![]() |
???
kimmis bu imanli insanlar?
|
Destekmi Köstekmi? ;)
Mümin Gardaschimiz AvciTop CemYilmazHocamiza yaziyor :
********************************************* So 24 Sep -------------------------------------------------------------------------------- 12:35 AVCI52 kardes selam sen bu kafirlere neyi anlatmaya calisiyorsun. onlar kuranin ayetlerini istedigi gibi anlayan ve istedigi gibi anlayipta anlatanlar dir. ilmi marifetleri yok ama küfr ve hakaret marifetleri cok.kisisel hakrette de degil de islam dini aile kadar hakarette bulunuyor. az kaldi bu pislik yuvasini ben kapattirim. ******************************** Elinden geleni ardina goyma Deyyuz...... Senden sinekler bile korkmazken lol Cesaretin varsa gel bulusalim, kac kurusluk Pislik Artigi oldugunu göster.... Ama sikar dimi??? hadi, ikile bakim Düdük |
Kim olacak???
Hayatlarini Allaha adamis ve Kuran in emrettigi gibi yasayan mütevazi, temiz ve nurlu insanlar.... Nurcu Tarikatindaki Yobazlar degil!!!!!!!!!! Allahin verdigi nurdan bahs ediyorum.
Nefislerine hakim olabilen güclü imana sahip insanlar..... Azda olsa VARLAR!!!!! Böylesi Kafir ve Yobazlar Gercege ve Kutsal bir dine kendi cikarlari icin tecavüz edemezler. Cünkü Allahin tüm isimleri bir anlam tasir. Ve o anlamlarin her biri insanligi ve imani ögretir.... akli olana illaki. Ben Imansiz Karinin biriyim! Ama kendimi ukalaca dini kendim yaratmis gibi ayrim yaparak baska Allahin yarattigi kullardan üstün göremem! Bak, su Kafir Herif Avci ya bile ilgi gösteriyorum, benden bekledigi ve hak ettigi gibi (benim nazarimca!). Ama günlerdir 1 Mümin ve gercek anlamiyla Imanli Steppe disinda kim cikabildi??? Onu asagilamadan ve küfre el atmadan diyalog kurmak istedi. Basaramadi. Cünkü Yobazlar sadece Dargörüslü degil, Darkafalidirlar ayni zamanda. |
Allaha sükürki böyle bir dinle dünyaya g
gelmisim. tam olarak yasamasamda iyiki müslüman olarak dünyaya gelmisim diyorum
|
amin:) o.T.
ohne Text
|
peki niye...
öteki büyük dinlerde allahtan gelme degilmi?
hz musa hz isa seninde peygamberlerin degilmi |
Takdirler Sana....
Allah tüm Kullarini sever
Kendi yolundan gitmeyenlere ise sonuna kadar firsat ve imkan tanir, dogruyu bulmalari icin.. Yeryüzünde hic bir Din yok iken Allah gene vardi. Dogru yoldan gidenler gibi ve dogru yolu bulamayanlar ya o yoldan sapanlar gibi... Cünkü daha henüz dinler yaratilmadan Allah bize en kutsal ve degerli seyleri vermisti: Nefis, Icgüdü, Sezgi ve Hak görüsü!!!!! Tehlikeyi sezebiliyor, Duygularimizla hareket edebiliyorduk bin yillarca önce. Allahin büyüklüyü bizim akil ve bilim kapasitemize sigmaz bir sonsuzluk kadardir! Ve onun Sevgisinin tek bir kivilcimi Dünyadaki tüm yaratiklari rahmete ve huzura kavusturacak kadarindan fazladir. Allaha inanan ve onu bilen, INSAN AYIRIMI yapmaz ve ne kendini, nede kendi dinini baskalarindan ve baskalarinin inancindan üstün tutmaz! Allahin huzurunda bu en büyük günahlardan biridir! Onun Yarattigi her sey Saygi ve Sevgi degerdir! Bunu basaramayanlar Allahi üzer! Buna Saygi duymayanlar Allaha hakaret etmis olur! Allahi elestirmis olur! Insan ve Din Ayrimi yapanlarini Siddetle KINIYORUM!!!!!!!!!!!!!!! Imansiz DaschFirinGari Selametle kaliniz..... |
imansizdaschfiringarisi
bach schimdig iyi yazdung vallah billah
hacinin ince sakallarini usulca sivazlamaya hak gazandin bu defa |
tabiingi gizim..bu senin hakkun
gizimuz eda sadece müsülman dogduguna sükrediyor o kadar..bu onun hakkudur ve sakuncasi da yochtur
|
ALLAH c.c. Rahman ve Rahimdir.. o.T.
ohne Text
|
blöd echt!!!
düsler usw ihr seid echt doof.
bi yandan din din din diyosunuz öbür yandanda ona buna dinsiz veya din konusunda seviyesiz oldugunu yaziyosunuz. madem cok biliyosunuz o zaman bildiginizi yazin niye burda millet birbirine giriyo ki dooooof sag ich nur!!!!!!!!! |
katiliyorum
seit nur am provuzieren
|
ALLAH c.c. Rahman ve Rahimdir.. II
"Rahman" isminin ifade et*tiği rahmet, bir kayda, bir karşılığa bağlanmamıştır. İnsan, Allah´ın "Rahman" ismi gereğince dünyada rızıklanır. İnsan, kafir olsun, mü´min olsun bu böyledir. İnsan dünyada yer-içer, hava teneffüs eder, yaratılanlardan faydalanır. Örneğin, güneşin ışığından, ırmaklardan, toprağın yeraltı ve yeryüzü zenginliklerinden faydalanır. Bütün bu saydıklarımız, Allah´ın, Rahman sıfa*tıyla kullarına verdikleridir ve biz bu nimetleri saymakla bitiremeyiz...
Allah´ın "Rahman" isminin ifade ettiği rahmet, şumullü (kapsamlı) ve geniş olan rahmettir. İnanç ayırımı yapmak*sısın ve tipine bakmaksızın her canlıya yöneliktir. "Rahim" isminin ifade ettiği ikinci (ahiretteki) rahmet ise, Al*lah´ın Rahman ismi gereği kullarına dünyada bahşettiği rahmeti iyiye kullananlara, bu rahmetin, bu nimetlerin sahibini tanıyanlara, O´na şükredenlere, O´na itaat edenlere, kısaca bu rah*metin gereğini yerine getirenlere bir ecir olarak verilen rahmettir. Allah´ın Rahim ismi gereğince ahiret nimetlerine (cennetlere) ka*vuşan mü´minler, dünyadayken kendilerine verilen rahmetlere/nimetlere nankörlük (kafirlik) etmemiş olduklarından bu ikinci rahmetlere (ahiret nimetlerine) kavuşmuşlardır. İman edenler, hicret edenler ve cihad edenler (ancak) Allah´ın rahmetini umabilirler (2/Bakara: 218) |
Ramazan Hatim kampanyasina devam !
*********blogcu*********
Ramazan Hatimi icin cüz dagitimi.. Önceki yazi cok asagida kaldi icin tekrar yaziyorum buraya. Ramazan icin hatim yapiyoruz ve cüz almak isteyen arkadaslar benimle irtibata gecsinler.. su ana kadar verilen cözler.. 1,2,3,4,17,18,19,20 ve 30.. Blogcu Bu kampanya baslattigin Allah senden razi olsun, 21. cüz de okunuyor Hosca ve Dostca kalin Vesselam |
Ahiretteki Rahmet sadece iman edenler ic
iman etmeyen, ALLAHin ahiretteki rahmetinden umudunu bu dünyada kessin.. Hak din islamiyeti kabul etmis ve iman etmis insanlar icindir sadece..Bosu bosuna öyle ALLAHin ahiretteki rahmetinden medet beklemeyin derim ben. Kafirlerin yeri ebedi cehennemdir!!
|
Rahman ve Rahim olan Allahin adiyla oku!
iyi de ne alaksi var evladum.alakaya kel maydanoz..
sen namazini, niyazini vartinu curtunu yap gerisine karisma evladum..kafir cennete mi gider, cehenneme mi gider kafani yorma buna.. onu ben kisckisch amcan bile bilemem..onu allah bilir ancak |
sözde müslüman
bu nasil bir yazi, bu nasil bir tarz?
bu mu senin din anlayisin sana bunumu ögrettiler nerede senin utanma duygun insanlara saygin bu senin yaptigin düpedüz ahlaksizlik. |
kadinda kadinligini bilsin :))))
kadinda kadinligini bilsin :))))
|
Ülen Cem
Sen benide gectün vallahim......
Yahu bu herif kendini Allahtanda üstün görüyooooo yerim seni evlatcagizim lol |
stimmt
valla bende katiliyom.....
Nieder mit der Provokatioooooooooooon ;) just take easy and smile |
Katiliyorum
olay aslinda basit... herkes kendini profilieren etme pesinde..... in dem man andere für DINSIZ o.ä erklärt befriedigt man ein wenig sein EGO.....
Isin esasi ise... KIMSE DIN ADINA KONUSAMAZ... DINI TAM BILEMEZ... ve HELE HELE ALLAHIN JANDARMALIGINI YAPAMAZ.... Iste millet bunu kabule edemiyor.. cünkü DIN BIR CIKAR VE BASKI UNSUR OLARAK BINLERCE YILDAN BERI KULLANILIYOR... UND DAS GIBT NIEMAND AUFFFFFFFFFF |
Amin esasen ORJINAL ISLAM
icin hepimiz sansliyiz...
|
Lütfen Hurafelere HADISLERE gerek yok
Efendim kim sunu yada bunu yaparsa sunu veya bunu alirmis LAGA LUGA bunlar....
HIC BIR SEY ALAMAZSINIZ YADA VERILMEZ.... sabah aksam ibadet etmek bile günahtir Kuranin ruhuna uymazzzzzzzzzzzz... Zaten hayat yeterince zaman caliyor istirahat zamaninida FUZULI IBADETLERE harcayan kesinlikle beyinsel ve maddisal geri kalacaktir.... Kuranin cercevesindekileri yerine getirelim kafiiiiidir..... DIGER ILAVELERI YAZANLAR YAPSIN............. |
tse tseeee :(((((((( o.T.
ohne Text
|
SANANE... ALLAHTAN VAYHYIIMI ALDIN o.T.
ohne Text
|
Ne alaka
SON YÜZYIL DISI... hangi ALIM... DNA yada baska bir bulusu bir yerde yaziyor....
LÜTFEN....... Kuran ilim kitabi degil.... hic bir sekilde ne DNA yada baska bir sey bir iki kelimeyle anlatilir yada anlasilir... Simdi bir DNA uzmani yillarca Üniversite hayati cekerken, sen tek bir Ayeti okumalya DANayi cözdün demek.... Alemsin... O halde yillardir Matematik okudum... BOSUNA.. sen bana bir Ayet gösterde okuyarak MATHE-PROFESSÖR olayim |
Oldukça güzel bir yorum. Kutlarım. o.T.
ohne Text
|
sadece muslumanlar cennete gidecek de
ondan.
|
onun gazabının bir kıvılcımı da
tüm yaratılmışları yok etmeye yeter.ayrıca yeryuzunde tek HAKK DİN islamdır.ve digerlerinden elebetteki tartışılmayacak derecede üstündür.cünkü diğer dinler kişileri cennnete sokamıyor.lütfen tek dünyalık görüşleriniz üzerinden duygu sömürüsü yapmaya kalkmayın.bu dünya hayatı neticede sonludur ve öteki dünya için bir tarla mesabesindedir.bu dünyada ne ekersen onu biçersin.Allah ın rahman sıfatı bu dünyadaki tüm kullarını kuşatır ancak rahim sıfatı yalnızca müminler içindir.ve süre ölene kadardır.iman edip musluman olmayanlar Allahın gazabıyla karşılaşmak için öteki dünyaya göçederken müminler se Allah ın rahmetiyle hasrolunup cennetine giderler.bunu söyleyen Allahın kendisidir.Allaha söylemediği sözleri söyletmeye kalkmayın.ve dini tek dünyalık bir kültür parcası olarak yansıtmaya kalkmayın.
|
okumadan ben de aynını yazmısım: o.T.
ohne Text
|
Allah ın ne dedgini bilmeden Allah adına
konusmaya kalkan sensin.budur Allahlık taslamak.Allah ın ne dediği bellidir.tum kainatı yaratacak ve bedavaya bu dunyada her seyi verip yasatacak ve bize din belirleyip yasamammızı isteyecek sonrada yasayanlarla yasamayanları ayırt etmeyecek.bu kabul edilebilir bir sey degildir.ve Allaha bu dunyada keyfince yasamayı adet edinmiş olanların atmış oldugu bir iftiradır.kuarn ı kerim de Allah ne yapacagını cok acık bir sekilde beyan ediyor.
|
allah allah..
peki müslümanlardan önce bütün insanlar cehennememi gitti? allah onlara yanlis peygamberlermi gönderdi?
|
istedigin kadar zirla sen..
isinize geldigi gibi yasiyorsunuz..
Kur"an-i Kerimde yasam bicimi en güzel sekilde sergilenmis, tavsiye edilmis, emir buyurulmustur. Isinize geldigi gibi yasayip, ALLAHin emir ve buryuklarini ayaklar altina alip, sonrada Rahmet mi umuyorsunuz? |
Amaaaaaan
zatim herkes pildiyünü yapi....
herkesün dinü kendüne.... neye inaniyosan, onu yap. ben garismiyom artikim valla... benden gecti. dimedü demeyun... sonramin cehennem gapisuna varuncada saskun saskun bahuvermeyun.... gapiyu acan ben olcam nassisa haydüm, cehennemde bulusmah üzerem ImansizGari |
Ay o.T.
ohne Text
|
Ay o.T.
ohne Text
|
A o.T.
ohne Text
|
Bah Evladum Babur
Allah sana aklini bos yere vermedi:
Onun gücü sonsuzdur. O istese, bir nefesiyle tüm kötülükleri YOK eder. Lakin Rabbim kullarinin HEPSINI o kadar seviyorki, kendi gücleriyle, iradeleriyle, akillari ve duygulariyla güzelligi, iyiliyi ve sevgiyi bulmalarini arz etmis. Sen müslümanlar disinda diger insanlarin tümünün cehennemlik olduguna inanmakta özgürsün. Fakat ben Allahimi Ceza veren, Kin ve Öc alma niyetli bir Allah olarak tanimiyorum! Ben onu sevgi, saygi, güzellik ve iyilik kaynagi olarak taniyorum. Buda benim görüsüm. Kabul etmek zorunda degilsin. Fakat beni inadin ve siddetinle ikna edemezsin. Zaten tüm islam adina yapilan terrörler de (cihad adi altinda) Allahi siddete yakin, kaba gücle ikna eden biri olarak tanitiyorlar. Biz insanlari insanliktan uzaklastiran cok sebepler var. Amerikadan tut arap ülkelerine kadar yasanan ve yapilan haksizliklar ve namussuzluklar! Amerika kapitalizim ve riyakarligi ile. Arap ülkeleri kapitalizim ve riyakarliklariyla. Lakin araplari cok daha fazla kiniyorum. Nedenmi?????? Sözde Müslüman olduklari icin!!!!!!! Dünyada o kadar ac Müslüman var: Sudan, Etyopya vs..... Ve bunlar sadece bir gecede sarisin avrupali yada amerikali bir kadina binlerce Dollar helal ediyor zevkleri icin!!!! Sayisiz lüksleri arabalari villalari fabrikalari, yatlari, yalilar vs. vs.... var... Insanlar icin ne yapiyor bu sözde Müslümanlar????? Yani senin nazarinda müslüman olduklari icin cennetlik bunlar, öylemi???? Ben cehennemin bölye kullar ve Bush emsalleri icin yaratildigina inaniyorum. |
Gardasch
su mübarek günde "zirla" kelimesi günah olmasin....
uuuups, ben ne diyom yahu??? hoooop, af etsinler yani abisi ;) sen cennetliksin, senin yaptigin, yazdigin, düsündügün ve yasadigin hersey "sevap" ve cennetlikdir ;) Sahura kalkar iken dua et, Allah gönlünü ve aklini temiz tutsun.... Imansiz Gari |
dogrudur
bazi arkadaslarin (diyer dinleri inkar edip cehennemlik diyen) yazdiklarina bakarsak bir sonuc kaliyor:
Kurani Kerimde tüm Peygamberlerin ismi geciyor. Arkadaslarin yorumlarina göre Allah Islami göndermeden önce 2 büyük hata yapmis olmali. Sorum diyer Dinlere Kafir Dini diyenlere: Allah hata yapacak kadar zayifmidir? Ayrica tüm arkadaslari Terbiyeye davet ediyorum. Saygilar |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:12 Uhr. |