

öyle bir takarlarki huniyi kafana ,emekli olmu$ kaleci gibi yedigin bütün golleri
ezilerek hatirlarsin

Lara_ 25.12.2015 17:50

bugün de böyle ay deee breeeeeee

Lara_ 25.12.2015 21:25

Yeryüzünde söylenmiş sözlerin en ilgincini mi merak ediyorsunuz?
Öykü anlatmaya başlarken yaptığınız girişi anımsayın bir varmi$ bir yokmu$

bir varmi$ bir yokmu$ !evel zaman icinde ....kader kurbani hayatini ailesine feda etmi$ gecin hüzünlü hayat hikayesi....icler acisi...acilarin cocugu kücük emrah

ne kadar vahim...vah vahhhh..tüüh tühhhh cok acilar cekmi$ coookkkkkkkk

26.12.2015 13:25

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2117698)
Wow! Muss ich jetzt große Nutte schreiben?

Ich bin mir 100% sicher, dass ihr was durcheinander bringt! Nicht wahr Herr Kenan K. aus Hagen? Oder welcher von den beiden Feiglingen bist du? :D

du bist und bleibst eine kleine feige nutte :D :D

Lara_ 26.12.2015 15:15

zerafeti zayıflık sanıp sınırları zorlayan budalaların tokadı yedikten sonra içine düştükleri hal, budalalıklarından daha iç burkucu.

Lara_ 26.12.2015 15:46

$eettigi kadar

$eetmedigi keder

28.12.2015 14:42

milletin resimlerini calanlarin IP adresini blacklisteye almiyorlar, benim yazilarimi

vaybee adminleri benim yazilarimi hep silmis, bu haksizlik, ben burda ADALETI savunuyorum burdaki adminlerde yazilarimi siliyor, benim yazilarimi sileceginize BURDA KIZLARIN NAMSUNA LAF ATAN, milletin resimlerini calip ikincikez foruma yükleyenin IP adresini kilitleyin, size isinizi ben mi ögretecegim!!!

Lara__ 28.12.2015 21:56

Zitat:

Zitat von firdevsK (Beitrag 2117775)
vaybee adminleri benim yazilarimi hep silmis, bu haksizlik, ben burda ADALETI savunuyorum burdaki adminlerde yazilarimi siliyor, benim yazilarimi sileceginize BURDA KIZLARIN NAMSUNA LAF ATAN, milletin resimlerini calip ikincikez foruma yükleyenin IP adresini kilitleyin, size isinizi ben mi ögretecegim!!!

Bravo sana Nur...

aksine sanki o tarz insanlari korumak'la görevlendirilmi$ler..

bu beceriksiz Forum yöneticileri benim nikimi kilitlemi$ler!!! sanirim yanli$likla oldu..)))))

yanli$lik'la kilitlediklerini Düsünüyorum onun di$inda gecerli bir neden göremiyorum..)))

yeni Lara nickimede mail göndermi$ Vaybee ...schön,das Du da bist diye..))))))

Ho$buldum Vaybeee..)))

Lara__ 28.12.2015 22:34

yeniydik, acemiydik, hala acemiyim seviyorum o beceriksizce duyduğum heyecanları, sezgilerimle kendi ba$ari hayalinle yol almayi

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:13 Uhr.