![]() |
PEYGAMBERE COK AZ TAPIYORMUSSUN
seni günde 62 tane salaak 32 tanede domates getirmen lazim. yoksa maazallah sefaatten mahrum kalacaksin.
ben sadece bir uyariciyim, nefsinden sen sorumlusun. fii emanillah |
seni günde 62 tane salaak 32 tanede domates getirmen lazim. yoksa maazallah sefaatten mahrum kalacaksin.
soganda getireyimmi salata yaparsin:)
ohne Text
|
hemen tevbe et
hz. Muhammed`e (S.A.V) getirilen salaatla nasil dalga gecersin, maazallah sefaatten mahrum kalirsan, cennete giremessin, cehennemde dsl de yok.
fii emanillah |
coban salatasimi olsun yoksa ?:)) o.T.
ohne Text
|
gücün neye yeterse
hz. ümmü gülsüm, nisa hanim bira hadis-i seriflerinde Hz. Peygamberin söyle buyurdugunu rivayet etmistir.
" resulullah buyurmustur ki: bir kimsenin kabak salaktina gücü yetmiyorsa, mutlaka ama mutlaka salatalik yetistirsin, kiyamet gününde, benim icin gönderilen salatalik salatlari kisiyle cehennem arasinda duvar olacktir." fii emanillah |
tamam hazirladim salatayi zeytin yagli
yaptim, UPS ilemi yolliyayim:)
|
BİR MÜSLÜMAN Kİ...
" ... Bir şahsiyet düşlerim: Sorunun bir parçası değil, çözümün bir parçası olan. Yük olmayıp yük alan. Kendini yad ve yabancı ellerde aramayıp kendini kendinde arayan ve kendini kendinde bulan. Hamken yanan, pişen ve olan. Olmanın sırrına erdiği için hamların elinden tutup, onların da olması için onların yerine yanmaktan çekinmeyen. Düşünce, duygu ve aksiyon dengesini varlığında gerçekleştirerek, "muvahhid şahsiyet" olma kıvamına eren. Yalnızca kafa gözüyle değil, yürek gözüyle de bakıp, onunla gören. Kendini yalnız sözle değil yüzle, gözle, özle ifade edebilecek liyakate eren, vuracağı ve duracağı yeri iyi bilen, Allah"a karşı esas duruşunu ayağının altındaki topraklar kayarken dahi bozmayan bir şahsiyet.
Bir şahsiyet düşlerim: Kendi kafasıyla düşünüp, kendi yüreğiyle duyan. Kesrette vahdet bulan. Ne dostları karşısında kapris yapan, ne düşmanları karşısında aşağılık kompleksine kapılan. Ayaklarının birini hakikatin merkezinde sabit tutarak, diğer ayağıyla tüm dünyayı, hatta tüm evreni dolaşan ve yitik hikmetleri, hakikatleri, cevheri arayıp kendine çeken bir mıknatıs gibi arayıp kendine çeken, "bizden adam olmaz" bedbinliğini alıp "çıkarsa bizden adam çıkar" bencilliğine vuran, bu iki sakat ucu da bir fiskeyle atık düşünceler çukuruna yuvarlayıp, adil ve mutedil olmayı bir hayat düsturu bilen bir şahsiyet. Ve bir bayram düşlerim; hesap gününün sonunda "Ey (sadece Allah ve cennetle) tatmine ulaşan insan; gir kullarımın arasına (çünkü cennetin yolu kulların arasından geçiyor) ve gir cennetime!" muştusunun verildiği bir bayram. İşte o bayramın provasıdır bu bayramlar. O mutlak bayramlardan bir efilti taşıdığı oranda anlamlıdır bu bayramlar. Onun içindir ki, "bayram" anlamına gelen "ıyd" sözcüğüyle "ahiret" anlamına gelen "me"ad" sözcüğü aynı köke aittir... " |
İNSAN TABİATINA EN UYGUN DİN VE SİSTEM
ISLAMDIR:
Bitki hücreleri tek merkezli kromozomlara sahiptir, bu tek merkezde bitkilerin yaşama,çoğalma fonksiyonlarını kontrol eder. Hayvan hücreleri ise iki merkezli kromozomlara sahiptir ve bu ikinci merkezde yaşama ve çoğalma dışında hayvanların hareket etmesini kontrol eder. İnsan hücreleri ise üç merkezli kromozomlara sahiptir ve yaşama,çoğalma,hareket dışında üçüncü merkez insanlara "his-irade-ünsiyet ve düşünce " melekelerini kazandırır. HİS : İyi ve kötü"yü ayırt etmemize yarayan melekemizdir. DÜŞÜNCE :Doğru ve yanlış"ı ayırmamıza yardımcı olan melekemizdir. İRADE :Faydalı ve zararlı olanları ayırmamıza neden olur. ÜNSİYET :Adalet ve zulüm"ü ayırt etmemize yarayan melekemizdir. His kollektif olunca , kurumlaşınca,toplum bazına yayılınca Ahlak adını alır, Düşünce kurumlaşınca İlim adını alır, İrade kurumlaşınca İktisat adını alır, Ünsiyet kurumlaşınca Yönetim adını alır. İslam"a göre his devlet- sistem- yönetim boyutunda; denetleme , düşünce devlet- sistem- yönetim boyutunda ; Yasama , irade devlet- sistem- yönetim boyutunda ;Yürütme, Ünsiyet ise devlet- sistem - yönetim boyutunda ;Yargı görevi yapar.Yani İslam"da kuvvetler ayrılığı değil , " kuvvetler paralelliği " prensibi vardır! İNSAN HİS DÜŞÜNCE ÜNSİYET İRADE KRİTER -ÖLÇÜ İYİ-KÖTÜ DOĞRU-YANLIŞ ADALET-ZULÜM FAYDA-ZARAR DEVLET AHLAK Denetler:yolsuzluk... İLİM Problemi çözer YÖNETİM Çözüleni uygular İKTİSAT Yürürlüğe sokar İSLAM DENETLEME YASAMA YARGI YÜRÜTME Kapitalist sistem sadece iktisat boyutunu ön plana çıkarıp diğer alanları devre dışı bırakır ! Komünist sistem ise yönetimi hakim kılıp diğerlerini baskı altına alır, Teokraside ( Hıristiyanlıkta) Ahlak diğer kurumlara hakimdir! İslam ise her dört alanında birbiri ile uyum içinde görev yaptığı bir sistemi ileri sürer.YANİ İNSAN FITRAT-TABİATINDAN BAŞLAYAN DÖRT ÖZELLİĞİDE SİSTEM-DEVLET BOYUTUNA ADİL BİR ŞEKİLDE TAŞIYAN TEK SİSTEM İSLAM"DIR.Çünkü O yüce dini gönderen de insanı yaratanda Allah"tır. Yarattığı kuluna en uygun sistemi de O , bilir! Unutmayalım ki şeytan da Allah"a inanıyordu ama bir emrini inkar etti ve kâfir oldu... |
hoca nerdesin salata sulandi,eskiyor :)
ohne Text
|
aynen... her sey bir yorumdur o.T.
ohne Text
|
Geill banada zaten kiyametten Mailler
geliyor.... rada sirada Cebrail süüle bir iki Mail atiyor... :):)))
|
cennete layik olmasi icin
zaten eksimis ve sulanmis olmasi gerekiyor,
kevser sarabi icmeye gittim, oradanda üst makalmlardan haberleri dinlemeye. senden icin hic iyi seyler söylenmiyor bu tarafta. cok fazla..... neyse, yok oldugum zaman fazla teaslanma, ölsemde buradayim ben. fiiii emanillah. |
haa iyi ozaman yani tam kivaminda oldu
bende üzülmüstüm salata sulandi diye,desene makbule gecenide öyle ,saol rahatlattin beni hoca :) hmmm demek hakkimda pek iyi konusmuyorlar orda neden acaba ne yapmisimki ? hocam yanliz sarabi fazla kacirma kafayi bulursun mazallah :)
|
sana atsa atsa iblis atar o.T.
ohne Text
|
orada kaybedilen kafa burda bulunur
sen cok günahkarsin bacim, hemen tevbe et, dini konularlada alay gecme, en büyük günahinin bu oldugu söyleniyor.
bak bu seferlik söylemiyorum ama yukaridan bericht isterlerse birdahakine saklayamam haberin olsun. dini konularla fazla laubali olma okeymi? fiii emanillah |
bence sana birileri kazik atiyor
cebrail´in bulundugu makamda halen primitiv( vahiy) kontakt yollari var ama daha dsl yok.
|
heee bak bende aynen öyle girdim cennete
yahu siz dünyalilar herseyi bizden daha iyi biliyomussunuz walla!?!?
ama burasi sizin düslediginiz gibi degil cnim kardesim. seni saclarindan cehennemin üstüne asceklermis haberin olsun, hemen tevbe et. fii emanillah |
Maymun olarak dönmeli deyilmiydin?
Demekki sen halen evrimini
tamamlayamamissin balta girmemis ormanlarin gihodisi gorillerin durumundan bahs et muza doydularmi yoksa senin gibi, disi kiligina girip erisemedikleri degerlere halen salyami akitiyorlar!! Hadi sen onlara hocalik et goriller orda evrime ugradimi? anlat dostlarina Müslümanlarin günesine tükürecegim derken salyan sümüge karisti ya cekil magarana yada git maymun soylularlan dans et ! |
Islam`in yegane hayat nizami oldugunu
cok güzel aciklamissin
eline saglik |
schizophrenie??
du tust mir leid! deliler hastanesindenmi kactin yoksa...??
allah bilir deliler hastanesine girip cikmissindir,elinede bi rapor vermislerdir :D:D:D sende kendini cenneten gelme saniyorsun :D... gecmis olsun canim... |
Auch OKI.. Iblis zaten Allahi taniyor o.
ohne Text
|
serefsizlik yapip durma burda.
milletin diniyle alay edip durma salak
|
bilmem ama bence seni toprak bile
kabul etmez, birak cennete girmeyi.cünkü sen o topragi bile haketmiyosun,dinle dalgani gecerken agzin bi taraflarina dönse ne iyi olur ozaman görürsün cenneti ,cehennemi..
|
MASTURBASYON YAPMAK HARAMDIR
Allah´in Rasulü iki cihan serverimiz ( S.A.V.) bir Hadis-i Seriflerinde söyle buyurmuslardir:
Elini nikahlayana lanet olsun. Hemenyaptigin cirkin fiilden ötürü tevbe et, ellerini yikamadanda Hz. Peygamber (S.A.V.)´e salaat getirip, domates felan götürme. Senin icin sefaat dilenmee gidecem. Fii emanillah... |
CINCILER VE ÜFÜRÜKCÜLER
cennetin üst makamlarinda yer aliyorlar, o yüzden seni rahatlatabilirim, ama biraz daha schpiritüell wachsen yapman gerekiyor, gelecege dair yaptigin prognozlar tutarsiz.
Ben zaten cennetteyim, ama günahkar insanlar yüzünden tadini cikaramiyorum, senin icinde dua edecem, kimsenin cehennemde cayir cayir yanmasini istemiyorum, canim kardesim. hemen günahlarina tevbe et ve cok cok salaat domates getir götür. Fii emanillah... |
HEMEN TEVBE ET DARWINIST KARDESIM o.T.
ohne Text
|
ohne Text
|
ohne Text
|
ohne Text
|
ohne Text
|
HEMEN TEVBE ET DARWINIST KARDESIM
Sana Islam dinini böylemi ögrettiler? Bilmiyormusun, bizim dinimizde evrim teorisi diye birsey yoktur?
Ilk insan Hz. Adem´dir, simdi onun yanina gidip, sana sefaat dileyecem. hemen tevbe et güzel kardesim. Fii emanillah... |
KOCAMA ITAAT ETTIM CENNETE GIRDIM
ERKEĞİN HANIMI ÜZERİNDEKİ HAKLARI
3267 - Hz. Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Şayet ben bir insanın başka bir insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim." Tirmizi, Rada" 10, (1159). 3268 - Ümmü Seleme (radıyallahu anhâ) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Hangi kadın, kocası kendisinden razı olarak vefat ederse, cennete girer."" Tirmizi, Radâ 10, (1161). 3269 - Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Nefsim kudret elinde olan Zât-ı Zülcelâl"e yemin ederim, bir erkek hanımını yatağa davet ettiğinde kadın imtina edip gelmezse, kocası ondan râzı oluncaya kadar semada olan (melekler) ona gadab ederler."" 3270 - Bir başka rivâyette şöyle denmiştir: "Erkek, kadınını yatağına çağırır, kadın da gelmeye yanaşmaz, erkek öfkelenmiş olarak sabahlarsa, melekler sabaha kadar -bir rivayette yatağa gelinceye kadar- kadına lânet okurlar."" 3271 - Bir başka rivâyette: "Kadın küskünlükle kocasının yatağından ayrı olarak sabahlarsa, melekler onu lânetler" denmiştir. Buhari, Nikâh 85, Bed"ü"l-Halk 6; Müslim, Nikâh 120 - 122 (1436); Ebu Dâvud, Nikâh 41, (2141). 3272 - Yine Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Ey Allah"ın Resulü. dendi, hangi kadın daha hayırlıdır?"" "Kocası bakınca onu sürura garkeden, emredince itaat eden nefis ve malında, kocasının hoşuna gitmeyen şeyle ona muhalefet etmeyen kadın!" diye cevap verdi." Nesâi, Nikâh 14 (6,68). 3273 - Hz. Ömer (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Erkeğe, hanımını ne sebeple dövdüğü sorulmaz." Ebu Davud, Nikah 43, (2147). 3274 - Ebu Sa"id (radıyallahu anh) anlatıyor: "Safvân İbnu Muattâl (radıyallahu anh)"ın hanımı, yanında Safvân da bulunduğu bir anda Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm)"a gelerek: "Ey Allah"ın Resülü, namaz kıldığım zaman kocam beni dövüyor, oruç tuttuğum zaman da orucumu bozduruyor, güneş doğuncaya kadar da sabah namazı kılmıyor!"" dedi. Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm), hanımının bu söyledikleri hakkında Safvân"a sordu. Safvân: "Ey Allah"ın Resülü! "Namaz kıldığım zaman dövüyor "" sözüne gelince, o zaman (bir rekatte uzun) iki süre okuyor. Halbuki ben bunu yasakladım"" dedi. Resulullah kadına: "İnsanlara tek surenin okunması yeterlidir "" buyurdu. Safvân devam etti: "Oruç tuttuğum zaman bozduruyor "" sözüne gelince, "Hanımım oruç tutup duruyor. Ben gencim, hep sabredemiyorum." dedi. Aleyhissalâtu vesselâm: "Bir kadın kocasının izni olmadan (nafile) oruç tutamaz!"" buyurdular. |
salat ve domateste getirmesi gerkiyormu?
ohne Text
|
ama hocam gusül abdesti almasi
gerekmiyormu önce ? :)))
|
yakinda gökten kemikte yagar ozaman :))
ohne Text
|
SIZ DÜNYALILARIN BASINA BISEYLER YAGCEK
ama ne yagcek orasini Allah bilir anca. Dini otoriteyi Allah´in elinden alip, hadis kudislerle alimleri peygamberleri ilahlastirip, dini yozlsatiranlarin basina ne yagarsa yagsin, bu taraftan onlara (ALLAH`in) sefaati yok.
cok cok tevbe et güzel kardesim, salaaat getirmeyi unutma. fii emanillah... |
sen kendin icin dile önce
ALLAH bilir hangi sapik zihniyetin eserisin
|
hoca diyip durma bu serefsize
islamiyetle dalga gecen itin biri..aile ici iliskiyi hos karsilayan sapik zihniyetli birisi muhakkak..yoksa böyle pervasizca yazilar yazmazdi burda..gehe kerzen ausblasen du blöde kuh
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:14 Uhr. |