Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

tavsan 09.08.2004 17:30

kac kez dedim

bugün batmanda senin tc ne kursun sIkiliyorsa tuncelide bingöl kigida mus var toda hakkaride de senin tc ne kursun sIkiliyor.

senin ne olub olmadigin beni ilgilendirmez bazi seyleri sakliyorsun.

yalan söylüyorsun alevi deyilim diyorsun ama aleviligi hedef aldikmi poff poff culugun tutuyor.

senin solcu oldugunu biliyorum saklamana gerek yok

birde sizin gibilerlen atismaya deymez damariniza bastigimiz an asene gibi kivirmaya basliyorsunuz

ben güneslenmeye gidiyorum burdaki sapik yazilardan daha iyi bence sagligim icin

09.08.2004 17:33

ulen salak solculari savunan kim!

Aksine benim sagciligimin bazen "dozu" bile kacar. Ister inan ister inanam. Sana dedem zamanindan yalan söyleme borcum mu var? gayri Türkleri sevmedigim bir gercek. Her bok ülkeme onlardan geliyor.

09.08.2004 17:38

Malesef Atatürk"ten sonra

adam gibi bir yönetici gelmedi Türkiye"nin basina. Malesef.

09.08.2004 17:40

Ama bir yanim alevi iste

aslimi da inkar etmiyorum.

tavsan 09.08.2004 17:41

Ulen Abtal

Bugün Yasar Kemal Aziz Nesin senin TC ne demedigi kalmadi onlar azinliktamiydilar.

Ikincisi Demirel Tenbsu Ciller Mesut Yilmaz Ecevit Türkesch onlari ne iyligi olmus senin TC ne.

Türklügünüzün boku yolunda battiniz.

Türklügünüz 5 para etmiyor.

senin atan dahi türk olmadigi halde türkcülük yapmistir

sana bizi sevip sevmiyecegini ögretemem istersen sev istersen sevme

isine gelmiyormu cekip gidersin askerinlen beraber sevmedigin tobraklarda okadar basit

tavsan 09.08.2004 17:45

atatürk adam olsaydi

adam gibi bir sistemi olurdu

Arab kültüründen kurtarmis sizi peki diyer irklari neden Türklestirmek istedi Arabin yaptigini yapmiyordumu

hem babasinin malimi o tobraklar hitlerin yaptigi gibi tek millet tek insan tek dil

teknoloji nerde issizligi önleme nerde

hepsi hava gazi balelerde meyhanelerde dans edip kafa cekmeye benzemez bu isler

birde tek basina kurtarmamistir o adam bu ülkeyi

elimde olsa anit kabrini derhal havaya ucururum benim vergilerimlen ceyran ve su harcaniyor oralarda

tavsan 09.08.2004 17:47

Okumus Sakat -3-

Bence sen yahudi ol heykellerin karsisina gecip kafa salla belki bir inancin olur

Yasa nuri amcan gibi kivirmaya basladin hataaamdan döndüm muahahahhahahhahahahahhahhahaaaaa

09.08.2004 18:11

Evet Türkiye"yi o kurtardi

Memleketin adi da Türkiye oldugu icin ülkesinde kendisine karsi kullanabilecek suni, sunni degil ;-), azinliklarin var olmasini istemedi. Savasa katilanlarin büyük cogunlugu Türk idi. kürtler savasa katilmamak icin daglara kacti. Yakalan ve katilanlar ise, kursun sikmadan düsman askerlerine teslim oldular. Cerkezlere gelince, onlar "cerkez ethem" etrafinda toplanip yünan ile isbirligi yaptilar.

Türkiye bu savasi kürtlerle beraber degil, kürtlere ragmen kazandi.

09.08.2004 18:16

Ama bence Türkiye bölünecek!

Bunu istemesemde gerceklerden gözümü yumamiyorum. GAP bölgesinden ve ve Erzurum"dan gerisi galiba sözüm ona Kürdistan olacak, eger ki TSK tedbirler almazsa. Umarim bunu uygularlar. Isin diger yanina gelince, Diyarbakir"da Bitlis"te, Sirnak"ta yasamak istemem. Oralarda zaten kürtlerle dolu. Ama bölündükten sonra Istanbul"da, Ankara"da, Izmir"de, Bursa vs. bir tane kürt bile barinamayacak. Bundan da emin olabilirsin.

xxadanalixx 09.08.2004 18:30

o.T.

Tavsan Allah senden ragzi olsun o konusan diline o yazan parmaklarina HELAL olsun ne güzel yaziyorsun o heykele TAPANLARA ALLAH mugradin ne varsa versin

selamlar ve saygilara ADANALI

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:50 Uhr.