Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Türkei-EU-Beitritt (http://localhost/forum/showthread.php?t=4404)

tuerkmenhan 05.02.2005 21:55

Kümmere dich um deine gleichgesindten

Deutschen . Dein Sozius wird in 20 jahren von 82 auf 60 schrumpfen, was hälst du mal davon.
Sieh zu dass du heiratest und Kinder auf die Welt bringst und nicht nur Party machen und saufen also ...
Kümmere dich um deine Nation, die eine Leitkultur erschaft hat.
Wenn die so weiter machen, gibt es bald keine Kinder mehr...

hasrett 05.02.2005 22:01

Komischer Beitrag

Türkei gewährt allen in der TR lebenden MENSCHEN all die gleichen Rechte!

---

Deutschland hat für AUSLÄNDER separate Gesetze. Seit ihr zufrieden damit!?

Ich nicht!

Ich muss für jedes Recht, was die Deutschen (!) haben, nur so mal 500 Takken blechen!

Erst denken, dann vergleichen, dann vielleicht reden!

hasrett 05.02.2005 22:02

Verdammt nochmal NICHT ROT markieren!

Sondern eigene ARGUMENTE / Gedanken BRINGEN!

Feige SÄUE EHY!

tuerkmenhan 05.02.2005 22:02

Und die Türken..... BIJI TÜRKIYE o.T.

ohne Text

tuerkmenhan 05.02.2005 22:05

Natürlich werden die mitreden...

Was hast du denn erwartet. Diese dummen Türkcyprioten kriegen nichts auf die Reihe.
Und ohne Türkei würden sie nicht mehr existieren.
Also dieses Stück land gehört eigentlich den Türken und allen Turkvölkern auf der Welt.

hasrett 05.02.2005 22:06

Ben degildim yaw!

ortalik biraz sakinlessin diye
öyle yazdim.

Ve su cümleler:

"Yakismaz öyle arka kapidan kacip, sikayet etmek. Aldirma. Cesaretsizmis de gec.
Yürekliysen, support"dan izah iste.
Gerisini bosver arkadas."

O SENI SIKAYET EDEN KORKAK ICIN gecerli.

Enis"cim, bos ver gec..aldirma öyle korkaklari demek istedim!

Üff

akshalil 05.02.2005 22:14

Senin savlarin dayaniksiz ve cürük

birincisi ben almanyada yasamiyorum

ikincisi keske bizim milliyetcilerin milliyetciligi fransiz milliyetciligi gibi olsa!!!!!

Fransa gelismis olan kültürünü ve dilini ABD hegemonyasi karsisinda asimile etmemek bilinci etrafinda sekillenir..Fransiz milliyetcisi fransizca bir kitap yazdigi,zaman vatana hizmet ettigini düsünür..fransiz hükümeti-polisi kalkip o kitaptaki düsüncelerden dolayi onu hapse atmaz,kitaplarini toplatip yasaklamaz..cünkü fransada kitap yazan ve böylece fransiz entellektüel-kültür yapisina faydasi olan insan milliyetcidir!!

bizim gibi soytari kitap-düsünce-fikir düsmanlarina milliyetci demez onlar..

Bizim milliyetciler gibi cakal-cukal takimi degiller..birilerini vatan haini diye suclayip kendilerinin daha cok vatani sevdikleri densizligi ve haddini bilmezliginde bulunmazlar..sola düsman degillerdir..sol cok güclü bir akimdir ve fransanin en temel akim-degerlerinden biridir.. fransadaki milliyetciler solculara "Defol Rusyaya" deme densizliginde de bulunmazlar

Bizim milliyetciler ise ABD nin kucaginda oturup bir bok üretmeden "Vatan,Millet Sakarya" Edebiyati yaparlar..
Milliyetcilikle karin doymuyor..
dün izledigim bir haber bir arastirmanin türkiye nüfusunun %30 unun aclik sinirinin altinda(ayda 156 milyon ile) yasadigini ortaya cikarmis!
yani 20 milyon insan ayda 150 milyon ve daha altinda para ile(!) geciniyor..
en iyi millyietci bu tablo icin utanan,yüzü kizaran ve bunun sebebleri ve cözümleri üzerine kafa yoran kisidir,türklügün söyle büyük böyle iyi oldugunu anlatan degil!!!!!!

tuerkmenhan 05.02.2005 22:21

Kim yapiyor bunu ya...

Echt voll feige von denen...

turanyuecelxx 05.02.2005 22:26

Er hat kein Hirn ....

Er hat nur Gegenargumente, was die EUlar ihm beigebracht haben.Und er ist ein PASSIV-PKK-Anhäger, also ein moderner Homo Errectus.
All seine Beiträge waren gegen Türkei und Türken .Ah die Bösen Türken... Was haben sie den Kurden angetan....
Deswegen dürfen sie(Kurden) ja wählen und gewählt werden....
Der Feind (PKK) meines Fruendes (TR) ist mein Blutsfeind.....

turanyuecelxx 05.02.2005 22:35

Yolcuzu olmayan yol neye yarar ...

Devleti olmayan Millet nereye kadar.
Hainlik yapan insanin suratina kim bakar.
Topraklari olmayan PKKlilar hangi ülkede huzurla barinirlar.

Kalem defter tutmayan el kime birseyler ögrete bilir.
Gelecegi ve sonu bellidir.
Kurt yaylada , sahinde havada
Cakalda (PKK) kacmistir avrupaya..
Uzaktan laf atmak kolay...
Gelde dibimde söyle ...
Eger ispatin var senin ....

akshalil 05.02.2005 22:43

Betrachtungsweise

Den Punkt,den du und die meisten von uns ständig übersehen,ist die Bedeutung und Die Art und Weise der Gleichheit..

Wie kann man zwei Schüler mit extrem verschiedenen IQ in der Klasse gleich behandeln? oder zwei Schüler aus ganz verschieden Eigenschaften, Begabungsrichtungen?

Deine Gleicheit setz zuerst eine Angleichung(Wenn nicht freiwillig auch mit Gewalt) voraus

kamaschullah 06.02.2005 00:39

Das Kurdenproblem..

dass es ein Kurdenproblem gibt-über türkische Grenze hinas- unbestreitbar..
mit ihrer über 30 Mil. Bewölkerung nach Araben, persier, Türken größtes Volk in Region und trotzdem ohne Staat..

Nach 1. und 2. Weltkrieg hatten die Kriegssieger nach ihrer Interesenvorstellung beliebig die Grenzen bestimmt und kurdisches Gebiet und Teritorium wurde unter Türkei, Iran, Irak und Syrien aufgeteilt..
Das ist wirklich ein Drama und Tragädia für dieses Volk.Sie lebten als Nomaden und Stämmenweise und hatten keine Nationalitätbewusstsein entwickelt, was auch die Entstehung eines Staats verhinderte..

Ihre Lage ist mit Juden vergleichbar,jedoch sie haben kein Lobby und Macht wie Juden..

müssen sie auch eine Holocaust erleben,damit internationale Gemeinschaft und UNO sich mit dem Problem beschäftigen??..

-Gerci Türkiye Avrupa ve dünyadan cekinip utanmasaydi bir Soykirim yapabilirdi pkk ile savasirken..
Alparslan Türkes teklif bile etmisti bir katliam yapmayi: "sinekleri öldürmek icin batakligi kurutmaliyiz" im Klartex:Kürtlerin hepsini kilictan gecirmeliyiz.. bu teröristleri doguran analari öldürmeliyiz!!

06.02.2005 01:10

OK Entschuldige o zaman yanlis

anlasilma olmus... :)))

06.02.2005 01:12

Perfekt bu cercevede Kürtlerin katkisida

iste Terör olmus..... yani bizim askeri antreman yaptirmislar..... ne güzel... her iste bir hayir var.. bu isin hayirida bu olsa gerek

06.02.2005 01:13

Elbette güzel

ama Kirolarin rolü bu cercevede sence hangisi ????

Sence katkilari nedir bunlarin... ausser Treningspartner für die Türkische Armee... ??

06.02.2005 01:35

Bak arkadasim

Sizlerin topu cok tehlikeli ve gercekten cani insanlarsiniz.......

Bunu söyleyen Araplar... Türkler ve Farslilar..... yani tüm komsu devletleri....
Ne demisler söyle komsunu sana kim oldugunu söleyeyim.....

Sizler TR de birinci sinif vatandasken artik 3 sinif vatandasliga düstünüz.... bir Yahudi yada bir Ermeni asilli Türkü sizden daha hayirli görüyoruz.....

Cünkü sizler haksiz yere ve kesinlikle gereksiz yere TR devletine savas actiniz.....

Sizler savasi TR ye acacagina sizlerin Asiret Resilerine acmaniz lagzimdi.... Sizlerin geri ve Cahil kalmanizin TEK NEDENI SIZLERIN ASIRET RESILERIDIR......

Sizleri kör edip tam bir Terörist olarak yetistiriyorlar....

Ulu önderimiz ne diyor.... "Cahil halk ile ancak savas yapilir"

Iste isbati........

Burada CemDean ile askHalil.... bar bar bagiriyorlar.....

Ohhhhhh bize sunu ettiler bunu ettiler... yok Haklarimizi elimizden aliyorlar yok efendim beni dövdüler yok efendim kültürümüz elimizden gidiyor... LAGA LUGA LAGA LUGA

Ben soru sordum.... hemde harbi medeni erkek gibi...... sanda aynisini soruyorum.....

Ben Trabzonluyum... ve Türküm... yada sen deki Lazsin... ist mir auch recht....

-------------------

Ben simdi kalkip Trabzondan Diyarbakira göc etsem.... ve sende kalkip Diyarbakirdan Trabzona göc etsen ne olur....

Ben Türküm diye Diyarbakira gelince, sende olmayan HANGI HAKLAR BANA ILAVE OLARAK VERILIR... ?????

Arabami, bakire karimi, evmi... para pulmu... san söhretmi.... verilir bana ????

Ve senin elinden Trabzonda hangi hak alinir..... ????

paranmi elinden alinir, konusma hakkinmi elinden alinir, yada karinmi elinden alinir, seni hapsemi tikarlar.....???????

------------------

Nedir sizleri bir Trabzonlu Enisten daha üstün kilanki... bende olmayan haklari istiyorsunuz... hele hele ne oldugunu sizlerde bilmiyorsunuz....

Benden dahami akillisiniz, dahami aydinsiniz, dahami tiplisiniz....... ???? nedir sizleri Araplardan, Iranlilardan, ve Türklerden yada TR de yasayan diger asaleti baska millete dayananlardan......

aksHalil"e bunu sorunca.... yahu birak gel senle Trabzonsporu konusalim... LAGA LUGA.....

Baslarim simdi Trabzonsporuna.... adam gibi soru sorduk ve cevap istiyorum........

Hadi bana adam gibi, erkek gibi cevap ver bakalim...... ve ayni zamanda Özali göz önünde bulundur.... bu adam TR ye en büyük ilerlemeyi saglayan bir adamdi.ve ayni zamandada Kürttü......

Engelleyenmi oldu Özali.... Tayip Erdogan tam 4 ay hapiste yatti ve cikti yönetimi begenmedi... gecti basa oldu Basbakan.....
Onuda engelleyenmi oldu......

Senin yada benim Basbakan olmami engelleyenmi var ???????

Almissiniz Asiret Resisinizi önünüze cekmissiniz ZÜGÜRT AGADAKI gibi karsinsina ondan sonra Agam emret, Agam emret.......
Elbette sizler CAHIL kalacaksiniz..... cünkü Sizlerin AGA diye Allahlariniz var.....

Töre Cinayetleri Sizlerin olaralarda oluyor..... genc kizlari Töre diye asip kesiyorsunuz.... iste Cahillik caniliktir....

Haaaaa PKK nin tek bir faydasi var onunda söylemis olayim....
PKK Türk silahli Kuvvetlerinin Antreman arkadasidir.......

Sizleri birileri kullanarak, TR nin askeriyesinin önüne yem olarak atiyor...... aklinizi basiniza toplayin ve okumaya calisin ve cocuklarinizin okumasini saglayin...
Cahil kalmayin, Cahillik=Canilik

------------------------

Bu aciklamalarimi aslinda sizler alip bas kösenize asip oturup aglamaniz lagzim ki sizler ne hale gelmissiniz..... kalpleriniz ve gözleriniz nefretle dopdolu.....

Biz Türkler rahatiz..... bizler baslatmadik, baslatan sizlersiniz... ve aglayanda sizlersiniz.......

Sorumu tekrarlayim bari... sen yine atlarsin oyana buyan...

Ben Diyarbakira gelince, bana verilecek olan ilave HAKLAR hangileridir ???????

Hadi dene bakalim benim kadar gercekci ve medeni olmaya...

06.02.2005 01:46

Glaubst du ich Lese das durch

Ben Almanin tarafli gazetesine veya devletine sormadim.......

Sizler icin konusanda Laman devleti degildir.... sizlersiniz......

Ve snin icinde sen konusacaksin.....

Ben senden duymak istiyorum...... yaz be kardesim adam gibi.... und hör auf dich immer hinter den Deutschen oder anderen zu verstecken.... ben kizarim böyle kacamakliklara...

-------------------

Ben simdi kalkip Trabzondan Diyarbakira göc etsem.... ve sende kalkip Diyarbakirdan Trabzona göc etsen ne olur....

Ben Türküm diye Diyarbakira gelince, sende olmayan HANGI HAKLAR BANA ILAVE OLARAK VERILIR... ?????

Arabami, bakire karimi, evmi... para pulmu... san söhretmi.... verilir bana ????

Ve senin elinden Trabzonda hangi hak alinir..... ????

paranmi elinden alinir, konusma hakkinmi elinden alinir, yada karinmi elinden alinir, seni hapsemi tikarlar.....???????

------------------

Yani sen simdi TEK BIRTANEDEMI diyemiyeceksin.....

Yahu sen ölünce yüce Allaha ne gibi hesap vereceksin simdi..... acaba onadami bu mekaleyi okumasini tavsiye edeceksin......

Du hast mich schwer enttäuscht..... ben ümit etmistimki bir bu Forumda bir tane söylediklerinin arkasinda sonuna kadar durabilene, ama feci sekilde yanilttin beni....

06.02.2005 01:48

100 % Richtig... so ist es o.T.

ohne Text

06.02.2005 01:52

Helal olsun sana

ve Allahta razi olsun diyorum.... evet cok cok dogru......

A dan Z ye tüm haklar ellerinde varken... neyin pesinde olduklarini bir kere kendileri anlayabilseler.... bende onlardan gercekleri duyma imkani bulacagim... ama nerde ????

Sadece sikayet edip sildirirler, yazdiklarimi...... hesapta küfür....

Aynisini tekrar yazdim... neresinde küfür var.... bilmiyorum... artik analamkta cok cok zorlaniyorum bunlari

06.02.2005 01:54

Was meinst du mit IQ

Yani sizler mehr IQ und wir weniger IQ ???

Nasil yani..... sana benim sorumun aynisini sordu.....

Bak Halilcigim... mehr und mehr Leute burada cevabini bekliyor..... ve gide gide artiyor... hele hele Türk halki cevabinizi ictenlikle duymak istiyorki... sizleri anlayalim......

06.02.2005 02:37

Bende ne yaptigimizi bir anlayabilsem

belki bir sey diyebilecegim.... cünkü bende bilmiyorum ne yaptigimizi

06.02.2005 02:41

Ja natürlich alle Türken

Was meinst du mit BIJI TÜRKEN ???

hasrett 06.02.2005 08:28

Hoppala!

Weisst Du, als es um die Gleichheit ging, erzählte mir mein Lehrer damals, in der 4. Klasse eine Geschichte:

!Stell Dir ein Klassenzimmer vor, mit nur 15 Wesen. Der eine sei eine Ente, der andere eine Schlange, der andere ein Tiger; einen Hund, eine Katze und eine Maus hätten wir auch...

Alle unterschiedlich.

Aber alle in einem Klassenzimmer.

Jeder geniesst, bzw die selbe Erziehung geniessen. Auf dem Tagesplan steht: "Rechnen", Malen, Schwimmen usw.

"Hasret. Eine Gleichberechtigung, so wie jeder einzelne es will, ist nie zu erreichen.

Das einzig Gemeinsame, was die haben, ist, dass sie Tiere sind ... und wir Menschen.

Eine Maus kann genauso wenig schwimmen, wie ein Bär mit einem Bleichstift zeichnen kann.

Welchen Unterrichtsfach sollen wir also streichen!?

---

Verstehst Du, was ich meine!? Manchmal darf man einfach nicht viel fordern!

Zudem, dein Beitrag ist absurd. Ich weiss nicht wer es grün markiert. Es ist unlogihsc, unüberdacht und hat keinen roten Faden!

Denn 1. Bis die Kurden einen höheren IQ als wür Türken haben, müssen die erstmal Manieren lernen.

2. Eine Gleichheit, die mit Gewalt durchgesetzt wird, hält nur 2 Sekunden. Sei nicht so blind! Das weisst Du selbst. Sowas führt zu nichts. Sowas weiss auch die Türkei.

Ich frage mich manchmal, woran es happert, was haben viele zu bemängeln!? Was wollen SIE!?

*üff cok yazdim*

*Cola trinken geht*

hasrett 06.02.2005 08:38

Az ve öz yazmali

Punkt 1:
Dass die Kurden ein staatenloses Volk sind, verneint keiner.

Punkt 2:
Zu behaupten, dass es eine Liquidation geben sollte, ist im Nachhinein immer lustig!
Vorallem wenn die Türkei aus einem Viertel aus Kurden besteht!?

Punkt 3:
Tja, vielleicht gibt es wirkich kein Problem, und einige wollen ein Problem erschaffen!?

Wer kann verneinen, dass Kurden / Kurdenpartisanen nie fehlgeleititet wurden, und sich selbst geschadet haben!?

Punkt 3:
Sag mir mal bitte, was Dir fehlt!
Ganz konkret was Du verlangst, für Dich und deine Kurden.

Aber nicht hier, komm mal in mein GB bitte.

Danke...

hasrett 06.02.2005 09:03

Hem ich glaub, ich hab IQ von 170 lül.

tickle.de

Der klassiche Intelligenz-Test

Schaut mal da alle vorbei!

:))))

Saka olsun millet, kizmak kizdirmak ne güne su üc kurusluk dünyada!?

Biz görecegimizi ahiretde görecegiz, buralari takmayin.

hasrett 06.02.2005 09:25

Kultur

..diye bi forumuz var!

Bazi kisileri ora davet ediyorum.
Cünkü bazi konular bu foruma yakismiyor artik.

Izninizle...

06.02.2005 13:21

Wie soll das deiner Meinung nach

Funtionieren ??????

Yyni simdi herkes TR de kalksin devletmi istesin, yada Almanyada Bayern kalksin devletmi istesin ??????

Staatenlos nennet man ein Volk der früher ein Staat hatte und über Jahrtausende eine Geschichte eine Imperium oder ähnliches hatte..... und nicht ein Volk der der Meinung ist das die Propheten von denen abstammen.....

Az ve öz yazfigin zaman birazda gercekleri yazmaktada fayda var......

Bir söyle yaklasik 400 yila bile varmayni sen Staatenlos diyemezsin, kaldiki bizlerin kanindan azmis olanlar bizlere hava basip hükmedemez.....

Hem Kiroca diye bir seyde yokki...... Kürtce dil diyorlar....... ama gel görki Zazalar kendini Kürt saymiyor ve apayri bir dil konusmaktalar.....

Also nix mit 15 milyonun Kürt.... die meisten davon sind Zaza und sprecehn kein Kurdisch und sind auch keine Staatsfeinde.......

Ben cok zaza taniyorum, adamlarin beyin yapisi Kirmanca konusanlardan kat kat dah üst seviyede.......

Bu konuda sayilir konusabilmek icin hem TR nin tarihini hemde möchte gern Staatenloslarin tarihini incelemek mutlaka sart.....

06.02.2005 13:55

Ne gibi Kürt Türk iliskilerimi ??? o.T.

ohne Text

06.02.2005 13:59

Noch was... warum nicht hier

ich würde auch sehr gerne wissen was er denkt.... sollen wir alle deswegen in den GB kommen....

Nein er soll es hier beim Forum aufschreiben, für dich kann er es zusätlich auf dein BG kopieren.....

Öyle ben kacamak orda olmaz burada olmazdan anlamam.......

Bir adam söylediginin yada söyleyeceklerinin ölümüne kadar arkasinda duryamiyorsa adam degildir... er ist dann ein nichts...

Also konu Forumda basladi Forumda biter... öyle bagirip cagirip kacmak yok.....
Bu konu ciddi konu

06.02.2005 14:06

PKK kayi besleyen ve ortaya cikaran

Almanya ve diger AB devletleridir und das mit Unterstützung der Amis.....

Friedrich Genscher ömrünün sonuna kadar TR yi bölmeye ugrasti ve sonunda Türkiye onun kariyerinin bitmesine sebep oldu....

Eger o zamanlar TR ye gelseydi feci sekilde protestolan karsilasacakti.... o yüzden istifasini verdi ve Alman devletini bir gelecek blamajeden kurtardi... ama o hatayi yapanda kendisiydi....

Zamninda kac tane silah dolu tir Tr de yakalandi... tümüde Alman devleti tarafindan yollanmisti..... tabi Almanlar inkar eder.....

Ama bizler cok iyi biliyoruzki o Silahlari ve tirlari Alman devleti yollamisti..... yoksa Almanyada sokakta tilarca silahmi vardida Kirolar tirlara yüklesinler

turanyuecelxx 06.02.2005 14:48

Kurden und Problem......

Kürtlerin problemini daha hala anlamadim gitti ve Trde bukadar özgürlüge sahip olan bir halk daha hala hak talebinde bulunuyor.Tr devleti hitler rejimine döndürdün .Soykirimi yok kardesim nerden cikariyorsun bunlari.
Kürtler hic bir zaman bir devletleri olmadi ve olamazda .Ne zaman bir devlet asiret sisteminde yasiyorsa hicbir zaman devlet olamaz.
Benim fikrim söyle : Kürtlere Toprak verselerde, iki gün sonra o devlet yürüyemez ve dis güclerin etkisi altinda kalip yok olur.
Kürtler kendileri bir serüvene girip kasindilar ve kendi belalarini buluyorlar.
- Tr de yasayan bir kürt heryerde ekmek parasi kazana biliyor(TV,Sinema,Sanayi...).
Bence malesef Tr cok kardeslik serüvenine girdi ve böylelik namert ellerden böyle kötü elestiriler aliyor.
Siyaset yapma hakki olan Kürtler, bu hangi devletlerde vardir.
Daha düne kadar Irakta kürtleri öldürüyorlardir.Bugün senin gibileri Tryi sucluyor.
Siz Tryi anlamamizsiniz.Kendinize bir kahraman sectiniz ve o kahraman binlerce kürdü ölüme yolladi.Kürt Kürdü öldürümü ama kim kimi öldürdü.Leyla zana ve diger kürt savunistcileri AB ile yola cikmasinlar.
Sonlari cok kötü ola bilir.Türkiyeyi hic bir zaman Nazi-Sisteminle esitlemeye kalmayin.
Bin Yil baris icinde yasayan halklar niye birkeretten bu gecmis yüzyilda isyankar ve namkör olmaya basladilar.
Türkes hic bir zaman irkci degildi ve herzaman kürtleri kardes olarak gördü gelin beraber olalim dedi.
Ben Türküm dedikten sonra fasist oluyorum ama Kürt olan bir kisi dedimi hakkini ariyo.
Bu cok mantiksiz ...
En önemlisi insan olmak ve yasatmak ve yasamak.
Bir kac günden beri bazi kürt kisiler Tr yi kötülemek icin herseyi yapiyorlar...
Ama hic bir zaman basaramazlar bunu kendini bilen Türk genci olduktan sonra karsilarinda...
Kürtleri Problemi durmadan gündemde durup Problem ve Konu yaratmak...
Gec bunlari kardesim artik...
2005 yiz atik...... Birazda bakis acini degistir...

turanyuecelxx 06.02.2005 14:50

Dogrudur : o.T.

ohne Text

resit23 06.02.2005 14:57

Kurdenstaat?

hab heute etwas interessantes gelesen.
Erdogan beabsichtigt evtl. in den Nordirak
zu maschieren, problem ist, irak ist jetzt
nicht mehr als diktatur angesehen sondern
als demokratie und die regierung als regierung vom ganzen irak, also auch vom norden. Würde türkei in den nordirak einmarschieren dann würde es einer kriegserklärung an den ganzen irak heissen.
Das würde sich widerum nicht irak gefallen lassen und schon gar nicht die USA, wäre ja
für die USA wirklich katastrophal. Bush soll angeblich dem erdogan am telefon gedroht haben das es zu schusswechseln zwischen amerikanern und türken kommen werde. Was denkt Ihr? bitte sachlich und keinen
unrealistischen blödsinn.

turanyuecelxx 06.02.2005 15:00

Kürtlerin hic birzaman devleti olmadi ki

Simdi olsun... Arkada bir konuda hakli oda Kürtlerin gecmisi yahudilere benziyor ve gelecegide ermenilere benziyicek .Zamaninda Osmanliya ihanet eden ermeniler bugün günden güne soyu kuruyor...
Hadi bakalim .. Allah yüce Türk ulusuna sabir versin.. Ver kürt savunizmini yok etsin.
Adamlar durmadan talep ediyorlar ....
Ne bu ya... Ilk önce Türkmenler , Tatarlar, ve en son onlar birsey isteme hakkina sahip.
Her Bölücü Kürt kendi kafasinda uyuduru bir Kiroharitasi ciziyor.. Gid gide Istanbuluda alicaklar...
Kardesim ben bu insanlari gercekten anlamadim.
Zazalar dedigin gib biz Kürt degiliz diyorlar.
Ve Kürtce konustuklari dil Türkce,Arapca,Farzca..
Allahim sen bu Kuluna akil fikir ver.
Yillardir bu cahiller Tvlerde oynuyorlar .. Ahmet kaya und Ibo... ne oldu adamlarin akli fikir ya uckur yada öldürmek silah...Akshalil gelmis birde yilmaz güneyi övüyor...
Enis Abi durum böyle iste

turanyuecelxx 06.02.2005 15:11

Eger Türkleri sevmiyorlarsa

niye bizim kicimizdasiniz niye bu forumdasiniz.. bunuda sor enis hocam..
Kardesim adamlarin egitimi yok iki ahmet kaya albümü almislar .. Sonra hak hukuk konusuyorlar..
Bune küstahlik... Bunu unutmasinlar ...
Bizimle Savasa kalkmasinlar ermenilere ne olduysa onlarada o olur.
Ab sayesinde Türkleri ne kadar kücük duruma düsürmeye kalmasinlar.
Biz Türk gencleri olarak her zaman bunun gibi passiv Pkklilarlan catismaya haziriz.
Biliyorum simdi cok kisi bana fasist diyecek niye böyle bir tavir koydum diye.
Cemdean ve seningibi piskopatlar sanal alemin kahramani olurlar.
Ve seni bu hafta sonun "Sana kahramani " seciyorum . Enis kayanin verdigi yetkiye dayanarak.
Unutma Türk gencligine karsi savas actiktigin anda savasi kaybedersin.
Bir Öldük Bin dirildik.....
Sizi gibi kürdofillerlen herzaman tartismaya hazirim ...
Allah hepinize bir Türkün 100 de biri kadar zeka versin....
Bizi sevmiyorsaniz cektirin gidin..
Karsinizda sol görüslü kürt yanlisi bir hain Türk yok ...
HAdi aslanlarimmmmm ....

turanyuecelxx 06.02.2005 15:20

Bush und Kurden werden es aufjedenfall

bereuen müssen.Also die Türkei ist ja kein Aldimark mit billigen Waffen.
Türkei sollte noch warten , denn die Amis sind doch schon dort labil sie werden noch abgeschwächt.
Vor zwei Jahren haben sie Irak angegriffen und dennoch hatte sie es so schwer gehabt gegen angebliche Terroristen zu kämpfen.
Also ich weiss nicht wer dort in dem Moment Terrorist ist, aufjedenfall nicht die Irakis.
Lassen wir die Kurden noch ihren Maul aufreissen. Sie könne ja nichts als anderes als Maul aufreissen.,
Wir haben dort 4 Mil Türkemenen .Dene geben wir Waffen damit sie sich gegen die Kurden verteidigen können.
Und nach 6 monaten sollte die Tr schon die Kurden angreifen und Nordirak besetzten .
Nicht um das Land zu annektieren sondern einer Gerechtigkeit zu bringen.
USA hat eine grosse Klappe...
Und nichts besonderes für dieses Land..
Haben sie Gerilla-Erfahrung ... Nein..
Nicht sie können nur mit Knöpfen kämpfen...

turanyuecelxx 06.02.2005 15:26

Von mir aus sollen den Kurden..

ein stückschen Ackerland geben..
Nach zwei Tagen werden sie gegenseitig Töten..
Und werden nie wieder einen Staat verlangen...
Die Kurden haben dass noch nicht begriffen ..
Sie hatten nie einen Staat gehabt und sie waren auch kein Volk in dem Sinne wie die Türken ..
Wenn sie ein Land haben wollen ab nach Iran...

resit23 06.02.2005 15:28

eben

20.000 soldaten, die kurden kämpfen am boden
und von oben schlagen alle paar sekunden
bomben auf tr soldaten ein. Wir müssen realistisch sein, wir sind auch nur menschen und keine roborter, die soldaten würden sofort sterben. Es wäre ein starker imageschaden, davon mal ganz abgesehen, es wäre automatisch ein angriff auf den ganzen
irak, nicht nur der norden, wie man es zu sadams zeiten machen konnte.

turanyuecelxx 06.02.2005 15:30

Bu forumda baska bir Konu vardi ama.

PKKli Kürtler sayesinde baska birseye degisti.
Seit dem Kurden in Istanbul leben hat die Stadt keine Ordnung mehr..
Akshalil ve Cemdean , BigPuma gibi Kürtlerin agzi bambaska yerlere gidiyor.

06.02.2005 15:30

ne ettin dostum dagittin ortaligi.... :)

bizim amacimiz savas falan degil.... ihtiyacimiz yokki.... baslatan zaten onlar AB ve ABD destegiyle....

Benim acim onlari biraz anlamak, yani nasil beyinlere sahipler... benden dah üst konuma onlari neler getiriyor... usw..... ki medeni bir sekilde diyalog olussun.....

Ortami yumusak tut.... ve her zaman ayni stilini koru ve bak göreceksin.... cevap bile vermek islerine gelmeyecektir....

Tam iki haftadir burada bir cevap bekliyorum dahlen cevap yok

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:58 Uhr.