Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara_ 29.03.2015 20:51

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2111202)
kalbimin dim dimi, benim güzeller güzeli LARAM, iyi ki varsin, hab dich liebbbbbbbbbbbb

iyiki sen varsin Nur yüzlüm güzel gözlüm .. bende seni seviyorum sevgili arkada$im..))

29.03.2015 21:15

kedi eti yiyemedi :))

bir seyi merak ediyorum arkadaslar..nicin bir bayandan cevap alamadiginizda cirkeflik moduna geciyorunuz??hayir yani anlamadigim su!siz bize yazma hakkinizi kullanirken biz size yazmama hakkimizi kullaninca cirkefligimi hakkediyoruz??!!!yok böyle bir dünya!!!! bu huylar ancak bizim egosu tavanda gezen türk erkeklerimizde mevcut hic almanlardan cevap gelmedi diye negativ bir davranis sergiledigine sahit olmadim....yiyemeyince mindar olduk.siz böyle yaptikca cevap vermeyisime bir kez daha mutlu oluyorum sizde avcunuzu yalamaya devam ediyorsunuz :))))

30.03.2015 06:39

Die Uhren von Vaybee ticken nicht mehr richtig. So ein Frühaufsteher bin ich nun wieder auch nicht...

Denizrocky 30.03.2015 14:49

Zitat:

Zitat von Oguzhan_ (Beitrag 2111194)
Neden bu kadar yalan anlatiyon?

Kendini yalan söyleyincemi rahat hissediyon?

Böyleliklemi anca ilgi toplamayi beceriyon?

Benim t9 ile sorunum yok ama seninle.

Geldigimden begri görüyorum. Sen tek isin burda iftira yazmak. Neden?

Aynaya bakarken nasil,hissediyon kendini?

KARI KESIN CIRKINDIR ABI AYNA BILE BU CIRKEF KARIYA BAKMAZ :D

SevtapTuran 30.03.2015 22:11

Cennet ülkemizden selamlar arkadaslar.

kizkarsli 31.03.2015 08:09

Morgen

was ist das für ein Unwetter....

31.03.2015 13:17

Zitat:

Zitat von hercai16 (Beitrag 2111205)
bir seyi merak ediyorum arkadaslar..nicin bir bayandan cevap alamadiginizda cirkeflik moduna geciyorunuz??hayir yani anlamadigim su!siz bize yazma hakkinizi kullanirken biz size yazmama hakkimizi kullaninca cirkefligimi hakkediyoruz??!!!yok böyle bir dünya!!!! bu huylar ancak bizim egosu tavanda gezen türk erkeklerimizde mevcut hic almanlardan cevap gelmedi diye negativ bir davranis sergiledigine sahit olmadim....yiyemeyince mindar olduk.siz böyle yaptikca cevap vermeyisime bir kez daha mutlu oluyorum sizde avcunuzu yalamaya devam ediyorsunuz :))))

Also ich habe mit Feyzade kein Problem. Und ich finde, die Herren der Schöpfung sollten sich auch mal zügeln.

31.03.2015 13:18

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2111241)
was ist das für ein Unwetter....

Vor allem in der Nacht war es sehr übel, ich dachte sogar da wäre ein Einbrecher oder oder so am Werk gewesen :D
Dem wäre ich zwar beigekommen, aber einer solch übermächtigen Naturgewalt selbstverständlich nicht. Das muss man so halt hinnehmen :)

kizkarsli 31.03.2015 13:38

ohoo

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2111243)
Vor allem in der Nacht war es sehr übel, ich dachte sogar da wäre ein Einbrecher oder oder so am Werk gewesen :D
Dem wäre ich beigekommen, aber einer solch gewaltigen Naturgewalt nicht. Das muss man so halt hinnehmen :)

ich hätte bei beiden versagt :)

31.03.2015 13:39

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2111247)
ich hätte bei beiden versagt :)

Aman seytanin kulagina kursun. Nicht dass wir jetzt durch unsere Gedanken negative Energien herbeibeschwören :D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:38 Uhr.