Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara_ 20.06.2015 21:14

du wirst in sehr kürze die dreckigen Leute persönlich kennenlernen deli kari

Lara_ 20.06.2015 21:16

Yaşasın hayatın acemisi olmak, bi'sürü şeyi hala ilk defa yapıyormuş gibi heyecanlanmak..

20.06.2015 21:18

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2114601)
du wirst in sehr kürze die dreckigen Leute persönlich kennenlernen deli kari

NOKTA !!!!

20.06.2015 21:20

kalbimin dim dimi, ben iftarimi acmaya gidiyorum

buyur soframi senlendir, hayatimi senlendirdigin gibi :)

hab dich liebbbbbbbbbbbbbb

Lara_ 20.06.2015 21:35

Sen beni benden koru rabbim.AMIN

21.06.2015 12:49

Hiçler ve zırvaları...

Foruma yeni zırvacılar ve saçma zırvaları dolmuş yine?
Bukalemuna taş çıkartan karakterlere sahip olanların,başkalarını yargılaması,çok komik oluyor gerçekten.En doğrusu ne biliyormusunuz ?Bu tipleri hiç yokmuş gibi saymak,hiç olduklarını hatırlatmak.....

communist 22.06.2015 04:46

Dünya miras listesinde yer alan 1000 yillik Westminster sarayini Kacaksarayla birmi tutuyorsun? Göbegini kasirken ampul kafani gereksiz seylere yorma :D

Zitat:

Zitat von DiaTonik (Beitrag 2114682)
ingiltere meclis binası 7 milyar sterline (30 katrilyon) yenilencek.

bu parayla 23 ak saray yapilir.

ingilizler bunu gururla konusurken bizimkiler ak sarayin yapilmasina karsi cikiyor.

düsündürücü bir durum.

22.06.2015 11:18

Osmanlının son padişahı ne yaptı?

Zitat:

Zitat von DiaTonik (Beitrag 2114684)
devlet büyüklerimize tesekkür borcluyuz. demekki ingilizlerin yillar önce yaptigi 1100 odalik sarayi biz AK Parti döneminde yapabildik.

acaba 1000 yil sonra ingiliz cahillerde ingiliz hükümetine 'dünya miras listesinde bulunan ak sarayla kendi sarayini birmi tutuyorsun' dermi acaba???

think abaout it ;)

Osmanlı yıkımın eşiğine geldiğinde,kendini güçlü göstermek için Dolmabahçe sarayını yaptırmış,fakat bu yıkımını engelleyememişti.Bu hikaye kimseye birşey anlatıyor mu bilemem?
Sanki sahte bir sultan,sonunun geldiğini anlayınca 1000 odalı salon yaptırmış gibi...
''Saraylar yıkılır saltanatlar çöker,
bu günden yarına,bir direnenler birde yarınlar için gidenler kalır''şiiri de bana müthiş birşeyi hatırlatıyor.Neyi biliyormusunuz?Kanlı bir diktatör ve onun çanak yalayıcılarının sonunu.....

22.06.2015 11:28

Yol ve Köprü

Zitat:

Zitat von DiaTonik (Beitrag 2114697)
100 yildir senin zihniyetindeki insanlar tas üstüne tas koymamistir bu ülkede.

yarin öleceklerini bilseler bile saray, yol, hastane, ev ve yardim yapan hükümete kavustugumuz icin cok memnunuz.

Bir akebeli,konuşmasına yol köprü ve allah diye başlıyorsa,bilin ki o cahildir ve konuşmaya gerek yoktur,boşuna nefes tüketmenin manası yok,yıkımdan kurtulamayacak sizin zihniyetiniz....

22.06.2015 12:07

Akebe ve yalanları...

Zitat:

Zitat von DiaTonik (Beitrag 2114699)
13 yildir yikilacak denilen hala yikilmadiysa bize bu ne ögretir?

13 yildir yalan söylüyorsunuz ve hala yüzünüz kizarmiyor...

bilinki yüzü kizarmayanlarda yalan boldur, iftira coktur, sahsiyet yoktur.

Sen farkında değilsin galiba,yada başkaları, oy kullanmayanların yüzde 25 i oy kullanınca ne hale geldiğinizin?Bak geri kalan yüzde 25 oy kullanmadı,onlar kullansaydı eğer,o köprülerin altından çook sular geçerdi....
Hem ben seni ciddiye alıp yazmadım,yalanınızın sonunu yazdım.Akebe nin sonu....
Anladığım kadarıyla,burda iftira atan,10 larca sahte nickle giren birisin,seni adam diye ciddiye alıp yazmam..Blok listeme girdin,çünkü gereksiz ve sıkıcı birisin.Aynı zamanda sahtekar....

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:40 Uhr.