Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

24.03.2015 14:40

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2110743)
Schlaf ist die Beste Medizin. Warum kannst du denn nicht an Schlaf denken?

Bos ver ne sen sor ne de ben söyleyim.

24.03.2015 15:22

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2110668)
Sadece Bir ucak bileti kadar uzaksin:)

Ankarayi Bir defa ziyaret ettim yillar önce. Heryer beton, hic yesillik yoktu. Havadada agir kömür kokusu ( sonbahar) Allah orda yasayanlara sabir versin.

ANKARA, kardeşliktir, "Bize gidelim"dir, "Bizde yiyelim"dir, "Bizde kalalım"dır.. "LA Bende para var oğlum sen gel"dir. ... Beraber dayak yiyip, kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır. Sevgidir ANKARA... İzmirli , İstanbullu gibi denizini boğazını değil, sebepsiz yere seversin ANKARA'yı. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden. Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol oğlum" değilde , "Kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir ANKARA. "Yanında ailesi var boşver"dir ANKARA. İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek büyük şehirdir. İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize, Biz ANKARA'da "GARDAŞ" deriz !!!

SevtapTuran 24.03.2015 15:35

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2110749)
ANKARA, kardeşliktir, "Bize gidelim"dir, "Bizde yiyelim"dir, "Bizde kalalım"dır.. "LA Bende para var oğlum sen gel"dir. ... Beraber dayak yiyip, kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır. Sevgidir ANKARA... İzmirli , İstanbullu gibi denizini boğazını değil, sebepsiz yere seversin ANKARA'yı. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden. Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol oğlum" değilde , "Kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir ANKARA. "Yanında ailesi var boşver"dir ANKARA. İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek büyük şehirdir. İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize, Biz ANKARA'da "GARDAŞ" deriz !!!

Güzel anlatim. Birde dogaya yesillige agirlik verilse dahada Güzel olurdu.

24.03.2015 15:40

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2110751)
Güzel anlatim. Birde dogaya yesillige agirlik verilse dahada Güzel olurdu.

Sen nerelisin? Eger bu soruyu fazla özel buluyorsan cevaplamak zorunda degilsin. Sizin oralarda ormanlar cok mu?

timeraiser 24.03.2015 17:41

Wie kann ein Mensch, der über Wochen die Moral predigen wollen, der selbst so handelt? :-)

Wie sollte man Frauen bzw. Damen behandeln? Ahhhh, so etwa ...?

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2110714)
...

in einem fall hat eine kranke person über wochen im chat geschrieben wie toll ich bin und nachdem sie gemerkt hat dass ich parallel noch 2 andere am laufen habe hat die liebe sich in hass gewandelt.

seitdem trollt sie hier umher und verfolgt mich.

24.03.2015 17:41

Evde durmak hicte bana göre degil. Allah'im su gün bi bitse de...

timeraiser 24.03.2015 17:44

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2110720)
timeraiser ich rede lieber von mir als von dir. du bist uninteressant und das sage nicht nur ich sondern auch viele damen hier.

Ich bin so uninteressant für dich gewesen, dass du mich seit Wochen auspionieren ließt, um hinter meiner Identität zu kommen? Interessantes "Uninteressant"!

Wie doof nur, dass deine eigentliche Masche nicht zieht, wie du die Leute zum Schweigen bzw. Entschuldigen bringst.

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2110720)
du schreibst mich im majestätsplural an und gemeint ist mein majestätsthron :D

Gemeint sind alle, die deinen Nick teilen.

25.03.2015 13:01

Ogullarim ve kizlarim var gelecekte, her biri vazgecilmez bir cihan parcasi. Kac bin yillik hasretimin goncasi. Gözlerinden öperim, bir umudum sende anliyormusun..

Bu saatte Ahmet Arif nerden aklima geldiyse. Bazen insanin beyni insana böyle seyler de yapiyor...

Imogdi 25.03.2015 22:44

herkese bendennn

AKP liler haric :D

Lara_ 25.03.2015 22:56

uzun bir gündü..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:00 Uhr.