![]() |
: )
: ))) evet tatlilarida mesur : ))))
yazin yine ordayim hehe ; ) kocaman selam UhhhBarracuda |
Canim kizartma istiyor !!!
Biberleri al-yika-tavada söyle bi kizart ...
yaninda patlican ve kabak kizartmasi eksik olmiyacak ! azda karnibahar kizara bilir ... sonra ayri bir kücük kap"da, rendelenmis domatez, 2 dis sarimsak baharatlarla birlikte kaynatacaksin , biraz zeytin yagi eksik olmiyacak.... kivami olunca kizartmalarin üzerine döküceksin ... afiyet olsun yanindada dabi raki :)))(izini varsa, yani mani) cheers* |
affiyet olsun ; )
yaninda meze nerede hehe ; ))) ???
meze´sis raki olurmu *grins : ) Buarada benimde canim Patates kizartmasi cekti : )))) hmmmmm bayiliyorum benim kadar yiyen zor bulunur sanirim haftada 2-2,5 kg gidiyor : ))) hehehe Essen&trinken kösesine selam diyip kaciyorum ;) |
:-X
wenn das so ist haben die frauen bei mir ja fast jeden tag einen weltfrauentag....nein ! heute ist weltjaykaytag *und er will heute mal verwöhnt werden* :p
|
sen cok yiyong
ballon gibi sisme ama :p
|
vallah 99 yazin gitmisdim ... simdi hala
duruyormu bilmemki ...
birdaha istanbula gidersem kesin oraya ugrarim ... sadece atasehirde cok büyük biryer oldugunu hatirliyorum ve hakiki bursa-iskenderi diye biliyorum ... |
hic sorma :) muss man ne strenge
diät machen ;)
|
oh mein gott .... ich glaub, ich ....
schmelze gerade dahin .... mir läuft das Wasser im Mund, ohne Schmarrn .....
|
kabak kizartmasi..
üzerine yogurt, bol sarmisak..
bundan büyük keyif varmi ;-) boah ich hab hunger..bin jetzt aber zu faul um mir was zu machen..am besten gehe ich jetzt schlafen, dann wird es schnell morgen und zeit fürs frühstück ;-) ama kizartmada iyi giderdi..nerden okudum simdi bunu ;-) |
kabak kizartmasi..
üzerine yogurt, bol sarmisak..
bundan büyük keyif varmi ;-) boah ich hab hunger..bin jetzt aber zu faul um mir was zu machen..am besten gehe ich jetzt schlafen, dann wird es schnell morgen und zeit fürs frühstück ;-) ama kizartmada iyi giderdi..nerden okudum simdi bunu ;-) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:11 Uhr. |