![]() |
Mach doch, was hindert dich
daran?????
Ganz im ernst.... warum tust du es nicht... kimse yasaklamamiski..... :)))) |
o.T.
Esinkaya sen müslümanliktan coktan cikmis iyice kafirlesmissin maalesef. Bilmedigin birsey hakkinda öyle sacmasapik seylerle milletin kafasini karistirdigin icin Allah insallah sana senin hak ettigini versin ve verirde Allah"in izniyle. Arabistana ben gittim Kuveyte gittim ve senin analttigin kadar sacma degil durumlar. Sen rububiyetcisin ve gercekleri yalanlarla örtmeye calisiyorsun ve bunada arapca anlamiyla "Kafir" derler. Senin gibilerin bakara suresinde yazdigi gibi, Allah kalplerini kilitlemis. Atatürk gibi bir alkolikin yüzünden türkiyenin hali 80 senedir bö<le batak zaten. Senin kafan iyice yikanmis kardesim. mason bir atatürke tutturmus gidiyorsun. Allah"a sükür senin gibi insanlar olmasina ragmen, dünyada müslümanliga gecenlerin sayisi gittikce artiyor ve hak yolu buluyor. Allah isigini tamamlayacaktir ve Islam dünyaya hüküm kuracaktir, bunlar Ayet ve Hadislerle acik acik ortadadir...saygilar
|
üstünlük neyime
burada bilgi yarismasi yapmiyoruz. düsünceler konusuyor sen muhammedin sözlriyle yola cikiyorsun bende simdiki zamana göre cikiyorum.HZ.muhammed söylediginde sende mi oradaydin?
|
bataklikta yüzen su parazitler
gibisin. yaptigin sey pislikten baska birsey degil.
hadi sana bir madalya takayimda, kestirdigin hicbir mok yok bunun yaninda isbatladigin hicbir mok yok. neyse it ürür kervan yürür. yahu köpegin havlamasi bulutlarin seyrini etkilemez. |
o.T.
baskalarin yanlisini arayacagina kendini cok bildik tanimlama burada...1-2 ayet copy/paste yapipta burad islami bildigini satmaya calisma...ona bakarsab papaz bile cogu müslüman daha fazla bilgisi var Kurani Kerim hakkinda...ama bilmek yasamak anlamina gelmez. yahudileri Allah lanetlemis bir kavim olarak Ayetlerinde bildirmistir...tabiiki Peygamberlerin cogu onlardan gelmistir, ama onlar hepsini er ve gec inkar etmeye baslamistir ve onun üzerine Peygamberlerin Efendisi Muhammed Musatad SAV. araplardan göndermistir.Yahudiler o Hz.Ali"ye bile dünyanin servetini ayagina sermistir sadece bazi kelimeleri degistermisi icin!!! biraz dünyanin nasil kimler tarafindan nicin yönetildigini bilseydin, ve fuhustan tut tütün icki endüstrisi kimlerin elinde hangi amacla oldugunu bilseydin belki kafan calisirdi....Allah buradaki dogru yazanlarin, ve dogru yorum vermeye calisanlarin mükafatini ve yanlislarla dolu dinle hic bagdasmayan bilgileri aktaranlarinda cezasini versin insallah. Allah Müminlerin yanindadir ve insallah dinsizlerdende korusun.
|
sen yoluna ben yoluma
bu gidisle hicbir yere varamassiniz. hangi kuranda yaziyor insan öldürmek,kesmek yok etmek , yok su nesil lanetlidir yok bu irk lanetlidir.ALLAH katinda herkes esittir.sen istersen devam et,nasil olsa herkesin günahi kendinedir
|
o.T.
baskalarin yanlisini arayacagina kendini cok bildik tanimlama burada...1-2 ayet copy/paste yapipta burad islami bildigini satmaya calisma...ona bakarsab papaz bile cogu müslüman daha fazla bilgisi var Kurani Kerim hakkinda...ama bilmek yasamak anlamina gelmez. yahudileri Allah lanetlemis bir kavim olarak Ayetlerinde bildirmistir...tabiiki Peygamberlerin cogu onlardan gelmistir, ama onlar hepsini er ve gec inkar etmeye baslamistir ve onun üzerine Peygamberlerin Efendisi Muhammed Musatad SAV. araplardan göndermistir.Yahudiler o Hz.Ali"ye bile dünyanin servetini ayagina sermistir sadece bazi kelimeleri degistermisi icin!!! biraz dünyanin nasil kimler tarafindan nicin yönetildigini bilseydin, ve fuhustan tut tütün icki endüstrisi kimlerin elinde hangi amacla oldugunu bilseydin belki kafan calisirdi....Allah buradaki dogru yazanlarin, ve dogru yorum vermeye calisanlarin mükafatini ve yanlislarla dolu dinle hic bagdasmayan bilgileri aktaranlarinda cezasini versin insallah. Allah Müminlerin yanindadir ve insallah dinsizlerdende korusun.
|
kopya
devam arkadas devam et
|
inancin disariya yansimamasi
nasil olacak? yani senin dünya anlayisini sen disariya yansitmaman nasil olacak?
sen ciplakliginla ortada gezince disariya herhangi birsey yansitmamis mi oluyorsun? fevkalade oluyorsun. niye baskalarina böyle bir yasak getirme ihtiyaci hissediyorsun? buna nasil bir hakkin olabilirki? yoktur aslinda. ama iste böyle edebiyatlar ile kimse inancini disariya aktarmasin falan filan. bunlar bos seyler. her insanin bir dini vardir. seninkisinin sana göre herhangi bir ismi yoktur. benim inancimin adi islamiyettir. ve ben bunu niye disariya aktarmiyacakmisimin mantigini kavramak mümkün degil. |
Naja besonders Logisch ist das nicht ...
gerade!!!
Ehrlich gesagt sehr amüsante geschichte... was allerding auch ein wenig stimmt und zwar der teil dass die Sonne in Arabien schlimme schmerzen hervorrufen kann aber ist das in Südafrika, Indonesien, Zentralafrika, Sudan, Tschad, Mexiko oder in Diyarbakir nicht so ??? hehe ich bitte dich wenn das der Grund wäre könnte man doch auch im Schatten stehen und versuchen nur im Schatten zu gehen usw. oder einen Eishelm erfinden oder sowas ähnliches :)) tamam ozaman yokdu ok aber bitte deine erklärung ist echt sinnlos, tut mir leid eniscigim das ist einfach quatsch! Im Kuran steht ganz eindeutig warum mann und Frau sich bedecken soll und ob das ein kopftuch oder palmenblätter sind ist egal solange man die stellen bedeckt die reize hervorrufen ist es egal wie man sich bedeckt!!! Ich glaube bu son günlerdeki hava basina vurmus olabilir :)) ausserdem muss man sich nicht unbedingt den kopf bedecken weil es heiss ist.. letztes Jahr war es hier in Köln über 40 grad sogar 46 grad und da hat sich auch keiner den kopf bedeckt ich auch nicht :)) und das nicht nur einen Tag das ging fast einen Monat so ok?!?!!!!?!?!!!! so machs gut, biraz serinle :) Fatih |
anlamak
sen beni anlamadin galiba,inancin disariya yansimamadaki amacim politikacilarin daha dogrusu insanoglunun kendi emelleri icin kullanmalari idi. belki ben anlamadan yazmis olabilirim.benim inancim varsa giderim camiye ve ibadetimi yaparim,ibadetten sonrada cevrede ben dörtdörtlüm müslümanim diye gezmem inancim icimdedir ve benimle yatar benimle kalkar anlayabildigsen eger!
|
Hikayen güzel
Resulller Resulken kimsenin hakkinda dindizsin bile diyemezken, sen kim oluyorsunda bana dinden ciksmissin diyebiliyorsun ?????
Bunu ancak bir Ideoloji sahibi insanlar söyleyler.... ben kimseye dinsizsin falan demem... istikameti sasirmissin derim.... Simdi senin birilerini dinsiz sayip Allaha sirk kosmanmi daha kötüdür..... yoksa Atatürkün raki icmesimi...... ????? Tatürk kimsenin haklarina karismadi... kimseye sen dinsizsin demedi... kimsenin dini haklarini kisitlamadi... kimseye ideoloji dayatmadi Elmamiliya ilk Kuran tafsirini yazdirtanada Atatürktü.... ama sen nereden bileceksin bunlari...... cünkü din ancak ahli insanlarin isidir.... akli olmayanin dinide olmaz..... Araplarin akli olmadigi icin Allah onlara Resul gönderme ihtiyaci duydu.... sonuc ne yine ayni..... Araplar yakalandiklari buhrandan kurtulmalari icn... yaklasik 200 yil bir insan ve demokrasi dersi göremeleri gerek... Yüce Türk milleti bunu yaklasik 80 yilda gerceklestirdi..... Kendisini koruyamayan, dünyayi tanimayan sabah aksam kari satin alip kralim diye gecinen Araplardan ne olabilirki..... sonuc ortada.. KENDI TOPRAKLARINI KORUYAMAYAN ADAM DEGILDIR..... Iranlilar bile, daha kati bir yezidi ideolojiya sahipken, Araplardan daha adamdirlar, onlar hic olmazsa kendilerini her türlü platforma savunabilirler..... Görüyorum aramizda asiri sekilde sosyo-kültürel fark var..... ne yazikki öyle |
Isler karisti galiba
acayip sekilde... oyana buyana atliyoruz...
Resulden miras kalan tek sahih sey Kurandir.... sözleri sadece tahmin üzeredir, yani hadis falan bu gibi rivayetlerin hic bir dini degeri yoktur.... Konu saptirildi, tartismamiza gerek kalmdi... Selamlar Enis |
Yazilarimizdan
aramizdaki efendilik ve bilgi farki hemen belli oluyor...... dimi ????
Ben herkese demistim zaten.... benimle sohbet edeceksen Kurandan konusacaksin...... kimsenin dayatma Ideolojisinde gözüm yok benim.... hekesin Ideolojisi kendinedir..... ve kendinde kalmali..... Tja tekrarlamakta fayda var.... Ideoloji bagimlisi veya kalasik siddet fikihiyla beslenmislerin ... Kurandaki asil dinin yollarina isik sacmasi cok zor... DIN CEHALAT ISI DEGILDIR...... yillar boyunca arastirma ister.... düsünme ister... genis dünya kültürü ve bilgi ister..... Ben bile daha yolun basindayim... ama Kurana dayali oldugum icin..... sapa saglam bir yoldur.... Ha bu yol insana küfür falanda attirmaz, das nur nebenbei... umulurki sakinirsin |
Hemserim kisa keste
su Ayetleri bir göster bakalim.....
Rahman yani Allah tüm insanlari severken, nerde ve hangilerinin üzerine lanet yagdirmis olsun..... Birde Allahin üzerine lanet yagdirdigi insanlar nasil olurda, dünya konstelasyonunda... kendisini cok üst gören Araplarda daha üst konumda olur..... yoksa Allah yanlismi yapti....... lächel lächel.... Sure ve Ayet numaralarini yazarmisin ?????? lütfen |
OK... simdi sende sira
bengenmiye bilirsin.... kabul..... ama simdi... Allah kadinin saclarini örtmesi icin neden bir kanun koysunda.... erkeklere koymasin.... simdi bizlerin saclari baskami?????
Ben kadinlar icin Kuranda basörtüsü göremedigim icin bir sey diyemiyecegim..... sen neresinde ve hangi Hintergrunda dayali olarak Allah bu emri, Ayetleri görüyorsun..... bunu bana anlatabilirsen sevinirim..... Yani senin acindanda bir bilmek isterim, bas örtüsü nedir diye..... neden kadinlara Allah azap ediyor.....???? |
Bandanas for all of us :-D o.T.
ohne Text
|
"Köpek" al kendinde kalsin!
Dogru düzgün yazsana bre adam!
Belki YAHUDI, HIRISTIYAN, ALEVI, SCHII, BUDDHIST, YEZID ve DIGER Inanc M E N S U B "larinin senin gibi bir parca bez, politikaya cevirip de Türkiye Cumhuriyetini tehdit etmeye kalkismadiklari icin! Nasil bir "Insan" oldugun öbürlerine hitabindan belli! Yoksa "Köpek" diye adlandirmazdin! al" |
Zorunami Gitti.
Türkiye Cumhuriyetimi.
Insanlara ne getirmis vatandasa ne getirmis. Bir bez parcasi yüzünden Marasi Fransiza Cehennem ettik bunu iyi bil. Senin cumhuriyetin kurulali kurulmuyali dikta kanunlariylan ezini yikicilik yapmistir. O cumhuriyete bas kaldiranlar gine sizin gibi putperest Dinsizler olmustur. Tarihiniz hep isyanlar darbelerlen dolu teknolojiniz sifir ataniz gibi. Alevilere özgürlük getirdi dersiniz TC cumhuriyetinin ama Tunceliyi yerlen bir ettigini gördügünüz zamanda o cumhuriyete bas kaldiranlar gine sizler deyilmisiniz. Köpeklik yalakacilik yapmayin. Benim bacimin örtüsüne dil uzatanin anasindan dogduguna pisman ederim. Rakici ickici televole Cumhuriyetcileri sizi. |
Dinsiz ve serefsiz hocalarim enis
enis sunu diyeyim sana ilk önce, ben isyerinden yazdigim iicn fazla detayli yazamadim, yahudiler su yönden lanetlidirler aslinda denilmezde, cünkü onlar allahin elcilerini ve peygamberlerini öldürdükleri icin. bu konu kapanmistir benim icin
gelelim su dinsiz ve serefsiz hocalarima Enis ben 1994 yilina kadar acik ve almanyadan da mezun oldum okuldan sonra 1994 - 1997 arasinda Izmit - Imam - Hatip - Lisesi Ögrenci ve Kimlik numramda su 1528 idi. Benim bütün Dinsiz ve serefsiz hocalarimda sunlardi. Matematik Muhammed Darul Hadis ve Kuran Ali Yilmaz Arapca Muhammad Akay Tefsir Ayse Aydin Türktarihi ve Osmanli Gültekin Yapici Inkilap Tarihi Sebahattin Turan Felsefe Mustafa Kus Piskoloji Emine Akgüz Edebiyat Asim Türk Türkce Ayla Gezer Hitabet Kelam vs. vs. diger Hocalarimdan ögrendim Ensi ben senin yerinde olsam ben bu insanlardan hellalik isterdim niye mi?? cünkü sen bir dinsize bile dinsizsin diyemezsin. Ama benim haddim degil bunlari sana söylemeye.. VE senden hayatta ama hayatta birdaha benim hocalarima dinsiz ve serefsiz deme. senin fikirlerine saygiliyim......... |
Eger onlar sana Yahudilerin
Allah tarafindan gazaba ugradigini anlatmissalar.....
Onlar senden helallik istesin....... Acikca Kurana sirk kosmuslar..... Ama surasida var.... acaba bu Hocalarda yeterli dini bilgiye sahiplermiydi.... yani bir Dr. veya Prof. vamiydi iclerinde.... wohl kaum..... |
Why not ??? o.T.
ohne Text
|
Hakarete basliyorsun
biraz bence sen kisisellesmeye basladin ve hakaretlere ugruyorsun. bence sen git zekkiraya proförsünden al dini bilgilerini oki mi?? zaten ona kalirsa sen ciplakta namaz kilarsin!! artik seninle konusmak istemiyorum nedeni kendine dinsiz ve serefsiz deditirmiyorsun ama baska insanlara gelirken o insanlar yillarini hatta üniversite bitirmis insanlara sen dil uzata biliyorsun. ben kisisellesmek istemiyorum ve sana da hakaret etmiyorum benim tarzim degil bu.
saygilarimla |
enis dogru oku
dogru oku diyorum birseyi yarim yamalak okuma.. ben sana ne diyorum sen ne diyorsun
|
Enis Sems suresini istersen oku
enis sems suresini oku istersen orda semud kavmi geciyor allahin devesini kesitkleri icin lanetlenip helak etti onlari. istersen sana ayetlerini de söylüyeyim. bunlari bana dinsiz ve serefsiz hocalarim ögretti!!! kendine deditirmiyorsan dinsiz baskasina da deme.
|
ulan
orrrospucocugu, sözlerine dikkat et, yoksa o götünde bulunan feuerlöscher"i cekip annanin amina sokarim! tamam mi?
|
Zurück zum Thema...
Wenn ich etwas nicht leiden kann, dann ist es eine muslimische Frau, die zwar Kopftuch trägt, sich aber noch dazu 2 kg Make Up in"s Gesicht knallt oder aber Klamotten trägt, durch die sich sogar die Nähte der Unterwäsche oder gar gleich die "Kackspalte" (entschuldigung für den ausdruck) abzeichnet oder wenn sie sogar Hinternwackelnd durch die STraßen huschen und ständig nach Kerlen zum Flirten ausschau halten. Mal ehrlich, abegsehen davon, dass dieses Verhalten ja wohl alle Kanone ist (nicht nur gegenüber dem Islam, sondern auch den Mitmenschen und der eigenen Familie) ist es doch auch kein Wunder, wenn die anderen Leute (Kameraden, Kollegen, Nacbarn etc...) total irritiert sind und einen deshalb auch von der Gesellschaft ausschließen.
Man sollte also immer vor der eigenen Tür kehren. Ciao, Eure G. |
Sen bilirsin
ama bilki Kurandaki din senin imam hatipte okudugundan baska....
Bunuda senin Hocalarinin Hocalari söylüyor.... Zekeriya olsun, Öztürk olsun, Ates olsun....... hata ve hatta Diyanet bile onlara destekleyici sekilde konusmaya basladi..... Bunlarin hakaretlen alaksi yok....... o tip Hocalar piyasada kara Hocalar diye adlandiriliyor....... onlöarin kendilerine faydalari aokki baskalarina olsun..... Aslinda bunlari sende kabul ediyorsun, belki söylemek istemiyorsun????? |
Semud kaviminin simdi
Yahudilerlen ne alakasi var ???? anlayamdim dogrusu....
Yahudiler dahlen yasadigina göre, demekki Allah onlari helak etmemis.... ne dersin simdi |
Bu saydiklarinin hic biri
dinle alakali degil.... hepsi sosyo kültürel sorunlar.....
Yani kadin müslüman oldu diye, süslenemezmi, gülemezmi, kimseyle sohbet edemezmi.... vaya bir erkekle konusup hatta flört edemezmi..... Yahu bu kizlar nasil asik olup evlenecekler bari????? söylermisin..... Insan elbette flört edip birisini tanimak isteyecek..... bu gayet dogal bir icgüdüdür.... YOKSA KIZLARIMIZI SADECE GERDEKTE GÖREBILECEGI KISILERE TECAVÜZMÜ ETTIRELIM........... Yani simdi dine DAYATILMIS olan bez parcasini takmayan kadinlar müslüman degillermi..... ??? Artik bir takim ideolojilerden vazgecip... azda olsa genel kültürlen beslenmenin zamani geldide geciyor bile.... kim zamani kacirirsa, hayatini bosa yasar.... |
o.T.
was ich nicht leiden kann, sind menschen, die geistig einfacher gestrickt und und sich wirklcih an einigen ausnahmen KÜNSTLICH aufregen. nur weil ein paar mädels mit kopftuch haut zeigen, flirten und sich schminken werden alle als billig dargestellt. warum erwähnt denn keiner die frauen mit koptüchern, die interlektuell sind, gut erzogen worden sind, nicht rumhuren, wissen wie sie zu reden und sich zu benehmen haben?????? es werden immer die negativen beispiele an die große glocke gehängt.
|
da beb i dir recht !
;o)
|
DAS THEMA IST KOPFTUCH...
canim ensicigim !!!
|
Warum?
Na weil Schlampen immer ins Auge stechen! Keinkarierte Menschen sehen das übel einer handvoll Menschen und verdammen mit diesem Weltbild eine ganze Gruppierung.
|
o.T.
und warum ist dass so?????
sanirim dünya döndükce bu böyle gider. wenn sogar unsere türkischen lanzleute gegen koptuch sind, dann können wir ja von menschen anderer kulturen und religionen keine toleranz erwarten. manche türken schämen sich für die frauen kopftücher und wissen nicht drauf zu antworten, wenn anderen sie nach dem grund fragen. ob man den deutschen pass hat oder nicht, ob man sich modern kleidet oder nicht, du bist ein türke, und bleibst ein türke. ich hoffe, dass wir eines tages nicht genauso bestraft werden wie die moslems in jugolavien, die mitten in europa abgeschlachtet wurden. müslümanin müslümandan baska dostu yoktur. wenn euch dass mal interessiert, könnt ihr mal nachforschen, welche männer aus anderen länderen seite an seite mit den moslems in jugoslavien gekämpft und ihr leben verloren haben. vallahi ich liebe meine religion, meinen propheten, meinen kuran. insallah o günleri görmem. |
das ist ein anderes thema:
man muss einfach sehen, das die serben einer faschistoidesten völker sind, die es gibt.
die, die sich dafür schämen, sind menschen mit wenig charakter. |
das ist ein anderes thema:
man muss einfach sehen, das die serben einer der faschistoidesten völker sind, die es gibt.
die, die sich dafür schämen, sind menschen mit wenig charakter...opfer da denilir onlara!;o) |
Ja ja aber man bleibt auch bei
Kopftuch nicht bei einer Thema.....
Ich wollte nur verdeutlichen, das man uns all die Jahrtausende, das gegenteil gepredigt hat..... sowie das mit dem Kopftuch eine Erfindung ist, ist auch die Geschichte des Inzuchst eine Erfindung..... Ja ja irgendwas muss man ja immer erfinden.... Man gönt sich ja sonst nichts..... |
quatsch
quatsch.dann nenn mir bitte ein land das nicht faschistisch ist????
oh gott, wenn einmal der krieg ausbricht, dann ist alles legal, sogar das morden von frauen und kindern. schau dir mal die vergangenheit an. dann wirst du merken dass die geschichte sich immer wieder wiederholt. |
LOL DU Bauer
nicht persönlich nehmen bitte aber das musste jetzt raus......deine Theorie...:D
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:02 Uhr. |