Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

ata 30.09.2003 16:42

hic kizarmiyiz kocum ;-)

Kartalimiz Nihata bol sanslar, yanlis anlasilmasinda ;-)))

HARBI BESIKTASLI

30.09.2003 16:47

BJK GS´ye basarilar diler ama

insallah nihat´ta golünü atar, ama sonucta gs kazansin am liebsten

5:4 für GS mit vier Toren von nihat:-)

ata 30.09.2003 16:58

-----> 21 PASCAL NOUMA <-----

seni basinin zoruyla Besiktasdan uzaklastiran baskana yaziklar olsun.

Seni unutmayacagiz...

30.09.2003 17:02

Das wäre das schönste Ergebnis.

Dann die Schlagzeile:

Diesmal konnte ein Türke nicht gegen die Türken gewinnen :))

des 30.09.2003 17:57

tipps für cl

hangi maclari oynim ya?
hab schon 4 stück
also:

galatasaray- real sociedad 1
la coruna- psv eindhoven 1
celtic gl.-oly. lyon 1
ajax - fc brügge 1

des 30.09.2003 18:18

hmm, und wo sind meine tipps? o.T.

ohne Text

30.09.2003 19:53

Bunlarda benden :)

Garantiler:

Inter - Kiev 1
Monaco - AEK 1
Marseille - Partizan 1
Ajax - Brügge 1

Biraz riskliler:

Celtic - Lyon 1 (beraberlikte olabilir)
Anderlecht - Bayern 2
Porto - Real 1 (sieht gefährlicher aus, als es ist :)
Bu sekilde oynanirsa 5€ ya 300€ veriyor.

Selam ve saygilarimla

kes 30.09.2003 22:58

scheisse,,,,

ahh cimbom ahhh

bari besiktas yensin yarin...

ausser hakan sükür hat keiner das trikot von cimbom verdient...solche spieler wie ayhan tamas oder cihan kannst du alle in die tonne werfen.

30.09.2003 23:29

Olmadi maalesef. Prates iyi oynadi ama

sakatlandi.

Digerleri cok kötüydüler bugün. Aber ich sage euch eins, das Spiel war schon vor dem Anpfiff verloren!

Überhaupt kein Kampfgeist, keine Initiative wie man es sonst von GS gewohnt ist. Bir ikinci yarinin basinda mücadele iyi idi.

Neyse, saglik olsun.

Selam ve saygilarimla

30.09.2003 23:29

Ulan Bayern!!! Yaktin beni! :) o.T.

ohne Text

kes 30.09.2003 23:41

es ist schon fast unmöglich...

die nächste runde zu erreichen....

ins uefa cup sollen die aber nicht, nochmal holen wir nicht den uefa cup.

30.09.2003 23:43

So sicher du vor dem Spiel warst, so

unsicher klingst du jetzt. Evet, cok zor ama imkansiz degil. Gelecek iki maci kazanirlarsa Yunanlara karsi, hersey ortada olur yine.

Wenn sie etwas konzentrierter an die Sache rangehen, wird es auch klappen.

Selam ve saygilarimla

30.09.2003 23:46

İngilizler çirkin yüzlerini yine gösterd

İngilizler, çirkin yüzlerini bu Chelsea - Beşiktaş maçı öncesi gösterdi.. Şampiyonlar Ligi maçı için Londra"ya giden siyah beyazlı kafilenin bavullarının İngiltere gümrüğünde 5 saat süreyle tutulduğu ve uyuşturucu araması yapıldığı öğrenildi...
[30/09/2003-23:12]

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu"nda İngiltere"nin Chelsea takımıyla yarın karşılaşacak Beşiktaş"ta, kafilenin bavullarını İngiltere gümrüğünde 5 saat süreyle tutulduğu ve uyuşturucu araması yapıldığı öğrenildi.

THY yollarına ait özel bir uçakla dün akşam yerel saatle 20.00"de Heatrow Havaalanı"na inen Beşiktaş kafilesinin bavul ve malzeme çantasından oluşan bagajlarına, İngiliz gümrük polisince el konulduğu ve uyuşturucuya duyarlı eğitimi almış köpekler tarafından saatlerce kontrol edildiği belirtildi.

Beşiktaş kulübü yöneticilerinin bütün itirazlarını gözardı eden gümrük polisinin inatla aramayı sürdürmesi üzerine, Türkiye"nin Londra Büyükelçiliği ve Dışişleri Bakanlığı"nın devreye girdiği belirtildi. Yapılan resmi girişimler sonucunda bagajların sabahın ilk saatlerinde gümrükten çıkarılabildiği kaydedildi.

-BİLGİLİ"DEN TEPKİ-

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, olayı ""skandal"" olarak değerlendirdi.

Bilgili, konuyla ilgili girişimlerini sürdüreceklerini ve Türkiye"nin en saygın kulüplerinden biri olan Beşiktaş"a yapılan bu muamelenin sorumlularının bulunmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Kaynak: ajansspor.com

kes 01.10.2003 00:14

ah her macda....

ilk 5 dakika gol yiyorlar...birazdaha dikat etsinler...
bu ne yaaa
kahvede sesim gitdi

01.10.2003 00:22

hakan $ükür...

tut mir leid,ich bin anderer meinung!hakan sükür gehört in die tonne...
ergün und bülent sind die besten!ayhan war auch nicht schlecht!

01.10.2003 01:02

Ayhan?!

Du meinst den Ayhan, der den Ball immer viel zu lange hält, die Pässe zu spät spielt und oft nur versucht zu dribbeln??

Hakan hat gut gespielt. Er hat sein Tor gemacht!

Ergün war heute nicht gut. Er kann es viel viel besser.

Selam ve saygilarimla

01.10.2003 08:45

Ümit Özat

Başarının sırrı: "Hocamız bize, biz ona inanıyoruz!"
Fenerbahçe"nin kaptanı Ümit Özat ilginç açıklamarda bulundu

Fenerbahçe"de futbolculuğundan çok ağırlığı tartışıldı. 4"lü defansta yeri olmadığı konuşuldu. Hatta bir ara kaptanlığı bile polemik konusu oldu. Ama Ümit Özat, her zamanki gibi profesyonelce davrandı, kulaklarını söylentilere tıkadı, sadece işini yaptı. Emeğinin karşılığını aldı ve Daum"un vazgeçilmezleri arasına katıldı. Tecrübeli oyuncu, evinin kapılarını Milliyet"e açtı, sorularımızı içtenlikle yanıtladı.

Ümit başarının sırrını, "Biz Daum"a, Daum da bize inanıyor. Yönetim, taraftar güveniyor. Takımda herkes başarı için birbirine sarılıyor. Hocamızın disiplini, çalışma programı, ilişkileri üst düzeyde. İşte tüm bunların sentezinden yeni Fenerbahçe çıktı" sözleriyle açıkladı. Yabancıların takıma çabuk uyum sağladığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Petkov, Luciano, Hooijdonk, Aurelio ve Tomas çok sıcak insanlar. Keşke Ortega de böyle olsaydı" dedi.

Önlerinde zor bir sezon bulunduğunu belirten Ümit Özat, "Şampiyonluk ipini göğüslersek, 5 yıl bizi kimse zirveden indiremez. Önemli maçları kayıpsız geçtik. Puan kaybedebiliriz. Ama bu savaşarak, dişe diş oynayarak olabilir" diye konuştu. Ümit, milli takımla ilgili de "İşimi adam gibi yapıyorum. Özel hayatım adam gibi. Profesyonelliğime kimse laf edemez. Beni çağırmıyorlar diye kimseye hesap soramam. Ancak o formayı yine giyeceğim" yorumunu yaptı.

-&gt fenerbahce.com

ps : iste buna efendi adam denir

hoscakalin

01.10.2003 08:49

ne dedim ben sana kes arkadas :]

ok 0 : 1 bitmedi ama 0 : 1 bi ara olduydu ;)

gecmis olsun

kes 01.10.2003 11:13

ayhan...

10 bälle...9 fehl pässe....

hakan sükür iyi degilse, daha ne diyeyim....bütün maclarda golümüzü o atiyor.

01.10.2003 11:55

Golleri Hakan atmasi cok fazla birsey

ifade etmez kes. Sonucta takim Hakana calisiyor.

Ama önemli olan, seninde dedigin gibi, verilen paslar, kosma istegi ve hirs.

Das hat gestern fast der ganzen Mannschaft gefehlt. Zumindest die erste Hälfte und nach dem zweiten Tor.

Selam ve saygilarimla

01.10.2003 12:06

Uç Kartal uç!

Beşiktaş"ın hedefi belli: Galibiyet. Türkiye nefesini tuttu. Lucescu ve talebeleri ise Ada"dan üç puanla dönmek için yemin etti.

Yenilmek mi? Asla...
Stamford Bridge Stadı, bugün dev bir mücadeleye evsahipliği yapacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında İnönü’de Lazio’ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş, Prag deplasmanından 85. dakikada Gallas’ın golüyle galip ayrılan Chelsea karşısında üç puan arayacak. Kartal galip gelirse hem İngiliz rakibini yakalayacak, hem de üst tura çıkma umutlarını biraz daha artıracak. Yenilgi halinde ise düşünmek bile istemediğimiz bir puan cetveli ortaya çıkacak.

3 yıllık saltanat
Beşiktaş, İngiliz ekiplerle tarihte 4 kez karşılaştı. A.Villa önünde 1-3 ve 0-0, L.United karşısında 0-0 ve 0-6’lık sonuçlar alıp, Adalılar’ı yenmeyi başaramadı. Chelsea ise evinde yıkılmaz bir kale... Premier Lig’de 2 Şubat 2002’de Tugay’ın takımı Blackburn’e yenilen Ranieri’nin talebeleri, o günden bu yana 10 maçta mağlup olmadı. Avrupa’daki durum daha da korkutucu... 22 Mart 2000’deki Lazio maçından bu yana onları Stamford’da deviren çıkmadı.

Stat: Stamford Bridge
Hakem: Batista (Portekiz Fed.)
Saat: 21.45
Yayın: Star TV

Chelsea: Cudicini, Desailly, Gallas, Bridge, Melchiot, Makelele, Duff, Lampard, Veron, Mutu, Crespo
Beşiktaş: Cordoba, Ronaldo, Zago, Emre, Tayfur, Giunti, İbrahim, Kaan, Pancu, Sergen, İlhan

Kaynak: fanatik.com.tr

01.10.2003 12:06

Wie wird das Spiel ausgehen?? o.T.

ohne Text

01.10.2003 12:29

BEŞİKTAŞ UEFA"YA GİDİYOR

BJKHABER.COM İNGİLTERE"DEN BİLDİRİYOR... BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU HAVAALANINDA YAPILAN SAYGISIZLIĞI UEFA"YA ŞİKAYET ETME KARARI ALDI.

Avrupa Sampiyonlar Ligi (G) Grubu`nda Ingiltere`nin Chelsea takimiyla karsilasacak Besiktas`ta, kafilenin bavullarini Ingiltere gumrugunde 5 saat sureyle tutularak uyusturucu aramasi yapılması üzerine Beşiktaş yönetim kurulu karşı atağa geçme kararı aldı.

Yönetim kurulu yapılan saygısızlık nedeniyle Uefa yetkililerine şikayettte bulunacaklarını açıkladı.

Kaynak: bjkhaber.com

kes 01.10.2003 12:32

airdem.....

sana bir haberim var hehe

kes 01.10.2003 12:34

airdem...

nerdesin kollege ;)))

bizi modi yapmislar hehe

01.10.2003 12:42

He?!=")§($ WAS??$%U")/§ :)) o.T.

ohne Text

kes 01.10.2003 12:53

ne diyon airdem hehe o.T.

ohne Text

01.10.2003 12:54

Yani, biliyorum demek istedim ;)

Hayirli olsun bakalim ;) Insallah batirmayiz burayi :)))

kes 01.10.2003 13:04

yok yaa bagirmazlar hehe

es gibt hier ja nur drei meinungen

cimbom
besiktas
fener

yani artik burdada anlasamazsak....:) hehe

01.10.2003 13:17

Haklisin, tartisacak birsey yok

en iyileri zaten:

BESIKTAS MEN, YOUR TEAM!!

:))

kes 01.10.2003 13:27

höhö :) o.T.

ohne Text

01.10.2003 13:50

:) die Werbug ist genial! o.T.

ohne Text

kes 01.10.2003 14:06

hehe :))))) o.T.

ohne Text

derbeder80 01.10.2003 14:29

Kovaçeviç `Gerçek Fenerbahçeli` Oldu

Kovaçeviç `Gerçek Fenerbahçeli` Oldu

Real Sociedad`ın Yugoslav golcüsü dün oynadıkları Galatasaray maçı öncesinde ``Maça Fenerbahçe - Galatasaray maçı gözüyle bakarak çıkacağım. İtiraf etmeliyim ki Fenerbahçe takımında bir gün oynayıp Galatasaray`a gol atmayı isterdim. Çünkü Yugoslavya`da Fenerbahçe bir kültürdür ve çok sevilir. Umarım bir gün bu gerçekleşir. Galatasaray maçında da umarım gol atarım`` açıklamasını yapmıştı.

Kovaçeviç dün akşam Galatasaray`a gol attı ve böylece gerçek Fenerbahçeli oldu.

01.10.03 - 11:35

kaınak: www.antu.com

derbeder80 01.10.2003 14:36

basarilar dilerim ama

tahminimce bjk ne yazikí kayip edecek cünkü luce iyi teknik adam ama büyük maclarin adami degil ve bence büyük takiminda teknikdirektörü degil bjknin basinda terim veya daum gibi birisi olsa bjk final oynar derdim cünkü cok iyi bir kadrosu var ama ne yaziki korkak oynatiliyor harcanan paraya yazik insallah yanilirim ama durum ortada bjk bu oyun anlayisiyla büyük takimlara karsi zor mac alir yahu adanaya bile kontra atak oynayacak neredeyse. bjklilere cok yazik böyle bir kadro her sene bir araya getirilmiyor.

01.10.2003 14:36

Wooow...sociedad formali..

gercek Fenerbahceli!

:)

Was die Leute sich einfallen lassen he...

01.10.2003 14:38

Haklisin. Kadro cok iyi.

Benime tek korkum o zaten. Sirf defans yaparlarsa garanti kaybederler.

Ama dise dis oynamaya calisirlarsa cok olumlu seyler olur!

Hayirlisi. Ich werde auf jedenfall auf unsere Mannschaft Wetten!!!

derbeder80 01.10.2003 14:40

Ata gardas bunlar benim tahminlerim

kusura bakma yarin ve öbürgün vaktim yok

4 Ekim Cuma
20.00 Konya-Fenerbahçe 0:2

5 Ekim Cumartesi
15.00 İstanbul-Denizli 2:2
19.00 Gençlerbirliği-Adana 3:1
19.00 Malatya-Bursa 2:0
19.00 Galatasaray-A.Sebat 2:0

6 Ekim Pazar
15.00 Elazığ-Beşiktaş 1:1
19.00 Gaziantep-Ç.Rize 2:1
19.00 Diyarbakır-Samsun 2:0
19.00 Trabzon-Ankaragücü 1:0

01.10.2003 14:50

Biz ekleriz tahminlere, sorun degil :) o

ohne Text

ata 01.10.2003 15:51

en az 1 puan alacagiz !!!!!

demedi demeyin

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:51 Uhr.