![]() |
hey der osterhase kommt wirklich quasi..
..morgen in ca. 6 wochen..alsooo ist an deinem joke doch etwas dran und somit auch was an meiner aussage :)
|
abartmadimki
mehr oder weniger :o]
|
:p o.T.
ohne Text
|
Damit reihst du dich in die Reihe der ..
ein !
Gratuliere! "Geregi görülür" Al" |
sorry ben bisey görmedim :-p o.T.
ohne Text
|
Ali Asim Balkayayi unuttun ya !!! :-)
Bence cok degerli bir futbolcu !!! LOL
|
Sevdiginiz ve Sevmediginiz Takimlar !!!
Selam Arkadaslar,
Sevdiginiz... ve Sevmediginiz Takimlari Olsuturun... Sevdginiz 5 Takim !!! 1. 2. 3. 4. 5. Sevmediginiz 5 Takim 1. 2. 3. 4. 5. Ve Avrupanin en basarli 5 Takimi Sizce Kim ? 1. 2. 3. 4. 5. Isteyen Arkadaslar Bu Topice Cevap Versinler !!! Vereceginiz Yanitlari Merrak ediyorum !!! Sadece Türkiyeden degil Avrupadanda Takim Sece Bilirsiniz !!! Bol Eglenceler hehe !!! A.D. |
Ben Baslayayim Bari hehe :-)
Sevdginiz 5 Takim !!!
1.Besiktas 2.1.FC Köln 3.Fc. Sant Pauli 4.Altay 5.Tuncelispor :-) Sevmediginiz 5 Takim 1.Galatasaray 2.Fenerbahce 3.Bayern München 4.Leeds United (Alle Englischen Clubs) 5.Lazio Rom Ve Avrupanin en basarli 5 Takimi Sizce Kim ? 1.Besiktas 2.yok 3.yok 4.Fc Köln 5.Gremberg Humboldt :-) |
Er hat es nicht verdient ! HEYGIDI ZIYA
ohne Text
|
ne ne ne :p o.T.
ohne Text
|
galatasaray - bremen
2-0
Murat Erdogan und S. Sarioglu |
LOL o.T.
ohne Text
|
BRAVO :-) o.T.
ohne Text
|
Bravo!
Jetzt hast du es gegeben mann!
Es wirkt, und wie es wirkt... puhh.. Wenn du richtige Argumente auftischen würdest, würdest du nicht weiterkommen (haben ja viele versucht), deshalb versuchst du Galatasaray mit so etwas zu beleidigen - aber, ein anständiger GSli würde nicht auf deinen Niveau sinken glaub mir. Viele liebe Grüße an dich mein Schatz |
Selam
Sevdginiz 5 Takim !!!
1. Galatasaray 2. Denizlispor 3. Genclerbirligí 4. AS Rom 5. Real Madrid Sevmediginiz 5 Takim 1. Fenerbahce 2. Bayern München 3. ManU 4. 5. Besiktas Ve Avrupanin en basarli 5 Takimi Sizce Kim ? 1. Galatasaray :)) 2. Real Madrid 3. Bayern 4. Juventus 5. FENER Na, was sagt ihr Jungs dazu? Grüße |
GS yi daha kötü durumda olmadiginin
tek nedenidir Hakan Sükür. Önemli maclarda kendini gösterdi!
Selam ve saygilarimla |
Supiii ;)) o.T.
ohne Text
|
Mayne Teams :)
Sevdiginiz ve Sevmediginiz Takimlar !!!
Selam Arkadaslar, Sevdiginiz... ve Sevmediginiz Takimlari Olsuturun... Sevdginiz 5 Takim !!! 1. Besiktas 2. Besiktas 3. Besiktas 4. Besiktas 5. Besiktas Sevmediginiz 5 Takim 1. Lazio Rom 2. ? 3. ? 4. ? 5. ? Ve Avrupanin en basarli 5 Takimi Sizce Kim ? 1. Fenerbahce (aslinda dünyanin) :)) 2. Real Madrid 3. Manchester United 4. Bayern München 5. AC Mailand |
TEbrikler! o.T.
ohne Text
|
benimkiler
Sevdginiz 5 Takim !!!
1. BESIKTAS 2. Orduspor 3. FC Barcelona 4. Juventus Turin 5. Samsunspor Sevmediginiz 5 Takim 1. Fenerbahce 2. Galatasaray 3. Diyarbakirspor 4. Kocaelispor 5. Elazigspor Ve Avrupanin en basarli 5 Takimi Sizce Kim ? 1. Juventus Turin 2. AC Mailand 3. Real Madrid 4. FC Barcelona 5. Manchester United |
bunlarda benden...
5 sevdigim takim (cimbom haric)
1. 1.fc Köln (fc jeff yaz) 2. kayserispor 3. Altay 4. Pendikspor 5. .......... sevmedigim takima gelince 1. fenerbahce 2. " 3. " 4. " 5. Besiktas avrupalilar 1. cimbom 2. real madrid 3. boca juniors 4. Brescia (r.baggio) 5. B. MÜnchen |
meine...
Meine Top 5
1. Galatasaray 2. Bvb 3. Fc Barcelona 4. Arsenal 5. Juventus und River Plate Meine Haß 5 1. Fenerbahce 2. Real Madrid 3. Besiktas 4. Schalke 5. ManU, Boca Juniors,AcMilan, Lazio,PSG.... Ve Avrupanin en basarli 5 Takimi 1. Juventus Turin 2. ? 3. ? 4. ? 5. ? |
hmm
Sevdginiz 5 Takim !!!
1. Galatasaray 2. Deportivo La Coruna 3. Hannover 96 4. Erzincanspor 5. Mercanspor Sevmediginiz 5 Takim 1. Fenerbahce 2. Leeds United 3. Arsenal 4. AS Rom 5. Club Brugge Ve Avrupanin en basarli 5 Takimi Sizce Kim ? 1. Real Madrid 2. Juventus Turin 3. Bayern München 4. AC Mailand 5. Ajax Amsterdam |
Boca Juniors Avrupa Takimimi ??? o.T.
ohne Text
|
hahahaha Airdem !!!
Evet Haklisin FENERBAHCE hahahaha ICH LACHE MICH TOD !!!
A.D. |
hakan sükür
kral olmak kolay degil. o kadar elestirilere ragmen yine dimdik ayakta. ülkemizin alternatifi olmayan tek futbolcusu oldugunu yine kanitladi
|
galatasarayi neden sevmiyorsun?
sizinle bizim alip veremedigimiz hic olmadiki. bir kac salak disinda bjk yi sevmeyende yok bizde.
yoksa sende bir kac lar arasindamisin ? üzülürüm bak buna. |
die sind doch
quasi zusammenaufgewachsen.
okul arkadasi gibi birseyler. hem sergen bize de hizmet verdi elinden geldigi kadar. kendisine yakisani konustu. helal kepce kulak |
sen hangi ligi izledin? o.T.
ohne Text
|
hat doch gut angefangen
insallah böyle devam eder. umut veriyorlar.
ama umut ile kalacakmi? insallah kalmaz. |
Fenerbahce - Rize Maci ne Olur Bugün ?
Sizece Mac ne olur ???
insallah yener Rize !!! pek ümidim yok ama neyse cokdan beri mac bakmadik, gidip bakalim bari !!! A.D. |
Bir Kaclar da ne oluyor ???
Ayip Etmisin... Sende diyelim Feneri sevmiyon... demekki senden Galatasaray tarafinda bir Kaclardansin ne allaka ???
Bir Besiktasli mecburmudur Galatasarayi sevmeye... ben sahsen sevmiyom Galatasarayi beni anlaman lazim sende diyelim Fenerbahceyi sevmiyon insan gicik olsunca oluyor birkere... hehehe tabiki bu bizim aramizdaki dostlugu bozacak degil, iki iyi arkadasim Galatasrayli...(Birtasnesi KES ) hehehe hading bye... A.D. |
Hayatinizin Golleri ???
Takiminizin veya baska Takimlarin attigi en güzel 5 Gollünü Secin !!!
Hayatimda izledigim en güzel 5 Gol : 1. 2. 3. 4. 5. Daha cok yazmak isteyen varsa yazabilir... Bol Eglenceler ... :)) A.D. |
Gene Ben Baslayayim !!!
Su an aklima gelen en güzel 5 Gol :
1.AhmetDursun 1:0 (BJK-Barcelona) Samp.Ligi 2.AhmetDursun 2:0 (BJK-Barcelona) Samp.Ligi 3.Sergen 1:0 (BJK-Chealsea) Samp.Ligi 4.Sergen 2:0 (BJK-Chealsea) Samp.Ligi 5.Sergen 1:0 (BJK-GS) 100.YIL Gol 6.PascalNouma 3:1 (BJK-D.Kiev) Uefa Kupasi Benim Aklima gelen Bunlar tabiki daha cok güzel goller var... A.D. |
Yigidi öldür ama hakkini yeme demisler:)
ohne Text
|
Maci alirsa hic sasma valla! :) o.T.
ohne Text
|
Tabiki Sasmam Yenerbahce bu !!!
Yenerbahce hic yenilirmi ya... baksana Sampiyon olacaklarmis Sözde hahaha
A.D. |
degilmi yani !!! o.T.
ohne Text
|
o.T.
Hayatimda izledigim en güzel 5 Gol :
1. Pascal Nouma im Spiel BJK - D.Kiew zum 3-1 2. Kaan Dobra im Spiel Gencler - BJK zum 0-1 3. Sergen Yalcin im Spiel Denizli - BJK zum 1-1 4. Ilhan Mansiz im Spiel BJK - Göztepe zum 7-3 5. Ahmet Dursun im Spiel Saraybosna - BJK zum 0-1 Aklima gelen su anda bunlar. Hepside cok güzeldi. Tabii daha coook var ama yazmakla sigmaz buraya :) |
Lol o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:47 Uhr. |