![]() |
Yavsaklara siir bile
yigitAdam YigitAdam i
Erfahrener Benutzer Mesajlar: 249 tapanaklarini küfürle savunan..küfür cocuklarina, !!!!!!!!!!!! YAVSAK Yalaka olmaya etmişsin niyet Yapış yakasına beslen dur yavşak! İkbali nefsinse tutmuyor diyet Küçücük çıbanken oldun ur yavşak! Seçmişsin mesleği, diploman yoktur Salladıkça kuyruk, yal veren çoktur Tasmalı havlarsan, karnın da toktur Ruhunla cilveleş, hayal kur yavşak! Yiğitlik taslayıp çakala özen ‘’Böyledir bu devran, kurulmuş düzen’’ Mevki, makam için, dostunu üzen köprü altlarinda yerin cok yavşak Hastalık yaymaya tam bir mikropsun Cinsin belli değil, yuvarlak topsun Erkekliğin buysa kökünden kopsun Bulup bir eneme tutup bur yavşak! Gölgenden korkarsin ancak havlarsin, Sanalda dömelen ibne yavsaksin, Yedi sulaleni hergün satarsin, Hakka degil gay kemale taparsin, Onun bunun cocugu ,tescilliyavşak! YAVSAK BENIM DIYE birazdan gelip; kimligini acik acik yazarsin ! Eski 14.08.2017, 22:43.. Arsive baktimda Yavsaklari kale alip siir bile yazdik..simardi o b c.realda görsalar agam poh.y..der bana bu reziller...nerde ezilmis atilmis kakilmis , binilmis orospi ibne dönme varsa geciyor kemalin arkasina, ordan nemalanip sereflenecegini saniyor yavsak.. |
yeter lan!
Küfür etmeden tartisin lan, ücüncü dünya comarlari!
|
Sorun degil
ona bulamayizda ama seni binen mutlak bulunur,
kismetin acildi sayemiz (vaybee sana talip dul amcalarla dolu :D) Zitat:
|
Zitat:
Erkek desen erkek olmayan, kadin desen kimi zaman bende bunun kadin oldugunu düsünüyorum, ama kadin olmayan, ücüncü cins kancik olan, erkegin orospusu olan, harman yeli di$lenmis olan kasar kanciga, Aziz Nesin'nin hatirasini yasatarak o'nun "anladigi" dilden "iltifatlarda bulunuyorum.. Yigit Adam nickiyle efendilik tasliyor, emasculine nikiyle de küfürleri basiyor. Bizim Kalecik'te (Kalecik ellerinde, silahlar bellerinde) bunu daga kaldirirlardi. Bizim yörenin agziyla konusuyorum, bu kancik adama bizimkiler ne derdi biliyormusun? aci sogan yeme anani ...yim, babana söyleme.. O kadar uyanik yani bu kancik ve aldiklari nefesten korkan, en ufak narada hemen kasalara sarilip eli ayagi titreyen bini bir adam etmeyen adamlar.. |
Soysuz Kancık İt SeyranGay
Malsın lan hamamoğlani
Yırtık amın feryadı gibisin hödük Kaşar Lara bile sana vermedi |
Zitat:
Su kesin erkekligin yüz karasi bile olamazsin sen lan terane? :D |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Hamam oglani bu sözü ben kendisine itafen kullanmi$tim bu Mal da sana yazmi$...)))) ordan burdan surdan bir kac söz duyar kendini bir mok sanar haksiz da sayilmaz gerckten bir tam bir Mok pislik.... ben ignore captain sizde yapin sizler bunlara küfür yaptikca bunlar g.ötlerine ka$iyor ho$larina gidiyordur |
Acıların Kadını " LARA "
|
Zitat:
Kancik ve saz ekibi..))))) insanligin yüz karasi bunlar ... g.ötlerine sap bulamayinca insanlara iftira atarak yalan konusrak tatmin oluyorlar.. |
Acıların Kadını " LARA " ...mach doch mal die Beine breit
|
Zitat:
Wo ist Toni? Hat jemand den Toni gesehen, i_missed_you, Toni :D ahh ahh hahahaha |
Zitat:
|
Onun bunun yosmalarinin binisme yeri degil burasi
Defolun karanlik magaraniza sapiklar....Zerre kadar serefiniz olmadigini kabul ede ede halen buralarda sacmalamaya,yazmaya devam eden seref yoksunlari, degil insan hayvan bile olamaz...
Baska konu acin firildaklamanizi orda yapin... Ben size diyecegimi demisim...Halen yaziyorsaniz demekki söylediklerimi kabul ediyorsunuz. |
Psikoloji bilimleri acisindan oldukca sakincali ruh yapisi
@YigitAdam
Senin baska isin yok mu? Hayatini ne idügü belirsiz komplo teorileriyle kafa ütüleyen sitelerden yaptigin altintilari buraya kopyalamak ile mi gecireceksin? Veyahut bozuk Almanci-Türkcen ile ortaya sactigin hakaretler ile? Git kendine bir kiz arkadasi filan yap, hayatina yeni bir boyut kazandir, siyril ve soyutla kendini bu tür bilim ve objektif bir bakis acisiyla yakindan uzaktan alakasi olmayan deli sacmasindan. Sen de kurtul biz de. Veya ne bileyim terapi filan yap. Saygilar Holz |
Zitat:
Naber annasinin kizi..))))) Allahin mali -senin tarih bilgine tüküreyim zibidi Bu malin tarih anlayi$i "belgelerlegercektarih.com" bu mal buradan tarih ögreniyor..)))))))))) Tam bir kepazesin sefil ,beyin fukarasi...bir tikla tarih ögrenir bu zibidi...))) sanirsiniz 300 yüze yakin tarih kitabi okumu$ su foto kopie yaptigi sayfanin yazarlarini bir arastirin hepisi ödüllü ilim ve bilim tarih adamlari..))))))))))))))))))))) sadece ödül olsa iyi üzerlerine doktora bile yapilmi$ ,görülmemis birsey genelde ölümlerinden sonra doktora yapilir bilim insanlarina...i$te böyle bir Gazeteden tarih ögreniyor bu sinek,bizleri tarih bilginle hayran kaldik ..))).....Allahin Mali |
Tüüühhhhhh senin meymentsiz sifatina kepazäääää
Zitat:
Naber annasinin kizi...)))) KIz yobaz aile dilinizden anlamiyorum... Allah a$kina $u kozijn yazdigini biri bana tercüme etsin....annanin reklamini yaptigimdan süphem yokda anlamadim annan iki koca suylami temizleniyor??? senin gibi o cocugunu yetistiren annenin pisligini zem zem duyu bile temizlemez deyil deniz suyu.... eheh bacim tarihi bilgilerinden yoksul biraktin bizleri ...))))))) bt sitesi kopyalayacak yeni birseyler bulamadin mi..))))))))))))))))))))) zavalli zibidi seni..)) allah yobazi bt sitesinden belgelerle tarih ögreniyor...))))))))))))))))) site yazarlari dünya literaturunda dr yapmi$ sahislar, hepisi türk tarih ilim ve bilim uzmani..)))))))) Times gazetinin bir arastirmasina göre einsteindan önde yer aliyorlar hepisi 3 sirada...)))) ha gayret yobaz..) |
Zitat:
senin allah belani versin pislik kafasini senmi tutuyordun ?annanin videolarina niye fotomontaj diyorsun zibidi? annaninkiler fotomontaj bunlar gercek ölemi hamamoglani |
Zitat:
Yalan yanlis Atatürk'e atilan iftiralari "hemcinsinin" yüzüne fena carpmissin :D |
Soysuz Ezik SeryranGay
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günah, hata ve kusurlarımızdan kurtulup, temize çıkmanın bir tek çaresi vardır; o da tövbe ve istiğfarda bulunmaktır.
Günah ve hatalarımızı görüp, bir an önce onları terk etmektir. Pişmanlığımızı samimî bir yalvarış ve yakarışla Yüce Allah’a arz etmektir. Bu şekilde Peygamberimizin (asm); “Günahlarına tövbe eden, onu hiç işlememiş gibidir” verdiği müjde ile günahlarımızdan tamamen temizlenmiş oluruz. İşlediğimiz günah ve kusurlarımızın farkına varmamak veya onları önemsemeyip, küçük görmek gibi bir gaflet hali daha da büyük bir kusur halidir. Böyle bir hal ve tavır içinde, yalnız dil ile yapılacak tövbe ve istiğfarların Cenâb-ı Allah nezdinde kabule karin olması uzak bir ihtimaldir. Her konuda olduğu gibi bu konu ile ilgili çare ve reçeteyi de Üstad Bediüzzaman’dan öğrenelim: “Kusurunu görmemek, o kusurdan daha büyük bir kusurdur. Ve kusurunu itiraf etmemek, büyük bir noksanlıktır. Ve kusurunu görse, o kusur kusurluktan çıkar, affa müstahak olur.” Bu meyanda Üstad Bediüzzaman’ın şu yalvarış ve yakarışı da bizim gibi günah ve kusurlarla alûde olanlar için örnek olmalıdır: “Eğer kemal-i rahmetinle onu kabul etsen, mağfiret edip, rahmet etsen, zaten o Senin şanındır. Çünkü Erhamürrahimsin. Eğer kabul etmesen, Senin kapından başka hangi kapıya gideyim? Hangi kapı var? Senden başka Rab yok ki dergâhına gidilsin. Senden başka hak mabud yoktur ki ona iltica edilsin.” Her konuda olduğu gibi tövbe ve istiğfar ile ilgili takınılacak hal ve tavır hususunda da en doğru, en iyi örnekler başta peygamberler olmak üzere din büyükleridir. Onların günah ve kusurlara karşı sergiledikleri hal ve tavırlar, ikaz ve tavsiyeleridir. Yine Peygamber Efendimiz’in (asm) “seyyidü’l istiğfar” diye tavsif ederek ümmetine bildirdiği duânın meali de şöyledir: “Allah’ım! Sen benim Rabbimsin. Beni Sen yarattın. Ben Senin kulunum. Gücüm yettiğince, ezelde Sana verdiğim sözümde ve vaadimde durmaktayım. Yaptığım kötülüklerim ve işlediğim günahlarımın şerrinden Sana sığınırım. Bana lütfettiğin üzerimdeki nimetlerini yüce huzurunda minnetle anıp itiraf ederim. Aynı şekilde günahımı da itiraf ederim. Beni bağışla Rabbim. Çünkü Senden başka hiçbir kimse günahları affedip bağışlayamaz.” Yine Hz. Nuh’un (as) türlü türlü musîbet ve belâlara düçar olan kavmine kurtuluşları için; “Rabbinize istiğfarda bulunun” buyurduğunu biliyoruz. Kavmini terk edip, denize atılarak balığın yuttuğu Hz. Yunus’un da (as) bu tehlikeli durumdan kurtuluşun çaresi olarak; “Senden başka İlah yoktur. Seni her türlü noksandan tenzih ederim. Gerçekten ben kendime zulmedenlerden oldum.” (Enbiya s: 87) diyerek ismet sıfatına sahip olduğu halde, hata ve kusurunu itiraf etmek suretiyle, affa müstehak olarak kurtuluşa erdi. Demek oluyor ki Allah’a ortak koşmaktan başka günah ve kusurlarımız ne derece büyük, ne kadar çok olursa olsun yeter ki içten ve samimî bir niyetle Yüce Allahtan tövbe ve istiğfarda bulunduğumuzda inşallah affa müstehak oluruz. |
kardesim ....
tüm arap ülkeleri ...kendi Mustafa Kemal ini ariyor ...
biz Türkler lerin 100 yildir yolu belli zaten |
![]() |
Amk mallari sizi AKP iste böyle bacaginizdan asiyor
Amk malAKlari yalAKlari sizi AKP iste böyle bacaginizdan asiyor
![]() |
Yoğun araştırmalarımın sonucunda sırbıstandan gelen ucuz etleri buldum Afiyet olsun
![]() |
Bullshit
Bullshit bleibt bullshit egal wie oft man ihn wiederholt!
Egal mit welchen Worten, egal mit welchen fake bildern! Egal mit welchen fake texten. |
Soysuz Kancık İtler
|
Göt Oğlanı SeyranGay
Soysuz köpeksin,
|
Zitat:
|
![]() |
"iftiratör yalanci soysuz köpek" SeyranGay
Der Schlittenwolf
Im tiefsten Winter reiste ich einst durch Russland. Nun könnt ihr euch sicher fortstellen, dass man bei Schnee und Eis mit einem Pferd nicht allzu schnell unterwegs ist. Kurzerhand besorgte ich mir also einen Pferdeschlitten und spannte meinen alten Gaul ein. Juchhe, nun ging es in rasendem Tempo durchs Land. Als ich mich aber irgendwann einmal umschaute, da bemerkte ich, dass mir und meinem Pferd ein Wolf auf den Fersen war. Ein echter Wolf, und nirgendwo ein Mensch, der mir helfen konnte! Das Tier war riesig. Bald hatte der Wolf mich und meinen vierbeinigen Weggefährten eingeholt. Jetzt gab es kein Entrinnen mehr. Ich schaffte es gerade noch mich zu ducken, da hatte sich der graue Räuber auch schon nach einem mächtigen Sprung über den Schlitten im Hinterteil meines Pferdes verbissen und ließ nicht mehr los. Ich selbst war ihm als Beute wohl zu mager gewesen. Dafür aber schien ihm mein Pferd um so besser zu schmecken, denn er schmatze nicht schlecht bei seiner Mahlzeit. Weil ich wusste, dass der Wolf gut beschäftigt war, traute ich mich nun auch wieder aus der Versenkung aufzutauchen. Ich ergriff meine Peitsche und drosch mächtig auf das Hinterteil des Wolfes ein. Den schien das weiter nicht zu stören, denn er hob nicht einmal seinen Kopf, sondern fraß mehr und mehr mein Pferd auf. So weit, bis er schließlich seinen Kopf durch das Geschirr des Pferdes stecken konnte. Den Gaul hatte er zu diesem Zeitpunkt mit Haut und Haaren verspeist. Ich peitschte und peitschte weiter auf das Tier ein, das nun an Stelle meines Pferdes den Schlitten zog. Und siehe da, der Wolf kam immer mehr in Fahrt, wurde schneller und schneller. In kürzester Zeit hatten wir St. Petersburg erreicht. Auf den Straßen aber blieben die Menschen stehen, um diesem ungewöhnlichen Gespannen mit offenem Mund nachzustarren. |
Zitat:
Ya Ingo yap $unu ,ben de görünmüyor bile...bak hata yapmi$in mikicem yazmi$ , umut vermi$sin!!! bu g.ötcünün istedigi zaten o ,$imdi hic birakmiz pe$ini.. |
Motor Lara
''kaşar'' olma kriterlerin nelerdir?
|
Yorumculari birlestiren yegane ortak özellik
Topyekün gerizekalisiniz. Bir tarafta Kadir Misiroglu izleye izleye beyni sulanmis söz de Osmanli torunlari (gercekte ise kültürsüz tasrali/köylü comarlari), diger tarafta Atatürk hayrani oldugunu iddia eden, ama bilim ve mantik yolunda ilerleyecegine (Nato skandali örneginde oldugu gibi) akil almasi zor ve absürt komplo teorilerine sarilmis mankafalar.
Gerizekalisiniz, yemin ediyorum. Bu beyin ile nasil yasayip nefes aliyorsunuz? Argümanlarin, tartismalarin sigligina, kalitesizligine ve özellikle seviyesine bakar misiniz? Net Gerizekalisiniz. Hepiniz geberip gitseniz de biraz nefes alsak. |
Zitat:
Mit deiner anatolischen Belehrungsmanier, machst du dich bei mir nur noch lächerlicher als du es schon ohnehin bist. |
Zitat:
burnunun 1 metre ilerisini göremeyin sidikli,allahtan Nato skandal yaratti'da AKP Atatürk sevgisini ortaya cikartmaya bir bahenesi oldu....yoksa bizim nerden aklimiza gelsin dimi kiz sidikli... Eksik olma oduncugum, el öpenlerin cooook olsun. |
Motor "LARA" su Kaynattığı Zaman Ne yapmalı
|
Iste burasini anlasalardi, Türkiye aya ucardi
Ama bunlarda bunu anlayacak kapasite nerde, bunlar yagmurlu havada agac dikme töreninde su döken zihniyet.. Saka degil gercekten oldu.
Zitat:
|
soysuz köpk sözde asker svak-SeyranGay
Soysuz Köpek Soran Olursa "Atalarım Ermenistandan geldi" dersin
|
Zitat:
so wird Vaybee irgendwann wieder ne option |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:32 Uhr. |