![]() |
Zitat:
Kenan; Konulari sabota eden sensin! Baska nicklerinle kavga cikarip konulari saptiriyorsun. Sonra kimse anlamamis gibi kenara cekiliryorsun. Hayvandan farkin yok. Zaten burdaki yazanlarin cogu ciddi cevap verilecek insan degil. Sabota edilmis ne cikar ki. Siz Zulfiqar gibi veya crs79 gibi insanlari önünüze alip ciddi konusmaya calisiyorsunuz. Bu aslinda daha komik durum. |
CHP 1 haftada çark etti!
CHP, Kılıçdaroğlu'nun 6 Haziran'da yaptığı açıklamanın tersine Gezi Parkı için referandum önerisinden çark etti.
Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Topçu Kışlası'nın yapımıyla ilgili Başbakan Erdoğan'ı referanduma davet etmişti. Kılıçdaroğlu şunları söylemişti: "Halk gidip oyunu kullansın. Madem demokrasi diyoruz halkın doğrudan karar verme mekanizması içinde olmasını istiyoruz. O zaman gelin bunun yasal düzenlemesini yapalım. Halka güvenelim. Halk kentine sahip çıkacak ağacının kesilmesini parkının binaya dönüşmesini istemiyor." CHP ÇARK ETTİ: "REFERANDUMA TAŞIMAYI DÜŞÜNMEK ANAYASAYI BİLMEMEKTİR" Dün Gezi Parkı eylemcilerinden 11 kişilik heyetle görüşen Erdoğan, konuyu referanduma götürme kararı almıştı. Başbakan'ın referandum çıkışının ardından CHP, 6 Haziran'daki fikrinden çark etti. CHP Taksim Gezi Parkı'nın herhangi bir şekilde referanduma sunulabilecek bir konu olmadığının altını çizerek, "Bu referandum yapılamaz. Anayasanın 138. maddesi gayet açıktır. Taksim Gezi Parkı ile ilgili olarak 6. İdare Mahkemesinin bir yürütmeyi durdurma kararı mevcut olduğu halde bu konuyu referanduma taşımayı düşünmek anayasayı bilmemektir" dedi. arkadaslar CHP böyle ikiyüzlü davranmaya devam ederse secmenlerin dagilmasi devam edecektir. Türkiye bunu hakketmedi. Türkiye'ye güclü bir muhalefet gerekiyor. Türkiye'deki muhalefet hükümetin yaptiklarinin daha büyügünü, daha hizlisini, daha güzelini ve daha degerlisini yapmasi gerekiyor. Yeni Projeler üretmesi gerekiyor. Bu karalama, iftira atma ve ikiyüzlü politika gecmiste kaldi. halk eskisi gibi böyle yalanlara kanmiyor. |
Zitat:
Mahalle kavgasina ne argumanti bulunur, bu benim görüsüm:) |
Erdoğan'a öfkemi neden kaybettim?
|
Zitat:
Ben de sana kitap degil, INSAN olmayi oneriyorum. Senin gibi terorist olacagima fasist olurum gerekirse. Katliamlari kinayamadin gitti. Yazik degil mi oldurulen o kadar kadin ve cocuga? Kadin dusmani seni. Kundaktaki bebek dusmani. Masum kadin ve cocuklardan neden bu kadar nefret ediyorsun? Bir sey kanitlayamadin, onceki mesajimda sacmaliklarini tek tek doktum ortaya hicbirine cvp veremedin. Kaciyorsun. JITEM'in kimleri ortadan kaldirdigi da malum. Senin gibileri sadece kitaplar ve terorist liderler yonlendirir, benim gibileri kendi ozgur dusunceleri, hur iradeleri, durustluk ve insanlik yonlendirir. Aramizdaki fark bu. Hadi simdi ''Bijo serok APO - Çok yaşa APO'' slogani at bakayim. Igrenc. Mide bulandirici. |
Aaaaaaaaaaaaaaahhhh!
http://www.youtube.com/watch?v=B1xAmM7rJnU
Ben bu dünyaya bir türlü alışamadım Bu yüzden insan içine karışamadım Bana mı sordunuz adımı koyarken Bir küstüm bir daha barışamadım Uyumlu faniler bana uyumsuz derler Delirttiniz beni ey ehven-i şerler Uzlaşırsam namerdim ateşe verseler Garanti muhabbetlere yılışamadım Ha desem olmaz a ah desem olmaz Birine uysa öbürüne uymaz Yarelli yarelli yarelli o zaman Yarelli yarelli yalelli o zaman Yarelli yarelli yarelli o zaman Yarelli yarelli yarelli o zaman Sürüden ayrılanları kurtlar yer Arkanı sağlama al ey akıllı beşer Ben çatlarım kurallara uyarsam eğer Ruhumu şeytanla bölüşemedim |
türkiye günes gibi cografyasini aydinlatan ülke oldu.
ülkeme sevdali olanlar. hangi partili olursa olsun. dün ap parlamentosunda alinan karari onaylamak mümkün mü? CHPlilerin 62% gezi parki eylemlerinin bitmesini istiyor. 58% bu eylemlere destegiyle CHPnin zarar gördügünü düsünüyor. ülkesini vatanini seven CHPli kardeslerim siz nasil görüyorsunuz bu durumu? |
Zitat:
|
Teroristlerin sadece 15-25 yas arasi insanlarin olmadigini soylemistim.
Onceki gun polise sapanla tas atan 55'li yaslarda bir kadinin fotografi vardi gazetelerde. 'Masum teyze', 'halktan biri' gibi seyler soyleniyordu. Bakin o kadin kim cikti: 'Sapanlı teyze' DHKP-C üyesi çıktı http://www.memurlar.net/haber/381825/ http://www.anahaberyorum.com/gundem/...ti-h34316.html http://www.minute15.com/sapanli-teyz...kti_68326.html Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi kimdir/nedir? 1. 10 Eylül 2001'de Taksim Gümüşsuyu caddesindeki polis noktasına DHKP-C üyesi Uğur Bülbül tarafından canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda canlı bombanın dışında 26 yaşındaki polis memuru Halil İbrahim Doğan ve 25 yaşındaki polis memuru Tuncay Karataş ile 23 yaşındaki Amanda Rigg isimli o sırada yoldan geçmekte olan ve saldırı sonucu kolu kopan ve sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Avustralyalı genç bir turist hayatını kaybetti. 17 polis memuru ile 6 vatandaş saldırı sonucu yaralandı. 2. 11 Eylül 2012'de İstanbul Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne DHKP-C üyesi İbrahim Çuhadar tarafından canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda canlı bombanın dışında polis memuru Bülent Özkan hayatını kaybetti. 7 kişi yaralandı. 3. 11 Aralık 2012'de İstanbul'da 9 Aralık'ta Yenibosna karakoluna yapılan saldırıda yakalanan Nebiha Aracı'ya işkence yapıldığı gerekçesiyle Gaziosmanpaşa'da Mücahit Daştan isimli polis öldü 4. 1 Şubat 2013'de Ankara'da ABD Büyükelçiliğine Ecevit Şanlı adlı canlı bombanın kendini patlatması sonucu büyükelçilikte çalışan güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu öldu Didem Tuncay adlı gazeteci ağır yaralandı. *** Yani tam bir polis dusmani orgut. 7'den 70'e militanlari var. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Ingiltere Twitter'i kesti
G8 protestolari cok agir siddetle dagitmaya calisan ingiltere basina sansürden sonra internet sansürüne basladi. ingilteredeki göstericiler tas atmiyor. ingilteredeki göstericiler molotof atmiyor ingilteredeki göstericiler kamu maluna zarar vermiyor. ingilteredeki göstericiler yakip yikmiyor. AMA INGILIZ POLISI TÜRK POLISINDEN DAHA SERT MÜDAHALE EDIYOR DIREN INGILTERE |
Zitat:
|
Zitat:
|
Bagimsiz medya bunun icn gerekiyor iste,ulusalcilar,pkk'ya yakin olan yayin organlari, devsolcu yayinlar hepsi ayri ayri anlatiyor.
Diyorum ya, Medya'nin disinda düsünün olaylari... Sol, 1980 yilina kadar türkiyenin büyük bir kesmini kapsiyor hemen hemen herkese hitap ediyor.1980 darbesi ile büyük bir kirilma yasaniyor,bitme asamasina geliyor.Geriye kalanlar ya alevici ya da atatürkcü oldu cok az bi bölümü mücadelerini sürdürmeye devam etti. Aslina bakrsan Dayi'nin DHKPC'si tamamen devlet tarafindan ele gecirilmistir. Dayi (Dursun karatas) 1993 yilinda bedri yagan'i ölü olarak devlete teslim ederek diger bi anlamda Örgütü Mit'in yönetimine aldi... Bedri yagan operasyonun katilan,hanifi avci (operasyon yönetici) ve cüneyt carkin (operasyon gücü) yillar sonra bunu dile getirmislerdir.Cüneyt carkin ayrica, "O bebegi biz öldürdük!" cikisi yaparak devlet nezdinde deli damgasi yemistir.yillarca devletin tetikciligini yapan bu deli,kürt cografyasinda kürtlere etmedigi iskence kalmamistir.Kendide kendini Katil olarak niteler... Kisa ve Öz: Olaylara bu bilgi dahilinde bakin, DHKPC artik atatürkcülesmis,alevicilesmis bir ideolojidir.Devlet tarafindan yönetilmektedir.Haber kaynagi AKP'nin uzantisi... Türkiye basin ve yayin özgürlügü seni iyice mallastirmis ;) sürekli arguman arayisiyla bende "baskasinin ceketiyle gerdege girmeye" calistigin görülüyor :D Zitat:
|
arkadaslar csr'i sildirmekle cok ayip ettiniz.
burada bile isteyen istedigi gibi konusamiyorsa ne kadar aciz olmusuz. insallah düsündügüm gibi degildir. büyük ihtimal yine dilek ve ruh ikizi csr79u sildirmistir. öteki üyelere böyle hareket yakistiramiyorum. |
Zitat:
Isteyen istedigi gibi konusmamali, konusmanin da adabi var. Sen Almanya'da 'Holocaust yoktur' demekle bile ceza yersin. Internette yahudi soykirimini kucumse, yine seni bulur hapse atarlar ya da kefalete carptirilirsin. Yani internette olmak, herkesin lafini bilmeden konusacagi anlamina gelmiyor. Sahsen onu sikayet etmedim ama, kimsenin DUNYANIN (yerli-yabanci butun insan haklari orgutleri dahil) kabul ettigi bir teror orgutunu ve liderini boyle uluorta ovme ve yasallastirma hakki yoktur. Bu, katledilmis olan 30 000 Turk ve Kurt insanina, kadin ve cocuguna hakarettir, ailelerine akrabalarina inciticidir. Nasil ki yahudi soykirimini inkar kurbanlarin ailelerini incitiyorsa bunun ondan farki yoktur. Bahsi gecen kisi APO'yu overken katliamlarini kinamadi bile. Herkes kendi sozlerinden sorumludur. O kisi internette sucluyu overek bile suc islemis oluyor. Hangi maddeler oldugunu da belirttim. Yoksa herkesin zaten ayni fikirde olmama hakki var. Ben senin annenin, babanin katilini internette ovemem, yucelestiremem, yasallastiramam. Vaybee yoneticileri buna mahal vermedigi icin sahsen tesekkur ederim. Asagida yine yasadisi olan DHKP-C teror orgutunu yasal zemine oturtmaya calisarak Ataturkculestigini iddia edecek kadar provokasyonda bulunmus. Iddialari asilsiz ve uyduruk. Boyle yaparak amaci burada insanlari Ataturkculukten ve devletten nefret ettirmek. Cok basit oyunlar bunlar. Her forumda birkac tane boyle provokator vardir. |
Zitat:
bencede apo bir katil ve lanet pkk bir terör örgütü. ama atatürkü bu yolda sevdiremezsin. ne kadarda kandirilmis olsa veya pkkyi iyi bir örgüt olarak taniyan birini kazanmak icin bununla konusmamiz gerekiyor. konustukca insan ortak noktalari buluyor. bak gezi olaylarinda atatürkcü ile pkkli yanyana nasil durdular. atatürke apo posteri bile astilar ;) ama sildirerek insanlarin düsüncelerini degistiremezsin. benim nickin silinmesi söz konusu degil. benim nickimin silinmesinin sebebi 4-5 üye. admin bana devamli sikayet ediyorlar dedi. bazi insanlar dogrulari kabul edemiyorlar. yine tekrar ediyorum. herseyi acikca konusabilmemiz gerekiyor. konusarak ortak nokta bulunur. |
Düsünce özgürlügü kapsaminin,kisi ya da degerlere hakaret icermedigini senden iyi bilirim bosphorus,Ben ataturk'e hakaret etmedim iftira ediyorsun.ama sizlerin düsledigi gibi 8 metre uzunlugunda,cok insani bir insan oldugunada katilmiyorum.
Türkiye sistemini tanimiyorum,ben almanya da yasayan Türk asilli alman vatandasiyim.tanima gibi bir mecburiyetim yok,o sistemin kuzulari sizlersiniz... Yazdigim hicbir sey iddaa degil,Türkiye nufüsunun yarisina tekabul eden sol hareket nerede simdi? siyasi bilimden,diger ideolojilerden cok cok uzaktasin.onlari tanidigin zaman siyaset yapabilirsin aksi halde,kendi düsünce icerisinde kavrulup fasistlesirsin.DHKPC milyonlari sokaga dökebiliyordu,simdi ise 100 kisiyle zor eylem yapiyorlar...Bu da benim yazdiklarimi dogrular.Devlet kumandali,kacanlar ise atatürk ve alevici zihniyet altinda. Zitat:
|
Zitat:
türkiyede egitim sistemi baska. cocuklara okulda bu atatürk sevgisi asilaniyor. atatürkün gercegi anlatilmiyor sadece önü yüceltecek seyler ve o olmasa sizde olmiyacaktiniz korkusu asilaniyor. devamli zit görüslerimizi dillendirmesek arada bir ortak noktalarimizi bulsak bu sohbetler daha tatli olur. aslinda hepimiz vatanimizi sevmiyormuyuz? tabiki yanlislari elestirecegiz ve elestirirken acikca istedigimiz gibi ifade edecegiz ama dis güclerden bize kötülük geldiginde kenetlenerek bunlarin haddini bildirmemiz gerekiyor. akp türkiyede niye bu kadar basarili? cünkü atatürkcüsü ve atayi sevmeyeni, sagcisi ve solcusu, alevisi sünnisi bu partide ortak noktalarda bulusabiliyor. hepimiz vatanimizi seviyoruz. ps. seni sildiren büyük ihtimal bu mirakel aka aurum aka dilek |
crs79 simdi de 'Uno' olarak geri donmus, bir bitmediniz gitti :)
Sana Ataturk dusmanligi yaptin demedim, Zulfiqar yapiyordu. Sen ise terorist sempatizanligi (ozellikle Apo ve PKK) yapiyorsun diyordum/diyordum, yapiyordun/yapiyorsun. Bundan ibaret. Onceki msjimda daha detayli yazdim. Sempatizanligin da mesajlarinda belli zaten. |
Vatan alabildigince genis bi kavramdir,topragindir,kökündür ve özündür.sevilmeme gibi bir alternatifi yok.Bazi "fasist" düsünceler, diger düsünceleri ötekilestirir,dolayisiyla bu düsünceler fasist düsüncelerin savunduklarini tanimaz.Fasist düsüncelerin savunduklari nelerdir;kuru bir ülke sevgisi? bu yeterlimidir elbette hayir.Ülkenin sistemine muhalefet ettikce (dogru muhalefet,chp muhalefetin icin etmis durumda) ülken demokratiklesir,güzellesir yasanabilinir hale gelir.
AKP, toplumun ihtiyaci olan en hassas noktalari ele aldi,degerlendirip nemalaniyor.Bu kötü müdür? hem evet hem hayir... Nicin hayir, AKP istenilen düzeyde olmazsa bile ülkenin ekonomisine katkida bulundu, yillarca süre gelen Türk-Kürt catismalarinda büyük adimlar atti,80 anayasasini degistiriyor, seninde dedigin gibi ülkenin gelecegi icin büyük adimlar atti ve süphesiz basarili olacak !AMA! bunu kendi alt yapisi icin kullanmasi ne kadar dogru? Cograyfamizdaki alevi,ermeni ve diger islam disi inanclar (kürtleri saymiyorum onlar son derece islama bagli) icin politikasi var mi?Her zaman söylerim,islamiyet insani temel alan tek dindir maalesef günümüze yansimasi farklidir... Bi yakanim,ailece ulusalci,atatürkcü en kücük oglu Atatürk'ü diger insanlardan büyük ve sihirli gücleri olan biri sanirdi,bu aklima geldikce yüzümde tebessüm olusuyor.Büyümüs,halen cok koyu bir atatürk,yilmaz özdil ve galiba chp hayrani. 17 yaslarinda su an sanirsam,AKM'in tiyatro faaliyetlerinde gördüm cok basarili bir cocuk maalsef türkiyedeki egitim sistemini bunu ona asilamis ve degismesi imkansiz.Egitim sistemi cok derin ele alinmali,bilincli bir toplum kendi sistemini belirleyebilir. @bosphorus, Bittigimizde güzellesecegini mi saniyorsun herseyin? Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Gercek savasi biz silahla degil, beyin gücü ile, kislalarla degil, üniverstelerle ve bilgi merkezleriyle verip kazanmak zorundayiz. Topragin koynuna düsen askerlere de yazik, ölen PKK'lilara da.. Ernejilerini daha güzel islere sokabilirler.. |
Vatan haini
Zitat:
Türkiyede millet neler yasiyor, sende buraya gelip onlara yapilan siddetleri alkisliyorsun. Gir bakalim türkiye forumuna, orda seni bir dakika bile birakmazlar. Eger erkeksen sende git geziye katil, bak bakalim sana nasil davraniyorlar. Bilgisayarin önünde bos bos konusuyorsun. Bulmussun burda seni akilli birseymis gibi ciddi ciddi dinleyen insanlari, cene caliyorsun. |
Zitat:
Yazdiklariniza dikkat etmezseniz tabiiki silinir. Siz zaten tek yönlü hakaretleri seversiniz. En kücük bir direniste kendinizi ezilmis, hakaret yemis, sucsuz, masum insan gibi ortaya cikarmaya calisirsiniz. Demokratik sözünü de kendi isinize yarayan bir sekilde kullanirsiniz. Demokratik herkes icin degil sizin icin gecerli sadece. Acimasizca davranan su an ki hükümet veya terorist örgütleri kendilerine gelince insaf bekliyor. Yazdiklarina tepki gösteren kisileri aciktan veya özelden tehdit ediyorsun. Admin nicki kullanarak adreslerini bulup santaj yapiyorsun. Sonra buraya gelip haci hoca dersi veriyorsun. Aferin. |
Zitat:
|
Zitat:
ama bunlari bitirince yine fasist hiyarlar cikip simdi silahli savas bitti asil savasi simdi beyin gücüyle yapacagiz yaygarasina baslayacak. öncelikle terör sorunu cözülünce kendi aramizda barisi saglayip birbirimizi sevmeyi ve saymayi ögrenmemiz gerekiyor. bunu ögrenemezsek yine bir grup cahil beyin gücü savasi deyip herseyi tekrar baslatacaktir. |
Zitat:
Zitat:
Zitat:
1. bana özelden mail yazma 2. yazdiklarin küfür degilse aynen sana iade ediyorum. sensin onunbununcocugu. 3. baska bayanlara burada utanmadan zilli diyorsun ama ben bununda aciklamasini yapip yorumu okuyanlara birakacagim. arkadaslar bu chp fraksiyonu devamli ayni agzi kullaniyor. oc lastoschta bu sekilde küfür etmeye basladi ama sonra kendi küferlerini yalamak zorunda kaldi. simdi ayni sekilde dilek küfürlerini yalamak zorunda kaliyor. onunbununcocugu küfür degilmis dilek icin. o zaman bundan sonra ona onunbununcocugu olarak hitap etmeme karsi cikmaz. zilli benim görüsümce hic tanimadigi bir erkegin kucagina 4 saat yol yapip giden ve 2 saat muhabbetten sonra bacaklarini acip kullandiran kadindir. simdi soruyorum dilek g. sen hangi hakla baskalarina zilli diyorsun? asil zilli kim oldugu ortada. @arakdaslar kusura bakmayin bu konuyuda bok ettik ama bu agir küfürlerden sonra bana cevap hakki dogdugu icin sadece hakkimi kullandim. |
Zulfiqar!
benimle madame etünün arasina burnunu sokmana gerek yok. biz ikimiz sensizde gayet güzel anlasiyoruzzzz :D
sen git erdal beyle ilgilen! allah allah.... |
Zitat:
Türkiye topraklarinda sadece Türkler yok,diger halklar var. Sen bu halklari kabul etmeyip yok etmeye calistigin zaman kendinde erirsin,bu kargasa icerisinde ülke calisanlarinin hepsi olaylardan nemalanip ceplerini doldururlar.Unutma,bir ülke halklariyla güclüdür,halklarin üretimi ve beyniyle...Ülke,mekanik bir kavram degildir.halkin beyni ve muhalefeti,destegi olmadan güclenemez, güzellesemez. Ulusalci,ergenekoncu ve sözde sosyal demokratlar bu ülkenin asil fasistleridir.Günümüzde ülkenin diger yillara orantili daha iyi olmasi bi zihniyetin basta olmamasindan kaynaklidir. Biz bitince degil,sen bitince PKK'ya olan destek azilacak.Sen degisik düsünceleri,kürtleri ve diger azinliklari ötekilestirdikce onlar kendi topraklarinda kardes halklarina kursun sikarlar.Etki-tepki olayinida bilmeyecek kadar aptal aptal yazmiyorsun ya da beynini sadece nokta ve virgülün yerlerini kullanmak icin egitmissin.Insani gecelim,en zayif ve gücsüz gördügümüz hayvan dahi bebegine saldirilarda,saldirganlasir... Senden umdum yok acikcasi,kaliplasmis ve ülkeyi geri götüren son derece fasist zihniyete sahipsin.Iktidarda olsan hic acimadan milyonlarca insanin canina kiyarsin.Sadece Türkiye icin degil insanlik icin tehlikeli olan bu zihniyetini lanetliyorum hemde koca harflerle LANETLIYORUM... ----EK---- Mandela ölmüs,artik biraz daha güclüsün bosphorus-fasizm @xaurumx cümlelerine dikkat et,alman kültüründe yaptigin gayet normal ancak bizim kültürümüzde ihbar kahpeliktir hangi sartlar altinda olursa olsun.bu onurlu yasamin degismeyen kuralidir ya onurlu olarak yasayacaksin ya da kallesce yasayacaksin. |
Yeni nickin hayirli olsun, fazla kalmaz sanirim. Siz diktator, acimasiz kisileri seversiniz ya. Alin size bir diktatör.
|
Zitat:
kestirmeden,karsima gecmis pismis pismis bu cümleleri olusturabiliyorsun ya allah sizin belanizi versin!cirkef ve cetesiniz siz. |
Zitat:
|
Zitat:
ben buradaki üyelerin cogunun gercekleri görmesini sagladim ama hala 3-5 kisi sacmasapan yorumlarla direniyor. o zihniyete uymayanlari yalanlarla iftiralarla kahpelik ve kallesce buradan uzaklastirdilar. onun icin senden istedigim oc lastosch, dilek aurum ve deniz gibi dingilleri dikkate almaman. |
MILLI IRADEYE SAYGI MITINGLERI
BIZ BU OYUNU BOZARIZ ![]() |
Zitat:
Sen yine ötekinden normalsin. Hic olmazsa kimseyi özelden tehdit etmiyorsun. Yalan söyleyip, kadinlara iftira atmiyorsun, okuduklari konulari paylasmiyorsa. Yine de terorist örgütlerini savunmak dogru birsey degil. Ben senin yazdiklarini bile tam okumadim. Her kisinin lafina da inanma. |
Hitlerde referandomu seviyordu.
http://www.odatv.com/n.php?n=iste-ge...asi-1306131200 Iste Akp in Referandum görüntüleri http://www.odatv.com/n.php?n=iste-ak...eri-1406131200 |
Zitat:
senin nefretin seni kör etmis. haa pardon sen ve oc lastosch isimlerinizi degistirip inkar politikasina gidiyorusunuz. :D her türlü baski, santaj ve siddete karsiyim. onun icinde bu gezi eylemlerindeki siddete karsi durdum. ikiyüzlülük yapma. ya siddete karsi olursun ve chpli siddetinede karsi olursun yada siddet yanlisi olursun. chpli olmayan herkes kötü degil. bunu 44 yasindaki beynine hala sokamamissin. ps. artik bu yalanlarini ve iftiralarini birak. hic tanimadigin insanlara bile zilli ve daha asagilayici sekilde iftira atiyorsun. pps. bana mail atma. ppps. hele hele mailde adres verip bu benim yeni adresim demen cok sacma birsey ;) ben senin adresini ne yapayim? pppps. yeni adrestemi eskisi gibi 42metrekare? @arkadaslar bu kadinin amaci ne oldugunu anlamadim? bana mail atip T.......strasse xx tasindim diyor. niye beni oraya cagiriyor acaba? bu daha önceleri beni L.....str xx de cok bekledi simdide cok bekler. :D |
Ben politikadan konusuyorum, sen milletin özel hayatina camur atiyorsun. Konuda kal!
Herhalde argümanlerin bitti ki böyle tepki gösteriyorsun. Yazik. Özel hayatimi ve beni taniyormus gibi cene calisiyorsun. Atiyorsun ama tutmuyor, istersen bir daha dene. Herkes biliyor senin ne mal oldugunu. Senelerce burda birisini ariyorsun, herkes seni görünce yanasmiyor. Gercek resmini koymaya cesarerin yok tabii. Diyorum ya, iftiraci ve yalancisiniz. Istersen bir akp meclisine bas vur bakan olarak, ne dersin? Ps; Danke, dass du dich immer wieder selber vorführst, wie assig du drauf bist. :-) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:02 Uhr. |