![]() |
Ich hab"s aufgegeben ;)) o.T.
ohne Text
|
Aha... Nerden biliyorsun?? Belki sadece
karismiyorlardir? Zaten kadin olarak futbol deyince, hemen - zaten sen ne anlarsin - niye atiyorlar, dinlemiyorlar bile.
Ama erkekler kadar fanatik olmuyoruz, bunda haklisin. Yani vurup kirmiyoruz, küfür etmiyoruz vs vs... (Tabii tüm erkekler öyle demek istemiyorum, cogu, yani benim tanidiklarimin cogu) |
vurup kirmak sacma olur...
Ya ben sahsen mac bakarken diyelim, kahvede bakerken sessiz macima bakarim sadece Kendi Takimima yani Besiktasa kizarim pozuisyon kacarirsa...
tabiki bütün kadinlarda bir degil... ama cogu izlemiyor... ama kadinlar dünya kupasini sen izlemisindir hehehe !!! A.D. |
und noch ne..
..pfeiffe :)
|
das sags auch nur du...
gitdiniz yine batan istanbulsporun oyuncularini almaya :))
bence aykut´la hooidjonk iyi ikili olur..zaten aralarinda 1-2 yas fark var heralde hahahaha |
Airdem tahmin yarismasi ne oldu kollege?
ohne Text
|
genau hau mal rein:-) o.T.
ohne Text
|
du hast die 12 Variante vergessen:-)
ister istemez Taraftar:
cünkü tutugu takim rengi kendi kaninda var, benimki siyah beyaz akiyor inanmiyorsaniz kesim:-))) |
wir warten
|
wie tief man sinken kann, kann ja nur
bergab gehen. dat wars mit cimbom
|
18. Hafta tahminleri
Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 18. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:
1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 18. haftanin maclari : Beşiktaş - Samsunspor Denizlispor - A. Sebatspor Malatyaspor - Adanaspor Ankaragücü - Ç. Rizespor İstanbulspor - Fenerbahçe Trabzonspor - Konyaspor Elazığspor - Gençlerbirliği Diyarbakırspor - Galatasaray Gaziantepspor - Bursaspor herkese bol sanslar airdem & ATA |
dankeschön leute
Beşiktaş - Samsunspor 4:0
Denizlispor - A. Sebatspor 2:0 Malatyaspor - Adanaspor 3:0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1:0 İstanbulspor - Fenerbahçe 2:2 Trabzonspor - Konyaspor 1:0 Elazığspor - Gençlerbirliği 1:3 Diyarbakırspor - Galatasaray0:2 Gaziantepspor - Bursaspor 1:1 |
benim tahminlerim
Beşiktaş - Samsunspor : 3:0
Denizlispor - A. Sebatspor 0:3 Malatyaspor - Adanaspor 3:3 Ankaragücü - Ç. Rizespor 3:0 İstanbulspor - Fenerbahçe 0:3 Trabzonspor - Konyaspor 3:0 Elazığspor - Gençlerbirliği 0:3 Diyarbakırspor - Galatasaray 5:0 Gaziantepspor - Bursaspor 3:0 |
selam ata gardas :) my tahmins...
Beşiktaş - Samsunspor 2-1
Denizlispor - A. Sebatspor 3-0 Malatyaspor - Adanaspor 1-1 Ankaragücü - Ç. Rizespor 2-0 İstanbulspor - Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor - Konyaspor 4-2 Elazığspor - Gençlerbirliği 3-4 Diyarbakırspor - Galatasaray 1-2 Gaziantepspor - Bursaspor 2-2 |
War arbeiten Kollege. Auf ATA is Verlass
ohne Text
|
yesil beyazzzzzzzzzzzzzzzz
Beşiktaş 3-1 Samsunspor
Denizlispor 2-0 A. Sebatspor Malatyaspor 3-1 Adanaspor Ankaragücü 2-1 Ç. Rizespor İstanbulspor 0-4 Fenerbahçe Trabzonspor 1-1 Konyaspor Elazığspor 0-2 Gençlerbirliği Diyarbakırspor 0-1 Galatasaray Gaziantepspor 3-1 Bursaspor |
Yine düstük Yollara........!!!
Beşiktaş 2 - 1 Samsunspor
Denizlispor 2 - 1 A. Sebatspor Malatyaspor 3 - 0 Adanaspor Ankaragücü 2 - 1 Ç. Rizespor İstanbulspor 1 - 1 Fenerbahçe Trabzonspor 2 - 1 Konyaspor Elazığspor 1 - 2 Gençlerbirliği Diyarbakırspor 1 - 3 Galatasaray Gaziantepspor 2 - 1 Bursaspor |
o.T.
Beşiktaş - Samsunspor 2-2
Denizlispor - A. Sebatspor 1-0 Malatyaspor - Adanaspor 4-1 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1-1 İstanbulspor - Fenerbahçe 0-3 Trabzonspor - Konyaspor 1-0 Elazığspor - Gençlerbirliği 1-2 Diyarbakırspor - Galatasaray 1-1 Gaziantepspor - Bursaspor 2-0 |
....
Beşiktaş - Samsunspor :3-0
Denizlispor - A. Sebatspor:1-0 Malatyaspor - Adanaspor :2-0 Ankaragücü - Ç. Rizespor :3-1 İstanbulspor - Fenerbahçe :1-2 Trabzonspor - Konyaspor :1-1 Elazığspor - Gençlerbirliği :2-3 Diyarbakırspor - Galatasaray :0-1 Gaziantepspor - Bursaspor :1-3 |
özlemistik ;-)
Beşiktaş - Samsunspor 2:0
Denizlispor - A. Sebatspor 1:2 Malatyaspor - Adanaspor 3:1 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1:1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1:2 Trabzonspor - Konyaspor 2:0 Elazığspor - Gençlerbirliği 0:3 Diyarbakırspor - Galatasaray 0:2 Gaziantepspor - Bursaspor 1:0 |
o.T.
Beşiktaş - Samsunspor 3:1
Denizlispor - A. Sebatspor 3:1 Malatyaspor - Adanaspor 2:0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1:1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1:3 Trabzonspor - Konyaspor 2:0 Elazığspor - Gençlerbirliği 0:3 Diyarbakırspor - Galatasaray 1:4 Gaziantepspor - Bursaspor 2:2 |
kolay gele airdem :)) o.T.
ohne Text
|
selams
Beşiktaş - Samsunspor 2-1
Denizlispor - A. Sebatspor 3-0 Malatyaspor - Adanaspor 3-0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 2-1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1-5 Trabzonspor - Konyaspor 1-1 Elazığspor - Gençlerbirliği 0-0 Diyarbakırspor - Galatasaray 2-1 Gaziantepspor - Bursaspor 2-0 |
Ibo61 tahminler
Beşiktaş - Samsunspor 2-0
Denizlispor - A. Sebatspor 1-2 Malatyaspor - Adanaspor 3-1 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1-1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1-2 Trabzonspor - Konyaspor 2-1 Elazığspor - Gençlerbirliği 1-3 Diyarbakırspor - Galatasaray 1-2 Gaziantepspor - Bursaspor 2-1 |
benim tahminler
Denizlispor - A. Sebatspor 3:1 Malatyaspor - Adanaspor 3:0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 2:1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1:2 Trabzonspor - Konyaspor 2:0 Elazığspor - Gençlerbirliği 0:2 Diyarbakırspor - Galatasaray 1:1 Gaziantepspor - Bursaspor 3:1 |
~~~ Hersey Besiktasim Icin ~~~
Beşiktaş - Samsunspor 3:0
Denizlispor - A. Sebatspor 2:0 Malatyaspor - Adanaspor 1:0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1:1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1:0 Trabzonspor - Konyaspor 1:2 Elazığspor - Gençlerbirliği 2:2 Diyarbakırspor - Galatasaray 1:0 Gaziantepspor - Bursaspor 3:1 |
herkese bol sanslar
Beşiktaş - Samsunspor 2:1
Denizlispor - A. Sebatspor 2:0 Malatyaspor - Adanaspor 3:0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 0:0 İstanbulspor - Fenerbahçe 1:3 Trabzonspor - Konyaspor 1:1 Elazığspor - Gençlerbirliği 2:3 Diyarbakırspor - Galatasaray 2:1 Gaziantepspor - Bursaspor 2:0 |
bende geldim ;-)
herkese bol chance
brat, kes mucuxladim sizi Denizlispor - A. Sebatspor 3:1 Malatyaspor - Adanaspor 3:0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1:0 İstanbulspor - Fenerbahçe 2:4 Trabzonspor - Konyaspor 1:0 Elazığspor - Gençlerbirliği 1:3 Diyarbakırspor - Galatasaray 0:2 Gaziantepspor - Bursaspor 1:1 Beşiktaş - Samsunspor 0:4 |
hehe birseyi yanlis yazdim ;-)
Besiktas tabiiki4:0 alacak Macii
|
hallo arsena :)) biraksaydin 4-0 für..
samsun belki tutar :p
|
hallo arsena :)) biraksaydin 4-0 für..
samsun belki tutar :p
|
o.T.
and now the the results from akratitus.......
Denizlispor - A. Sebatspor 2:1 Malatyaspor - Adanaspor 4:0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 1:1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1:4 Trabzonspor - Konyaspor 1:1 Elazığspor - Gençlerbirliği 0:2 Diyarbakırspor - Galatasaray 0:1 Gaziantepspor - Bursaspor 3:1 Beşiktaş - Samsunspor 1:1 |
kes samsun 4:0 yensin
söz kölnün ortasinda essek gibi yaninda aniririmq
|
Nihat "AB"ye girdi! TC hâlâ bekliyor :)
AVRUPA"DAKİ GURURUMUZ NİHAT KAHVECİ, AB VATANDAŞLIĞI STATÜSÜNDE FORMA GİYECEK.
İspanya Birinci Futbol Ligi ""La Liga""da yer alan Real Sociedad takımında oynayan Nihat Kahveci, Avrupa Birliği (AB) statüsünde futbolcu olarak kabul edildi. Madrid Üst Mahkemesi 6. kısmı tarafından alınan karar İspanya Futbol Federasyonu"na iletilerek, Nihat"ın AB statüsünde futbolcu olarak tanınması talimatı verildi. Kulüp yetkilileri de bu kararın federasyon tarafından onaylandığını ve Türk futbolcunun ilk lig maçından itibaren AB statüsünde sahaya çıkacağını açıkladılar. İki yıldır Real Sociedad takımında forma giyen Nihat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ""Ben takımda garanti oynuyordum. Ama ne olursa olsun, bu karar benim için önemli bir şey. Artık daha rahatım. Kulüp için de benim içim de olumlu bir gelişme"" dedi. ""La Liga""daki kurallara göre, her takım AB dışından 3"ten fazla oyuncuya ilk 11"nde yer veremiyor. Kaynak: Avrupa Birligi Basin Dairesi :)) |
Uefa Kupasi 3. Tur Hakemleri aciklandi:
Ilk maclar 26 Subat:
Valencia-Beşiktaş: Alain Sars (Fransa), G.Saray-Villarreal: Stefano Farina (İtalya), Parma-G.Birliği: Wolfgang Stark (Almanya), Gaziantep-Roma: Iorui Baskakov (Rusya) Rövans maclari 3 Mart: Beşiktaş-Valencia: Domenico Messina (İtalya) Villarreal-G.Saray: Massimo Busacca (İsviçre) G.Birliği-Parma: Eric Poulat (Fransa) Roma-Gaziantep: Alain Hamer (Lüksemburg) Kaynak: bjkhaber.com |
mavi mavi mas mavi
Beşiktaş 3-1 Samsunspor
Denizlispor 2-0 A. Sebatspor Malatyaspor 4-0 Adanaspor Ankaragücü 1-3 Ç. Rizespor İstanbulspor 1-5 Fenerbahçe Trabzonspor 2-2 Konyaspor Elazığspor 1-2 Gençlerbirliği Diyarbakırspor 0-0 Galatasaray Gaziantepspor 3-0 Bursaspor |
Tschuldigung JayJay....
Meine...
Beşiktaş - Samsunspor 3-0 Denizlispor - A. Sebatspor 2-1 Malatyaspor - Adanaspor 1-1 Ankaragücü - Ç. Rizespor 2-1 İstanbulspor - Fenerbahçe 0-3 Trabzonspor - Konyaspor 2-0 Elazığspor - Gençlerbirliği 0-2 Diyarbakırspor - Galatasaray 0-2 Gaziantepspor - Bursaspor 1-2 |
meine
Denizlispor - A. Sebatspor 2:1 Malatyaspor - Adanaspor 3:1 Ankaragücü - Ç. Rizespor 2:1 İstanbulspor - Fenerbahçe 1:2 Trabzonspor - Konyaspor 2:1 Elazığspor - Gençlerbirliği 0:3 Diyarbakırspor - Galatasaray 1:2 Gaziantepspor - Bursaspor |
Nette Spielerei
<a href="redirect.jsp?url=http://homepage.mac.com/zeekaa/.Pictures/pinguin.swf" target="_blank">http://homepage.mac.com/zeekaa/.Pictures/pinguin.swf</a>
Haut drauf! P.s rekor 593.5 meter |
o.T.
Beşiktaş - Samsunspor 2-0
Denizlispor - A. Sebatspor 3-0 Malatyaspor - Adanaspor 2-0 Ankaragücü - Ç. Rizespor 2-0 İstanbulspor - Fenerbahçe 2-1 Trabzonspor - Konyaspor 3-1 Elazığspor - Gençlerbirliği 1-3 Diyarbakırspor - Galatasaray 0-2 Gaziantepspor - Bursaspor 3-2 |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:06 Uhr. |