|  | 
| 
 Güvenme bu kadar askima öyle saglamda degilsin. Titrerim kendi üstüme, benden degerli degilsin! | 
| 
 ben artik kendime daha yakinim, cocuksu hirslarim bitti. | 
| 
 yazimi kis`sa cevirdin  karlar yagdi basa leylam viran oldu evim yurdum ne söylesem bosa leylam | 
| 
 ben sana küsüm aslinda haberin yok koyup gittigin yerde kötülük cok | 
| 
 serin bir sonbahar aksaminda söz, ismini unutur silerim... | 
| 
 tuttuğun kalem olsa yüreğimin elleri  bir defa daha yazsa bebeğim bebegim bebegim... | 
| 
 Yüz yildir bekler beni bir sehirde bir kadin, Ayni daldaydik ayni daldaydik ayni daldan düsüp ayrildik.. | 
| 
 bana gel oldugum yere, hayat neymis o zaman gör yada git ellerin yoluna, kal orda ne halin varsa gör. | 
| 
 gelemem ben  gidemem ben her güzele gönül veremem ben | 
| 
 ya sen bitir ya ben bitireyim ya sen cek git ya ben gideyim | 
| 
 söylenmemis, sahipsiz bir sarkiyim git dersen giderim, kalirim kal dersen | 
| 
 beni ne sevdigin belli ne de sevmedigin git diyorsun, kal diyorsun..bir karar ver ne olursun. | 
| 
 leman sam- kiyamam karanlik gecelere ortak edemem seni kiyamam kiyamam sana | 
| 
 Nilüfer - karar verdim Acilarimi birer birer yakip gidecegim..yine tam askin ortasindan gececegim..geceleri günlere sayip, kendine derdime yanip, sen aglarken ben gülecegim! | 
| 
 Ben yoruldum söyle senin gücün var mı hala? | 
| 
 Ayrilik seni görmezden gelirim, meret oyalama aklimi!  Dön demeyi valla unuttum ben! =) | 
| 
 Söz veremem yarina bana senden ne köy olur ne de kasaba! | 
| 
 Ayşegül - Ah Neyleyim Gönül Çok arzettim sevdiğimi göremedim ki  Aylar yıllar geçti geçti göremem gayrı... | 
| 
 Askim asklarindan bulasin! | 
| 
 Murat Boz 2009 Seni beni onarip onarip neden kiriyorsun? | 
| 
 tan-rica ederim Sevgilim 'bitti bu aşk hoşcakal'  Diyorsun olsun Dağ gibi çeker giderim... | 
| 
 İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim | 
| 
 Dersini almista ediyor ezber Sürmeli gözleri sürmeyi neyler... | 
| 
 görenbilir  thema´larimi karistirdin :) | 
| 
 Dudaginda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler Seni çagirir gülpembe | 
| 
 Mecnunum leylami gördüm Birkerece bakti gecti Ne sordum nede söyledi Kaslarini yikti gecti Soramadim bir cift sözü Aymiydi günmüydü yüzü | 
| 
 kabul demek zorundayim sansimiz kalmadi... | 
| 
 Zitat: 
 | 
| 
 Ömrün bittigi yerde Acilir kara perde Sahidimdir mahserde Askim sana emanet... | 
| 
 Yine de ben hep seninim İlk şarabı senin elinden içmişim Yine de sen ille de sen | 
| 
 http://www.youtube.com/watch?v=ZAdYAxDaZe8 horozlar ötmeden gün isimadan uyan eller duymadan usul usul bana gel uyan uyan kalles raki niye bittin | 
| 
 beni kaybettigini hala icine sindiremedin... | 
| 
 ama bir seyi unutma, agir gelir bende bulduklarini bir baskasinda aradigin zaman. | 
| 
 yan gece gündüz yan, milim milim yan, inim inim inle askimdan haline yan. Bensizligine yan, sensizligime yan, beni bu hale nasil getirdigine yan! | 
| 
 Ajda Pekkan - yan ...gözümden düsersin geri döndügün zaman! | 
| 
 Nadide Sultan :) - Dene bakalim Aradiginda beni bulabilecekmisin, bulamadiginda durabilecekmisin yandi onca sene,git elleri dene, onlarla mutlu olabilecekmisin. Dene bakalim! | 
| 
 Sen üzülme acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim | 
| 
 Ne yalnizlik ne hüzün ne o eski sarkilar Hic biri dokunmuyor senin yoklugun kadar... | 
| 
 unut beni unuttugum gibi seni unut ki beni yanindakini aldatma. | 
| 
 Yollar uzun uzar gider Deli gönül feryad eder Gecer ömür gecer gider Sende bir gün unutursun... | 
| Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:33 Uhr. |